2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
slm ne habersiniz siz yazdıklarınızı okuyunca rahatlıyorum demek benim çektiğimi herkes çekiyor diye
normalmış diyiyorum benimde bugün ağzım kuruyor neden bilmiyorum

bizim kontrolün üstünden bu gün tam 20 gün geçti canım 890 gr 33cm di o zamn yarın gidicem yine bu ağrım için bakalım ne kadar olmuşuz
benimki hiç geçmiyo canım hele de gece sağa sola dönemiyorum çok acı veriyo

masallah canım odada sende cok guzelsınn gule gule kullanın

ayyy ne guzel darısı bızlere bakalım bızde kım ılk dogum yapacakk ama mumkun oldukca zamanını beklesın bızım yavrucuklarr
zamanında dogsunlar cidden hayırlısıyla
ferah tut kendini canım zamanında gelecekler inşallah
bencede haftasına gore ıyı 34 haftalık 6 haftası daha varmıs gununu bekleseydı 500 -750 arası alırdı bence allah sıfa versın

ewet rabbim bizede zamanında nasip etsin inşallah

iyiyim canım oglumu büyütüyorum havalar burdada iyi en azından bunaltmıo

hoşgeldin canım yorulmuşsundur bugün güzelce dinlen
sağol canım evet yoruldum ama işim de var ya ama bugün yapamam artık yarın yaparım,sen napıyosun nasılsın canım
güle güle kullanın canım hayırlı olsun..bu arada mşallah çok tatlısınız

cnım ben de böyle bir sorun yok ama olan arkadaşlardan hatırladığım kadarıyla senin gibi ilaç vermiyodu doktor ayrıca doktorun dha iyi bilir canım sonuçta bunun eğitimini alan o bebek ve senin sağlığın ,için ne iyiyse onu yapacaktır

ablam yeğenimi 36. hatasına girince doğurdu 3.800 gr dı canım o nedenle bana az geldi..

çok teşekkür ederim

zamanında dogsunlar cidden hayırlısıyla

ewet rabbim bizede zamanında nasip etsin inşallah

inş canım ama erken dogum ıhtımalınıde dusunup hazırlıklı olmak lazımm bıraz eksıklerımız var bayramdan sonra dıyordum gozum korktu en kısa zamanda tammlamak lazımm

evdeyim artık alışveriş telaşı başladı 29unda randevumuz var o gün odasını sipariş vercez bakalım inşallah bayramdan sonrada toptan alışverişi yapıp bitircez

bilmem mi kuzum yaaa, benim 1 haftam mahvolmuştu, şimdi yeni yeni başlıyo tekrar, oturup kalkarken bile zorlancaksın diyolar inşallah çok kötü olmayız. bazen aşağıdan öyle bi sancı giriyoki tarifsizzz.. gece de sancılı yattığımda kötü oluyorum, 2 gün önce böyle bi durum oldu nasıl yattıysam öyle kalktım, bi tarafım uyuşmuş kalmış

inşallah ezinemm inşallahh..

cannlaaarrr biz geldik kızımla bugün uykumuz yetmediği için bi sersemlik var üstümde
geçmişi ilk kez hiççççççççç okumadan yazıyorum hayatında köklü değişiklik olan bi daha yazsın bak
şebicim geçmiş olsun canım sabahtan beri yazıcam iki cümleyi bi araya getiremedim

slm ne habersiniz siz yazdıklarınızı okuyunca rahatlıyorum demek benim çektiğimi herkes çekiyor diye
normalmış diyiyorum benimde bugün ağzım kuruyor neden bilmiyorum
hehehe rahatlıyon dimi hepimiz aynıyız aslında işte, burda yakınıp yakınıp duruyoz gene, gerçi bu halimize şükür yinede

ablam yeğenimi 36. hatasına girince doğurdu 3.800 gr dı canım o nedenle bana az geldi..
senin ablan çok güzel beslemiş canımcım nerdeyse 40 haftalık bebek kilosunda doğmuş sizin bızdık, sende muhtemelen iyi beslersin bebişini, ablan böleyse ama 2 kilo olduysa bebiş korkmayın derler, her durumda toparlarmış kendini erken bile doğsa, bizimkiler zamanında gelsin, Allah herşeyin hayırlısını versin hepimiz için, öle bi şok yaşamak istemem düşünsene daha sen var diyoken hop geliyo bebiş:18:

babası baya uğraştı ama becerdi sonunda
teşekkürler canım bakalım kaç killoyla final vercem

inş canım ama erken dogum ıhtımalınıde dusunup hazırlıklı olmak lazımm bıraz eksıklerımız var bayramdan sonra dıyordum gozum korktu en kısa zamanda tammlamak lazımm
artık ewet hazırda bulunsunlar

inşallahhhh

şebiiiiii
naptın ağda işini gittin mi? sormuş muydum bunu daha önce hatırlayamadım şimdi

hosgeldınn adıgecıkk okuma canım pek bısı yok bı eylul annesı dogum yapmıs 34 haftalıkken onu konusuyoruzz

Merhaba kızlar, bizde geldik.
Hiç gecmise bakmadım daha...
Bugun uyu uyu. Uyanamadim bir turlu. Birde rüya üstüne rüya gördüm.
Hiç çıkamadım yataktan...
Kendime de gelemedim sanki. Birşeyler yemek de canım istemiyor daha. Neyse biraz kendime geleyim, belki iştahım gelir yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…