tatlım telaş etmiyorum ama bu ağrı beni çok kötü etkiliyo yürüyüşüm bile değişti inan dün bütün gün dinlendim akşam da yürüyüşe çıktım ama gece sağa sola dönerken bile çok ağrı oldu ağladım yani düşün
bak benim alttaki takvimde ne yazıyor telaş atme...
hoşgeldin canım, nası geçti tatilin?Merhaba kızlar tatilden dün geldim bugün işe başladım tatildeyken yazamadım size. Herkes iyidir umarım
evet canım ben kullanıorum, sabah aç karnına demir, kahvaltıdan sora calsiyum, öğlen yemeğinden sora vitamin, öğlenden sonraki atıştırmamla beraberde balık yağıonlara başladık günde 3 kere calsiyum vitamin ve demir birer tane. balık yağını sen de kullanıyordun sanırım ben yemeklerle birlikte içiyorum sen nasıl içiyorsun?
canikom sağoalsın.oğlum beni sömüre sömüre büyüyor. ben kaçırmışım senin niye karnın ağrıyor.geçmiş olsun
karın ağrısı değil canım vajinam çok kötü ağrıyoçatı açılması oluyomuş kemikler kendini doğuma hazırlıyomuş falan dediler ama ben mahfoldum 3 gündür doğuma kadar böyle giderse ben yataktan kalkamam bu gün bile iş yerine zorla geldim gerçi eşim bırakıyo sabahları akşmları da alıyo ama gelip burda oturmak da çok canımı acıtıyo
oy canım kıyamam yaa, bukadar rahatsız ediyosa git canım doktora belki bi hap map bişi vercek rahatlıcan, bide çalışıo olmak dahada zorluyo insanı böle şeylerde evde olsan enazından yatar uzanırdın ama işte biraz zor iştedün bütün gün dinleniyodum canım ama bu gün uyandığımda ve gece dönerken falan hiç değişmediğini gördüm kasık ağrısı değil vajina ağrısı var serap yürüyüş yap demişti yapıyorum 3 gündür ayaklarımı havaya kaldırp uzanıyorum ama aynı acı
günaydın dünürüm nasılsın nasıl geçti haftasonun
dikkat etmek lazım bi hastalansak ilaç bile alamıyoruz
canım benim abartmayı çok isterdim ama anca yüzümü yıkayıp dişlerimi ffırçalayabildim bgn geçmezzzhiç de öyle paçoz gezdiğini düşünmüyoyrum. bu hormonlardan abartıyor olabilir misin acep
sorma canım kocamla yemeği yer yemez yatmak niyetindeyiz bi uyucazz bi uyucaaazz inş. tabiiyaa valla saati kapatıp yatıyım dedim ama vicdan yaptım eşimde geç kalacak diyeee
ohh çok güzell iyi ki gezmişsin akşama evde uyursun düzelirr
amannn bugünde böle olsun adigecim boşver, arada paçoz halinide görsünler nolcakki, vala benimde öle totom arıyo resmen yastık buldum şirketten birinden onu koydum altıma bugün çok yavaş hareket ediyorum böle sanki filmlerdeki slow motion efektleri gibim
yarına randevu alıp gidicem canım en azından dr bi bakar belki bişey önerirgünaydın şebicimmm bi git bencede için rahat etsinnn
cumartesi aradım canım bi kaç öneride bulundu takip etmemi geçmezse yada hafiflemezse gidip görünmemi istedi yarın gidicem inşallah azalır bu ağrıgunaydn kızlar
Herkesin sıkıntılı günleri başlamış artıkşebiaruz canım dr git rahatla yada ara bi istersen
tatlım telaş etmiyorum ama bu ağrı beni çok kötü etkiliyo yürüyüşüm bile değişti inan dün bütün gün dinlendim akşam da yürüyüşe çıktım ama gece sağa sola dönerken bile çok ağrı oldu ağladım yani düşün
yarına randevu alıp gidicem canım en azından dr bi bakar belki bişey önerir
cumartesi aradım canım bi kaç öneride bulundu takip etmemi geçmezse yada hafiflemezse gidip görünmemi istedi yarın gidicem inşallah azalır bu ağrı
karın ağrısı değil canım vajinam çok kötü ağrıyoçatı açılması oluyomuş kemikler kendini doğuma hazırlıyomuş falan dediler ama ben mahfoldum 3 gündür doğuma kadar böyle giderse ben yataktan kalkamam bu gün bile iş yerine zorla geldim gerçi eşim bırakıyo sabahları akşmları da alıyo ama gelip burda oturmak da çok canımı acıtıyo
hoşgeldin canım, nası geçti tatilin?
evet canım ben kullanıorum, sabah aç karnına demir, kahvaltıdan sora calsiyum, öğlen yemeğinden sora vitamin, öğlenden sonraki atıştırmamla beraberde balık yağıancak böle bölebildim vala, yani sen şimdik hepsinden günde 3 tane mi içiyon doğru mu anladım?
aynen canım aynen sanki parçalıyolar uzandığım yerde dönemiyorum canımdan can gidiyokuzu o bende de oluyor hele ilk ayağa kalktığımda yaşadığım ağrıyı tarif edemem..sanki etimi kesiyolar..içeriyi sanki tornavidayla oyuyolar...ama sorduğumda herkese aynı şey oluyormuş..yani bunları da yaşamamız gerekiyo...ben yatakta dönemiyorum bazen ani hareket ettiğim canım canımdan can gidiyo sanki...
canımmm geçmiş olsunnn bi doktora git yaa ama artık iyice ağırlaştık ağrılarımızın artması normal. ben cumartesi misafirliğe gittim yarım dünya olmuşsun dedi arkadaş çok moralim bozulduoturdugum yerden kalkamadım zaten belim çok ağrıdı. iftardan sonra fazla oturmadan kalktık
Günaydın kızlar biz cumartesi günü kontrole gittik ELA'm 930 gr 33 cm olmuş :) doktor maşallah dedi :)
şeker sonucum da 89 çıktı onu da kazasız belasız çok şükür atlattık
Kız anneleri bu haftalar sizin bebişlerin boyu kilosu malum erkek olunca daha iri oluyolar kızlar daha narin oluyo
kramplarım için kalsiyum desteği verdi onun dışında kan sayımı sonuçlarım da bi iki değerim düşük ya da yüksek sanırım biraz da olsa kansızlık var demir takviyesine başlanabilir
ben bi sey sorucam öle ha demeye balık yiyemiyorum balık hapı tam olarak nasıl kullanılıyo kullanan arkadaşlar doktor tavsiyesiyle mi kullanıyo merak ettim markası falan ne tavsiye edersiniz?? Fikirlerinizi bekliyorum
Kızlar bu çatı muanesi ne zaman yapılıyor ? Çok acımaz inşallah :18::18::18:
ne uyuzlar var ya. zaten bu kilolardan moral bozukluğu oluyor bi r de ne söylüyorlar. oh yarasın bebeğime deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?