haydaaa ulannn valla böle insanları ben dövecem artık yok çünkü laftan anlamıyolar en iyisi saçını başını yolda rahatlakız bunu söyleyende hemcinsin bide hee, kıskanc arkadaş nolcak sen yanlış görüyosun onların hepsi yokolacak olmayan şeyleri görme diyeydinnn
evet en azından soru işaretin kalkar canımmm
ıyyy o adamda enerjini alıyodur senin biran önce tatil olsa artık bizeee
inşallah canım zaten öyle avutuyorum kendimi az kaldı evde rahat edicen bu kadar ağrın olmicak dayan die yoksa inan oturamıyorum artık ben de sabahtn beri 10 defa kalktım oturdum ama dikkat çekiyo rahat rahat kakıp oturamıyosun bile yarın duruma göre bir hafta rapor alırım belki:26:kuzu evde olursan o kadar olmaz herhalde..sen şimdi sürekli oturuyorsun iş yerinde kilitleniyosun resmen..hareket ettikçe azalır ister istemez...bak ben burada yazarken bile kırk kere kalktım nerdeyse...
o zaman benim çatı çok mu dar canım :26: çünkü dayanılmaz hal alıyo geceleri gündüz de ayağa kalktığımda etimden et koparılıyo iki üç adımı zor atıyorum
bende haftaya ayrılıyorum canım artık ağrılar dayanılmaz oldu iş yeri de çekşlmiyo haliyleaman ne dıyımm artık millete laf yetiştirmekten bıktım. Işe gelmektende bıktım yaaaa bayramdan sonra ayrılıcam izne olmuyo böleBugün yine topallayarak geldım işe. Kramp beni bırakmıyo
aynen öyle canım bi de zenci gibi olmuş nispet yapar gibi. herifin ramazanla bayramla işi yok ki
valla yazılanları bile okumakta zorlanıyorum takip de edemiyorum ztn iyice bi sersemledim bugün
damatcım napıyo canım?
benim kız kıpır kıpır çıldırdı içerde iki gündür
inşallah canım genişliyo ama beni de mahfediyo...datlum muayeneden önce anlaşılmaz ama inş öyle değildir ya hayırlı sağplıklı bi şekidle atlatırsın sanırım yarın yapmaz ama dediğim gibi erken bencee senin o ağrıların çatının genişlemesiyle ilgili olaiblir ne güzel kız büyüyo işte hazırlanıyo doğuma
inşallah canım zaten öyle avutuyorum kendimi az kaldı evde rahat edicen bu kadar ağrın olmicak dayan die yoksa inan oturamıyorum artık ben de sabahtn beri 10 defa kalktım oturdum ama dikkat çekiyo rahat rahat kakıp oturamıyosun bile yarın duruma göre bir hafta rapor alırım belki:26:
serapcım canım günlük kaç km yürümek gerek? sen ne kadar yürüyosun :26:
sen bilirsin canım durumuna göre raporunu al..dinlen evde...
serapcım canım günlük kaç km yürümek gerek? sen ne kadar yürüyosun :26:
inşallah canım zaten öyle avutuyorum kendimi az kaldı evde rahat edicen bu kadar ağrın olmicak dayan die yoksa inan oturamıyorum artık ben de sabahtn beri 10 defa kalktım oturdum ama dikkat çekiyo rahat rahat kakıp oturamıyosun bile yarın duruma göre bir hafta rapor alırım belki:26:
benim evin karşısındaki parkta yürüyüş parkuru var canım 700 m bi turda yoruluyorum ama galiba en az 20-30 dk yürümek gerekiyomuşcanım bilmiyorum ne kadar yürünmesi gerektiğini ama benim evden çıkmamla eve girmem hiç sürmese bir saat sürüyo..ama her günde yapmıyorum 2 gün çıkıyorum bir gün dinleniyorum...öyle tempolu bir yürüyüşte değil...normal sakin sakin kafama göre geziyorum...
aynen aynennn kalkıp yürüyemiyorum zaten topallıyorum ayağım çok ağrıyo.gören soruyo nooldu diye. biri kaldırıp bişey dese sinirlerim zıplıyo. dayanamıyorum artık bugün hiç iş yapasımda yok ama gidene kadar toparlamam lazım. gözümden uyku akıyo.naapcam bilmiyom
Kızlarrrrr selammmmmmm, günaydınnnnnnnnnn
Hepimiz için sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bol tekmeli bir hafta olsun inşallahhhh
Nasılsınız bakalımmm, ne vaa ne yukk
benim evin karşısındaki parkta yürüyüş parkuru var canım 700 m bi turda yoruluyorum ama galiba en az 20-30 dk yürümek gerekiyomuş
Kızlarrrrr selammmmmmm, günaydınnnnnnnnnn
Hepimiz için sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bol tekmeli bir hafta olsun inşallahhhh
Nasılsınız bakalımmm, ne vaa ne yukk
hoşbuldum serabımmm.. tekmişler güsel de ağrılarrrrhoşgeldin canım... nolsun bol tekmeler var bizde de bol ağrılar...
hoşbuldum canımcım şükür bende iyiyim.. Miden de sorun mu var kuzum yoksa halen hamişlik belirtilerinin geçmemesinden mi kaynaklanıyo :26:Selam canım hoşgeldin iyidir sen nasılsın? Bugun az bi çıkardım kahvaltımı yapınca kendıme geldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?