şimdi kalkıp bende bismillah diyeceğim işlere canım..ne güzel bitirivermişsin...
kociş işte dimi senin oyüzden yavaş yavaş yap aman diyim, vala zaten tek başıma yapamazmışım ben o kadar işi onu anladım dün, kociş baya bi ter attı 3 kez t-shirt değiştirdi su gibi oldu ama değdi vala, 1 sene rahatız artık, bi bebişin kıyafetleri var yıkanıp koncak gerisi çok bişi değil, bayrama kadar biteresim var açıkçası ki bidaha rahat edeyim, bakalım kısmetse öle olur
günaydın annişler ve bebişler nasılsınız ben pek iyi değilim haftasonu çok güzel dinlendim ama sanırım üşütmüşüm bu sabah mide bulantım vardı ki hala var ee bide pazartesi sendromu var böyle işte
günaydın annişler ve bebişler nasılsınız ben pek iyi değilim haftasonu çok güzel dinlendim ama sanırım üşütmüşüm bu sabah mide bulantım vardı ki hala var ee bide pazartesi sendromu var böyle işte
günaydın canım hoşgeldin ...dikkat et ben 3 gün çektim o mide bulantısını... şimdi de sırtım ağrıyo..yaw anlamıyorum insanın her gün bir yeri ağırır mı?
Geçmiş olsun cnm ben de az önce cıkardım uzun zamandır bu kadar cıkarmamıştım üşütdüm mü yediğim birşeymi yaptı dünden bilemedim.
günaydın canım hoşgeldin ...dikkat et ben 3 gün çektim o mide bulantısını... şimdi de sırtım ağrıyo..yaw anlamıyorum insanın her gün bir yeri ağırır mı?
dimi canım yaa, vala bizde yaparken pestilimiz çıktıgünaydın canlaarrr
cullucan yaptıklarınızı okurken yoruldum inanellerinize sağlık
evet canım, en azından içim huzurlu şuanda ( yorgunluktan ölsemde )Oh mis gb olmuştur evin ama kendini çok fazla yorma canım neyseki kocişler var ALLAH ragzı olsun . Benim de halılar yıkanmaya gıdıcek bu hafta içi çağrırım artık. Aman şifayıda kapma dün de ben kurutmadım kendiliğinden kuruduSaç uzun olunca ister istemez zor oluyor
iyiki yatmışsın o zaman canım haftasonu belkide daha kötü olcaktıngünaydın annişler ve bebişler nasılsınız ben pek iyi değilim haftasonu çok güzel dinlendim ama sanırım üşütmüşüm bu sabah mide bulantım vardı ki hala var ee bide pazartesi sendromu var böyle işte
Sırt ağrısı bir çok kişide var galiba canım ilaç alıyormusun magnezyum falan? Rahim büyümesinden ve magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş aynı dert bende de var benım sırtda bır yere yaslanmayınca hemen ortaya cıkıyor mesela yemek yerken illa yaslanmam lazım.
günaydın kızlar, 2955 te bırakmıştım sayfaları 3000 olmuşsiz bütün gün nettemisiniz beee, haftasonu yapın bi kıyak kendinize , heryerim agrirrrr, totom, kollarım, bacaklarım, parmaklarım,boynum, nedennnn? çünkü pazar günü kocişle temizlik yaptık, evdeki diğer kalan dolaplarda elden geçirildi, raflar silindi ve tektek yerleştirildi, giyilmeyenler/kullanılmayanlar atıldı, ohhh be rahatladım vala, bebişin mobilyalarını sildik bi güzel, aldıklarımızı poşetlerinden çıkarıp dolaplara yerleştirdik en azından yıkarken rahatlık olur, anlıcanız tam gaz ev dip köşe temizlik devam ediyo. Cumartesi kocişin arkasından kalkıp yapçaktım ama bizimki hissetmiş olcakki sakın arkamdan temizlik yapmaya kalkma bozuşuruz, pazar yapıcaz beraber dedi ve derken baya ciddiydi vala kıpırdayamadım cumartesi korkumdan , bende bitek ütü yaptım, yastıkları, mutfak sandalyelerinin kılıflarını falan yıkadım, evde tüller harici yıkancak bişi kalmadı artık, bide halılar yıkamaya verilcek o kadar ama bugün ruh gibiyim, allahtan dün akşam iftara davetliydikte hazır yemeğe gittik, pazar 10,30da başladık akşam 7,30 da bitti kızlar öldüm yorgunluktan ki işin %85 ini kociş yaptı, bide duştan sora saçlarıda kurutmadan çıktım bugün biraz burnum akorrr işallah şifayı kapmayızz
günaydın kızlar...
bende dünden beri rahatsızım,ishal oldum ve çok perişanım
herkeslere günaydın.minnoş oğlumla ben geldim(benm minnoşum babasının aslanı :)) cuma günü muayeneye gittik,dr değiştrdik maalesef iyiki de değiştrmişiz.oğlum çok iyiymiş ama ben iyi değilmişim. rahimim kasılıymış.önceki dr ne vitamin ne de demir başmalıştı.eski tahlillerimizden götürdük.sonuçlara göre, nasıl başlamazsınız burda eksik olduğu belli.senin depıoların boşalmıştr dedi.halsizlik yok mu dedi var dedim belli zaten yüzünden dedi.kramplarım çok fazlalaştı dedim ona da ilaç verdi.diğer dr hiiç gerek görmüyordu böyle ilaçlara.kasılmalarım da eksiklik olduğu içinmiş. nefesim kesildi kaç saat düzelmedi dedim o da kasılman olduğu için nefesin kesilmiştr dedi. adet ağrısı gibi ağrım oldu dedim kasılmam olduğundanmış.karnım taş gibi çok sert ve ağrıyor.ilaçlara başladık inşallah bir kaç güne düzelirmişim.2 hafta osnra uçak biletimiz var dedim o da seni rahatlatmadan bir yere gönderemem deditahlil istedi onları yaptrdık inşallah sonuçlar iyi çıkar. önceden kan alınırken kanım tüpe fışkırırdı. bu sefer fışkırmadı yavaşça akıverdi. hatta en sonunda durdu.kız uğraştı uğraştı ama akmadı.neyseki yeterliymiş kolumu delik deşik etmediler.dr ultrasonda oğlumuzn yüzüne bakarken çok güzel bir yüzü var maşallah dedi nasıl duygulandım anlatamam zor tutttum kendimi.keşke dr u daha önce değiştrseymişiz dedik.
saol cağlacımm üşüttüm heralde bence üşüttüm çünkü haftasonu evde baya cengaver dolaştım üşümüyorum diye ince tişört sort bilmem ne
günaydın serocuğummm yaaa yanıyoz diye oluyor bunlar eskiden ben üşürdüm artık üşümüyorum açık sacık geziyorumm iyice çürüğe çıktık ıhlaya mıhlaya
canımmm günaydın çok geçmiş olsun dikkat et kendineee lütfeenngünaydın annişler ve bebişler nasılsınız ben pek iyi değilim haftasonu çok güzel dinlendim ama sanırım üşütmüşüm bu sabah mide bulantım vardı ki hala var ee bide pazartesi sendromu var böyle işte
günaydın kızlar...
bende dünden beri rahatsızım,ishal oldum ve çok perişanım
herkeslere günaydın.minnoş oğlumla ben geldim(benm minnoşum babasının aslanı :)) cuma günü muayeneye gittik,dr değiştrdik maalesef iyiki de değiştrmişiz.oğlum çok iyiymiş ama ben iyi değilmişim. rahimim kasılıymış.önceki dr ne vitamin ne de demir başmalıştı.eski tahlillerimizden götürdük.sonuçlara göre, nasıl başlamazsınız burda eksik olduğu belli.senin depıoların boşalmıştr dedi.halsizlik yok mu dedi var dedim belli zaten yüzünden dedi.kramplarım çok fazlalaştı dedim ona da ilaç verdi.diğer dr hiiç gerek görmüyordu böyle ilaçlara.kasılmalarım da eksiklik olduğu içinmiş. nefesim kesildi kaç saat düzelmedi dedim o da kasılman olduğu için nefesin kesilmiştr dedi. adet ağrısı gibi ağrım oldu dedim kasılmam olduğundanmış.karnım taş gibi çok sert ve ağrıyor.ilaçlara başladık inşallah bir kaç güne düzelirmişim.2 hafta osnra uçak biletimiz var dedim o da seni rahatlatmadan bir yere gönderemem deditahlil istedi onları yaptrdık inşallah sonuçlar iyi çıkar. önceden kan alınırken kanım tüpe fışkırırdı. bu sefer fışkırmadı yavaşça akıverdi. hatta en sonunda durdu.kız uğraştı uğraştı ama akmadı.neyseki yeterliymiş kolumu delik deşik etmediler.dr ultrasonda oğlumuzn yüzüne bakarken çok güzel bir yüzü var maşallah dedi nasıl duygulandım anlatamam zor tutttum kendimi.keşke dr u daha önce değiştrseymişiz dedik.
dimi canım yaa, vala bizde yaparken pestilimiz çıktı
evet canım, en azından içim huzurlu şuanda ( yorgunluktan ölsemde )evet yaz diye aldanıyoruz ama akşam baya esiyodu o yüzden kaptık sanırım şifayı
iyiki yatmışsın o zaman canım haftasonu belkide daha kötü olcaktın, pazartesi sendromunu sorma bugün çok fenalardayım o yüzden
gü-nay-dııııınnn
kızlaaarr dün yağlanmak için aynanın karşısına geçtim göbişimi masaj yapa yapa yağlarken eşimin hayatım sana ne olmuş tepkisiyle irkildim. Dedim nolmuş. Popona bak dedi. Aynaya bir döndüm ki otobana dönmüş benim popo.
Kıprkırmızı ve mor mor şeritler halinde çatlamış popomdan hiç beklemezdim
O kadar kötü bir görüntüsü var ki size anlatamam. Moralim çok bozuldu. İnternetten araştırdım sonradan sedef rengine dönecek çatlaklarmış. Eşim umursamıyor bana da kızıyor dert ettiğim için ama ben bir bayan olarak takıyorum elimde değil. Hoşlanmıyorum ne sülülitten ne çatlaktan offff
Takmamaya çalış hendicim sıkılaştıkca o çatlaklar zaten azalıcaktır bebe yağımı kullanıyorsun ben de arada aklıma gelınce karnıma sürüyorum.gü-nay-dııııınnn
kızlaaarr dün yağlanmak için aynanın karşısına geçtim göbişimi masaj yapa yapa yağlarken eşimin hayatım sana ne olmuş tepkisiyle irkildim. Dedim nolmuş. Popona bak dedi. Aynaya bir döndüm ki otobana dönmüş benim popo.
Kıprkırmızı ve mor mor şeritler halinde çatlamış popomdan hiç beklemezdim
O kadar kötü bir görüntüsü var ki size anlatamam. Moralim çok bozuldu. İnternetten araştırdım sonradan sedef rengine dönecek çatlaklarmış. Eşim umursamıyor bana da kızıyor dert ettiğim için ama ben bir bayan olarak takıyorum elimde değil. Hoşlanmıyorum ne sülülitten ne çatlaktan offff
Hoşgeldin canımherkeslere günaydın.minnoş oğlumla ben geldim(benm minnoşum babasının aslanı :)) cuma günü muayeneye gittik,dr değiştrdik maalesef iyiki de değiştrmişiz.oğlum çok iyiymiş ama ben iyi değilmişim. rahimim kasılıymış.önceki dr ne vitamin ne de demir başmalıştı.eski tahlillerimizden götürdük.sonuçlara göre, nasıl başlamazsınız burda eksik olduğu belli.senin depıoların boşalmıştr dedi.halsizlik yok mu dedi var dedim belli zaten yüzünden dedi.kramplarım çok fazlalaştı dedim ona da ilaç verdi.diğer dr hiiç gerek görmüyordu böyle ilaçlara.kasılmalarım da eksiklik olduğu içinmiş. nefesim kesildi kaç saat düzelmedi dedim o da kasılman olduğu için nefesin kesilmiştr dedi. adet ağrısı gibi ağrım oldu dedim kasılmam olduğundanmış.karnım taş gibi çok sert ve ağrıyor.ilaçlara başladık inşallah bir kaç güne düzelirmişim.2 hafta osnra uçak biletimiz var dedim o da seni rahatlatmadan bir yere gönderemem deditahlil istedi onları yaptrdık inşallah sonuçlar iyi çıkar. önceden kan alınırken kanım tüpe fışkırırdı. bu sefer fışkırmadı yavaşça akıverdi. hatta en sonunda durdu.kız uğraştı uğraştı ama akmadı.neyseki yeterliymiş kolumu delik deşik etmediler.dr ultrasonda oğlumuzn yüzüne bakarken çok güzel bir yüzü var maşallah dedi nasıl duygulandım anlatamam zor tutttum kendimi.keşke dr u daha önce değiştrseymişiz dedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?