- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
masallah canım odada sende cok guzelsınn gule gule kullanın
ayyy ne guzel darısı bızlere bakalım bızde kım ılk dogum yapacakk ama mumkun oldukca zamanını beklesın bızım yavrucuklarr
bizim kontrolün üstünden bu gün tam 20 gün geçti canım 890 gr 33cm di o zamn yarın gidicem yine bu ağrım için bakalım ne kadar olmuşuzayy ne güsel yaa, hayırlısıyla sağlıcakla kavuşur inşallah. bizde 10 gün içerisinde eşimin kuzeninden haber bekliyoruz o da doğum yapıcak. normalde ağustosta olucaktı ama dr 10 gün içinde bekle demiş. hayırlısı artık :)
a.s tavuklum hoşgeldin, seni görünce acıktığımı hissettim yine yav
amaniiiinnnRabbim bizlere vaktinde ve sağlıcakla göndersin inşallah.. bu haftalardan sonra erken doğum durumları söz konusu olunca hep bi tedirginlik yaşıyorum istemesemde..
kuzum çarşamba günü 2 hafta geçmiş olcak kontrolün üstünden. bebişte 729 gr.dı. senin nasıl ?
çatı ağrısı benim ankaradan geleceğim sırada çok fazla olmuştu, özellikle sağ tarafımdaki krampla birleşince.. şimdi de yine adet sancısı gibi çekmeye başladım karnımda
ama bana da cevap verin yaaaa(((( bir önceki sayfada:)
zamanında dogsunlar cidden hayırlısıylamasallah canım odada sende cok guzelsınn gule gule kullanın
ayyy ne guzel darısı bızlere bakalım bızde kım ılk dogum yapacakk ama mumkun oldukca zamanını beklesın bızım yavrucuklarr
ferah tut kendini canım zamanında gelecekler inşallahayy ne güsel yaa, hayırlısıyla sağlıcakla kavuşur inşallah. bizde 10 gün içerisinde eşimin kuzeninden haber bekliyoruz o da doğum yapıcak. normalde ağustosta olucaktı ama dr 10 gün içinde bekle demiş. hayırlısı artık :)
a.s tavuklum hoşgeldin, seni görünce acıktığımı hissettim yine yav
amaniiiinnnRabbim bizlere vaktinde ve sağlıcakla göndersin inşallah.. bu haftalardan sonra erken doğum durumları söz konusu olunca hep bi tedirginlik yaşıyorum istemesemde..
kuzum çarşamba günü 2 hafta geçmiş olcak kontrolün üstünden. bebişte 729 gr.dı. senin nasıl ?
çatı ağrısı benim ankaradan geleceğim sırada çok fazla olmuştu, özellikle sağ tarafımdaki krampla birleşince.. şimdi de yine adet sancısı gibi çekmeye başladım karnımda
bencede haftasına gore ıyı 34 haftalık 6 haftası daha varmıs gununu bekleseydı 500 -750 arası alırdı bence allah sıfa versın
sağol canım evet yoruldum ama işim de var ya ama bugün yapamam artık yarın yaparım,sen napıyosun nasılsın canımiyiyim canım oglumu büyütüyorumhavalar burdada iyi en azından bunaltmıo
hoşgeldin canım yorulmuşsundur bugün güzelce dinlen
güle güle kullanın canım hayırlı olsun..bu arada mşallah çok tatlısınızmerhaba güzel hamişleeer ben geldimmm
cuma günü kızımın odası geldi kuruldu kokusu çıksın die tüm dolapların agzı açık havalandırıyos hala berbat kokuyo
Eki Görüntüle 761840
bi köşesini paylaşıyım istedim sizlerle
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...im-annelerinin-gobisleri-44.html#post31272012
buda benim odası geldiği günkü halim kızlar
anneleer noolur bana cevap verin benim tsh değerim çok düşük 0,045 gibi yani normal değerin baya altında ama serbest t3 ve t4 değerlerim normal değerlerde bu yüzden doktor bana ilaç vermedi t4 iyi diye var mı böyle birşey yaşayan ben yine de çok tedirginim yaaa ya evladıma birşey olursa çok korkuyorum(( noolur cevap verin....
ablam yeğenimi 36. hatasına girince doğurdu 3.800 gr dı canım o nedenle bana az geldi.." efa " canım
Maşallah size, çok tatlı olmuş bu minik köşesende süper gözüküyosun, maaşallah diyeyim böle devammm
az değil be canım aslında, erken doğumlarda en az iki kilo olması yeterliymiş bebiş için, bide 34. hafta çok erkende sayılmaz bu arada, teorik olarak 32 ile 40 hafta arası doğumlar beklenirdaha zamanımız var demeyin yani her an herşey olabilüüüüüüüüüüüüü, ama tabi bebişlerimizden en büyük ricamız lütfen zamanında gelin taammıııı
sağol canım evet yoruldum ama işim de var ya ama bugün yapamam artık yarın yaparım,sen napıyosun nasılsın canım
güle güle kullanın canım hayırlı olsun..bu arada mşallah çok tatlısınız
cnım ben de böyle bir sorun yok ama olan arkadaşlardan hatırladığım kadarıyla senin gibi ilaç vermiyodu doktor ayrıca doktorun dha iyi bilir canım sonuçta bunun eğitimini alan o bebek ve senin sağlığın ,için ne iyiyse onu yapacaktır
zamanında dogsunlar cidden hayırlısıyla
ferah tut kendini canım zamanında gelecekler inşallah
ewet rabbim bizede zamanında nasip etsin inşallah
canım hiçbir bilgim yok bu konuyla ilgili ..ama bana da cevap verin yaaaa(((( bir önceki sayfada:)
sağol canım evet yoruldum ama işim de var ya ama bugün yapamam artık yarın yaparım,sen napıyosun nasılsın canım
cnım ben de böyle bir sorun yok ama olan arkadaşlardan hatırladığım kadarıyla senin gibi ilaç vermiyodu doktor ayrıca doktorun dha iyi bilir canım sonuçta bunun eğitimini alan o bebek ve senin sağlığın ,için ne iyiyse onu yapacaktır
bilmem mi kuzum yaaa, benim 1 haftam mahvolmuştu, şimdi yeni yeni başlıyo tekrar, oturup kalkarken bile zorlancaksın diyolar inşallah çok kötü olmayız. bazen aşağıdan öyle bi sancı giriyoki tarifsizzz.. gece de sancılı yattığımda kötü oluyorum, 2 gün önce böyle bi durum oldu nasıl yattıysam öyle kalktım, bi tarafım uyuşmuş kalmışbizim kontrolün üstünden bu gün tam 20 gün geçti canım 890 gr 33cm di o zamn yarın gidicem yine bu ağrım için bakalım ne kadar olmuşuz
benimki hiç geçmiyo canım hele de gece sağa sola dönemiyorum çok acı veriyo
inşallah ezinemm inşallahh..ferah tut kendini canım zamanında gelecekler inşallah
ablam yeğenimi 36. hatasına girince doğurdu 3.800 gr dı canım o nedenle bana az geldi..
hehehe rahatlıyon dimislm ne habersiniz siz yazdıklarınızı okuyunca rahatlıyorum demek benim çektiğimi herkes çekiyor diye
normalmış diyiyorum benimde bugün ağzım kuruyor neden bilmiyorum
senin ablan çok güzel beslemiş canımcım nerdeyse 40 haftalık bebek kilosunda doğmuş sizin bızdık, sende muhtemelen iyi beslersin bebişini, ablan böleyseablam yeğenimi 36. hatasına girince doğurdu 3.800 gr dı canım o nedenle bana az geldi..
" efa " canım
Maşallah size, çok tatlı olmuş bu minik köşesende süper gözüküyosun, maaşallah diyeyim böle devammm
az değil be canım aslında, erken doğumlarda en az iki kilo olması yeterliymiş bebiş için, bide 34. hafta çok erkende sayılmaz bu arada, teorik olarak 32 ile 40 hafta arası doğumlar beklenirdaha zamanımız var demeyin yani her an herşey olabilüüüüüüüüüüüüü, ama tabi bebişlerimizden en büyük ricamız lütfen zamanında gelin taammıııı
artık ewet hazırda bulunsunlarinş canım ama erken dogum ıhtımalınıde dusunup hazırlıklı olmak lazımm bıraz eksıklerımız var bayramdan sonra dıyordum gozum korktu en kısa zamanda tammlamak lazımm
bilmem mi kuzum yaaa, benim 1 haftam mahvolmuştu, şimdi yeni yeni başlıyo tekrar, oturup kalkarken bile zorlancaksın diyolar inşallah çok kötü olmayız. bazen aşağıdan öyle bi sancı giriyoki tarifsizzz.. gece de sancılı yattığımda kötü oluyorum, 2 gün önce böyle bi durum oldu nasıl yattıysam öyle kalktım, bi tarafım uyuşmuş kalmış
inşallah ezinemm inşallahh..
cannlaaarrr biz geldik kızımla bugün uykumuz yetmediği için bi sersemlik var üstümde
geçmişi ilk kez hiççççççççç okumadan yazıyorum hayatında köklü değişiklik olan bi daha yazsın bak
şebicim geçmiş olsun canım sabahtan beri yazıcam iki cümleyi bi araya getiremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?