aminnnn canımcımm.. son 3 üç ay sağlam geliyo vallahi, sağdan soldan yukardan aşağıdan yakaladığı yerden vuruyo bizisağol canım benim tşk ederim dün bol bol dinlendim ama geçcek gibi oluyo gece çok kötü oluyo yine Rabbim sıkıntılarımızı azaltsın inşallah..
kucağımıza almaya değmez mi ama...
canımcım işte aynı ben. benimde haziranda başladığımdan bikaç tane kaldı daha. içesimde gelmiyo midem alt üst oluyo kokusundan bilebu ay aldığımda kutusunda duruyo, yüzüne bile bakmadım. puff..
maşallah kuzuşummşimdi biz zor gelsede hamileyim diyebilmenin güzelliği bambaşka gerçekten.. bu günlerde geçer gider, dönüp baktığımızda gülümseyebileceğimiz telaşlar endişeler mutluluklar kalır
afiyet bal şeker olsunnn kuzum yarasın minişimizekızlar biz acıktık sabah ta doğru dürüst yemedik gidip bişeyler yiyip gelelimtabi kalkabilirsek
evet canım çok şükür.. sağ salim de kucağımıza alırız inşallahtabııkı canım hamıslıgınde ayrı bı tadı var tabıkı bu agrılar sancılar olucak tabıkı bızler ıyıyız cok sukur daha sıkıntılı hamılelıkler gecırenler var kucagımıza alınca ne agrı kalıcak ne sıkıntıı
İyiyiz ezine im sen nasılsın ben üşüdüm uzun giydim çorap giydim gecede üşümüşüm herhalde serinledi havalarselamlar kızlar nasılsınız
canımcım işte aynı ben. benimde haziranda başladığımdan bikaç tane kaldı daha. içesimde gelmiyo midem alt üst oluyo kokusundan bilebu ay aldığımda kutusunda duruyo, yüzüne bile bakmadım. puff..
maşallah kuzuşummşimdi biz zor gelsede hamileyim diyebilmenin güzelliği bambaşka gerçekten.. bu günlerde geçer gider, dönüp baktığımızda gülümseyebileceğimiz telaşlar endişeler mutluluklar kalır
tabı canım degmezmı herseye deger kucagıma aldıgımda dunyayı gorurmuyum acaba
kızlar biz acıktık sabah ta doğru dürüst yemedik gidip bişeyler yiyip gelelimtabi kalkabilirsek
Evet görünmedin zaten linacım şuan bi sıkıntı yok geçmişte sen yorulmuşsundur kım vardıselam kızlar nasılsınız 2 gündür atılı misfirim vardı giremedim ne var ne yok geçmişe bakamıyorum zaten 2-3 günün geçmişi oku oku bitmez
akşam sizde şişiyonuz dimi benim gibi, vala akşam daha bi ağır oluyo bu göbüş, kız şortumu görmezden gel dedim yaamor çizgili bide simleri var içinde ahahaha , arada kocişin şortlarını ve t-shirtlerinide giymeye başladım
a.s ezinemm hoşgeldinn, iyiyiz şükür sen nasılsın ?selamlar kızlar nasılsınız
valla kızsalarda yapcak bişey yokki serabım, midemin bulantı ve yanması yeterince yetiyo bir de onu içinceeee.. içmektense çekmek daha iyi dediğim bile oldu yav nasıl bi tiksinmeysebenden bi tane daha varmış demek ki...eşimde kızıyo neden içmiyorsun diye..
a.s linacımm hosgeldinnn, sona yaklaşmanın etkilerini yaşıyoruz hepimizselam kızlar nasılsınız 2 gündür atılı misfirim vardı giremedim ne var ne yok geçmişe bakamıyorum zaten 2-3 günün geçmişi oku oku bitmez
Evet görünmedin zaten linacım şuan bi sıkıntı yok geçmişte sen yorulmuşsundur kım vardı
sağol tatlım tşk ederizafiyet bal şeker olsunnn kuzum yarasın minişimize
evet canım çok şükür.. sağ salim de kucağımıza alırız inşallah
a.s ezinemm hoşgeldinn, iyiyiz şükür sen nasılsın ?
valla kızsalarda yapcak bişey yokki serabım, midemin bulantı ve yanması yeterince yetiyo bir de onu içinceeee.. içmektense çekmek daha iyi dediğim bile oldu yav nasıl bi tiksinmeyse
a.s linacımm hosgeldinnn, sona yaklaşmanın etkilerini yaşıyoruz hepimizsen nasılsın ?
hosgeldın ezınecımm ıyıyız canım sen nasılsın bebıs nasıl??selamlar kızlar nasılsınız
al bendende okadar canımm ben hala ınanamıyorumm anne olacagıma anca kucagıma alınca ınanırım herhaldebenden bi tane daha varmış demek ki...eşimde kızıyo neden içmiyorsun diye..
valla o anı hayal bile edemiyorum şu an ne hissederim diye...
afiyet olsun kuzu yavaş yavaş kalk ani hareket yapma..bende kalktım bişiler atıştırdım..
selam canım hosgeldınn burda tum bebısler ve anneler ıyı ufak agrılar harıc bosver okuma canım pek kaydadeger bısı yok gecmsıteeselam kızlar nasılsınız 2 gündür atılı misfirim vardı giremedim ne var ne yok geçmişe bakamıyorum zaten 2-3 günün geçmişi oku oku bitmez
hoşgeldin canımm elhamdülillah iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın bebiş nasılselamlar kızlar nasılsınız
iyiyim canım oglumu büyütüyorumİyiyiz ezine im sen nasılsın ben üşüdüm uzun giydim çorap giydim gecede üşümüşüm herhalde serinledi havalar
selam kızlar nasılsınız 2 gündür atılı misfirim vardı giremedim ne var ne yok geçmişe bakamıyorum zaten 2-3 günün geçmişi oku oku bitmez
tşkler kuzum yedik geldik sana da afiyet şifa olsunbenden bi tane daha varmış demek ki...eşimde kızıyo neden içmiyorsun diye..
valla o anı hayal bile edemiyorum şu an ne hissederim diye...
afiyet olsun kuzu yavaş yavaş kalk ani hareket yapma..bende kalktım bişiler atıştırdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?