bende daha hiç bişi almadım kuzumaa...bende bayram sonu yapcm canm bişey almadım 2 3 tane tulum bıde kucuk hastane cıkısı aldm baska yok olsn alırzbazen dıyom canta falan yok bebek erken gelck olsa bişey yok
keşkeee evde olup ayakları uzatıp rahat rahat yatmak vardı şimdi..evde olaydım ya şimdi ben de
sorma canım yaa benim hiç bişey hazır değill
sağol canım elhamdülillah iyi diyelim iyi olalım.. görmeyeli baya oldu sen girmiyosun pek görmüyorum seni iyisindir umarım canım inşallah geçer ya da hafifler yoksa doğuma kadar nasıl dayanacağım bu ağrıya bilemiyorum..
evde olaydım ya şimdi ben de
sorma canım yaa benim hiç bişey hazır değill
ayy ne güsel yaa, hayırlısıyla sağlıcakla kavuşur inşallah. bizde 10 gün içerisinde eşimin kuzeninden haber bekliyoruz o da doğum yapıcak. normalde ağustosta olucaktı ama dr 10 gün içinde bekle demiş. hayırlısı artık :)
a.s tavuklum hoşgeldin, seni görünce acıktığımı hissettim yine yav
amaniiiinnnRabbim bizlere vaktinde ve sağlıcakla göndersin inşallah.. bu haftalardan sonra erken doğum durumları söz konusu olunca hep bi tedirginlik yaşıyorum istemesemde..
kuzum çarşamba günü 2 hafta geçmiş olcak kontrolün üstünden. bebişte 729 gr.dı. senin nasıl ?
çatı ağrısı benim ankaradan geleceğim sırada çok fazla olmuştu, özellikle sağ tarafımdaki krampla birleşince.. şimdi de yine adet sancısı gibi çekmeye başladım karnımda
ewet canım artık yavaş yavaş hazırlamak lazım
haftasına göre çok iyi bence kilosu
Ah su hamelikte hamişlere bir oda verecekler arada uyuması icin. Ne rahat olur.
Bende daha bir kac birsey aldım. Canta falan hazırlamak lazım artık yavaş yavaş.
Esime söylüyorum daha cok sey var alınacak diye, aman ne var ki alınacak diyor. Cok rahat bizimki.
Gerçi kayınpeder yatak aldı kurmadık daha yatağı erken diye. Yatak odasına kurulacak çünkü. Nevresim, yorgan yastık da almış.
Bir hastane çıkışımız da var bir tane. 0-3 aylık bir kac daha birsey almam gerek. 3-6 aylık tulum da aldım 3 tane.
Ama yine de cok alınacak sey var gibi.
Liste hazırlamalıyım.
Ne aldım ne alacağım diye.
maşallah baya vermişin canım inşallah Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eyleyip nasip etsin inşallahevet evd tadilat vard girmediğim zamanlar ...gelemeddim maalesef şimdi yeni yeni yorgunluğumu atıyorum ..iyiyim Allaha şükür zayıflamaya çalışıyordum diytteydim ramazan girince ertelemek zorunda kaldım ama toplam 9 kilo filan verdim canım herşey yolunda 6 aya kadar inşallah zayıflarım kendiliğinden hamiş kalırım yoksa tüp bebek yaptıraacağım canım ...
hoş buldum ezinem sağol nasılsın
maşallah baya vermişin canım inşallah Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eyleyip nasip etsin inşallah
aynen ya onu ikigündür yaşadım görümcemin oğluna bakmak zorunda kaldım haftasonu uykum çok gelmesine rağmen bir türlü uyuyamadım perişan oldumhem sıcaklardan havadan hemde hamişliktten canım boşverr yat gitsin sonra hç yatamayacaksın geceleri gündüzleri......
inşallah canım sağlıkla kavuşuruz inşallah minişlereinş bizimde doğum hikayesini yazacagımız o günler gelir
amin canım aminnnn
az birazda bize göndersene o uykudan ya
hoşgeldin canım
Bizm her şeyimiz tamam kızlar banyo havlusuyla uyku seti kaldı bide bana alınacaklar kaldı primadan tutunda emziğe kadar her şey alındı eşim çok hevesli şimdide oyuncağı yok kızımın diyo
ya dahiliyeciye yönlendirdi gittim ve bu gebeliğe bağlı birşey asıl önemli olan t4 zaten o da normal olduğu için ilaç vermeyecem 15. haftada tekrarlayacaz testi dedi ama benim içim hiç rahat etmiyor(((
aynen ya onu ikigündür yaşadım görümcemin oğluna bakmak zorunda kaldım haftasonu uykum çok gelmesine rağmen bir türlü uyuyamadım perişan oldum
inşallah canım sağlıkla kavuşuruz inşallah minişlere
valla fena olmaz yaa bende çok var çünküü...ezinem bu arada mide yanması için ne yapıyosun bende de başladı malesef
Bizm her şeyimiz tamam kızlar banyo havlusuyla uyku seti kaldı bide bana alınacaklar kaldı primadan tutunda emziğe kadar her şey alındı eşim çok hevesli şimdide oyuncağı yok kızımın diyo
canım benim tanıdığım hamile bir arkadaşım var şimdi doğum yaptı ama hamişken cep sodası yani karbonatlı su yapardı çok kötü yanardı miğdesi birtek o geçirirdi zararı yok merak etme ...denemeni tavsiye ederim ......
maşallah sezinim allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin bizim babamız pek aceleci davranmak istemedi ama artık iyice zamanı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?