kokoş anne senii ama sen s gıy zaten bı gobek var sende kurusun yıne ben etlıyım yaa fotolarını koysana tatlım yaaa nasıl bişiler bı tek bu konuda fıkrım yokbenimkileri kızkardeşim almış canım biri ten marka gecelik+sabahlık, diğerini de nişantaşından bi butikten almış o çok kokoş, fistolu falan krem renk, benim hepsi s beden çünkü gecelikleri biraz büyük yapıyolar sanırım, hatta birini biraz daraltıcam kol altından çok bol duruyo çünkü, bide madame coco dan bi sabahlık almıştım tek başına beyaz kenarları dantelli şirin bişi onu istersem hepsinin üstüne giyerim diyorum, başkada almadım ama 2 tane gecelik yetermi bilemedim:44:
olabilir şeker, benimki hiç uyumuyo sanırsam durduğu yok çünkü şuanda sana yazarken bile kıpır kıpır içerde bide zayıf olduğum için sanırım ben bukadar net hissediyorum herbi hareketini:44:yada bu çocuk fena olcak doğduktan sora bizi dikçek havaya kesin, şimdi böyleyse sorasını düşünemiyom:18:
canımm dikkat et dicem ama dikkatle alakası yok hamişlik işte her saat başı farklı ağrı görüyosunyoruldum canım accık uyuyayım dedim..keşke uyumasaymışım kalktım ki kemiklerim ağrıyo...
napacazzzzzzzzzzzzzzzzvala bazen sinirlerim bozuluyo, pazar günü sabah 7 de uyandırdı beni bidahada uyuyamadım ama nasıl uykum var anlatamam, sorada sinirden kalktım tv izledim kocaya sardım kalk bana kavaltı hazırla diye halbuki bi sucu yok garibimin oda hiç sesini çıkarmadı kalktı o saatte sora onada üzüldüm amannn offfff
nasılsınız bugün çok mutsuzuum ne kötü bir gün ve bugün benim doğu:2:m günüm
kokoş anne senii ama sen s gıy zaten bı gobek var sende kurusun yıne ben etlıyım yaa fotolarını koysana tatlım yaaa nasıl bişiler bı tek bu konuda fıkrım yok
hoşgeldin canım hayırdır neyin var doğum günün kutlu olsunnasılsınız bugün çok mutsuzuum ne kötü bir gün ve bugün benim doğu:2:m günüm
ya bişi sorcam uyumak diyonuzda ben hiç uyuyamıyorumnası uyuyonuz? uykuyu çok seven biriyim, akşamları 10 oldumu gözlerim kapanırdı sabahta işe zor kalkardım, şimdi bebişin hareketleri nedeniyle uykuya zor dalıyorum 11,30 u buluyor, gece bi uyanıyorum bebiş yine hareketli, sağa dön, sola dön bi türlü rahat bi pozisyon bulamiyorum kendimez, sırt üstü hiç yatamıyorum yattığım anda bebiş başlıyo teyinmeye , dün gece 3 te uyandım yine, dedim bişi yiyeyim sora bi lokma tatlı attım ağzıma üstüne bi bardak su içtim yattım ama yemez olaydım o tatlıyı 40dk bizim düdükmakarnası durmadı bende uykuya dalamadım bebiş hareket etsin istiyorum ama gece hiç rahat vermiyo bana, uykumda sağımdan soluma dönmeyeyim senmisin dönen hemen başlıyo pat pat küt küt
kuzu benim ki 1-3 arası uyuyo herhalde..şimdi yeni yeni hareketlenmeye başladı...gece bende uyuyamıyorum daha oğrusu uyutmuyor juniorlar...
tokattayım cnm ben sen nerdesin? aa evet doğum tarihleride aynısenin bebişin kilosu nasıl cinsiyeti ne? benimkii erkek. minnak tosunum geliyoooo
cnm doktorum 28 le 29 arasında vurunabilirsin demişti sen telaş yapma ama zamanınıda geçirme bence
uyumakkk istiyom işte bendeee ama uyuyamıyommmgeceleri çok hareketli benim tosunum. uykusuz uykusuz geliyorum işe. aynı senin anlattıklarını bende yaşıyorum. sağa dönsem sağdan tepikliyo sola dönsem soldan tepikliyo. nasıl yerleşmiş anlamıyom sırt üstü yatıyom bu sefer dahada bi hopluyo. naapcamı şaşırıp sabaha karşı sızıyom ama o uyku yetmiyo tabi. en azından evde gündüz uyurum diyom kendimce tabi benim sıpa rahat durursa bide nefes darlığı başladı bende. gece balkona dar attım kendimi. şimdi saat 5 olsun direk eve gdip yatıcam. bu akşam yine iftara davetliyiz
hoşgeldin canım..Selam kizlar,bugun dr kontrolumuz vardi gittik geldik hava fena sicak oldum oldum
Kontrolumuz gayet iyidi Allaha sukur bebisimizin kalp atislari tum muayenehaneyi inlettiOglum asagiya donmus zaten onu hep asagida hissediyodum kasiklarimda surekli orada calisiyo 1.200gr olmus yine 4 hafta sonraya randevu verdi ondan sonra 2 haftada bir gidicez insallah Bu kadar bendenn
Zulucummm dogum gunu kutlu olsunnn nice yillara bebisinle birlikte insallah
Eki Görüntüle 762110 Eki Görüntüle 762111 Eki Görüntüle 762109
canım pembe olan sabahlıklı elbıse gıbı gecelık kremlerden bırıde oyle elbıse seklınde bırıde pıjama dıkısler oldugu ıcın camasır bıle gıydırmıyorlarmıs sanırım
sllmm millet
nasılsınız
biz iyiyiz
kilo takıntımız dışında
sizler ne alemdesiniz
aaa zullum hoşgeldin, niye mutsuzsun söle bakalım hamişşş insan?
kiki olsun sezinimmmm etlide olsan güzelsindir sennnnnn yakışıyodur sana o kilocuklar eminim bundan hamişim benim tamam canım çekimde koyayım o zaman, en kokoş olanı çok giyemem diye düşünüyorum ya, bi hastanede heralde, bide bunlar bi giyimlik şeyler evde bida nezaman giycem ki o süslüyü diye düşünüyorum, o nedenle biri biraz sade biri biraz kokoş, kokoş olanı ekliom, sade olanıda ertesi gün bunun arkasında kurdelesi var istenen şekilde ayarlanıyo elbise gibi Eki Görüntüle 762114 Eki Görüntüle 762115
çok güzel canım güle güle kullan can sağlığı ile inşallahaaa zullum hoşgeldin, niye mutsuzsun söle bakalım hamişşş insan?
kiki olsun sezinimmmm etlide olsan güzelsindir sennnnnn yakışıyodur sana o kilocuklar eminim bundan hamişim benim tamam canım çekimde koyayım o zaman, en kokoş olanı çok giyemem diye düşünüyorum ya, bi hastanede heralde, bide bunlar bi giyimlik şeyler evde bida nezaman giycem ki o süslüyü diye düşünüyorum, o nedenle biri biraz sade biri biraz kokoş, kokoş olanı ekliom, sade olanıda ertesi gün bunun arkasında kurdelesi var istenen şekilde ayarlanıyo elbise gibi Eki Görüntüle 762114 Eki Görüntüle 762115
hoşgeldin canım hamdolsun iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın kaç kilo aldın ki neden taktın kilona bakim?sllmm millet
nasılsınız
biz iyiyiz
kilo takıntımız dışında
sizler ne alemdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?