2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

iyi dusunucem insallah biraz once bi agri girdi kivrandim resmen 30 - 40saniye falan surdu gecti yarina sag cikarsam iyi valla

iyi dusunucem insallah biraz once bi agri girdi kivrandim resmen 30 - 40saniye falan surdu gecti yarina sag cikarsam iyi valla
çıkarsın çıkarsın:)
bak ben kullandığım ilaçar yüzünden sizden dahada fazla büyütülüyor rahimim ve inan o ağrıların 10 katını çekiyorumdur hemde saniyeler değil dakikalar sürüyo ama razıyım yeterki benle olsun sende ii düşün..
yarın ii haberlerle döneceğiz ikimizde

cok geçmiş olsun canım.diğer kontrolün ne zaman?

nurberracım ben de msjını yeni gördüm.öncelikle gözün aydın canım

heyyy alttakilerrr gecmis sayfalarimi okuyosunuz halaaa gelin hadiii

insallah canimmm cok sagol

maalesef bana bu konuda bilgi vermediler benim de sormak aklıma gelmedi sadece çok küçük haftaya gel dedi dr. ben de pazartesi gününü iple çekiyorum

tatlım ultrsaon resmi vermedi mi doktorun?orada yazar büyüklüğü.inşallah en kısa zamanda siz de duyarsınız pıt pıtları.çok duygusal ve heyecanlı bir an.daha doktor demeden ultrasonu tutunca kalp atışını ekranda gördüm.hele ki sesini duyunca anlatamam.Allahım inşallh bu kez sağlıcakla bebeğimi kucağıma almayı nasib eder bana

heyyy alttakilerrr gecmis sayfalarimi okuyosunuz halaaa gelin hadiii
bunların gelmeye niyeti yok galiba canm bizde bekkliyoruz kaç saattir ama olmadı gelmediler..
öğretmenleri ilk okulda okuma için kırmızı kurdale takmadı herhalde bunlara
yada ne biiliiimm uçuyoruz ya hızımızamı yetişemediler???
cevap verin lütfeeennnn
gelinde hep beraber oynayalımm:118::118::118:

Canım kalp atışlarını vajinal ultrasonla mı gördün.

Son düzenleme:
hızınıza yetişilmiyor hanımlar,maşallah ben hala hastalıkla boğuşuyorum.burnum tıkalı ve gözlerim ağrıyor,burnumdan nefes alamadığım için de ağzım kuruyor sürekli,çok sinir bozucu bi durumdayım.inşallah tez zamanda atlatırım. bu arada ben de cuma günü gitmeyi düşünüyorum doktora,ilk gidişim olacak,inşallah karından ultrasonla pıt pıtları duyabilirim

kızlar benim adete 1 gün kala 173 cıkmıstı.saglık ocagından aradılar bidaha tekrarlamanız gerek diye herkes 2.defa kan testini tekrarladımı

benim de reglime 2 gün vardı 172 çıktı. 2gün sonra tekrar baktılar iki katına çıkmış 372 idi sonuç.5 gün sonrasında da muayeneye gittim keseyi gördük tatlım

Merhaba 2012 Ekim annesiyim

Hepinize mutlu hamilelikler diliyorum.Hamileliğinizin tadını bool boool çıkarın.Şimdiden hayırlı doğumlar.

arkadaşlar işten geldiğim anda açıyorum bilgisayarı kimlerden nasıl güzel haberler var diye... gece yatana kadar okuyorum...devamlı sayfayı yeniliyorum yorum yazabildiğime yazıyorum... ama içtim progestanı bu gecenin sonuna erken geldim... uyku çöktüü....sabah bulantıların hafif geçmesi dileğiyle...iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…