a.s canım hoşgeldin de günaydını kalmadı buraların tünaydına geçtik bizselam kızlar nasılsınız..
günaydın hepinize..
a.s ezinemm hoşgeldinn, iyiyiz şükür sen nasılsın ?
valla kızsalarda yapcak bişey yokki serabım, midemin bulantı ve yanması yeterince yetiyo bir de onu içinceeee.. içmektense çekmek daha iyi dediğim bile oldu yav nasıl bi tiksinmeyse
a.s linacımm hosgeldinnn, sona yaklaşmanın etkilerini yaşıyoruz hepimizsen nasılsın ?
hosgeldın ezınecımm ıyıyız canım sen nasılsın bebıs nasıl??
al bendende okadar canımm ben hala ınanamıyorumm anne olacagıma anca kucagıma alınca ınanırım herhalde
selam canım hosgeldınn burda tum bebısler ve anneler ıyı ufak agrılar harıc bosver okuma canım pek kaydadeger bısı yok gecmsıtee
hoşgeldin canımm elhamdülillah iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın bebiş nasıl
valla kızlar iyiyiz çok şükür oglumda iyi sahura kadar oturuyoruz geç kalkıyoruz gün nasıl geçio bilmioruz
sahurda eylül annelerinin topige bakıodum aralarından biri dogum yapmış şaştım kaldım
a.s canım hoşgeldin de günaydını kalmadı buraların tünaydına geçtik biz
aaa erkenn mı dogumm yapmıss???
merhaba güzel hamişleeer ben geldimmm
cuma günü kızımın odası geldi kuruldu kokusu çıksın die tüm dolapların agzı açık havalandırıyos hala berbat kokuyo
Eki Görüntüle 761840
bi köşesini paylaşıyım istedim sizlerle
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...im-annelerinin-gobisleri-44.html#post31272012
buda benim odası geldiği günkü halim kızlar
çok tatlısınız canım maşallah sizemerhaba güzel hamişleeer ben geldimmm
cuma günü kızımın odası geldi kuruldu kokusu çıksın die tüm dolapların agzı açık havalandırıyos hala berbat kokuyo
Eki Görüntüle 761840
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...im-annelerinin-gobisleri-44.html#post31272012
ewet canım 34 haftalıkmış ama 2 kilo450 gram okudum yanlış hatırlamıosam dogmuş maşallah bebeişe
kolay gelsin canım yorma kendini..doğru dedin cnm ..ben de erken kalktım aslında da, kk a şimdi girdim..biras işler var bugün yapabilirsem:26:
hayırlı olsun cnm güle güle kullanın...
çok tatlısınız canım maşallah size
çok azmış canım erken doğumdan ötürü galiba:26:ewet canım 34 haftalıkmış ama 2 kilo450 gram okudum yanlış hatırlamıosam dogmuş maşallah bebeişe
ewet canım artık yavaş yavaş hazırlamak lazımben de tam hastane çantası ne zaman hazrlanmalı die düşünüodum..demek 33 de filan hazır olcak..:26:ben yarın 31 e giriyorum inşallah..
çok azmış canım erken doğumdan ötürü galiba:26:
masallah canım odada sende cok guzelsınn gule gule kullanınmerhaba güzel hamişleeer ben geldimmm
Eki Görüntüle 761840
ayyy ne guzel darısı bızlere bakalım bızde kım ılk dogum yapacakk ama mumkun oldukca zamanını beklesın bızım yavrucuklarrewet canım 34 haftalıkmış ama 2 kilo450 gram okudum yanlış hatırlamıosam dogmuş maşallah bebeişe
ayy ne güsel yaa, hayırlısıyla sağlıcakla kavuşur inşallah. bizde 10 gün içerisinde eşimin kuzeninden haber bekliyoruz o da doğum yapıcak. normalde ağustosta olucaktı ama dr 10 gün içinde bekle demiş. hayırlısı artık :)aynen canım hele ben daha heyecanlıyım bu hafta eltimin doğum yapmasını bekliyoruz onunda ilk bebeği o doğurunca daha bir yaklaşacak gibi geliyor benim doğum
a.s tavuklum hoşgeldin, seni görünce acıktığımı hissettim yine yavselam kızlar nasılsınız..
günaydın hepinize..
amaniiiinnnvalla kızlar iyiyiz çok şükür oglumda iyi sahura kadar oturuyoruz geç kalkıyoruz gün nasıl geçio bilmioruz
sahurda eylül annelerinin topige bakıodum aralarından biri dogum yapmış şaştım kaldım
kuzum çarşamba günü 2 hafta geçmiş olcak kontrolün üstünden. bebişte 729 gr.dı. senin nasıl ?
- y4zy4qmuru+ kuzum sen en son kontrole ne zaman gittin bebişin kaç kg dı bi de sende de çatıda ağrı var mı ?
" efa " canımcanım balık yağının tam ismini verirmisin benimde haftada 2 kea balık yemem imkansız aliim en azından
buarada herkeşlere günaydın kızlar bebişlerini görenletre hayırlı olsun diyorum bende bugün devlete gidicem arada bir farklı bi doktora görünmek gekre ya ben daha hiç görünmedim ondan bi de idrar tahlili isticem para ödemeyelim ekstra masraflar çok zatenn:) kızlar şaka maka çok az kaldı
Maşallah size, çok tatlı olmuş bu minik köşeçok teşekkür ederiz
az değil be canım aslında, erken doğumlarda en az iki kilo olması yeterliymiş bebiş için, bide 34. hafta çok erkende sayılmaz bu arada, teorik olarak 32 ile 40 hafta arası doğumlar beklenirçok azmış canım erken doğumdan ötürü galiba:26:
çok azmış canım erken doğumdan ötürü galiba:26:
ewet canım artık yavaş yavaş hazırlamak lazım
haftasına göre çok iyi bence kilosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?