2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sağol canım benim tşk ederim dün bol bol dinlendim ama geçcek gibi oluyo gece çok kötü oluyo yine Rabbim sıkıntılarımızı azaltsın inşallah..
aminnnn canımcımm.. son 3 üç ay sağlam geliyo vallahi, sağdan soldan yukardan aşağıdan yakaladığı yerden vuruyo bizi

kucağımıza almaya değmez mi ama...

tabııkı canım hamıslıgınde ayrı bı tadı var tabıkı bu agrılar sancılar olucak tabıkı bızler ıyıyız cok sukur daha sıkıntılı hamılelıkler gecırenler var kucagımıza alınca ne agrı kalıcak ne sıkıntıı

kızlar biz acıktık sabah ta doğru dürüst yemedik gidip bişeyler yiyip gelelim tabi kalkabilirsek
afiyet bal şeker olsunnn kuzum yarasın minişimize
evet canım çok şükür.. sağ salim de kucağımıza alırız inşallah

benden bi tane daha varmış demek ki...eşimde kızıyo neden içmiyorsun diye..

tabı canım degmezmı herseye deger kucagıma aldıgımda dunyayı gorurmuyum acaba

valla o anı hayal bile edemiyorum şu an ne hissederim diye...

kızlar biz acıktık sabah ta doğru dürüst yemedik gidip bişeyler yiyip gelelim tabi kalkabilirsek

afiyet olsun kuzu yavaş yavaş kalk ani hareket yapma..bende kalktım bişiler atıştırdım..

selam kızlar nasılsınız 2 gündür atılı misfirim vardı giremedim ne var ne yok geçmişe bakamıyorum zaten 2-3 günün geçmişi oku oku bitmez

akşam olunca canım göbeğim bir ay birden büyüyor eşime 6,5 aylıktı şimdi 7,5 oldu diyorum

selamlar kızlar nasılsınız
a.s ezinemm hoşgeldinn, iyiyiz şükür sen nasılsın ?
benden bi tane daha varmış demek ki...eşimde kızıyo neden içmiyorsun diye..
valla kızsalarda yapcak bişey yokki serabım, midemin bulantı ve yanması yeterince yetiyo bir de onu içinceeee.. içmektense çekmek daha iyi dediğim bile oldu yav nasıl bi tiksinmeyse
selam kızlar nasılsınız 2 gündür atılı misfirim vardı giremedim ne var ne yok geçmişe bakamıyorum zaten 2-3 günün geçmişi oku oku bitmez
a.s linacımm hosgeldinnn, sona yaklaşmanın etkilerini yaşıyoruz hepimiz sen nasılsın ?

Evet görünmedin zaten linacım şuan bi sıkıntı yok geçmişte sen yorulmuşsundur kım vardı

hemde ne yorulmak haa görümcem vardı haftasonu açıköğretim sınavı vardı o başka ,lçede sınavı burda geldi yanımda kaldı çocuğa bakmam için ama çocuk bir canavar perişan etti beni diyorum ki iyiki de bu çocuk ben çocuk ypmadan önce kalmamış yanımda yoksa ömürbillah çocuk yapmazdım

aynen canım hele ben daha heyecanlıyım bu hafta eltimin doğum yapmasını bekliyoruz onunda ilk bebeği o doğurunca daha bir yaklaşacak gibi geliyor benim doğum

selamlar kızlar nasılsınız
hosgeldın ezınecımm ıyıyız canım sen nasılsın bebıs nasıl??
al bendende okadar canımm ben hala ınanamıyorumm anne olacagıma anca kucagıma alınca ınanırım herhalde
selam canım hosgeldınn burda tum bebısler ve anneler ıyı ufak agrılar harıc bosver okuma canım pek kaydadeger bısı yok gecmsıtee

İyiyiz ezine im sen nasılsın ben üşüdüm uzun giydim çorap giydim gecede üşümüşüm herhalde serinledi havalar
iyiyim canım oglumu büyütüyorum havalar burdada iyi en azından bunaltmıo

hoşgeldin canım yorulmuşsundur bugün güzelce dinlen

Benim kramplarım yok ama yediğim herşey bana işkence hiç aşağıya inmiyo yediklerim öle yukarda duruyo nefes almak bi mucize zaten iki hareket etsem nefes nefese kalıyorum o ağrılar bende de oldu bir haftsya yakın geceleri hiç uyuyamadım şimdi arada oluyo yine açlığada hiç dayanamıyorum resman kollarım bacsklarım durmuyo bunun yüxünden acillik bile oldum:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…