- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
ben de okudum çok duygulandım insan etkileniyo inşallah biz de sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza ..Ben de diğer aylar ne ciciler almış bizim ayın sayfasında pek bişey yok diye gezinirken rastladım baktım temmuz anneleri doğum yapmışlar hikayelerini yazmışlar. Dayanamadım okudum, etkilenmemek mümkün değil zaten eşim görse kızar bana ama işte kaptırmışım kendimi
gecen gittiğimde 27+1 olması gerekirken 28+4 tü ve 1.300 grdı cnmkiloosu kaç ki canım bebişin merak ettim
evet cnm sağlıklı olsunlarda.bana da aynı şeyi söyledi canım kim duysa aynı şeyi diyo zaten ama olsun bebişim sağlıklı olsun da..
mrb kızlarrr nasılısnızzbirşey soracam içinizde eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı???
hoşgeldin serabım uyudun mu naptın kız ? kemiklerin mi acıyo canım benimsanki dayak yemiş gibiyim kemiklerimden sesler gelmeye başladı..
hoşgeldin serabım uyudun mu naptın kız ? kemiklerin mi acıyo canım benim
gecen gittiğimde 27+1 olması gerekirken 28+4 tü ve 1.300 grdı cnm
evet cnm sağlıklı olsunlarda.
bizde var cnm geçen hafta indirect coomp testi yaptırdım ve mor reçeteyle yazılan iğnemi vurundum.
yoruldum canım accık uyuyayım dedim..keşke uyumasaymışım kalktım ki kemiklerim ağrıyo...
evde olaydım ya şimdi ben de
sorma canım yaa benim hiç bişey hazır değill
bızımde banyo kuvetı cantası felan eksık bende 2 gecelık 1 tane pıjama takımı aldım mobılyasınıda 2gun once verdık bayramdan sonra gelır galıba ama o dogum yapan arkadası duyunca heyecanlandım dogum yapsam bebegım nerde yatacak dıye dusudnumBizm her şeyimiz tamam kızlar banyo havlusuyla uyku seti kaldı bide bana alınacaklar kaldı primadan tutunda emziğe kadar her şey alındı eşim çok hevesli şimdide oyuncağı yok kızımın diyo
sanki dayak yemiş gibiyim kemiklerimden sesler gelmeye başladı..
bende evde olacağım dilediğimce uyuyacağım günlerin hayalini kuruyorummmm:26:
gecen gittiğimde 27+1 olması gerekirken 28+4 tü ve 1.300 grdı cnm
evet cnm sağlıklı olsunlarda.
bizde var cnm geçen hafta indirect coomp testi yaptırdım ve mor reçeteyle yazılan iğnemi vurundum.
bende evde olacağım dilediğimce uyuyacağım günlerin hayalini kuruyorummmm:26:
kuzucuk ben eylulde aaalayım dedım gecelıgımı falan anı kılo alıyorum ya nasıl alıcamı bılmedıgımden gecenlerde yel bı baktım spr pijamalar var onunde bebek resımlı ama ben şık bişey lssun ıstıyorum abahlıklı olsun mtlaka yuuruyosun ya hem totounu falan ortuyo hem kanaman olursa kalkarsın gozukmez derler toplar bılmem kı sen nasıl bişi aldınbızımde banyo kuvetı cantası felan eksık bende 2 gecelık 1 tane pıjama takımı aldım mobılyasınıda 2gun once verdık bayramdan sonra gelır galıba ama o dogum yapan arkadası duyunca heyecanlandım dogum yapsam bebegım nerde yatacak dıye dusudnum
canım gun ıcınde uuyuyunca oyle oluyor ya bı dus al acılırsın
ya bişi sorcam uyumak diyonuzda ben hiç uyuyamıyorumnası uyuyonuz? uykuyu çok seven biriyim, akşamları 10 oldumu gözlerim kapanırdı sabahta işe zor kalkardım, şimdi bebişin hareketleri nedeniyle uykuya zor dalıyorum 11,30 u buluyor, gece bi uyanıyorum bebiş yine hareketli, sağa dön, sola dön bi türlü rahat bi pozisyon bulamiyorum kendimez, sırt üstü hiç yatamıyorum yattığım anda bebiş başlıyo teyinmeye , dün gece 3 te uyandım yine, dedim bişi yiyeyim sora bi lokma tatlı attım ağzıma üstüne bi bardak su içtim yattım ama yemez olaydım o tatlıyı 40dk bizim düdükmakarnası durmadı bende uykuya dalamadım bebiş hareket etsin istiyorum ama gece hiç rahat vermiyo bana, uykumda sağımdan soluma dönmeyeyim senmisin dönen hemen başlıyo pat pat küt küt
kuzucuk ben eylulde aaalayım dedım gecelıgımı falan anı kılo alıyorum ya nasıl alıcamı bılmedıgımden gecenlerde yel bı baktım spr pijamalar var onunde bebek resımlı ama ben şık bişey lssun ıstıyorum abahlıklı olsun mtlaka yuuruyosun ya hem totounu falan ortuyo hem kanaman olursa kalkarsın gozukmez derler toplar bılmem kı sen nasıl bişi aldın
canım ben hepsını buyuk beden aldım yanı L aldım bırı gecelık sabahlık var dedıgın gıbı ustune leylek var bır tansı sadece gecelık krem rengı ck suslu deıl ama dantellı bırıde alt ust pıjama bende gecelık olsun dedım zaten gıydırmıyorlarmıs pıjama ama ben ne olur olmaz dıye aldım ıstersen resımlerını koyayım fıkır olur canım
tokattayım cnm ben sen nerdesin? aa evet doğum tarihleride aynıcanm sen nerde yaşıyodun.. herşeylerimiz benziyo senle. daha öncede konuşmuştuk ama merak ettim:)
yakındır kuzu yakındır ama inan istediğin zaman uyuyamıyorsun şu iş bu iş derken gün bitiyor...
cnm doktorum 28 le 29 arasında vurunabilirsin demişti sen telaş yapma ama zamanınıda geçirme bencebebişinin kilosuna da maşallah canımmmaslında ben gecmi kaldım 28,hafta da olması lazım.ama ancak yani bugun bulamadım eczaneden yarına kaldı iğne de
uyumakkk istiyom işte bendeee ama uyuyamıyommmya bişi sorcam uyumak diyonuzda ben hiç uyuyamıyorumnası uyuyonuz? uykuyu çok seven biriyim, akşamları 10 oldumu gözlerim kapanırdı sabahta işe zor kalkardım, şimdi bebişin hareketleri nedeniyle uykuya zor dalıyorum 11,30 u buluyor, gece bi uyanıyorum bebiş yine hareketli, sağa dön, sola dön bi türlü rahat bi pozisyon bulamiyorum kendimez, sırt üstü hiç yatamıyorum yattığım anda bebiş başlıyo teyinmeye , dün gece 3 te uyandım yine, dedim bişi yiyeyim sora bi lokma tatlı attım ağzıma üstüne bi bardak su içtim yattım ama yemez olaydım o tatlıyı 40dk bizim düdükmakarnası durmadı bende uykuya dalamadım bebiş hareket etsin istiyorum ama gece hiç rahat vermiyo bana, uykumda sağımdan soluma dönmeyeyim senmisin dönen hemen başlıyo pat pat küt küt
benimkileri kızkardeşim almış canım biri ten marka gecelik+sabahlık, diğerini de nişantaşından bi butikten almış o çok kokoş, fistolu falan krem renk, benim hepsi s beden çünkü gecelikleri biraz büyük yapıyolar sanırım, hatta birini biraz daraltıcam kol altından çok bol duruyo çünkü, bide madame coco dan bi sabahlık almıştım tek başına beyaz kenarları dantelli şirin bişi onu istersem hepsinin üstüne giyerim diyorum, başkada almadım ama 2 tane gecelik yetermi bilemedim:44:kuzucuk ben eylulde aaalayım dedım gecelıgımı falan anı kılo alıyorum ya nasıl alıcamı bılmedıgımden gecenlerde yel bı baktım spr pijamalar var onunde bebek resımlı ama ben şık bişey lssun ıstıyorum abahlıklı olsun mtlaka yuuruyosun ya hem totounu falan ortuyo hem kanaman olursa kalkarsın gozukmez derler toplar bılmem kı sen nasıl bişi aldın
olabilir şeker, benimki hiç uyumuyo sanırsam durduğu yok çünkü şuanda sana yazarken bile kıpır kıpır içerde bide zayıf olduğum için sanırım ben bukadar net hissediyorum herbi hareketini:44:yada bu çocuk fena olcak doğduktan sora bizi dikçek havaya kesin, şimdi böyleyse sorasını düşünemiyom:18:
kuzu benim ki 1-3 arası uyuyo herhalde..şimdi yeni yeni hareketlenmeye başladı...gece bende uyuyamıyorum daha oğrusu uyutmuyor juniorlar...
napacazzzzzzzzzzzzzzzztokattayım cnm ben sen nerdesin? aa evet doğum tarihleride aynısenin bebişin kilosu nasıl cinsiyeti ne? benimkii erkek. minnak tosunum geliyoooo
cnm doktorum 28 le 29 arasında vurunabilirsin demişti sen telaş yapma ama zamanınıda geçirme bence
uyumakkk istiyom işte bendeee ama uyuyamıyommmgeceleri çok hareketli benim tosunum. uykusuz uykusuz geliyorum işe. aynı senin anlattıklarını bende yaşıyorum. sağa dönsem sağdan tepikliyo sola dönsem soldan tepikliyo. nasıl yerleşmiş anlamıyom sırt üstü yatıyom bu sefer dahada bi hopluyo. naapcamı şaşırıp sabaha karşı sızıyom ama o uyku yetmiyo tabi. en azından evde gündüz uyurum diyom kendimce tabi benim sıpa rahat durursa bide nefes darlığı başladı bende. gece balkona dar attım kendimi. şimdi saat 5 olsun direk eve gdip yatıcam. bu akşam yine iftara davetliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?