canm bunlar olabilecek şeyler çünkü artk rahim olması gerektiğinden fazla büyüyo ve alt tarafa baskı yapıyo bu hem agrı batma hissine hemde sık idrara çıkmaya neden oluyo canm yarın hayırlı haberlerle döneceksin inş..iidüşün ii olsun
çıkarsın çıkarsın:)iyi dusunucem insallah biraz once bi agri girdi kivrandim resmen 30 - 40saniye falan surdu gecti yarina sag cikarsam iyi valla
normal tabii canım.benimde bugün 7mm olmuş.bronşite yakalandığım için sıkı takibe alındım.2 şişe serum yedim bugün.dün de bir şişe.çarşamba günü 5mm idi bugün 7.1 mm ama farklı doktorlara gittim.hayırlısı artık.
. Cnm mesajımı görmedin sanırım bebişide gördk kalp atışınıda duyduk ben boş gebelik die beklerken çok şükür işte buarada kese on milimetreyken benişim görünmemesi çok normal bnm kese bir haftada iki mlim artmıştı ama bikaç günde kocamn olmuş bebiş gelmiş pıtpıt büyüyo hamdolsun sende içini rahat tut ben hep öyle düşündüm
çıkarsın çıkarsın:)
bak ben kullandığım ilaçar yüzünden sizden dahada fazla büyütülüyor rahimim ve inan o ağrıların 10 katını çekiyorumdur hemde saniyeler değil dakikalar sürüyo ama razıyım yeterki benle olsun sende ii düşün..
yarın ii haberlerle döneceğiz ikimizde
maalesef bana bu konuda bilgi vermediler benim de sormak aklıma gelmedi sadece çok küçük haftaya gel dedi dr. ben de pazartesi gününü iple çekiyorum
bunların gelmeye niyeti yok galiba canm bizde bekkliyoruz kaç saattir ama olmadı gelmediler..heyyy alttakilerrr gecmis sayfalarimi okuyosunuz halaaa gelin hadiii
cok geçmiş olsun canım.diğer kontrolün ne zaman?
heyyy alttakilerrr gecmis sayfalarimi okuyosunuz halaaa gelin hadiii
Canım kalp atışlarını vajinal ultrasonla mı gördün.tatlım ultrsaon resmi vermedi mi doktorun?orada yazar büyüklüğü.inşallah en kısa zamanda siz de duyarsınız pıt pıtları.çok duygusal ve heyecanlı bir an.daha doktor demeden ultrasonu tutunca kalp atışını ekranda gördüm.hele ki sesini duyunca anlatamam.Allahım inşallh bu kez sağlıcakla bebeğimi kucağıma almayı nasib eder bana
Cuma gunü ama iyileşmeden gidemicem.pazartesi giderim sanırım.
Tamam canım.bi an önce iyileşmek istiyorum.o kadar cok ilac yutuyorum ki bebeğim icin de cok korkuyorum Allahıma emanet.haberder et canım benim.
kızlar benim adete 1 gün kala 173 cıkmıstı.saglık ocagından aradılar bidaha tekrarlamanız gerek diye herkes 2.defa kan testini tekrarladımı
Tamam canım.bi an önce iyileşmek istiyorum.o kadar cok ilac yutuyorum ki bebeğim icin de cok korkuyorum Allahıma emanet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?