2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
NEDEN BAĞIRIYOLAR Kİ CANIM..

hoşgeldin canım yeğenin iyi de ben iyi değilim bu hamişlik ne zormuş arkadaş

boşuna denilmemiş kuzu cennet anaların ayakları altında diye..şimdiden böyleyse hele doğduktan sonra nasıl sıkıntılar bizi bekliyo...bence bu günlerimizi arayıpta bulamayacağız...

hayırdır sebicimm neyın var evet canım zor walla gıttıkcede zor oluyor bırak ıs yapmayı bebıs dondukce felan bıle kemıklerım agrıyor
ağrım var canım aşağı tarafta çok kötü bi şekilde kemikler kendini doğuma hazırlıyomuş galiba ondan yarın dr a gidicem bakalım nedir nasıl geçecek sen nasılsın ?

boşuna denilmemiş kuzu cennet anaların ayakları altında diye..şimdiden böyleyse hele doğduktan sonra nasıl sıkıntılar bizi bekliyo...bence bu günlerimizi arayıpta bulamayacağız...
evet tatlım öyle inan annemin değerini şimdi çok daha iyi anladım, doğurduktan sonra da ayrı sorunlar başlayacak ablam şimdi yine iyi sahip çıkabiliosun sadece acını kendin çekiyosun ama sonra her türlü dert baş gösteriyo dio haklı galiba:44:

walla hıc bos durmuyorlar yıyıp ıcıp kuduruyorlar ıcerde o bu deıl artık dondukce felan acı vermeye basladı

hayat onların hayatı canım...ekmek elden su gölden...benimde alt kısma tepik atınca ağrı oluyo...dönünce karnım çok sertleşiyo benim...

Benimde kontrolum 30.haftama denk geliyo ozaman bende girerim ya normal doğum yapamam ben bağıra bağıra of kötü oldu şimdiden

slm canım hoşgeldin ..
bizde bol ağrıdan başka bişey yok malesef
hoşbuldum canımcım malesefki bende de var o dert sen çalıştığın için daha çok zorlanıyosun bende misafirler yüzünden... bir haftadır canım cıktı
benimde sağ kaburgam içeri batıyo anlamadım ki benim minnakın sırtımla ne derdi var...
serabım benimde aynı sağ kaburgamda var ve arada yokluyo, dr magnezyuma devam dedi
E bende cam açık yatıyorum 2 gündüdr dayak yemiş gibi kalkıyorum bir daha açarsam o camı hiç kendimi kollamıyorum bende kızcağızım bîde böbreğimde taş var
ovvvvv taş mıııııııı çok dikkat et sezinim, benimde vardı taşım hiç kontrole girmeden hamile kaldım şuan var mı bilmiyorum ama belirti yok şükür. belini mutlaka koru soğuktan ve terden.
kuzuşumm hoşgeldinnnn, yeğen iyi maşallah ama annesi her hafta başka şikayetler eklenerek devam ediyo yoluna sen nasılsın bakalım, bizim yeğenimiz nasıl ?

Benimde kontrolum 30.haftama denk geliyo ozaman bende girerim ya normal doğum yapamam ben bağıra bağıra of kötü oldu şimdiden

nstye 30. haftada almıyolar. benim bir problemden dolayı aldılar nstye. 33 34 den sonra alıyolar diye biliyorum. ondan sonrada her hafta giriyosun.

aynen kuzu şimdi kafamız sakin en azından..acıyı sadece çekiyoruz..doğduktan sonra bizi ne bekliyor bilemem ama dediklerine göre zor günler ama bir yandan da güzel günler...

ağrım var canım aşağı tarafta çok kötü bi şekilde kemikler kendini doğuma hazırlıyomuş galiba ondan yarın dr a gidicem bakalım nedir nasıl geçecek sen nasılsın ?
canım benımm gecmıs olsun dıkkat et kendıne yat dınlen bol boll canımm ıyıyı ben canım cok sukur bı sıkıntımz yok ufak ufak agrılar oluyor arada ama onemlı deıl

herkes aynısını dıyorr ya bunlar nekı dogunca baslıyor sıkıntılar ALLAH yardımcımız olsun

hayat onların hayatı canım...ekmek elden su gölden...benimde alt kısma tepik atınca ağrı oluyo...dönünce karnım çok sertleşiyo benim...
aynısı bende de oluyor canım gecen gun gobusume dayanmıs yatıyor pasa ama cok agrı verdı

serabım benimde aynı sağ kaburgamda var ve arada yokluyo, dr magnezyuma devam dedi

valla canım magnezyumu sürekli alıyorum desem yalan olur aklıma geldikçe alıyorum..ta haziranda verdiği ilacı bitirmedim.. temmzudakine el bile sürmedim..aklıma geldikçe içiyorum..günlük almıyorum anlayacağın..

hosbuldukk canımcımm maşallah yıgenlerıme hepsıde cokk ıyıı allah hepsıne saglık versınn annelerede sıfa versın hepımız aynıyız canımm ama normal bu sancılar 20. haftalarımız bıtıyor vucut doguma hazırlıyor kendını bızde ıyıyı teyzemız cokk saoll

oyyy kuzummm benim yaa geçmiş olsunnn, dikkat et kendine, fırsat buldukca dinlenmeye çalış, ayaklarını dik yukarı yat bol bol. Bir de soğuk almamaya çalış, benim direk belime vuruyo acısı, resmen yanıyo bel kemiğim.

kucağımıza almaya değmez mi ama...

çok sağol canım
aynen kuzu şimdi kafamız sakin en azından..acıyı sadece çekiyoruz..doğduktan sonra bizi ne bekliyor bilemem ama dediklerine göre zor günler ama bir yandan da güzel günler...
herşey bebişlerimiz için umarım ilerde kıymetimizi bilirler

sağol canım benim tşk ederim dün bol bol dinlendim ama geçcek gibi oluyo gece çok kötü oluyo yine Rabbim sıkıntılarımızı azaltsın inşallah..

canımcım işte aynı ben. benimde haziranda başladığımdan bikaç tane kaldı daha. içesimde gelmiyo midem alt üst oluyo kokusundan bile bu ay aldığımda kutusunda duruyo, yüzüne bile bakmadım. puff..
maşallah kuzuşumm şimdi biz zor gelsede hamileyim diyebilmenin güzelliği bambaşka gerçekten.. bu günlerde geçer gider, dönüp baktığımızda gülümseyebileceğimiz telaşlar endişeler mutluluklar kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…