2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

hoşgeldin canımm elhamdülillah iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın bebiş nasıl

valla kızlar iyiyiz çok şükür oglumda iyi sahura kadar oturuyoruz geç kalkıyoruz gün nasıl geçio bilmioruz
sahurda eylül annelerinin topige bakıodum aralarından biri dogum yapmış şaştım kaldım

anneleer noolur bana cevap verin benim tsh değerim çok düşük 0,045 gibi yani normal değerin baya altında ama serbest t3 ve t4 değerlerim normal değerlerde bu yüzden doktor bana ilaç vermedi t4 iyi diye var mı böyle birşey yaşayan ben yine de çok tedirginim yaaa ya evladıma birşey olursa çok korkuyorum(( noolur cevap verin....

masallah canım odada sende cok guzelsınn gule gule kullanın

ewet canım 34 haftalıkmış ama 2 kilo450 gram okudum yanlış hatırlamıosam dogmuş maşallah bebeişe
ayyy ne guzel darısı bızlere bakalım bızde kım ılk dogum yapacakk ama mumkun oldukca zamanını beklesın bızım yavrucuklarr

aynen canım hele ben daha heyecanlıyım bu hafta eltimin doğum yapmasını bekliyoruz onunda ilk bebeği o doğurunca daha bir yaklaşacak gibi geliyor benim doğum
ayy ne güsel yaa, hayırlısıyla sağlıcakla kavuşur inşallah. bizde 10 gün içerisinde eşimin kuzeninden haber bekliyoruz o da doğum yapıcak. normalde ağustosta olucaktı ama dr 10 gün içinde bekle demiş. hayırlısı artık :)
selam kızlar nasılsınız..
günaydın hepinize..
a.s tavuklum hoşgeldin, seni görünce acıktığımı hissettim yine yav
valla kızlar iyiyiz çok şükür oglumda iyi sahura kadar oturuyoruz geç kalkıyoruz gün nasıl geçio bilmioruz
sahurda eylül annelerinin topige bakıodum aralarından biri dogum yapmış şaştım kaldım
amaniiiinnn Rabbim bizlere vaktinde ve sağlıcakla göndersin inşallah.. bu haftalardan sonra erken doğum durumları söz konusu olunca hep bi tedirginlik yaşıyorum istemesemde..
  • y4zy4qmuru+ kuzum sen en son kontrole ne zaman gittin bebişin kaç kg dı bi de sende de çatıda ağrı var mı ?
kuzum çarşamba günü 2 hafta geçmiş olcak kontrolün üstünden. bebişte 729 gr.dı. senin nasıl ?
çatı ağrısı benim ankaradan geleceğim sırada çok fazla olmuştu, özellikle sağ tarafımdaki krampla birleşince.. şimdi de yine adet sancısı gibi çekmeye başladım karnımda

" efa " canım

çok teşekkür ederiz
Maşallah size, çok tatlı olmuş bu minik köşe sende süper gözüküyosun, maaşallah diyeyim böle devammm

çok azmış canım erken doğumdan ötürü galiba:26:
az değil be canım aslında, erken doğumlarda en az iki kilo olması yeterliymiş bebiş için, bide 34. hafta çok erkende sayılmaz bu arada, teorik olarak 32 ile 40 hafta arası doğumlar beklenir daha zamanımız var demeyin yani her an herşey olabilüüüüüüüüüüüüü, ama tabi bebişlerimizden en büyük ricamız lütfen zamanında gelin taammıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…