2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hasta olanlara cümleten geçmiş olsun diyroum.temizlik yapanları da kıskanmadım değil. ben daha hiç bir işin ucundan tutamadım maşallah sizlre. kızlr oğlum 1300 gr olmuş maşallah deyin

ay canım yaaa en iyisini yapmışsınız o zaman ne diyim, tahlil yapmadan hiç takviye verilmemesi garip geliyor bana sonuçta doktor olan onlar, ne eksiklik var bulup çıkarması ve yönlendirmesi lazım ama işte her doktor bir olmuyor, her işte bi hayır vardır canımcım senin adına çoooookkk sevindim bu duruma neyseki içinin sineceği bir doktor çıkmış karşınamadem doktorun ilgileniyo şuanda hemen toparlarsın hiç merak etme, tahlilden sonramı verecek sana vitamin-mag.-demir vs.?

günaydın kızlar...

bende dünden beri rahatsızım,ishal oldum ve çok perişanım
bol su iç tatlım, bol bol hemde, ishalin ilacı su, haşlanmış patates, yoğurt, peynir ürünlerinden tüket bol bol, geçmiş olsun

ah ah hamişlikten önce hepsini kendim yapardım da şimdik kocaya mecburuz neyse buna şükür Allahım eksikliklerini aratmasın bize, herkesin gönlüne göre versin inşallah
ay canım yaa, geçmiş olsun bu ne böle teker teker gelin diyesim geldi, iki bacak birden iddialıymış, ben gerinmemeye çalışıyorum yatakta ve normal hareket halindeyken, yoksa gerinsem hemen gircekmiş gibi geliyoya bide en kötüsü o çığlıkla kocişin uyanması içim cız ediyo ya, mışıl mışıl uyurken adam fırlayıveriyo, benim geçen olunca bi baktım karnım büzüşmüş, bebiş korkmuş sanırım baya bi öle kaldı taki ben rahatlayana kadar

günaydın dünürüm nasılsın nasıl geçti haftasonun
dikkat etmek lazım bi hastalansak ilaç bile alamıyoruz
aynen öyle canım. ben de dün güzel güzel gezdim şimdi acı acı uyukluyorum
gözlerim bile bulanık görüyo bugün. geç kaldım bi de paçozzuummmmm görmen lazım

Merhaba kızlar tatilden dün geldim bugün işe başladım tatildeyken yazamadım size. Herkes iyidir umarım

anne olanların neden bu kadar rahat olduğunu şimdi anlıyorum ben, bi rahatlama geliyo insanlara bebiş doğduktan sonra çünkü yaşancak ne varsa zaten görüyon, çatlak, kızarık, döküntü, kabız, ağrı, kramp, kilo, yemek yiyememe sonra yiyip bigüzel kilo alma anam bu kadar şeyden sora insan hakketen bi rahatlıyodur hahaha, takma canım yapçak bişi yok olanlar için, bol bol sür krem, lierac niye kullanmadın, o çok etkili bu konuda, olanları bile azaltma etkisi var

yapçak hiççç bişi yok, alışıyoz işte herşeye

amannn bugünde böle olsun adigecim boşver, arada paçoz halinide görsünler nolcakki, vala benimde öle totom arıyo resmen yastık buldum şirketten birinden onu koydum altıma bugün çok yavaş hareket ediyorum böle sanki filmlerdeki slow motion efektleri gibim

yaa valla saati kapatıp yatıyım dedim ama vicdan yaptım eşimde geç kalacak diyeee

ohh çok güzell iyi ki gezmişsin akşama evde uyursun düzelirr

onlara başladık günde 3 kere calsiyum vitamin ve demir birer tane. balık yağını sen de kullanıyordun sanırım ben yemeklerle birlikte içiyorum sen nasıl içiyorsun?

maşallah bebişine canım

günaydın kızlar nasılsınız benim cumartesi olan ağrım hala geçmedi bu gün de böyle giderse yarın dr a gidicem
canikom sağoalsın.oğlum beni sömüre sömüre büyüyor. ben kaçırmışım senin niye karnın ağrıyor.geçmiş olsun

nelere alışmadık ki...

günaydın kızlar nasılsınız benim cumartesi olan ağrım hala geçmedi bu gün de böyle giderse yarın dr a gidicem

günaydın canım, telaşma yapma yahu, çok mu ağrıyo dayanılmayacak kadar? haftasonu dinlenmeyi denedinmi? tam olarak kasıklarındamı ağrı, benim bazen uyanınca oluyo bu ağrı, gün içinde ara ara oluyo ara ara geçiyo

hepinizie günaydın kızlarr... yine yorgun bi hafta sonu yine uykusuzum yine ağrım var Allahım dayanamıyorum artık işe gelmeyebayramdan sonra ayrılıcam izne sanırım. öyle teselli ediyorum kendimi. hafta sonu cumartesi kociş yoktu fazla bir iş yapamadım sadece ütü yaptım. pazar günü hem temizlik hem çamaşır uğraştık ( kocişim sağolsun ) akşamda misafirim vardı ağır top eltim laf soka soka sinirlerimi zıplatıı kıskanç şeyyy gecede kendime yatacak pozisyon bulmakta zorlanıyorum artık. nefesim daraldı balkona çıktım. anlayacağınız pert bi şekilde işe geldim
[ QUOTE=cullucann;31268414]günaydın kızlar, 2955 te bırakmıştım sayfaları 3000 olmuşsiz bütün gün nettemisiniz beee, haftasonu yapın bi kıyak kendinize , heryerim agrirrrr, totom, kollarım, bacaklarım, parmaklarım,boynum, nedennnn? çünkü pazar günü kocişle temizlik yaptık, evdeki diğer kalan dolaplarda elden geçirildi, raflar silindi ve tektek yerleştirildi, giyilmeyenler/kullanılmayanlar atıldı, ohhh be rahatladım vala, bebişin mobilyalarını sildik bi güzel, aldıklarımızı poşetlerinden çıkarıp dolaplara yerleştirdik en azından yıkarken rahatlık olur, anlıcanız tam gaz ev dip köşe temizlik devam ediyo. Cumartesi kocişin arkasından kalkıp yapçaktım ama bizimki hissetmiş olcakki sakın arkamdan temizlik yapmaya kalkma bozuşuruz, pazar yapıcaz beraber dedi ve derken baya ciddiydi vala kıpırdayamadım cumartesi korkumdan, bende bitek ütü yaptım, yastıkları, mutfak sandalyelerinin kılıflarını falan yıkadım, evde tüller harici yıkancak bişi kalmadı artık, bide halılar yıkamaya verilcek o kadar ama bugün ruh gibiyim, allahtan dün akşam iftara davetliydikte hazır yemeğe gittik, pazar 10,30da başladık akşam 7,30 da bitti kızlar öldüm yorgunluktan ki işin %85 ini kociş yaptı, bide duştan sora saçlarıda kurutmadan çıktım bugün biraz burnum akorrr işallah şifayı kapmayızz[/QUOTE] ohhhhh ne güzel işleri yoluna koyunca insan nasıl rahatlıyo demi bende büyük temizliği yapmıstım şimdi sadece oğluşuma alınanlar yıkancak ütülencek. kendine dikkat et cullum artık iyice sakata çıkıyoz bi çocuk doğurcan heryerin sakatlandı dedi eltim sinirlerim tepeme çıktı dün akşam

günaydın canım hoşgeldin ...dikkat et ben 3 gün çektim o mide bulantısını... şimdi de sırtım ağrıyo..yaw anlamıyorum insanın her gün bir yeri ağırır mı?
geçmiş olsun cnm dikkat et işleri yavaş yavaş yap. bende anlamıyom hergün farklı ağrıyla uyanıyorum

karın ağrısı değil canım vajinam çok kötü ağrıyo çatı açılması oluyomuş kemikler kendini doğuma hazırlıyomuş falan dediler ama ben mahfoldum 3 gündür doğuma kadar böyle giderse ben yataktan kalkamam bu gün bile iş yerine zorla geldim gerçi eşim bırakıyo sabahları akşmları da alıyo ama gelip burda oturmak da çok canımı acıtıyo

dün bütün gün dinleniyodum canım ama bu gün uyandığımda ve gece dönerken falan hiç değişmediğini gördüm kasık ağrısı değil vajina ağrısı var serap yürüyüş yap demişti yapıyorum 3 gündür ayaklarımı havaya kaldırp uzanıyorum ama aynı acı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…