2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ayyyyyy negüzl.....kociişinin kıymetini bil canım .......inşallah nasip eder rabbim ccanım

Benım hamur işiyle pek aram yok ama kızartmayı cok severım sanırım o yuzden oldu ama gectı benımkı hemencecik çok şükür inşallah tekrarlamaz canım seninki de gecmıs cok şükür.

geçti çok şükürde kaçırırsam başlıo hafiften vurmadan çaresine bakıyorum süttü sodaydı

merhaba canm. bizde kan uyuşmazlığı var. ben 0 rh negatifim eşim ab rh pozitif. geçen hafta kan uyuşmazlığı iğnesi oldum..

cnm bende bugun eczaneye iğneyi almaya gittim.eczacılar odasında alınabılıyormuş.yarın eşim alıcak bende yarın vurulucam..sende mi ilacı oda dan temin ettin.mor reçeteye yazılıyormuş kan ilaçları dr da sağolsun hiç soylemıyorrr

merhaba canm. bizde kan uyuşmazlığı var. ben 0 rh negatifim eşim ab rh pozitif. geçen hafta kan uyuşmazlığı iğnesi oldum..

hımmm ...üzülme sakın kan uyuşmazlığı olup sağlıkla kucağına alan bir sürü insanlarımız var ... tekkiklerini ihmal etmediğin sürece Allahın izniyle bebeğini kucağına alırsın inşallah ....

prımalar elbıse dolabımın yanındakı boşlukta duruyo canm benım olsun bebekten sonra sıgmazsınız zaten o eve çıkarınız başka yere sonra şimdi zaten bızımkıde benım odamda yatacak ayıramayız yanımızdan onları mınnacıkları

ben çıkıyoum kızlar telefonumun şarjı bitiyor sonra gelirim gene öpüyorum hepinizi byby

Ay kızlar bir saattir temmuz annelerinin doğum hikayelerini okuyorum. Gözyaşlarımdan zor okudum.Ağla ağla çok duygulandım yaaaa... Ay biz de yaşayacağız aynı şeyleri. Bugünlerde herşeye ağlıyorum zaten neler oluyor bana kendimi anlayamıyorum.

ayyyyyy negüzl.....kociişinin kıymetini bil canım .......inşallah nasip eder rabbim ccanım

sen de hep iste Allahım ısteyenlere verıyoo dua et hep biz mucıze gıbı aldık haberını her duamda sayıyodum bebek ısteyen arkadaşlarımı duamda kımı 1 düşük yapmıştı ımı 4. düügü yaptı kımı dış gebelık gecırdı hepimiz hamıleyız suan şimdik dualar sağlıkla doğsunlar bırımız dogurdu bıle o yuzden Allahım hiç beklemedıgın anda verecek sana

ben okumuyorum etkilenıyorum cunku çok sancıları falan anlatıyolar ya korkuyorum ozaman

ben gittiğim hastenede vuruldum canm. bana hiç öle bişey demediler. ama biraz pahalı bi iğneymiş sanırım. mesai bittiği için hastaneye yatış yaptırdı drm bana, iğneyi vuruldum çıkış yaptım hemen. 100 lira gibi para ödedik. hatta sinir olduk yatış yaptık die mi verdik 100 lirayı die. eşim ecza deposunda çalışıyo aradı bi arkadaşını sordu iğne parasıdır o iğne pahalı demiş. iki dakkacıkta dr umdan bile soğuyodum:)

meraba canım hoşgeldin..

hoşbuldum canm. çok güzel oluyo yazdıklarınızı okumak. ama biraz asosyal miyim neyim pasif okuyucu oldum burda:)

amin canm. Allah hepimiizin bebeğini sağlıklı bişekilde kucağımıza almamızı nasip etsin inş. iğneden önce tetkikler yapıldıda sonuç negatif çıktı yani kanlarımız savaşa girmemiş çok sükür. iğneyide oldu. şimdilik herşey yolunda bakalım..

bak onu iyi akıl etmişler çok rahat edersin en azından giysilerini oraya koyarsın canım ...devamlı giydiklerini geri kalanları da kendi gardorabına koyarsın başka çare yok sanırım ...
evet canım doğru haklısın olur zamanla düzene girer merak etme sen ... ahhh ahhh bebek breketiyle gelse de masraf artık hiç bitmez evin gideri bebeğin gideri çok zor Allah yardım etsin .....
Âmin canım. Olacak hepsi artık bor sekilde.
Olsun iyi olmus canım. Cok hevesli olunca hevesini de kirmayacaksin.
canm bende 3 ekimde doğdum muhtemel doğum tarihim 8 ekim diolar. korkuyom 3 ekimde doğcak die...ben her yıl arada kaynayıp gitmek istemiyom ya
Sende bebisle birlikte kutlarsın artık :) ama onun ki daha on planda olur tabii :))
İnsallah canım. Bebeklerimiz gelsin de olur artık hersey. Tabii bizim de baska odamız olsaydı yine de bastan yanımızda yatiracaktik.

sen de katıl canım burda olmak kızlarla konuşmak iyi geliyo sessiz kalma özletme kendini

tabii sağlıklı doğsunda ne gün gelirse gelsin. ama en azından şöle 5- 10 gün aramız olsa pek güzel olur.. 3 ekim benim kalsııınn..

sen de katıl canım burda olmak kızlarla konuşmak iyi geliyo sessiz kalma özletme kendini

diğer topiklere falanda giriyorum ama burdaki konuşmalar daha sıcak samimi geliyo.. işte herzamn girmediğimden çok kopuk kopuk oluyo. ama hep buralardayım merak etmeyin:) takibinizdeyim:)

ben okumuyorum etkilenıyorum cunku çok sancıları falan anlatıyolar ya korkuyorum ozaman

Ben de diğer aylar ne ciciler almış bizim ayın sayfasında pek bişey yok diye gezinirken rastladım baktım temmuz anneleri doğum yapmışlar hikayelerini yazmışlar. Dayanamadım okudum, etkilenmemek mümkün değil zaten eşim görse kızar bana ama işte kaptırmışım kendimi

yaa benim dr um oyle bişey söylemedi bana neyse artık bende yarına kadar beklicem.benım de bebişin geleceği tarih 8 ekim,benim de 8 ekim eşim de 9 ekim.ama bakalım bebişler ne zaman gelecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…