eşimi hep ben frenledım canım ılk zıbını 2 aylıkken aldı cınsiyetı bellı olsun alalım dedım yok beyaz aldı hepp 4 aylıkken kızımızın hiç ayakkabısı yok dedı sadece ayakkabı almaya çarşıya çıktık bebeklerı çok sevıyoo arkadaşlarla dolaşıyoduk bbek magazısana götrdu bızı oda almaya kalktı daha 3 aylıktım beyaz kızada erkegede olur dıye ama hevesını kırmakda ıstemedım çunku bız çocuugumuz olmaz diye düşünmeye başlamıştık öğrenınce dunyalar onun oldu Allahm kullanmak nasp etsın hepppsini
Benım hamur işiyle pek aram yok ama kızartmayı cok severım sanırım o yuzden oldu ama gectı benımkı hemencecik çok şükür inşallah tekrarlamaz canım seninki de gecmıs cok şükür.
merhaba canm. bizde kan uyuşmazlığı var. ben 0 rh negatifim eşim ab rh pozitif. geçen hafta kan uyuşmazlığı iğnesi oldum..
şaka maka 2 buçuk ayınız kaldı vallahi ...benim doğum günümde ekimde .....bebişlerle aynı ay olcazz....ayyyyyyyyy
meraba canım hoşgeldin..merhaba canm. bizde kan uyuşmazlığı var. ben 0 rh negatifim eşim ab rh pozitif. geçen hafta kan uyuşmazlığı iğnesi oldum..
merhaba canm. bizde kan uyuşmazlığı var. ben 0 rh negatifim eşim ab rh pozitif. geçen hafta kan uyuşmazlığı iğnesi oldum..
İnşallah Allah gönlüne gore verir canım.
Oh ne guzel canım. Bizim kociş cok rahat, ben o alınacak bu alınacak diyorum. O olur hersey rahat ol sen. Hem zaten ne kaldı ki deyip duyuyor
Siz ufak seyleri bile almışsiniz ne guzel.
Ya bi de odası olmadıgı icin kötü oluyor. Odası dolabı olsa bebeğimin icine koya koya hersey alırım.
Bizim yatak odasına konulacak yatağı. Dolabı sifonyeri falan da yok. Dolabımda yer acmam lazım bebeğin kıyafetlerine.
Böyle olunca ne almalı ne aldık belli olmuyor. Birde prima falan alsak koymaya yer yok.
Küçük ev olması da kötu oluyor yaaa.
ayyyyyy negüzl.....kociişinin kıymetini bil canım .......inşallah nasip eder rabbim ccanım
Ay kızlar bir saattir temmuz annelerinin doğum hikayelerini okuyorum. Gözyaşlarımdan zor okudum.Ağla ağla çok duygulandım yaaaa... Ay biz de yaşayacağız aynı şeyleri. Bugünlerde herşeye ağlıyorum zaten neler oluyor bana kendimi anlayamıyorum.
güle güle canımm..ben çıkıyoum kızlar telefonumun şarjı bitiyor sonra gelirim gene öpüyorum hepinizi byby
cnm bende bugun eczaneye iğneyi almaya gittim.eczacılar odasında alınabılıyormuş.yarın eşim alıcak bende yarın vurulucam..sende mi ilacı oda dan temin ettin.mor reçeteye yazılıyormuş kan ilaçları dr da sağolsun hiç soylemıyorrr
meraba canım hoşgeldin..
hımmm ...üzülme sakın kan uyuşmazlığı olup sağlıkla kucağına alan bir sürü insanlarımız var ... tekkiklerini ihmal etmediğin sürece Allahın izniyle bebeğini kucağına alırsın inşallah ....
bak onu iyi akıl etmişler çok rahat edersin en azından giysilerini oraya koyarsın canım ...devamlı giydiklerini geri kalanları da kendi gardorabına koyarsın başka çare yok sanırım ...
Âmin canım. Olacak hepsi artık bor sekilde.evet canım doğru haklısın olur zamanla düzene girer merak etme sen ... ahhh ahhh bebek breketiyle gelse de masraf artık hiç bitmez evin gideri bebeğin gideri çok zor Allah yardım etsin .....
Olsun iyi olmus canım. Cok hevesli olunca hevesini de kirmayacaksin.eşimi hep ben frenledım canım ılk zıbını 2 aylıkken aldı cınsiyetı bellı olsun alalım dedım yok beyaz aldı hepp 4 aylıkken kızımızın hiç ayakkabısı yok dedı sadece ayakkabı almaya çarşıya çıktık bebeklerı çok sevıyoo arkadaşlarla dolaşıyoduk bbek magazısana götrdu bızı oda almaya kalktı daha 3 aylıktım beyaz kızada erkegede olur dıye ama hevesını kırmakda ıstemedım çunku bız çocuugumuz olmaz diye düşünmeye başlamıştık öğrenınce dunyalar onun oldu Allahm kullanmak nasp etsın hepppsini
Sende bebisle birlikte kutlarsın artık :) ama onun ki daha on planda olur tabii :))canm bende 3 ekimde doğdum muhtemel doğum tarihim 8 ekim diolar. korkuyom 3 ekimde doğcak die...ben her yıl arada kaynayıp gitmek istemiyom ya
İnsallah canım. Bebeklerimiz gelsin de olur artık hersey. Tabii bizim de baska odamız olsaydı yine de bastan yanımızda yatiracaktik.prımalar elbıse dolabımın yanındakı boşlukta duruyo canm benım olsun bebekten sonra sıgmazsınız zaten o eve çıkarınız başka yere sonra şimdi zaten bızımkıde benım odamda yatacak ayıramayız yanımızdan onları mınnacıkları
sen de katıl canım burda olmak kızlarla konuşmak iyi geliyo sessiz kalma özletme kendiniben gittiğim hastenede vuruldum canm. bana hiç öle bişey demediler. ama biraz pahalı bi iğneymiş sanırım. mesai bittiği için hastaneye yatış yaptırdı drm bana, iğneyi vuruldum çıkış yaptım hemen. 100 lira gibi para ödedik. hatta sinir olduk yatış yaptık die mi verdik 100 lirayı die. eşim ecza deposunda çalışıyo aradı bi arkadaşını sordu iğne parasıdır o iğne pahalı demiş. iki dakkacıkta dr umdan bile soğuyodum:)
hoşbuldum canm. çok güzel oluyo yazdıklarınızı okumak. ama biraz asosyal miyim neyim pasif okuyucu oldum burda:)
amin canm. Allah hepimiizin bebeğini sağlıklı bişekilde kucağımıza almamızı nasip etsin inş. iğneden önce tetkikler yapıldıda sonuç negatif çıktı yani kanlarımız savaşa girmemiş çok sükür. iğneyide oldu. şimdilik herşey yolunda bakalım..
Âmin canım. Olacak hepsi artık bor sekilde.
Olsun iyi olmus canım. Cok hevesli olunca hevesini de kirmayacaksin.
Sende bebisle birlikte kutlarsın artık :) ama onun ki daha on planda olur tabii :))
İnsallah canım. Bebeklerimiz gelsin de olur artık hersey. Tabii bizim de baska odamız olsaydı yine de bastan yanımızda yatiracaktik.
sen de katıl canım burda olmak kızlarla konuşmak iyi geliyo sessiz kalma özletme kendini
her zaman gel canım bekleriz..diğer topiklere falanda giriyorum ama burdaki konuşmalar daha sıcak samimi geliyo.. işte herzamn girmediğimden çok kopuk kopuk oluyo. ama hep buralardayım merak etmeyin:) takibinizdeyim:)
ben okumuyorum etkilenıyorum cunku çok sancıları falan anlatıyolar ya korkuyorum ozaman
ben gittiğim hastenede vuruldum canm. bana hiç öle bişey demediler. ama biraz pahalı bi iğneymiş sanırım. mesai bittiği için hastaneye yatış yaptırdı drm bana, iğneyi vuruldum çıkış yaptım hemen. 100 lira gibi para ödedik. hatta sinir olduk yatış yaptık die mi verdik 100 lirayı die. eşim ecza deposunda çalışıyo aradı bi arkadaşını sordu iğne parasıdır o iğne pahalı demiş. iki dakkacıkta dr umdan bile soğuyodum:)
hoşbuldum canm. çok güzel oluyo yazdıklarınızı okumak. ama biraz asosyal miyim neyim pasif okuyucu oldum burda:)
amin canm. Allah hepimiizin bebeğini sağlıklı bişekilde kucağımıza almamızı nasip etsin inş. iğneden önce tetkikler yapıldıda sonuç negatif çıktı yani kanlarımız savaşa girmemiş çok sükür. iğneyide oldu. şimdilik herşey yolunda bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?