2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kokoş anne senii ama sen s gıy zaten bı gobek var sende kurusun yıne ben etlıyım yaa fotolarını koysana tatlım yaaa nasıl bişiler bı tek bu konuda fıkrım yok

canım pembe olan sabahlıklı elbıse gıbı gecelık kremlerden bırıde oyle elbıse seklınde bırıde pıjama dıkısler oldugu ıcın camasır bıle gıydırmıyorlarmıs sanırım

benim sıpada beni erkenden uyandırıyo wc ye sıkışmış bi şekilde kalkıyorum sonrada uyuyamıyorum. zaten acıkmış oluyorum. sessizc kalkıp birşeyler yiyorum sonra kendimi iyi hissedersem evi topluyorum balkon banyo tuvalet yıkayıp kocişi uyandırıyorum hadi kalk uykucu öğlen oldu diye. oda bi güzel evi süpürüp siliyo sonra beni uykum geliyo yatıyomtekrar kalkıp yemek yapıyorum iftar vakti geliyo. işte bizim rutin hafta sonumuz

Zuluuuuu dogum gunun kutlu olsun canım. Niye mutsuzsun ki. Bak ne guzel bebegin karnında dogum gunünü kutluyorsun. Mutlu olmak icin sebep çok.

Kızlar bende gecelik konusunda hiç birsey bilmiyorum. Almış olanlar resim koysun da bilgi sahibi olalım :)
Bu arada nerelerden alınıyor. Avm'lerde var mı satılan yerler. Ben maalesef Eminönü'ne falan gidemem uzak bana.

Selam kizlar,bugun dr kontrolumuz vardi gittik geldik hava fena sicak oldum oldum

Kontrolumuz gayet iyidi Allaha sukur bebisimizin kalp atislari tum muayenehaneyi inletti Oglum asagiya donmus zaten onu hep asagida hissediyodum kasiklarimda surekli orada calisiyo 1.200gr olmus yine 4 hafta sonraya randevu verdi ondan sonra 2 haftada bir gidicez insallah Bu kadar bendenn

Zulucummm dogum gunu kutlu olsunnn nice yillara bebisinle birlikte insallah

nasılsınız bugün çok mutsuzuum ne kötü bir gün ve bugün benim doğu:2:m günüm

aaa zullum hoşgeldin, niye mutsuzsun söle bakalım hamişşş insan?

kokoş anne senii ama sen s gıy zaten bı gobek var sende kurusun yıne ben etlıyım yaa fotolarını koysana tatlım yaaa nasıl bişiler bı tek bu konuda fıkrım yok
kiki olsun sezinimmmm etlide olsan güzelsindir sennnnnn yakışıyodur sana o kilocuklar eminim bundan hamişim benimtamam canım çekimde koyayım o zaman, en kokoş olanı çok giyemem diye düşünüyorum ya, bi hastanede heralde, bide bunlar bi giyimlik şeyler evde bida nezaman giycem ki o süslüyü diye düşünüyorum, o nedenle biri biraz sade biri biraz kokoş, kokoş olanı ekliom, sade olanıda ertesi gün bunun arkasında kurdelesi var istenen şekilde ayarlanıyo elbise gibi

kuzu benim ki 1-3 arası uyuyo herhalde..şimdi yeni yeni hareketlenmeye başladı...gece bende uyuyamıyorum daha oğrusu uyutmuyor juniorlar...

bende aynı durumdayım ya. hatta bitek ben bu durumdayım sanıyodumm. belkide bebekler bizi doğum sonrasına hazırlıyodur.:) "şimdiden çok rahat uyumaki iki gün sona ben geldiğimde her ağlayışımda uyan" demek istiyolardır belki:)

aa ben senin bebeğin kız sanıyodumm. benmde minnak bi kızm olcak inş. ben antalyadayım canm. (işte hafta içi burdurdaym) bebiş geçen hafta 1200dü canm. Allah minnak tosununu sana babasına bağışlasın inşallah...

hoşgeldin canım..
maşallah bebişine inşallah hep böyle gider sağlıkla alırsın kucağına

şık ve çok guzeller canım çamaşır gıydırıyolar zaten kanama oluyo pet koyuyosun camasırına artık dıkışler eskısı gıbı değil bı kaç cm okadar yenı arkadaşım doğum yaptı ondan bılıyom kısa elbıse seklınde bunlar ekıme denk gelıcez ya usurmuyuz boyle acaba hastaneler sıcaak olur ama ara b meevsım ekımde terlığın var mı suslu altna bunların guzel olur

sllmm millet
nasılsınız
biz iyiyiz
kilo takıntımız dışında
sizler ne alemdesiniz

Klnum hosgeldin nerelerdesinnn

canim cok begendim geceliklerini gule gule giyin insallah Bende daha almadim malesef burada baktim bulamadim bile napcam bilmiyorum

çok güzel canım güle güle kullan can sağlığı ile inşallah
sllmm millet
nasılsınız
biz iyiyiz
kilo takıntımız dışında
sizler ne alemdesiniz
hoşgeldin canım hamdolsun iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın kaç kilo aldın ki neden taktın kilona bakim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…