2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım benimde yürüyüncede oluyo normal de de oluyoo adet agrısı gibi ince ince:26::26:
bebişimde kıpır kıpır hiç durmuyooannesi yesin onuu inş çok uzun sürmez:26:

bence normal yaa hemen hemen hepimizde oluyordur korkmamak lazım şiddetli olmadığı sürece

Merhaba canım hosgeldin.
Benim de 3 gündür cok ağrıdı. Bugün iyim çok şükür. Ama kasık ağrısı normal diyorlar.

bence normal yaa hemen hemen hepimizde oluyordur korkmamak lazım şiddetli olmadığı sürece
evet haklısın annelik dugusu i,şte endişeleniyoruz..vücudumuz hazırlık yapıyo
Merhaba canım hosgeldin.
Benim de 3 gündür cok ağrıdı. Bugün iyim çok şükür. Ama kasık ağrısı normal diyorlar.
merhaba hoşbuldum canımm
demekki yanlız deilmişim neyseki az kaldıı bebişlerimizin gelmesine
saolun kızlar içim rahatladı tşkr ederimm

çok geçmiş olsun benim de var canım çatı kısmında acayip şekilde çok şiddetli hem de ben de sorup öğrendiğim kadarıyla doğuma hazırlıyomuş kemikler kendini yarın dr gidicem inşallah kötü bişey yoktur ve uzun süre böyle devam etmez

internetten kim alışveriş yapacağım demişti ???unuttum da
internet sitesi adı yazacaktım butikbebe günlük ayrı ayrı indirimler oluyor baya burada ......

geçmiş olsun sebiaruz kısçem nasılsın görüşmeyeli epey oldu çalışıyor musun hala neler yapıyorsun ???
zamanla geçer hepsi inşallah üzülmeyin ..........

saol canım sanada geçmiş olsunnn demkki vücud yavaş yavaş hazırlıyo kendinii
Rabbim kucagımıza aldıgımız o günleride gösters,n inşş

geçmiş olsun sebiaruz kısçem nasılsın görüşmeyeli epey oldu çalışıyor musun hala neler yapıyorsun ???
zamanla geçer hepsi inşallah üzülmeyin ..........
sağol canım elhamdülillah iyi diyelim iyi olalım.. görmeyeli baya oldu sen girmiyosun pek görmüyorum seni iyisindir umarım canım inşallah geçer ya da hafifler yoksa doğuma kadar nasıl dayanacağım bu ağrıya bilemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…