- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
NEDEN BAĞIRIYOLAR Kİ CANIM..
hoşgeldin canım yeğenin iyi de ben iyi değilim bu hamişlik ne zormuş arkadaş
ağrım var canım aşağı tarafta çok kötü bi şekildehayırdır sebicimm neyın var evet canım zor walla gıttıkcede zor oluyor bırak ıs yapmayı bebıs dondukce felan bıle kemıklerım agrıyor
bende anlamadım canım pis boğaz oldu çıktılar başımıza...ilk defa geldi benim de başıma...
evet tatlım öyle inan annemin değerini şimdi çok daha iyi anladım, doğurduktan sonra da ayrı sorunlar başlayacak ablam şimdi yine iyi sahip çıkabiliosun sadece acını kendin çekiyosun ama sonra her türlü dert baş gösteriyo dio haklı galiba:44:
boşuna denilmemiş kuzu cennet anaların ayakları altında diye..şimdiden böyleyse hele doğduktan sonra nasıl sıkıntılar bizi bekliyo...bence bu günlerimizi arayıpta bulamayacağız...
walla hıc bos durmuyorlar yıyıp ıcıp kuduruyorlar ıcerdeo bu deıl artık dondukce felan acı vermeye basladı
Benimde kontrolum 30.haftama denk geliyo ozaman bende girerim ya normal doğum yapamam ben bağıra bağıra of kötü oldu şimdidennst odası doğumhane bölümünün içinde bir oda. diğer odalarda şansına başka doğum yapan kadınlar olabilir. benim vardı onlar sancı çekerken bağırıp durdular bende nst de gerildikçe gerildim. nst de bebeğin kalp grafiğini çekiyolar. karnınıza iki tane bant gibi bişe koyuyolar.o bantlar bebeğin kalp atışını yakalıyor. sonra yanınızdaki makinadan bir kağıt çıkıyor kalp grafiği bini..ebeler de yorum yapıyor bundan. benim çok zikzaklı çıktı. bunormal mi dedim ebeye böyle olması gerekiyor düz çıkarsa bebeğin hayatı tehlikede olabilir dedi. senin ki maşallah at koşturuyor dedi:)
hoşbuldum canımcım malesefki bende de var o dertslm canım hoşgeldin ..
bizde bol ağrıdan başka bişey yok malesef
serabım benimde aynı sağ kaburgamda var ve arada yokluyo, dr magnezyuma devam dedibenimde sağ kaburgam içeri batıyo anlamadım ki benim minnakın sırtımla ne derdi var...
ovvvvv taş mııııııııE bende cam açık yatıyorum 2 gündüdr dayak yemiş gibi kalkıyorum bir daha açarsam o camı hiç kendimi kollamıyorum bende kızcağızım bîde böbreğimde taş var
kuzuşumm hoşgeldinnnn, yeğen iyi maşallah ama annesi her hafta başka şikayetler eklenerek devam ediyo yolunagunaydınn kızlar herkese merhabaa nasılsınız dun aksmadan berıı gıremıyorum ne cok kaynatmıssınız yıne 3000lerı gormusuz hayırlı olsun
aksam sevgılıı kayınvalıdecıgımm ıftara gelmıstı yoruldum walla dunde anladımkı bu hamıslık bızı baya etkılemıs hıc eskı enerjım yok sızler nasılsınız canlar yıgenlerımm nasıl
Benimde kontrolum 30.haftama denk geliyo ozaman bende girerim ya normal doğum yapamam ben bağıra bağıra of kötü oldu şimdiden
evet tatlım öyle inan annemin değerini şimdi çok daha iyi anladım, doğurduktan sonra da ayrı sorunlar başlayacak ablam şimdi yine iyi sahip çıkabiliosun sadece acını kendin çekiyosun ama sonra her türlü dert baş gösteriyo dio haklı galiba:44:
canım benımm gecmıs olsun dıkkat et kendıne yat dınlen bol boll canımm ıyıyı ben canım cok sukur bı sıkıntımz yok ufak ufak agrılar oluyor arada ama onemlı deılağrım var canım aşağı tarafta çok kötü bi şekildekemikler kendini doğuma hazırlıyomuş galiba ondan yarın dr a gidicem bakalım nedir nasıl geçecek sen nasılsın ?
herkes aynısını dıyorr ya bunlar nekı dogunca baslıyor sıkıntılar ALLAH yardımcımız olsun
boşuna denilmemiş kuzu cennet anaların ayakları altında diye..şimdiden böyleyse hele doğduktan sonra nasıl sıkıntılar bizi bekliyo...bence bu günlerimizi arayıpta bulamayacağız...
aynısı bende de oluyor canım gecen gun gobusume dayanmıs yatıyor pasa ama cok agrı verdı
hayat onların hayatı canım...ekmek elden su gölden...benimde alt kısma tepik atınca ağrı oluyo...dönünce karnım çok sertleşiyo benim...
serabım benimde aynı sağ kaburgamda var ve arada yokluyo, dr magnezyuma devam dedi
hoşbuldum canımcım malesefki bende de var o dertsen çalıştığın için daha çok zorlanıyosun bende misafirler yüzünden... bir haftadır canım cıktı
serabım benimde aynı sağ kaburgamda var ve arada yokluyo, dr magnezyuma devam dedi
ovvvvv taş mııııııııçok dikkat et sezinim, benimde vardı taşım hiç kontrole girmeden hamile kaldım şuan var mı bilmiyorum ama belirti yok şükür. belini mutlaka koru soğuktan ve terden.
kuzuşumm hoşgeldinnnn, yeğen iyi maşallah ama annesi her hafta başka şikayetler eklenerek devam ediyo yolunasen nasılsın bakalım, bizim yeğenimiz nasıl ?
oyyy kuzummm benim yaa geçmiş olsunnn, dikkat et kendine, fırsat buldukca dinlenmeye çalış, ayaklarını dik yukarı yat bol bol. Bir de soğuk almamaya çalış, benim direk belime vuruyo acısı, resmen yanıyo bel kemiğim.ağrım var canım aşağı tarafta çok kötü bi şekildekemikler kendini doğuma hazırlıyomuş galiba ondan yarın dr a gidicem bakalım nedir nasıl geçecek sen nasılsın ?
canım benımm gecmıs olsun dıkkat et kendıne yat dınlen bol boll canımm ıyıyı ben canım cok sukur bı sıkıntımz yok ufak ufak agrılar oluyor arada ama onemlı deıl
herkes aynısını dıyorr ya bunlar nekı dogunca baslıyor sıkıntılar ALLAH yardımcımız olsun
aynısı bende de oluyor canım gecen gun gobusume dayanmıs yatıyor pasa ama cok agrı verdı
çok sağol canımcanım benımm gecmıs olsun dıkkat et kendıne yat dınlen bol boll canımm ıyıyı ben canım cok sukur bı sıkıntımz yok ufak ufak agrılar oluyor arada ama onemlı deıl
herşey bebişlerimiz için umarım ilerde kıymetimizi bilirleraynen kuzu şimdi kafamız sakin en azından..acıyı sadece çekiyoruz..doğduktan sonra bizi ne bekliyor bilemem ama dediklerine göre zor günler ama bir yandan da güzel günler...
çok sağol canım
herşey bebişlerimiz için umarım ilerde kıymetimizi bilirler
sağol canım benim tşk ederim dün bol bol dinlendim ama geçcek gibi oluyo gece çok kötü oluyo yine Rabbim sıkıntılarımızı azaltsın inşallah..oyyy kuzummm benim yaa geçmiş olsunnn, dikkat et kendine, fırsat buldukca dinlenmeye çalış, ayaklarını dik yukarı yat bol bol. Bir de soğuk almamaya çalış, benim direk belime vuruyo acısı, resmen yanıyo bel kemiğim.
tabı canım degmezmı herseye deger kucagıma aldıgımda dunyayı gorurmuyum acabakucağımıza almaya değmez mi ama...
canımcım işte aynı ben. benimde haziranda başladığımdan bikaç tane kaldı daha. içesimde gelmiyo midem alt üst oluyo kokusundan bilevalla canım magnezyumu sürekli alıyorum desem yalan olur aklıma geldikçe alıyorum..ta haziranda verdiği ilacı bitirmedim.. temmzudakine el bile sürmedim..aklıma geldikçe içiyorum..günlük almıyorum anlayacağın..
maşallah kuzuşummhosbuldukk canımcımm maşallah yıgenlerıme hepsıde cokk ıyıı allah hepsıne saglık versınn annelerede sıfa versın hepımız aynıyız canımm ama normal bu sancılar 20. haftalarımız bıtıyor vucut doguma hazırlıyor kendını bızde ıyıyı teyzemız cokk saoll
inşallah kuzubilirler kuzu bilirler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?