Kızlar lcw dan aldıgımhamiş tshrt ilk yıkamamda aktı söylemiştim hatırlıyorsanız siz de böyle bir durum oldumu? 40 derecede yıkadım o yuzdenmı oldu ama cok anormal. Dün bir tane daha aldım 30 derecede dedi siz kaçta yıkadınız birşey oldumu sıktırmayı kaça alıyorsunuz benımkı 800dü bu da akmaz inşallah.
geçmiş olsun canım umarım ailevi meseleniz de kötü bişey değildir kendini üzme sen hamilesin bebişin için moralini yüksek tutHepinize teşekkür ederim kızlar bugün kötü birşey olduda aileyle ilgili esimde çok sinirlendi doğum günümü hatirlamadi bile o sinirle banada kizdizaten hatirlayan olmadı çok kotuyum usuttum heryerim ağrıyor birde kalça agrisi çekiyorum
çok güzel canım güle güle kullan can sağlığı ile inşallah
hoşgeldin canım hamdolsun iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın kaç kilo aldın ki neden taktın kilona bakim?
Eki Görüntüle 762123 Eki Görüntüle 762124 buda daha sade olanı kızlar ( kollu olan sabahlık belden bağlanıyo bildiğiniz sabahlık işte ), gri beyaz çizgili, bunu daraltmak için getirmiştim yanımdaydı hazır konusu açılmışken hemen çektim size fotoyu
Eki Görüntüle 762123 Eki Görüntüle 762124 buda daha sade olanı kızlar ( kollu olan sabahlık belden bağlanıyo bildiğiniz sabahlık işte ), gri beyaz çizgili, bunu daraltmak için getirmiştim yanımdaydı hazır konusu açılmışken hemen çektim size fotoyu
çok tatlılar canım güle güle kullan
Canım çok güzelmiş hepsi, güle güle giy insallah.
canım ben 9 kilo almışım bi gün bakıyoru 500 gr fazla bi gün eksik üzülme inşallah bebişten sonra veririzdün tartıya açken çıktım bugünde..1 günde 500 gramm
çoklardayım
dün tartıya açken çıktım bugünde..1 günde 500 gramm
çoklardayım
Canim bende 2 tane almistim biri beyaz digeri pembe 40 da yikiyorum devir 800 hic bisey olmadihatali flndi belki olabilir geri goturseydin:26:
canım ben 9 kilo almışım bi gün bakıyoru 500 gr fazla bi gün eksik üzülme inşallah bebişten sonra veririz
amin canım inşallah ben daha almadım bayramdan sonra çıkıcam alışverişe herbişeyi tamamlicazsaolun canlar daha ıyılerı sızlerın olsun ınş saglıkla sıhhatle gıymek nasıp olur hepımıze
alcam canım hepsine gitçek beyaz taşlı bi taç alcam normal zamandada giyerim öle kırmızı taç istemiyom bençok guzelmiş saten galıba değil mi canım şık bşeye benzıyoo tacını da aldın mı kafana
kızlar ben terlik olayını hiç düşünmedim..hmm..öyle sülü bişiye gerek yok..benm burda akraba vs olmadığı içi ancak yakın arkadaşlar ve annemler kv ler gelir hastaneye..onlara da tüylü terliğe lüzum yokama rahat bi terlik de şart
Hepinize teşekkür ederim kızlar bugün kötü birşey olduda aileyle ilgili esimde çok sinirlendi doğum günümü hatirlamadi bile o sinirle banada kizdizaten hatirlayan olmadı çok kotuyum usuttum heryerim ağrıyor birde kalça agrisi çekiyorum
klnum bugun dr gittik bi kac sayfa geride kaldi bi bak teyzesiyigenim nasil napiyo salla kiloyu fln
öyle tatlım bir iki kilo eksik bir iki kilo fazla dert etmeye gerek yok bence doğumdan sonra veririz hem dediğin gibi boy var diye kaldıyo belli etmiyo herkes sadece göbüşün var hani nerde kiloların dioAl benden de o kadar toplamda 10 kg almisimAllahtan boy varda belli olmuyo bisey ama takilmiyorumda napalim biz hamileyiz elbette gidicek
Ben de birini pembe almıstım canım ortasıda sarı renklıydı bozmus rengı yada dıger camasırlar yaptı tek mı yıkayayım napayım sımdıkı aldıgımda kırmızı ınsallah sıkıntı olmaz dıgerını veremedım fişini atmışım.
aaa zullum hoşgeldin, niye mutsuzsun söle bakalım hamişşş insan?
kiki olsun sezinimmmm etlide olsan güzelsindir sennnnnn yakışıyodur sana o kilocuklar eminim bundan hamişim benim tamam canım çekimde koyayım o zaman, en kokoş olanı çok giyemem diye düşünüyorum ya, bi hastanede heralde, bide bunlar bi giyimlik şeyler evde bida nezaman giycem ki o süslüyü diye düşünüyorum, o nedenle biri biraz sade biri biraz kokoş, kokoş olanı ekliom, sade olanıda ertesi gün bunun arkasında kurdelesi var istenen şekilde ayarlanıyo elbise gibi Eki Görüntüle 762114 Eki Görüntüle 762115
Hosbulduk sezinim valla bunalimdayim sen nasılsın bakemhoş gldin zuuuluuum nerelerdesın sen yaaa doğum gunun kutlu olsun canım
zulluuu doğum günün kutlu olsun cnm
ben de bi gecelik bi pijama takımı aldım..geceliği giymeye başladım bile..annem bi tane dha alırız gecelik dio..bakcez artıkın..
pijama takımımı çok beğendim eve gelince eylül sonu ekim başı olcak inşallah, bizim ev de çok sıcak biyerde değil uzun kollu normal takım..iclal düzkayadan aldım..Eki Görüntüle 762122
geçmiş olsun canım umarım ailevi meseleniz de kötü bişey değildir kendini üzme sen hamilesin bebişin için moralini yüksek tut
Canım üzülme olur öyle şeyler arada sen kendini bebişini düşün boşver kocişinde akşam eminimki telafi eder herkesin aklına gelıcektır dogumgününSen saglıgına bak gecmıs olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?