2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
gunaydn kızlar

herkesin sıkıntılı günleri başlamış artık şebiaruz canım dr git rahatla yada ara bi istersen

günaydın arkadaşlar ne çektik beee ama sonunda kavuşucaz bebişlerimize allahın izniyle valla benm bütün işler duruyo <aksam annemler vardı iftarda yemektı sofraydı yoruldm ya cokta uykum var evde aldı başını gıdıyo napalım yavas yavas yapcm bıde ne akla hızmet 31 agustosa günü aldım nasıl hazırlanvcm şimdide agırlastm ozamanı düşünemym

Merhaba kızlar tatilden dün geldim bugün işe başladım tatildeyken yazamadım size. Herkes iyidir umarım
hoşgeldin canım, nası geçti tatilin?

evet canım ben kullanıorum, sabah aç karnına demir, kahvaltıdan sora calsiyum, öğlen yemeğinden sora vitamin, öğlenden sonraki atıştırmamla beraberde balık yağı ancak böle bölebildim vala, yani sen şimdik hepsinden günde 3 tane mi içiyon doğru mu anladım?

oy canım kıyamam yaa, bukadar rahatsız ediyosa git canım doktora belki bi hap map bişi vercek rahatlıcan, bide çalışıo olmak dahada zorluyo insanı böle şeylerde evde olsan enazından yatar uzanırdın ama işte biraz zor işte

günaydın dünürüm nasılsın nasıl geçti haftasonun
dikkat etmek lazım bi hastalansak ilaç bile alamıyoruz

hiç de öyle paçoz gezdiğini düşünmüyoyrum. bu hormonlardan abartıyor olabilir misin acep
canım benim abartmayı çok isterdim ama anca yüzümü yıkayıp dişlerimi ffırçalayabildim bgn geçmezzz
bi de benim sinir herif geldi izinden cinlerim tepeme dikildiler yine

yaa valla saati kapatıp yatıyım dedim ama vicdan yaptım eşimde geç kalacak diyeee

ohh çok güzell iyi ki gezmişsin akşama evde uyursun düzelirr
sorma canım kocamla yemeği yer yemez yatmak niyetindeyiz bi uyucazz bi uyucaaazz inş. tabii

ben de dün 4 saat yoldaydım gezip tozarken. anca sabah geçti ağrısı

günaydın şebicimmm bi git bencede için rahat etsinnn
yarına randevu alıp gidicem canım en azından dr bi bakar belki bişey önerir
gunaydn kızlar

Herkesin sıkıntılı günleri başlamış artık şebiaruz canım dr git rahatla yada ara bi istersen
cumartesi aradım canım bi kaç öneride bulundu takip etmemi geçmezse yada hafiflemezse gidip görünmemi istedi yarın gidicem inşallah azalır bu ağrı

kuzu o bende de oluyor hele ilk ayağa kalktığımda yaşadığım ağrıyı tarif edemem..sanki etimi kesiyolar..içeriyi sanki tornavidayla oyuyolar...ama sorduğumda herkese aynı şey oluyormuş..yani bunları da yaşamamız gerekiyo...ben yatakta dönemiyorum bazen ani hareket ettiğim canım canımdan can gidiyo sanki...

ayy canım kıyamam aglama sen en ıyısı hıc bekleme gıt bi görün doktora belkı bi ilac verir nedenini söyler boşuna cekme o agrıyı gecmıs olsun canm

birazda insanın acı eşigi ile çatı genişliği ile alakalı sanıyorum şebi
bendede oluyor o agrı hemde 1 aydır ama hafıf geçiriyorum ama yinede ihmal etme

canımmm geçmiş olsunnn bi doktora git yaa ama artık iyice ağırlaştık ağrılarımızın artması normal. ben cumartesi misafirliğe gittim yarım dünya olmuşsun dedi arkadaş çok moralim bozulduoturdugum yerden kalkamadım zaten belim çok ağrıdı. iftardan sonra fazla oturmadan kalktık

Merhaba kızlar tatilden dün geldim bugün işe başladım tatildeyken yazamadım size. Herkes iyidir umarım

ay kuzum geçmiş olsun. dr a gidecekmişsiz bakalım ne diycek.

hayır kuzum hiç de doğru anlamamışsın nasıl onu öyle anlayabildin (şaka yapıyorum ha,yanlş anlamayasn)calsiyum günde 3 tane diğerleri birer tane

Günaydın kızlar biz cumartesi günü kontrole gittik ELA'm 930 gr 33 cm olmuş :) doktor maşallah dedi :)
şeker sonucum da 89 çıktı onu da kazasız belasız çok şükür atlattık
Kız anneleri bu haftalar sizin bebişlerin boyu kilosu malum erkek olunca daha iri oluyolar kızlar daha narin oluyo
kramplarım için kalsiyum desteği verdi onun dışında kan sayımı sonuçlarım da bi iki değerim düşük ya da yüksek sanırım biraz da olsa kansızlık var demir takviyesine başlanabilir
ben bi sey sorucam öle ha demeye balık yiyemiyorum balık hapı tam olarak nasıl kullanılıyo kullanan arkadaşlar doktor tavsiyesiyle mi kullanıyo merak ettim markası falan ne tavsiye edersiniz?? Fikirlerinizi bekliyorum

aynen canım aynen sanki parçalıyolar uzandığım yerde dönemiyorum canımdan can gidiyo
peki sen nasıl dayanıyosun serabım

ne uyuzlar var ya. zaten bu kilolardan moral bozukluğu oluyor bi r de ne söylüyorlar. oh yarasın bebeğime deseydin

Tatill iyiydide dönüşümüz kötüydü küçük kızım yolda rahatsızlandı ağzının içi ve bütün vücudu yara döktü adanada hastaneye götürdük serum bağladılar biraz sonra cilt doktoruna götürecem

Günaydın cnm hoşgeldin. Maşallah Ela bebişe Benim kız ne kadar oldu bılmıyorum bu hafta kontrolüm var bakıcaz artık özledim Sen de tiroid problemımı vardı cnm ne ılac kullanıyorsun tsh yuksekmı dusukmu? Ne aralıklarda cıkıyor bende de oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…