evdeyim artık alışveriş telaşı başladı 29unda randevumuz var o gün odasını sipariş vercez bakalım inşallah bayramdan sonrada toptan alışverişi yapıp bitircez
anneleer noolur bana cevap verin benim tsh değerim çok düşük 0,045 gibi yani normal değerin baya altında ama serbest t3 ve t4 değerlerim normal değerlerde bu yüzden doktor bana ilaç vermedi t4 iyi diye var mı böyle birşey yaşayan ben yine de çok tedirginim yaaa ya evladıma birşey olursa çok korkuyorum(( noolur cevap verin....
öyleydi çok şükür inşallah benim oğluşum da öyle olur..maşallah canım ya sızınkı tam haftasında doganlardan daha kılolu dogmuss masallah
evet canım ablam günde bir paket süt içerdi günlük yumurtasını yoğurdunu asla aksatmazdı kalsiyum vitamin ağırlıklı beslendi bende dikkat etmeye çalışıyorum inşallah bebişim de sağlıkla gelir dünyaya cümlemizinki tabi..hehehe rahatlıyon dimihepimiz aynıyız aslında işte, burda yakınıp yakınıp duruyoz gene, gerçi bu halimize şükür yinede
senin ablan çok güzel beslemiş canımcım nerdeyse 40 haftalık bebek kilosunda doğmuş sizin bızdık, sende muhtemelen iyi beslersin bebişini, ablan böleyseama 2 kilo olduysa bebiş korkmayın derler, her durumda toparlarmış kendini erken bile doğsa, bizimkiler zamanında gelsin, Allah herşeyin hayırlısını versin hepimiz için, öle bi şok yaşamak istemem düşünsene daha sen var diyoken hop geliyo bebiş:18:
hosgeldınn adıgecıkk okuma canım pek bısı yok bı eylul annesı dogum yapmıs 34 haftalıkken onu konusuyoruzz
Merhaba kızlar, bizde geldik.
Hiç gecmise bakmadım daha...
Bugun uyu uyu. Uyanamadim bir turlu. Birde rüya üstüne rüya gördüm.
Hiç çıkamadım yataktan...
Kendime de gelemedim sanki. Birşeyler yemek de canım istemiyor daha. Neyse biraz kendime geleyim, belki iştahım gelir yerine.
ben de bayramdan sonra toptan yamamlamayı düşünüyorum daha sadece 1 tane hastane çıkışı aldım o kadar hepsini bayram sonu eşimle hallederiz
ablam yeğenimi 36. hatasına girince doğurdu 3.800 gr dı canım o nedenle bana az geldi..
yok kuzum akşam gidicem bu ağrıyla bi de o nasıl olcak bilmiyom ama mecbur artıkşebiiiiii
naptın ağda işini gittin mi? sormuş muydum bunu daha önce hatırlayamadım şimdi
ooooooooooo daha ne olsunnnn korktum şimdiii
ama böyle de nispet yapılmaz ki yaaa
normal oldu canım ama ablam mahfoldu dikişi normle göre iki kat fazlaydıyemeğimizi yedik ve bizz geldikkkkkuykum azıcık açıldı ama öğle yemeğinde yoğurt yedim birazdan yine uyku çökerr napıyım kalsiyum şart. ayağımdada varis çorabı. çabuk akşam olsun nolurrr
maşallah cnm tam 40 haftalık bebek kilosundaymış senin yeğennormalmi oldu sezeryanmı?
canım ben hipotiroid hastasıyım ilaç kullanıyorum bu kadar düşük olması hipertiroid yani tiroidlerinin cok fazla calışmasından kaynaklanır endokrın doktoruna görün bence kadın doğumcun seni yönlendirmedi mi anlayamadım ben de ilk hamileliğim düşükle sonuçlanınca teshiş konulmustu eylül ayından beri ilaç kullanıyorum her ay da kan veriyorum TSH takibi yapılıyo 2 nin üzerine cıkınca ya da cok düşünce endokrin doktoru ile doz ayarlaması yapıroruz umarım faydalı olabilmişimdir sana.
ooooooooooo daha ne olsunnnn korktum şimdiii
ama böyle de nispet yapılmaz ki yaaa
normal oldu canım ama ablam mahfoldu dikişi normle göre iki kat fazlaydı
canım nasıl oldu varis ağrıların bence soğuk sıcak şok etkisii de dene bacaklarını önce sıcak suya sonra soğuk suya tutuyoosun böyle şok etkisiyle varislerin oluşumu önleniyormuş doktor söylemişti bunu ben hergün yapıyorum varis olmadı çok şüküryemeğimizi yedik ve bizz geldikkkkkuykum azıcık açıldı ama öğle yemeğinde yoğurt yedim birazdan yine uyku çökerr napıyım kalsiyum şart. ayağımdada varis çorabı. çabuk akşam olsun nolurrr
maşallah cnm tam 40 haftalık bebek kilosundaymış senin yeğennormalmi oldu sezeryanmı?
ayy erken doğum mu allah korusun ya zamanında gelsinler erken doğunca bir de küvöze filan koyuyorlar ben dayanamam yaa bebeğimden ayrı kalmayahehehe rahatlıyon dimihepimiz aynıyız aslında işte, burda yakınıp yakınıp duruyoz gene, gerçi bu halimize şükür yinede
senin ablan çok güzel beslemiş canımcım nerdeyse 40 haftalık bebek kilosunda doğmuş sizin bızdık, sende muhtemelen iyi beslersin bebişini, ablan böleyseama 2 kilo olduysa bebiş korkmayın derler, her durumda toparlarmış kendini erken bile doğsa, bizimkiler zamanında gelsin, Allah herşeyin hayırlısını versin hepimiz için, öle bi şok yaşamak istemem düşünsene daha sen var diyoken hop geliyo bebiş:18:
aynen canım bende eşimle çıkıcam alışverişe bitircem
evet kuzu zor olmuştur. benim bebişinde kilosu önde gidiyo. böyle giderse normal yapamazsın dedi doktorum
canım nasıl oldu varis ağrıların bence soğuk sıcak şok etkisii de dene bacaklarını önce sıcak suya sonra soğuk suya tutuyoosun böyle şok etkisiyle varislerin oluşumu önleniyormuş doktor söylemişti bunu ben hergün yapıyorum varis olmadı çok şükür
ayy erken doğum mu allah korusun ya zamanında gelsinler erken doğunca bir de küvöze filan koyuyorlar ben dayanamam yaa bebeğimden ayrı kalmaya
bir an önce gelsin istiyorum zamanı bebek alışverişi çok heyecan verici
slm kızlar bizde geldik kuzumla
bi sorum olcak güzel bayanlar
3 gündür kasık agrılarım oluyoo biraz baktım netten.. doğuma hazırlık dioo ..aranızda agrısı olan varmı benim gibi:44::44:
korkuyorum bişi olcak die:26:
canım benimde yürüyüncede oluyo normal de de oluyoo adet agrısı gibi ince ince:26::26:hoşgeldiniz benim yürüyünce filan az oluyor ama dinlenince geçiyor..dün akşam yürüyüşe çıkmıştık mesela eve zor attım kendimi
slm kızlar bizde geldik kuzumla
bi sorum olcak güzel bayanlar
3 gündür kasık agrılarım oluyoo biraz baktım netten.. doğuma hazırlık dioo ..aranızda agrısı olan varmı benim gibi:44::44:
korkuyorum bişi olcak die:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?