Selam kizlar,bugun dr kontrolumuz vardi gittik geldik hava fena sicak oldum oldum
Kontrolumuz gayet iyidi Allaha sukur bebisimizin kalp atislari tum muayenehaneyi inlettiOglum asagiya donmus zaten onu hep asagida hissediyodum kasiklarimda surekli orada calisiyo 1.200gr olmus yine 4 hafta sonraya randevu verdi ondan sonra 2 haftada bir gidicez insallah Bu kadar bendenn
lorii hosgeldın canım masallah ogluna canımmbebısler dondugune gore gercekten az kaldı demektır
hoşgeldin canım..
maşallah bebişine inşallah hep böyle gider sağlıkla alırsın kucağına
çok tatlılar canım güle güle kullanEki Görüntüle 762110 Eki Görüntüle 762111 Eki Görüntüle 762109
canım pembe olan sabahlıklı elbıse gıbı gecelık kremlerden bırıde oyle elbıse seklınde bırıde pıjama dıkısler oldugu ıcın camasır bıle gıydırmıyorlarmıs sanırım
Selam kizlar,bugun dr kontrolumuz vardi gittik geldik hava fena sicak oldum oldum
Kontrolumuz gayet iyidi Allaha sukur bebisimizin kalp atislari tum muayenehaneyi inlettiOglum asagiya donmus zaten onu hep asagida hissediyodum kasiklarimda surekli orada calisiyo 1.200gr olmus yine 4 hafta sonraya randevu verdi ondan sonra 2 haftada bir gidicez insallah Bu kadar bendenn
lorii hosgeldın canım masallah ogluna canımmbebısler dondugune gore gercekten az kaldı demektır
Heleki 2 haftada bir diyince ciddiyeti anladim galiba iyice heyecanlandim
Ohhhh maşallah cnm tontoşunaBenim ne kadar oldu meraktayım.
nasılsınız bugün çok mutsuzuum ne kötü bir gün ve bugün benim doğu:2:m günüm
Ohhhh maşallah cnm tontoşunaBenim ne kadar oldu meraktayım.
Buyumustur annesi kocaman olmusturrr
hosgeldınn canım nıye canım ne guzel dogum gununmus neden kotu kı??
dogum günün kutlu olsun canım. hayırdır neden bu mutsuzlugun
Zuluuuuu dogum gunun kutlu olsun canım. Niye mutsuzsun ki. Bak ne guzel bebegin karnında dogum gunünü kutluyorsun. Mutlu olmak icin sebep çok.
Kızlar bende gecelik konusunda hiç birsey bilmiyorum. Almış olanlar resim koysun da bilgi sahibi olalım :)
Bu arada nerelerden alınıyor. Avm'lerde var mı satılan yerler. Ben maalesef Eminönü'ne falan gidemem uzak bana.
Zulucummm dogum gunu kutlu olsunnn nice yillara bebisinle birlikte insallah
aaa zullum hoşgeldin, niye mutsuzsun söle bakalım hamişşş insan?
kiki olsun sezinimmmm etlide olsan güzelsindir sennnnnn yakışıyodur sana o kilocuklar eminim bundan hamişim benim tamam canım çekimde koyayım o zaman, en kokoş olanı çok giyemem diye düşünüyorum ya, bi hastanede heralde, bide bunlar bi giyimlik şeyler evde bida nezaman giycem ki o süslüyü diye düşünüyorum, o nedenle biri biraz sade biri biraz kokoş, kokoş olanı ekliom, sade olanıda ertesi gün bunun arkasında kurdelesi var istenen şekilde ayarlanıyo elbise gibi Eki Görüntüle 762114 Eki Görüntüle 762115
Canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara inşallah neden kötüsün hastamısın gecmıs olsun.
hoşgeldin canım hayırdır neyin var doğum günün kutlu olsun
çok guzelmiş saten galıba değil mi canım şık bşeye benzıyoo tacını da aldın mı kafanaaaa zullum hoşgeldin, niye mutsuzsun söle bakalım hamişşş insan?
kiki olsun sezinimmmm etlide olsan güzelsindir sennnnnn yakışıyodur sana o kilocuklar eminim bundan hamişim benim tamam canım çekimde koyayım o zaman, en kokoş olanı çok giyemem diye düşünüyorum ya, bi hastanede heralde, bide bunlar bi giyimlik şeyler evde bida nezaman giycem ki o süslüyü diye düşünüyorum, o nedenle biri biraz sade biri biraz kokoş, kokoş olanı ekliom, sade olanıda ertesi gün bunun arkasında kurdelesi var istenen şekilde ayarlanıyo elbise gibi Eki Görüntüle 762114 Eki Görüntüle 762115
Eki Görüntüle 762110 Eki Görüntüle 762111 Eki Görüntüle 762109
canım pembe olan sabahlıklı elbıse gıbı gecelık kremlerden bırıde oyle elbıse seklınde bırıde pıjama dıkısler oldugu ıcın camasır bıle gıydırmıyorlarmıs sanırım
nasılsınız bugün çok mutsuzuum ne kötü bir gün ve bugün benim doğu:2:m günüm
şık ve çok guzeller canım çamaşır gıydırıyolar zaten kanama oluyo pet koyuyosun camasırına artık dıkışler eskısı gıbı değil bı kaç cm okadar yenı arkadaşım doğum yaptı ondan bılıyom kısa elbıse seklınde bunlar ekıme denk gelıcez ya usurmuyuz boyle acaba hastaneler sıcaak olur ama ara b meevsım ekımde terlığın var mı suslu altna bunların guzel olur
Quzzu cicilerini çok begendım canım gülerek kullan
zulluuu doğum günün kutlu olsun cnm
ben de bi gecelik bi pijama takımı aldım..geceliği giymeye başladım bile..annem bi tane dha alırız gecelik dio..bakcez artıkın..
pijama takımımı çok beğendim eve gelince eylül sonu ekim başı olcak inşallah, bizim ev de çok sıcak biyerde değil uzun kollu normal takım..iclal düzkayadan aldım..Eki Görüntüle 762122
ooo ne guzel gecelikler,pijamalar alinmaya baslamis ben daha almadim bile
Gule gule giyin canimmm
Merhaba canım. Maasallah bebiseSelam kizlar,bugun dr kontrolumuz vardi gittik geldik hava fena sicak oldum oldum
Zulucummm dogum gunu kutlu olsunnn nice yillara bebisinle birlikte insallah
Aman caniiiim hamilrlikte kilo takıntısı olmaz. Çıkar aklından onu bakiiim...sllmm millet
nasılsınız
biz iyiyiz
kilo takıntımız dışında
sizler ne alemdesiniz
aaa zullum hoşgeldin, niye mutsuzsun söle bakalım hamişşş insan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?