canım benimde yürüyüncede oluyo normal de de oluyoo adet agrısı gibi ince ince:26::26:
bebişimde kıpır kıpır hiç durmuyooannesi yesin onuu inş çok uzun sürmez:26:
slm kızlar bizde geldik kuzumla
bi sorum olcak güzel bayanlar
3 gündür kasık agrılarım oluyoo biraz baktım netten.. doğuma hazırlık dioo ..aranızda agrısı olan varmı benim gibi:44::44:
korkuyorum bişi olcak die:26:
hb canımm haklısınn artık agırlaştık iiicehoşgeldiniz
artık yavaş yavaş agrılarımız çogalıo bendede oldu geçen gün agırlaşıyoruz ve vucut bi şekilde belli edio
bana da aynı şeyi söyledi canım kim duysa aynı şeyi diyo zaten ama olsun bebişim sağlıklı olsun da..evet kuzu zor olmuştur. benim bebişinde kilosu önde gidiyo. böyle giderse normal yapamazsın dedi doktorum
evet haklısın annelik dugusu i,şte endişeleniyoruz..vücudumuz hazırlık yapıyobence normal yaa hemen hemen hepimizde oluyordur korkmamak lazım şiddetli olmadığı sürece
merhaba hoşbuldum canımmMerhaba canım hosgeldin.
Benim de 3 gündür cok ağrıdı. Bugün iyim çok şükür. Ama kasık ağrısı normal diyorlar.
çok geçmiş olsun benim de var canım çatı kısmında acayip şekilde çok şiddetli hem de ben de sorup öğrendiğim kadarıyla doğuma hazırlıyomuş kemikler kendini yarın dr gidicem inşallah kötü bişey yoktur ve uzun süre böyle devam etmezslm kızlar bizde geldik kuzumla
bi sorum olcak güzel bayanlar
3 gündür kasık agrılarım oluyoo biraz baktım netten.. doğuma hazırlık dioo ..aranızda agrısı olan varmı benim gibi:44::44:
korkuyorum bişi olcak die:26:
çok geçmiş olsun benim de var canım çatı kısmında acayip şekilde çok şiddetli hem de ben de sorup öğrendiğim kadarıyla doğuma hazırlıyomuş kemikler kendini yarın dr gidicem inşallah kötü bişey yoktur ve uzun süre böyle devam etmez
kızlar temmuz annelerini okudukça heyecan yapıyorumm
saol canımçok geçmiş olsun benim de var canım çatı kısmında acayip şekilde çok şiddetli hem de ben de sorup öğrendiğim kadarıyla doğuma hazırlıyomuş kemikler kendini yarın dr gidicem inşallah kötü bişey yoktur ve uzun süre böyle devam etmez
bu ne uyku hali yaa acayip uykum geliyor
inş bizimde doğum hikayesini yazacagımız o günler gelirben onları okudukça ağlıyorum yaa çok duygusal oluyorum
amin canım aminnnnhb canımm haklısınn artık agırlaştık iiiceRabbim saglıcakla kavuştursun yavrulamıza(amin)
az birazda bize göndersene o uykudan yabu ne uyku hali yaa acayip uykum geliyor
merhaba annişler nasılsınız nasıl gidiyor bakalım ???
sağol canım elhamdülillah iyi diyelim iyi olalım.. görmeyeli baya oldu sen girmiyosun pek görmüyorum seni iyisindir umarım canım inşallah geçer ya da hafifler yoksa doğuma kadar nasıl dayanacağım bu ağrıya bilemiyorum..geçmiş olsun sebiaruz kısçem nasılsın görüşmeyeli epey oldu çalışıyor musun hala neler yapıyorsun ???
zamanla geçer hepsi inşallah üzülmeyin ..........
inşallah canımm..saol canımsanada geçmiş olsunnn demkki vücud yavaş yavaş hazırlıyo kendinii
Rabbim kucagımıza aldıgımız o günleride gösters,n inşş
aynen canım bende eşimle çıkıcam alışverişe bitircem
Kız yok ne nispeti :)
Baygin gibiydim bugün, zaten sabaha kadar da uyuyamadim ondan yazdım yani
evet cenım benıde bı korku bı heyecan bastıki sorma herseye hazırlıklı olmamız lazım bu 30 haftadan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?