Tatill iyiydide dönüşümüz kötüydü küçük kızım yolda rahatsızlandı ağzının içi ve bütün vücudu yara döktü adanada hastaneye götürdük serum bağladılar biraz sonra cilt doktoruna götürecem
aynen canım aynen sanki parçalıyolar uzandığım yerde dönemiyorum canımdan can gidiyo
peki sen nasıl dayanıyosun serabım
canım doktorum bana doğumdan 3 hafta önce çatı muayenesini yapacağını söyledi. biraz kilomuz ilerde gidiyo eğer çatın darsa ve bebeğin kilosu 3 buçuğu geçerse normal yapamazsın dedi
yavaş yavaş yap canım, her gün bir iki iş sadece bölerek yap, yoksa olmaz, bizde her hafta sonu bi gün ayırıyoruz bu işe kocişle başka türlü olmuyo, ben çalışıom o çalışıyo anca, bizde böldük öle devam ediyosgünaydın arkadaşlar ne çektik beee ama sonunda kavuşucaz bebişlerimize allahın izniyle valla benm bütün işler duruyo <aksam annemler vardı iftarda yemektı sofraydı yoruldm ya cokta uykum var evde aldı başını gıdıyo napalım yavas yavas yapcm bıde ne akla hızmet 31 agustosa günü aldım nasıl hazırlanvcm şimdide agırlastm ozamanı düşünemym
haydaaa ulannn valla böle insanları ben dövecem artık yok çünkü laftan anlamıyolar en iyisi saçını başını yolda rahatlacanımmm geçmiş olsunnn bi doktora git yaa ama artık iyice ağırlaştık ağrılarımızın artması normal. ben cumartesi misafirliğe gittim yarım dünya olmuşsun dedi arkadaş çok moralim bozulduoturdugum yerden kalkamadım zaten belim çok ağrıdı. iftardan sonra fazla oturmadan kalktık
ayyyyay kuzum geçmiş olsun. dr a gidecekmişsiz bakalım ne diycek.
hayır kuzum hiç de doğru anlamamışsın nasıl onu öyle anlayabildin(şaka yapıyorum ha,yanlş anlamayasn)calsiyum günde 3 tane diğerleri birer tane
oh bi maaşallah ta benden o zamanGünaydın kızlar biz cumartesi günü kontrole gittik ELA'm 930 gr 33 cm olmuş :) doktor maşallah dedi :)
şeker sonucum da 89 çıktı onu da kazasız belasız çok şükür atlattık
Kız anneleri bu haftalar sizin bebişlerin boyu kilosu malum erkek olunca daha iri oluyolar kızlar daha narin oluyo
kramplarım için kalsiyum desteği verdi onun dışında kan sayımı sonuçlarım da bi iki değerim düşük ya da yüksek sanırım biraz da olsa kansızlık var demir takviyesine başlanabilir
ben bi sey sorucam öle ha demeye balık yiyemiyorum balık hapı tam olarak nasıl kullanılıyo kullanan arkadaşlar doktor tavsiyesiyle mi kullanıyo merak ettim markası falan ne tavsiye edersiniz?? Fikirlerinizi bekliyorum
çok çok geçmiş olsun canım umarım hemen atlatır kızınTatill iyiydide dönüşümüz kötüydü küçük kızım yolda rahatsızlandı ağzının içi ve bütün vücudu yara döktü adanada hastaneye götürdük serum bağladılar biraz sonra cilt doktoruna götürecem
geçmiş olsun kızına rabbim şifasını versin tez zamanda inşallah
gidicem canım inşallah geçirecek bi yol bulurayy canım kıyamam aglama sen en ıyısı hıc bekleme gıt bi görün doktora belkı bi ilac verir nedenini söyler boşuna cekme o agrıyı gecmıs olsun canm
inşallah benimki gibi olmaz canım gerçekten dayanılmaz bi acı oluyo gece sağa sola bile dönememk dönerken o acıyı çekmek çok zorrrrbirazda insanın acı eşigi ile çatı genişliği ile alakalı sanıyorum şebi
bendede oluyor o agrı hemde 1 aydır ama hafıf geçiriyorum ama yinede ihmal etme
çok sağol canım evet yaa hergün bir acıyla uyanır olduk ama bu acı ne bel ne bacak ne kas ağrısın abenziyo çok kötü çokcanımmm geçmiş olsunnn bi doktora git yaa ama artık iyice ağırlaştık ağrılarımızın artması normal. ben cumartesi misafirliğe gittim yarım dünya olmuşsun dedi arkadaş çok moralim bozulduoturdugum yerden kalkamadım zaten belim çok ağrıdı. iftardan sonra fazla oturmadan kalktık
sağol canım tşk ederim inşallah hafifletecek bişeyler yaparay kuzum geçmiş olsun. dr a gidecekmişsiz bakalım ne diycek.
hayır kuzum hiç de doğru anlamamışsın nasıl onu öyle anlayabildin(şaka yapıyorum ha,yanlş anlamayasn)calsiyum günde 3 tane diğerleri birer tane
bende kendimi dayanıklı sanırdım canımı bilmezdim hiç am abu acı çok farklı serabım beni mahfetti zaten haftaya çarşamba son günüm artık evde olucam dinlenicem kendimi öle teselli ediyorumkuzu ben biraz ağğrıya dayanıklıyım...ağrı eşiğim yüksek benim...çok takmam...ezelinden böyleydim...annem bilir bu huyumu...bazen dayanamazsam da ağlarsam bu kızın ağrıısı gerçekten fazla ki ağlıyo derdi...fazla oturmuyorum olduğum yerde...5 dakika oturuyorsam beş dakika evin içinde dolaşıyorum tabi sen iştesin bunu ne kadar yapabilirsin bilemem ama olduğun yerde fazla sabit kalma..ben fazla oturduğum zaman resmen kilitleniyorum..iki üç adımı atarken şekilden şekile giriyorum..
Günaydın cnm hoşgeldin. Maşallah Ela bebişeBenim kız ne kadar oldu bılmıyorum bu hafta kontrolüm var bakıcaz artık özledim Sen de tiroid problemımı vardı cnm ne ılac kullanıyorsun tsh yuksekmı dusukmu? Ne aralıklarda cıkıyor bende de oluyor.
yavaş yavaş yap canım, her gün bir iki iş sadece bölerek yap, yoksa olmaz, bizde her hafta sonu bi gün ayırıyoruz bu işe kocişle başka türlü olmuyo, ben çalışıom o çalışıyo anca, bizde böldük öle devam ediyos
haydaaa ulannn valla böle insanları ben dövecem artık yok çünkü laftan anlamıyolar en iyisi saçını başını yolda rahatlakız bunu söyleyende hemcinsin bide hee, kıskanc arkadaş nolcak sen yanlış görüyosun onların hepsi yokolacak olmayan şeyleri görme diyeydinnn
ayyyynerden çıkarmışım hakkaten yaaa, yok canımcım yanlış anlamam ben aşkolsun hamişlik bu yanlış okumuşum sanırsam
oh bi maaşallah ta benden o zaman, canım ben balık hapı kullanıyorum ismi " efa " günde 1 adet tok karına yada yemekle beraber, en son gittiğimde ( 27. haftamda ) doktorum haftada 2kez balık yiosun dimi dedi, bende hayır mümkün olmuyor bu çalışıyorum çünkü vakit bulamıyorum o tarz şeylere deyince oda bu hapı yazdı bana, garanti olsun sen takviyeni al dedi, böle işte canımm
çok çok geçmiş olsun canım umarım hemen atlatır kızın
yarına randevu alıp gidicem canım en azından dr bi bakar belki bişey önerir
cumartesi aradım canım bi kaç öneride bulundu takip etmemi geçmezse yada hafiflemezse gidip görünmemi istedi yarın gidicem inşallah azalır bu ağrı
canım benim abartmayı çok isterdim ama anca yüzümü yıkayıp dişlerimi ffırçalayabildim bgn geçmezzz
bi de benim sinir herif geldi izinden cinlerim tepeme dikildiler yine
sorma canım kocamla yemeği yer yemez yatmak niyetindeyiz bi uyucazz bi uyucaaazz inş. tabii
ben de dün 4 saat yoldaydım gezip tozarken. anca sabah geçti ağrısı
slm canım hoşgeldin maşallah ELA naGünaydın kızlar biz cumartesi günü kontrole gittik ELA'm 930 gr 33 cm olmuş :) doktor maşallah dedi :)
şeker sonucum da 89 çıktı onu da kazasız belasız çok şükür atlattık
Kız anneleri bu haftalar sizin bebişlerin boyu kilosu malum erkek olunca daha iri oluyolar kızlar daha narin oluyo
kramplarım için kalsiyum desteği verdi onun dışında kan sayımı sonuçlarım da bi iki değerim düşük ya da yüksek sanırım biraz da olsa kansızlık var demir takviyesine başlanabilir
ben bi sey sorucam öle ha demeye balık yiyemiyorum balık hapı tam olarak nasıl kullanılıyo kullanan arkadaşlar doktor tavsiyesiyle mi kullanıyo merak ettim markası falan ne tavsiye edersiniz?? Fikirlerinizi bekliyorum
benimki yarın olacak galiba ama bu acının üstüne daha ne kadar acı konur bilemiyorumKızlar bu çatı muanesi ne zaman yapılıyor ? Çok acımaz inşallah :18::18::18:
canlar ben mukabeleye gıdıyom gelınce görüşrz cok kaynatmayn ha sonra oku oku yetişemym size
Geçmiş olsun canım . Benim tsh da yukselıyor ama cok anormal yukselmıyor en son 4 olmustu yıne ılk zaman 8 di bu sekılde artıyor levotiron kullanıyorum gunde yarım hafta sonu bütün.hipotiroid var canım ben haşimato hastasıyım yavaş çaılısıyo 5 gün 50 ,2 gün 75 mikrogram eutrox kullanıyorum ayda bi TSH baktırıyorum eğer 2 nin üzerine cıkarsa endokrın doktoruma gidip doz ayarlaması yapıyoruz aslınsa sınır 4 üzeri ama gebelikte 2 üzerine önlem alınıyor sen de durum ne tatlım ??
Görüşmek üzere canımmmcanlar ben mukabeleye gıdıyom gelınce görüşrz cok kaynatmayn ha sonra oku oku yetişemym size
slm canım hoşgeldin maşallah ELA na
benimki yarın olacak galiba ama bu acının üstüne daha ne kadar acı konur bilemiyorum
slm canım hoşgeldin maşallah ELA na
benimki yarın olacak galiba ama bu acının üstüne daha ne kadar acı konur bilemiyorum
kuzu evde olursan o kadar olmaz herhalde..sen şimdi sürekli oturuyorsun iş yerinde kilitleniyosun resmen..hareket ettikçe azalır ister istemez...bak ben burada yazarken bile kırk kere kalktım nerdeyse...bende kendimi dayanıklı sanırdım canımı bilmezdim hiç am abu acı çok farklı serabım beni mahfetti zaten haftaya çarşamba son günüm artık evde olucam dinlenicem kendimi öle teselli ediyorum
o zaman benim çatı çok mu dar canım :26: çünkü dayanılmaz hal alıyo geceleri gündüz de ayağa kalktığımda etimden et koparılıyo iki üç adımı zor atıyorumcnm yarın muayene için çok erken çatı muayenesi doğuma yakın yapılıyo genelde
bende çatı darrlığı vardı oyüzden normal doğum olmadı çatı dar olunca sanırım acı çok oluyo genelde çok zorlanmıyolar cnm ama bnmki çokk farklıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?