üstümüz kusmuklu olsada sürekli kaka temzilesekte kraliçeyiz bizzzz
uzayan bıyıklarımın altından kıs kıs gülüyorum Asude
doğru söyluyor tam kraliçe olacaksınız
Kiiizzz napiyonuz siz burda:)))
sende eksik kalmamışsın ama :)))
Hayırlı olsuna geldik, uzun oturmıycaz, kalkıcaz hemen
kızzz hiç umutsuz olma ne umutsuz oluyon....surekli tuvalete gidiyorum yaa kizlar yarin icin cok heyecanliyim keseyi gorme umudum yok ama olsun bakalim degerim yukselmismi o kadar umutsuzum ki
Hiç çay dökmeyin kızlar biz şimdi kalkıcaz tekrar hayırlı olsun bebeklerinizbiz kutlama için gelmiştik :118:
Cagalll:)))sende eksik kalmamışsın ama :)))
Hayırlı olsuna geldik, uzun oturmıycaz, kalkıcaz hemen
ama ben vajinal ultrasonla baktirmak istemiyorum karindan baktircam o yuzden umutlu degilim belki degerim bile yukselmemistir randevu saati yaklastikca iyice umutsuzlasiyorum niyeysekızzz hiç umutsuz olma ne umutsuz oluyon....
bak aramızda 5 gün var ben vajınalden kalp atıslarını bile duymayı hayal ediyorum sende öyle yap kötü şeyler getirme aklına
canim ben karindan baktircam o yuzden goremicem %99.Kızlar gittiğiniz dr nin cihazı iyiyse keseyi görürsünüz...9. haftada kalp atışını dinlemiştim
Bende karından demiştim zaten...
canm bende hiç gitmedim dr a ama yinede umutsuz değil ve bide benm tüp bebek canm düşün???ama ben vajinal ultrasonla baktirmak istemiyorum karindan baktircam o yuzden umutlu degilim belki degerim bile yukselmemistir randevu saati yaklastikca iyice umutsuzlasiyorum niyeyse
canm benm hoşgeldin hayırlısı olsun inş...merhaba arkadaşlar
bende inşallah ekim annesi olacağım hesaplamalara göre 2 ekim gözüküyor
sat 26 aralıktı
geçen pazartesi doktora gittim ama kendi doktoruma başlamadım daha 5+2 gözüküyor dedi
karından baktı kese gözükmüştü haftaya kendi doktoruma başlayacağım
arada gelir rahatsız ederim sizi
hepinize sorunsuz hamilelik dilerim
canm bende hiç gitmedim dr a ama yinede umutsuz değil ve bide benm tüp bebek canm düşün???
suan sen düşünmekle iyi bişey yapmıyosun canm hatta kötü değil çok kötü bişey yapıyosun çünkü senin canından bi parçan meleğin seni hissediyo ve olumsuz etkileniyo...
sen moral olarak yıpranıyosun o hem fiziksel hemde psikolojik bunu ii düşün ve şu kötü düşünceleri at bi kenara.. ortada bişey yokken üzülme yarını bi atlatalım öyle üzülürsün veya dahada sevinirsin canmmm tamammı
merhaba arkadaşlar
bende inşallah ekim annesi olacağım hesaplamalara göre 2 ekim gözüküyor
sat 26 aralıktı
geçen pazartesi doktora gittim ama kendi doktoruma başlamadım daha 5+2 gözüküyor dedi
karından baktı kese gözükmüştü haftaya kendi doktoruma başlayacağım
arada gelir rahatsız ederim sizi
hepinize sorunsuz hamilelik dilerim
canm bunlar olabilecek şeyler çünkü artk rahim olması gerektiğinden fazla büyüyo ve alt tarafa baskı yapıyo bu hem agrı batma hissine hemde sık idrara çıkmaya neden oluyo canm yarın hayırlı haberlerle döneceksin inş..iidüşün ii olsunhaklisin canim bugun bi negatiflestim anlamadim rahmimde bi batma var sabahtan beri hic gecmedi o da korkuttu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?