2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

şimdi kalkıp bende bismillah diyeceğim işlere canım..ne güzel bitirivermişsin...

kociş işte dimi senin oyüzden yavaş yavaş yap aman diyim, vala zaten tek başıma yapamazmışım ben o kadar işi onu anladım dün, kociş baya bi ter attı 3 kez t-shirt değiştirdi su gibi oldu ama değdi vala, 1 sene rahatız artık, bi bebişin kıyafetleri var yıkanıp koncak gerisi çok bişi değil, bayrama kadar biteresim var açıkçası ki bidaha rahat edeyim, bakalım kısmetse öle olur

benim öyle büyük temizliğim yok kuzu ben yaptım 2-3 hafta önce...halılarım herşeyim yıkandı...camlar falan silindi...bugün kıyaftelerle uğraşacağım yıka ütüle anlayacağın cumartesi de evi sildim süpürdüm...birde akşama yemek derdimiz var..

günaydın canım hoşgeldin ...dikkat et ben 3 gün çektim o mide bulantısını... şimdi de sırtım ağrıyo..yaw anlamıyorum insanın her gün bir yeri ağırır mı?

Geçmiş olsun cnm ben de az önce cıkardım uzun zamandır bu kadar cıkarmamıştım üşütdüm mü yediğim birşeymi yaptı dünden bilemedim.

günaydın canım hoşgeldin ...dikkat et ben 3 gün çektim o mide bulantısını... şimdi de sırtım ağrıyo..yaw anlamıyorum insanın her gün bir yeri ağırır mı?

Sırt ağrısı bir çok kişide var galiba canım ilaç alıyormusun magnezyum falan? Rahim büyümesinden ve magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş aynı dert bende de var benım sırtda bır yere yaslanmayınca hemen ortaya cıkıyor mesela yemek yerken illa yaslanmam lazım.

herkeslere günaydın.minnoş oğlumla ben geldim(benm minnoşum babasının aslanı :)) cuma günü muayeneye gittik,dr değiştrdik maalesef iyiki de değiştrmişiz.oğlum çok iyiymiş ama ben iyi değilmişim. rahimim kasılıymış.önceki dr ne vitamin ne de demir başmalıştı.eski tahlillerimizden götürdük.sonuçlara göre, nasıl başlamazsınız burda eksik olduğu belli.senin depıoların boşalmıştr dedi.halsizlik yok mu dedi var dedim belli zaten yüzünden dedi.kramplarım çok fazlalaştı dedim ona da ilaç verdi.diğer dr hiiç gerek görmüyordu böyle ilaçlara.kasılmalarım da eksiklik olduğu içinmiş. nefesim kesildi kaç saat düzelmedi dedim o da kasılman olduğu için nefesin kesilmiştr dedi. adet ağrısı gibi ağrım oldu dedim kasılmam olduğundanmış.karnım taş gibi çok sert ve ağrıyor.ilaçlara başladık inşallah bir kaç güne düzelirmişim.2 hafta osnra uçak biletimiz var dedim o da seni rahatlatmadan bir yere gönderemem dedi tahlil istedi onları yaptrdık inşallah sonuçlar iyi çıkar. önceden kan alınırken kanım tüpe fışkırırdı. bu sefer fışkırmadı yavaşça akıverdi. hatta en sonunda durdu.kız uğraştı uğraştı ama akmadı.neyseki yeterliymiş kolumu delik deşik etmediler.dr ultrasonda oğlumuzn yüzüne bakarken çok güzel bir yüzü var maşallah dedi nasıl duygulandım anlatamam zor tutttum kendimi.keşke dr u daha önce değiştrseymişiz dedik.

Geçmiş olsun cnm ben de az önce cıkardım uzun zamandır bu kadar cıkarmamıştım üşütdüm mü yediğim birşeymi yaptı dünden bilemedim.

saol cağlacımm üşüttüm heralde bence üşüttüm çünkü haftasonu evde baya cengaver dolaştım üşümüyorum diye ince tişört sort bilmem ne

günaydın serocuğummm yaaa yanıyoz diye oluyor bunlar eskiden ben üşürdüm artık üşümüyorum açık sacık geziyorumm iyice çürüğe çıktık ıhlaya mıhlaya

günaydın canlaarrr
cullucan yaptıklarınızı okurken yoruldum inan ellerinize sağlık
dimi canım yaa, vala bizde yaparken pestilimiz çıktı

evet canım, en azından içim huzurlu şuanda ( yorgunluktan ölsemde ) evet yaz diye aldanıyoruz ama akşam baya esiyodu o yüzden kaptık sanırım şifayı

iyiki yatmışsın o zaman canım haftasonu belkide daha kötü olcaktın, pazartesi sendromunu sorma bugün çok fenalardayım o yüzden

magnorm alıyorum canım ama düzenli değil aklıma geldikçe..

günaydın kızlar :)

walla en güzelini yapmışsın , hamaratsın vesselam :)) işleri yoluna koydun sen iice , pek bişi kalmadı
cumartesi gece sabaha karsı kısa aralıklarla önce tek bacağım sonra yine tek bacagım ve 3. ye iki bacagım birden karampla uyandım uykumdan :S daha doğrusu ben acıyla bağırınca yazık kocişte fırlıo uykusunda , acaip bi acı , dün tüm gün iki bacağımda taş gibi dolandım .... bu aylardan sonra sıklaşıcakmış bu kramplar :S

hadi gözün aydın canım kuzunu görmüşsün... ama kendine de dikkat et yediklerine içtiklerine..şimdiye kadar ilaçda kulanmamışsın..

aynen klimayı da açıp yatıyoz iyice pertimiz çıkacak...böyle canım ne istiyo biliyon mu daha doğrusu vücudum...sıcak bir yer ve saatlerce masaj...

gü-nay-dııııınnn
kızlaaarr dün yağlanmak için aynanın karşısına geçtim göbişimi masaj yapa yapa yağlarken eşimin hayatım sana ne olmuş tepkisiyle irkildim. Dedim nolmuş. Popona bak dedi. Aynaya bir döndüm ki otobana dönmüş benim popo.
Kıprkırmızı ve mor mor şeritler halinde çatlamış popomdan hiç beklemezdim
O kadar kötü bir görüntüsü var ki size anlatamam. Moralim çok bozuldu. İnternetten araştırdım sonradan sedef rengine dönecek çatlaklarmış. Eşim umursamıyor bana da kızıyor dert ettiğim için ama ben bir bayan olarak takıyorum elimde değil. Hoşlanmıyorum ne sülülitten ne çatlaktan offff

canımmm günaydın çok geçmiş olsun dikkat et kendineee lütfeenn

günaydın canımiyiki değiştirmişsin doktorunu ne kadar cahil insanlar var ya doktor olmuş ama
maşallah oğlunaa

evet kuzum ya iyiki dinlenmişim yetmiyor bu tatil 3 gün olmalı tatil benceee

günaydın canım...bendde geçen hafta aynanın karşısında aynı şoku yaşadım sağ bacağımda oluşmuş üst kısımda...ve ben göbüşten göremiyormuşum...ayna tüm çıplaklığıyla gösterdi bana gerçeği...

Takmamaya çalış hendicim sıkılaştıkca o çatlaklar zaten azalıcaktır bebe yağımı kullanıyorsun ben de arada aklıma gelınce karnıma sürüyorum.
Hoşgeldin canım Geçmiş olsun inşallah tahlil sonuclarında iyi çıkıcaktır şu dönem hepimizde olağan şeyler inşallah hafifce atlatırız bu dönemide. Doktorunuda ıyıkı degıstırmıssın bari . Oğluşunada maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…