2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
evdeyim artık alışveriş telaşı başladı 29unda randevumuz var o gün odasını sipariş vercez bakalım inşallah bayramdan sonrada toptan alışverişi yapıp bitircez

ben de bayramdan sonra toptan yamamlamayı düşünüyorum daha sadece 1 tane hastane çıkışı aldım o kadar hepsini bayram sonu eşimle hallederiz

kızlar bizde kaçalım artık, önce yemeğimizi yiyelim oğluşumla, sonrada kalan işlerime döneyim. abimlerde bikaç saate dönerler, fırsat olursa girerim yine. görüşürüz, öptüm hepiciğinizi

canım ben hipotiroid hastasıyım ilaç kullanıyorum bu kadar düşük olması hipertiroid yani tiroidlerinin cok fazla calışmasından kaynaklanır endokrın doktoruna görün bence kadın doğumcun seni yönlendirmedi mi anlayamadım ben de ilk hamileliğim düşükle sonuçlanınca teshiş konulmustu eylül ayından beri ilaç kullanıyorum her ay da kan veriyorum TSH takibi yapılıyo 2 nin üzerine cıkınca ya da cok düşünce endokrin doktoru ile doz ayarlaması yapıroruz umarım faydalı olabilmişimdir sana.

maşallah canım ya sızınkı tam haftasında doganlardan daha kılolu dogmuss masallah
öyleydi çok şükür inşallah benim oğluşum da öyle olur..
evet canım ablam günde bir paket süt içerdi günlük yumurtasını yoğurdunu asla aksatmazdı kalsiyum vitamin ağırlıklı beslendi bende dikkat etmeye çalışıyorum inşallah bebişim de sağlıkla gelir dünyaya cümlemizinki tabi..

hosgeldınn adıgecıkk okuma canım pek bısı yok bı eylul annesı dogum yapmıs 34 haftalıkken onu konusuyoruzz

ooooooooooo daha ne olsunnnn korktum şimdiii

ama böyle de nispet yapılmaz ki yaaa

yemeğimizi yedik ve bizz geldikkkkk uykum azıcık açıldı ama öğle yemeğinde yoğurt yedim birazdan yine uyku çökerrnapıyım kalsiyum şart. ayağımdada varis çorabı. çabuk akşam olsun nolurrr
ablam yeğenimi 36. hatasına girince doğurdu 3.800 gr dı canım o nedenle bana az geldi..

maşallah cnm tam 40 haftalık bebek kilosundaymış senin yeğen normalmi oldu sezeryanmı?

şebiiiiii
naptın ağda işini gittin mi? sormuş muydum bunu daha önce hatırlayamadım şimdi
yok kuzum akşam gidicem bu ağrıyla bi de o nasıl olcak bilmiyom ama mecbur artık
kıss oğluşumu hıçkırık tuttu galiba ayy yerim ben onu yaa 15 20 defa çık çık oldu göbüşüm bu acıları çekiyoruz ama onlardan bahsederken herşey silinip gidiyoo annelik böyle bişey heralde

Son düzenleme:
normal oldu canım ama ablam mahfoldu dikişi normle göre iki kat fazlaydı

ya dahiliyeciye yönlendirdi gittim ve bu gebeliğe bağlı birşey asıl önemli olan t4 zaten o da normal olduğu için ilaç vermeyecem 15. haftada tekrarlayacaz testi dedi ama benim içim hiç rahat etmiyor(((

canım nasıl oldu varis ağrıların bence soğuk sıcak şok etkisii de dene bacaklarını önce sıcak suya sonra soğuk suya tutuyoosun böyle şok etkisiyle varislerin oluşumu önleniyormuş doktor söylemişti bunu ben hergün yapıyorum varis olmadı çok şükür
ayy erken doğum mu allah korusun ya zamanında gelsinler erken doğunca bir de küvöze filan koyuyorlar ben dayanamam yaa bebeğimden ayrı kalmaya
aynen canım bende eşimle çıkıcam alışverişe bitircem

bir an önce gelsin istiyorum zamanı bebek alışverişi çok heyecan verici

slm kızlar bizde geldik kuzumla
bi sorum olcak güzel bayanlar
3 gündür kasık agrılarım oluyoo biraz baktım netten.. doğuma hazırlık dioo ..aranızda agrısı olan varmı benim gibi:44::44:
korkuyorum bişi olcak die:26:

ay yapalım alışverişler bitsin bebişlerde gelsinler artık beklemek zor gelio

hoşgeldiniz benim yürüyünce filan az oluyor ama dinlenince geçiyor..dün akşam yürüyüşe çıkmıştık mesela eve zor attım kendimi

hoşgeldiniz benim yürüyünce filan az oluyor ama dinlenince geçiyor..dün akşam yürüyüşe çıkmıştık mesela eve zor attım kendimi
canım benimde yürüyüncede oluyo normal de de oluyoo adet agrısı gibi ince ince:26::26:
bebişimde kıpır kıpır hiç durmuyooannesi yesin onuu inş çok uzun sürmez:26:

hoşgeldiniz
artık yavaş yavaş agrılarımız çogalıo bendede oldu geçen gün agırlaşıyoruz ve vucut bi şekilde belli edio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…