2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Geçmiş olsun kızına RABBİM şifasını versin tez zamanda inşallah

aynen canım aynen sanki parçalıyolar uzandığım yerde dönemiyorum canımdan can gidiyo
peki sen nasıl dayanıyosun serabım

kuzu ben biraz ağğrıya dayanıklıyım...ağrı eşiğim yüksek benim...çok takmam...ezelinden böyleydim...annem bilir bu huyumu...bazen dayanamazsam da ağlarsam bu kızın ağrıısı gerçekten fazla ki ağlıyo derdi...fazla oturmuyorum olduğum yerde...5 dakika oturuyorsam beş dakika evin içinde dolaşıyorum tabi sen iştesin bunu ne kadar yapabilirsin bilemem ama olduğun yerde fazla sabit kalma..ben fazla oturduğum zaman resmen kilitleniyorum..iki üç adımı atarken şekilden şekile giriyorum..

canım doktorum bana doğumdan 3 hafta önce çatı muayenesini yapacağını söyledi. biraz kilomuz ilerde gidiyo eğer çatın darsa ve bebeğin kilosu 3 buçuğu geçerse normal yapamazsın dedi

Maşallah bebişe tombiş olucak demekki Hayırlısı olsun canım saglıcakla kucagımıza alalım inşallah hepimizde. Banada şimdilik birşey demedi.

yavaş yavaş yap canım, her gün bir iki iş sadece bölerek yap, yoksa olmaz, bizde her hafta sonu bi gün ayırıyoruz bu işe kocişle başka türlü olmuyo, ben çalışıom o çalışıyo anca, bizde böldük öle devam ediyos

haydaaa ulannn valla böle insanları ben dövecem artık yok çünkü laftan anlamıyolar en iyisi saçını başını yolda rahatla kız bunu söyleyende hemcinsin bide hee, kıskanc arkadaş nolcak sen yanlış görüyosun onların hepsi yokolacak olmayan şeyleri görme diyeydinnn

ayyyy nerden çıkarmışım hakkaten yaaa, yok canımcım yanlış anlamam ben aşkolsun hamişlik bu yanlış okumuşum sanırsam

oh bi maaşallah ta benden o zaman, canım ben balık hapı kullanıyorum ismi " efa " günde 1 adet tok karına yada yemekle beraber, en son gittiğimde ( 27. haftamda ) doktorum haftada 2kez balık yiosun dimi dedi, bende hayır mümkün olmuyor bu çalışıyorum çünkü vakit bulamıyorum o tarz şeylere deyince oda bu hapı yazdı bana, garanti olsun sen takviyeni al dedi, böle işte canımm

çok çok geçmiş olsun canım umarım hemen atlatır kızın

ayy canım kıyamam aglama sen en ıyısı hıc bekleme gıt bi görün doktora belkı bi ilac verir nedenini söyler boşuna cekme o agrıyı gecmıs olsun canm
gidicem canım inşallah geçirecek bi yol bulur
birazda insanın acı eşigi ile çatı genişliği ile alakalı sanıyorum şebi
bendede oluyor o agrı hemde 1 aydır ama hafıf geçiriyorum ama yinede ihmal etme
inşallah benimki gibi olmaz canım gerçekten dayanılmaz bi acı oluyo gece sağa sola bile dönememk dönerken o acıyı çekmek çok zorrrr

çok sağol canım evet yaa hergün bir acıyla uyanır olduk ama bu acı ne bel ne bacak ne kas ağrısın abenziyo çok kötü çok
sağol canım tşk ederim inşallah hafifletecek bişeyler yapar
bende kendimi dayanıklı sanırdım canımı bilmezdim hiç am abu acı çok farklı serabım beni mahfetti zaten haftaya çarşamba son günüm artık evde olucam dinlenicem kendimi öle teselli ediyorum

hipotiroid var canım ben haşimato hastasıyım yavaş çaılısıyo 5 gün 50 ,2 gün 75 mikrogram eutrox kullanıyorum ayda bi TSH baktırıyorum eğer 2 nin üzerine cıkarsa endokrın doktoruma gidip doz ayarlaması yapıyoruz aslınsa sınır 4 üzeri ama gebelikte 2 üzerine önlem alınıyor sen de durum ne tatlım ??

Son düzenleme:

cevap için teşekkürler canım ben de bugün tahlil sonuçlarım için arayacak soracağım balık hapını ben de haftada 2 kere yiyermiyorum mümkün değil çalıştığım için bi de kokusu zaten beni mahveder

canım balık yağının tam ismini verirmisin benimde haftada 2 kea balık yemem imkansız aliim en azından

buarada herkeşlere günaydın kızlar bebişlerini görenletre hayırlı olsun diyorum bende bugün devlete gidicem arada bir farklı bi doktora görünmek gekre ya ben daha hiç görünmedim ondan bi de idrar tahlili isticem para ödemeyelim ekstra masraflar çok zatenn:) kızlar şaka maka çok az kaldı

evet en azından soru işaretin kalkar canımmm

ıyyy o adamda enerjini alıyodur senin biran önce tatil olsa artık bizeee

slm canım hoşgeldin maşallah ELA na
Kızlar bu çatı muanesi ne zaman yapılıyor ? Çok acımaz inşallah :18::18::18:
benimki yarın olacak galiba ama bu acının üstüne daha ne kadar acı konur bilemiyorum

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım . Benim tsh da yukselıyor ama cok anormal yukselmıyor en son 4 olmustu yıne ılk zaman 8 di bu sekılde artıyor levotiron kullanıyorum gunde yarım hafta sonu bütün.
canlar ben mukabeleye gıdıyom gelınce görüşrz cok kaynatmayn ha sonra oku oku yetişemym size
Görüşmek üzere canımmm

benimki yarın olacak galiba ama bu acının üstüne daha ne kadar acı konur bilemiyorum

Canım inşallah tez zamanda gecer agrıların olmazsa yarın yaptırmazsın.

cnm yarın muayene için çok erken çatı muayenesi doğuma yakın yapılıyo genelde
bende çatı darrlığı vardı oyüzden normal doğum olmadı çatı dar olunca sanırım acı çok oluyo genelde çok zorlanmıyolar cnm ama bnmki çokk farklıydı

cnm güzel kızına kocaman maaaşallah darısı bizimkilere bakalım bugün görebilirsem kilosunu çok merak ediyorum çünkü ben çok az alıyorum ya

bende kendimi dayanıklı sanırdım canımı bilmezdim hiç am abu acı çok farklı serabım beni mahfetti zaten haftaya çarşamba son günüm artık evde olucam dinlenicem kendimi öle teselli ediyorum
kuzu evde olursan o kadar olmaz herhalde..sen şimdi sürekli oturuyorsun iş yerinde kilitleniyosun resmen..hareket ettikçe azalır ister istemez...bak ben burada yazarken bile kırk kere kalktım nerdeyse...

o zaman benim çatı çok mu dar canım :26: çünkü dayanılmaz hal alıyo geceleri gündüz de ayağa kalktığımda etimden et koparılıyo iki üç adımı zor atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…