2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

hosgeldınn canım nıye canım ne guzel dogum gununmus neden kotu kı??

dogum günün kutlu olsun canım. hayırdır neden bu mutsuzlugun

Canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara inşallah neden kötüsün hastamısın gecmıs olsun.

hoşgeldin canım hayırdır neyin var doğum günün kutlu olsun

Hepinize teşekkür ederim kızlar bugün kötü birşey olduda aileyle ilgili esimde çok sinirlendi doğum günümü hatirlamadi bile o sinirle banada kizdizaten hatirlayan olmadı çok kotuyum usuttum heryerim ağrıyor birde kalça agrisi çekiyorum

zulluuu doğum günün kutlu olsun cnm

ben de bi gecelik bi pijama takımı aldım..geceliği giymeye başladım bile..annem bi tane dha alırız gecelik dio..bakcez artıkın..

pijama takımımı çok beğendim eve gelince eylül sonu ekim başı olcak inşallah, bizim ev de çok sıcak biyerde değil uzun kollu normal takım..iclal düzkayadan aldım..

çok guzelmiş saten galıba değil mi canım şık bşeye benzıyoo tacını da aldın mı kafana

Quzzu cicilerini çok begendım canım gülerek kullan

saolun kızlar daha ıyılerı sızlerın olsun...evet canım ekıme gelecek ama ıstanbulda cok soguk olmuyor o donemlerde ama bende her ıhtımale karsı bı tane boydan gecelık sabahlık alıyım dıyorum zaten kayınvalıdem mevlutte gıyecegın daha sık bısey alaım dıyor onuda uzun alırım canım hastaneye terlık almadım ama ev ıcınde beyaz tuylu bı terlıgım var onuda mevlutte gıyerım.. canım benım annem de demıstı bıkac sıtede de oyle okudum tabı dedıgın gıbı artık degıstı basımıza ne gelecek bakalım

Kızlar lcw dan aldıgımhamiş tshrt ilk yıkamamda aktı söylemiştim hatırlıyorsanız siz de böyle bir durum oldumu? 40 derecede yıkadım o yuzdenmı oldu ama cok anormal. Dün bir tane daha aldım 30 derecede dedi siz kaçta yıkadınız birşey oldumu sıktırmayı kaça alıyorsunuz benımkı 800dü bu da akmaz inşallah.

kızlar ben terlik olayını hiç düşünmedim..hmm..öyle sülü bişiye gerek yok..benm burda akraba vs olmadığı içi ancak yakın arkadaşlar ve annemler kv ler gelir hastaneye..onlara da tüylü terliğe lüzum yokama rahat bi terlik de şart

ooo ne guzel gecelikler,pijamalar alinmaya baslamis ben daha almadim bile

Gule gule giyin canimmm

buda daha sade olanı kızlar ( kollu olan sabahlık belden bağlanıyo bildiğiniz sabahlık işte ), gri beyaz çizgili, bunu daraltmak için getirmiştim yanımdaydı hazır konusu açılmışken hemen çektim size fotoyu

Merhaba canım. Maasallah bebise
sllmm millet
nasılsınız
biz iyiyiz
kilo takıntımız dışında
sizler ne alemdesiniz
Aman caniiiim hamilrlikte kilo takıntısı olmaz. Çıkar aklından onu bakiiim...

Canım guzel gibi duruyor. Sadece kolları danteli galiba. Bir de yaka kısmı. Cok da abartı degil bence. Giyersin sen giyersiiiin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…