2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bende bayram sonu yapcm canm bişey almadım 2 3 tane tulum bıde kucuk hastane cıkısı aldm baska yok olsn alırzbazen dıyom canta falan yok bebek erken gelck olsa bişey yok
bende daha hiç bişi almadım kuzumaa...
bende sizler gibi bayramdan sonra iice agırlşmadan hepsini alcam

evet evd tadilat vard girmediğim zamanlar ...gelemeddim maalesef şimdi yeni yeni yorgunluğumu atıyorum ..iyiyim Allaha şükür zayıflamaya çalışıyordum diytteydim ramazan girince ertelemek zorunda kaldım ama toplam 9 kilo filan verdim canım herşey yolunda 6 aya kadar inşallah zayıflarım kendiliğinden hamiş kalırım yoksa tüp bebek yaptıraacağım canım ...

hoş buldum ezinem sağol nasılsın

evde olaydım ya şimdi ben de

sorma canım yaa benim hiç bişey hazır değill

Ah su hamelikte hamişlere bir oda verecekler arada uyuması icin. Ne rahat olur.

Bende daha bir kac birsey aldım. Canta falan hazırlamak lazım artık yavaş yavaş.
Esime söylüyorum daha cok sey var alınacak diye, aman ne var ki alınacak diyor. Cok rahat bizimki.
Gerçi kayınpeder yatak aldı kurmadık daha yatağı erken diye. Yatak odasına kurulacak çünkü. Nevresim, yorgan yastık da almış.
Bir hastane çıkışımız da var bir tane. 0-3 aylık bir kac daha birsey almam gerek. 3-6 aylık tulum da aldım 3 tane.
Ama yine de cok alınacak sey var gibi.
Liste hazırlamalıyım.
Ne aldım ne alacağım diye.

işte böyle iştah açarım ben

acele etmemeniz aslında iyi brşey ..ama ben olsam 3 aydan sonra başlardım kesin 3 ay bile zor tutardım kendimi ..... iyi sabırlısınız vallahi ama benim olursa ddüşük riskim yüksek inşallah olmazda şöyle caddeyeleere çıkıp alırım seçerim kendim inşallah o günleri de görürüm ....

maşallah baya vermişin canım inşallah Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eyleyip nasip etsin inşallah

maşallah baya vermişin canım inşallah Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eyleyip nasip etsin inşallah

sağol canım aminn ..inşallah sizlerin duasını Almak için buradayım tabiki sizlere destek içindde....evet baya vrdim metformin sayesinde..15 kilo daha vermem gerek maalesef ....inşallah onuda veririm 6 aya kadar

Bizm her şeyimiz tamam kızlar banyo havlusuyla uyku seti kaldı bide bana alınacaklar kaldı primadan tutunda emziğe kadar her şey alındı eşim çok hevesli şimdide oyuncağı yok kızımın diyo

annişler yemek yemeğe mi gittiniz nerlerdesniz gene kayboldunuz maşallah

hem sıcaklardan havadan hemde hamişliktten canım boşverr yat gitsin sonra hç yatamayacaksın geceleri gündüzleri......
aynen ya onu ikigündür yaşadım görümcemin oğluna bakmak zorunda kaldım haftasonu uykum çok gelmesine rağmen bir türlü uyuyamadım perişan oldum
inş bizimde doğum hikayesini yazacagımız o günler gelir
inşallah canım sağlıkla kavuşuruz inşallah minişlere
amin canım aminnnn

az birazda bize göndersene o uykudan ya

hoşgeldin canım

valla fena olmaz yaa bende çok var çünküü...ezinem bu arada mide yanması için ne yapıyosun bende de başladı malesef

Son düzenleme:
Bizm her şeyimiz tamam kızlar banyo havlusuyla uyku seti kaldı bide bana alınacaklar kaldı primadan tutunda emziğe kadar her şey alındı eşim çok hevesli şimdide oyuncağı yok kızımın diyo

maşallah ne güzel...böyle ilgili bir eşin var çok şanslısın canım Allah başından eksik etmesin .... inşallah benimki de öyle olur ..

ya dahiliyeciye yönlendirdi gittim ve bu gebeliğe bağlı birşey asıl önemli olan t4 zaten o da normal olduğu için ilaç vermeyecem 15. haftada tekrarlayacaz testi dedi ama benim içim hiç rahat etmiyor(((

canım doktorun 15 gün sonra tekrarlayacağız demiş bak eğer yine yüksek çıkarsa ozaman değerlendirecek sanırım içini rahat tut sıkıntı yapma korkacak bi durum olsa emin ol doktorun zaten seni yönlendirirdi istersen sen baska bı doktora daha göster sonuçlarını içinm rahat etsin canım

canım benim tanıdığım hamile bir arkadaşım var şimdi doğum yaptı ama hamişken cep sodası yani karbonatlı su yapardı çok kötü yanardı miğdesi birtek o geçirirdi zararı yok merak etme ...denemeni tavsiye ederim ......

maşallah sezinim allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin bizim babamız pek aceleci davranmak istemedi ama artık iyice zamanı geldi

Oh ne güzel canım baya bir tamamlamışsın bizim daha eksıkler var gulerek kullansın fıstığın her cicişini

canım ben hamile olduğumdan beri sodalı şeyler içemiyorum maden suyu da dahil meyvelisini bile içemiyorum bulantı yapıyor çıkarıyorum en sonunda malesef

maşallah sezinim allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin bizim babamız pek aceleci davranmak istemedi ama artık iyice zamanı geldi

bencede ufaktan başlyın artık yani ani doğumunuz olsa A llah korusun ne yaparsınız bilmem .....oyüzden 14 gün kaldı zaten bayrama 2 hafta sonra başlayın ....derm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…