2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hoşbuldum canımcım şükür bende iyiyim.. Miden de sorun mu var kuzum yoksa halen hamişlik belirtilerinin geçmemesinden mi kaynaklanıyo :26:

Valla bılemıyorum kı cnm acıkınca bıraz beklersem boşç bır kusma yasıyorum yanı uyanır uyanmaz kahvaltı yapmam gerekıyor hıc enerji sarfetmeden bugun bıraz gecıktırdım galıba o yuzden öyle oldu.

Ay Kıyamam sana :) isteyemedin de galiba biraz ekmek arası peynir. Oluyor vallah hepimizde :))
ilk defa gittim evine eşimin akrabası gün arkadaşım bu yıl evde oldugum için güne katılmıştım oda emzikli bişey ikram eder herhalde dedım hazır bişeyler anlayışı z değilim bebekli ama İnan gözlerim görmez oldu resmen dondurmayı yıyınce en az kendıma geldim

çok geçmiş olsun canım inşallah düzelir artık iş çekilmiyo hakikaten bizim paydos etme vaktimizdir
geçmiş olsun canım ya üzüldüm sanırım çok acı çekiyorsun
sağol canım benim evet hele de ayağa kalınca mahfediyo

Kızlarrrrr bu minnakların yerleri iyi de keyiflerinden mi tekmeleyip duruyolar yoksa rahat edemiyorlarda rahatsızlıklarını tekmeylemi anlatmaya çalışıyolar...

hoşbuldum serabımmm.. tekmişler güsel de ağrılarrrr yatakta bile huzurum yok, bu sabah bi kalktım sırtımı pert, daha yeni açılıyorum
E bende cam açık yatıyorum 2 gündüdr dayak yemiş gibi kalkıyorum bir daha açarsam o camı hiç kendimi kollamıyorum bende kızcağızım bîde böbreğimde taş var

E bende cam açık yatıyorum 2 gündüdr dayak yemiş gibi kalkıyorum bir daha açarsam o camı hiç kendimi kollamıyorum bende kızcağızım bîde böbreğimde taş var

böbreklere dikkat...benim küçük battaniyem var mutlaka örterim bel kısmımı ama ayakların imkanı yok hava alması lazım...

gunaydınn kızlar herkese merhabaa nasılsınız dun aksmadan berıı gıremıyorum ne cok kaynatmıssınız yıne 3000lerı gormusuz hayırlı olsun
aksam sevgılıı kayınvalıdecıgımm ıftara gelmıstı yoruldum walla dunde anladımkı bu hamıslık bızı baya etkılemıs hıc eskı enerjım yok sızler nasılsınız canlar yıgenlerımm nasıl

hoşgeldin canım ve geçmiş olsun diyelim dün için...yeğeninde iyidir..sabah herhalde hıçkırık mı tuttu kuzumu ne...20-25 defa göbükümde tuhaf bişi oldu...

hayatımda ilk defa nstye girdim.. bağıran kadınların arasında olmak berbat bişe...
NEDEN BAĞIRIYOLAR Kİ CANIM..
hoşgeldin canım yeğenin iyi de ben iyi değilim bu hamişlik ne zormuş arkadaş

Son düzenleme:
Çok merak ediyorum onu nasıl bişey anlatsana canım ya

nst odası doğumhane bölümünün içinde bir oda. diğer odalarda şansına başka doğum yapan kadınlar olabilir. benim vardı onlar sancı çekerken bağırıp durdular bende nst de gerildikçe gerildim. nst de bebeğin kalp grafiğini çekiyolar. karnınıza iki tane bant gibi bişe koyuyolar.o bantlar bebeğin kalp atışını yakalıyor. sonra yanınızdaki makinadan bir kağıt çıkıyor kalp grafiği bini..ebeler de yorum yapıyor bundan. benim çok zikzaklı çıktı. bunormal mi dedim ebeye böyle olması gerekiyor düz çıkarsa bebeğin hayatı tehlikede olabilir dedi. senin ki maşallah at koşturuyor dedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…