2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bende bayram sonu yapcm canm bişey almadım 2 3 tane tulum bıde kucuk hastane cıkısı aldm baska yok olsn alırzbazen dıyom canta falan yok bebek erken gelck olsa bişey yok
aynen bendede aynı dşünceler mevcut ama benim alışveriş yapacak fırsatım olmadı bu sıra 29unda doktordan sonra odasını vercez işte siparişini bayramdan sonrada toptan alışverişi

ah biraz uyuyabilsek şu öglen vakitlerinde
canım fazla yememe ye çalışıyorum tıka basa yemiyorum artık azar azar soda içiyorum başladıgı zaman aç kalmamaya özen gösteriyorum. başedemedigim zamanda gaviscona başvuruyorum ne yapıyım.

Son düzenleme:
Canım bende de vardı mıde yanması bir iki gün çektim kızartma yapıyor daha cok dıkkat ettim yedıklerıne cok dikkat et bir de maden suyu ıcmeyı dene bıraz lımon sık ıcıne ben öyle yaptım. Yedıkten sonra hemen yatılmaması lazımmış ve yürüyüşte ıyı gelıyormus gecmesse şurubu var zaten o hemen gecırıverıyormuş geçmiş olsun

canım ben hamile olduğumdan beri sodalı şeyler içemiyorum maden suyu da dahil meyvelisini bile içemiyorum bulantı yapıyor çıkarıyorum en sonunda malesef

kısçem aklıma da başka bir şey gelmiyor vallahi .... tek bildiğim o çünkü ....

İnşallah Allah gönlüne gore verir canım.
Bizm her şeyimiz tamam kızlar banyo havlusuyla uyku seti kaldı bide bana alınacaklar kaldı primadan tutunda emziğe kadar her şey alındı eşim çok hevesli şimdide oyuncağı yok kızımın diyo

Oh ne guzel canım. Bizim kociş cok rahat, ben o alınacak bu alınacak diyorum. O olur hersey rahat ol sen. Hem zaten ne kaldı ki deyip duyuyor
Siz ufak seyleri bile almışsiniz ne guzel.
Ya bi de odası olmadıgı icin kötü oluyor. Odası dolabı olsa bebeğimin icine koya koya hersey alırım.
Bizim yatak odasına konulacak yatağı. Dolabı sifonyeri falan da yok. Dolabımda yer acmam lazım bebeğin kıyafetlerine.
Böyle olunca ne almalı ne aldık belli olmuyor. Birde prima falan alsak koymaya yer yok.
Küçük ev olması da kötu oluyor yaaa.

canım ben hamile olduğumdan beri sodalı şeyler içemiyorum maden suyu da dahil meyvelisini bile içemiyorum bulantı yapıyor çıkarıyorum en sonunda malesef

haklısın küçük evin işi az olur ama aradığını bulamazsın doğru dürüst birde işin zor canım vallahi bir tane komidin al ona yerleştir giysilerini o kadar yer vardır umarım ....dolap yer kaplar ama komidin pek kaplamaz

ben azar azar yeyince bişe olmuyo herşeydende yiyorum fazla hamur işi ve kızartma hariç soda banada çok iyi gelio bi ara oda yaramıodu ama şimdi iyiyim çok şükür

bbeğin yatağını almadıysan eğer altı komisin gibi olanlar var onlardan da alabilirsin ......o yer kaplama derdi olmaz ozaman ...

Küçük ev zor oluyor gercekten. Artık bakacağım birsey alabilirim belki. İleride daha büyük bir eve taşınırız insallsh. Bebeğimiz bi gelsin.

ben şuan hamiş kalmış olsam vallahi bir kadın tutarım evi boşaltır başka yere geçerim .....çünkü bir oturma odam var birde yatak odam var o yüzden ........

Küçük ev zor oluyor gercekten. Artık bakacağım birsey alabilirim belki. İleride daha büyük bir eve taşınırız insallsh. Bebeğimiz bi gelsin.

haklısın imkanın varsa eğer loğsa dönemin çıktığında kış iyice bastırmadan iyi güzel bir eve geç canım ........inşallah

ben şuan hamiş kalmış olsam vallahi bir kadın tutarım evi boşaltır başka yere geçerim .....çünkü bir oturma odam var birde yatak odam var o yüzden ........

Bende çok istedim doğumdan once taşınalım diye ama esim dogum olsun öyle bakarız dedi. Masraf da cok oluyor diye. Hayırlısı olsun artık.

Yatağı almış kayınpeder. Altında iki tane çekmecesi var. En azından bir kac birsey alır dediğin gibi.

bak onu iyi akıl etmişler çok rahat edersin en azından giysilerini oraya koyarsın canım ...devamlı giydiklerini geri kalanları da kendi gardorabına koyarsın başka çare yok sanırım ...

Bende çok istedim doğumdan once taşınalım diye ama esim dogum olsun öyle bakarız dedi. Masraf da cok oluyor diye. Hayırlısı olsun artık.

evet canım doğru haklısın olur zamanla düzene girer merak etme sen ... ahhh ahhh bebek breketiyle gelse de masraf artık hiç bitmez evin gideri bebeğin gideri çok zor Allah yardım etsin .....

şaka maka 2 buçuk ayınız kaldı vallahi ...benim doğum günümde ekimde .....bebişlerle aynı ay olcazz....ayyyyyyyyy

ben azar azar yeyince bişe olmuyo herşeydende yiyorum fazla hamur işi ve kızartma hariç soda banada çok iyi gelio bi ara oda yaramıodu ama şimdi iyiyim çok şükür

Benım hamur işiyle pek aram yok ama kızartmayı cok severım sanırım o yuzden oldu ama gectı benımkı hemencecik çok şükür inşallah tekrarlamaz canım seninki de gecmıs cok şükür.

maşallah ne güzel...böyle ilgili bir eşin var çok şanslısın canım Allah başından eksik etmesin .... inşallah benimki de öyle olur ..

eşimi hep ben frenledım canım ılk zıbını 2 aylıkken aldı cınsiyetı bellı olsun alalım dedım yok beyaz aldı hepp 4 aylıkken kızımızın hiç ayakkabısı yok dedı sadece ayakkabı almaya çarşıya çıktık bebeklerı çok sevıyoo arkadaşlarla dolaşıyoduk bbek magazısana götrdu bızı oda almaya kalktı daha 3 aylıktım beyaz kızada erkegede olur dıye ama hevesını kırmakda ıstemedım çunku bız çocuugumuz olmaz diye düşünmeye başlamıştık öğrenınce dunyalar onun oldu Allahm kullanmak nasp etsın hepppsini

sağol canım aminn ..inşallah sizlerin duasını Almak için buradayım tabiki sizlere destek içindde....evet baya vrdim metformin sayesinde..15 kilo daha vermem gerek maalesef ....inşallah onuda veririm 6 aya kadar

AMİN CANIM İNŞALLAH ALLAH MUTLULUĞUNUZU DAİ ETSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…