2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Canim bende 2 tane almistim biri beyaz digeri pembe 40 da yikiyorum devir 800 hic bisey olmadi hatali flndi belki olabilir geri goturseydin:26:

geçmiş olsun canım umarım ailevi meseleniz de kötü bişey değildir kendini üzme sen hamilesin bebişin için moralini yüksek tut

Canım üzülme olur öyle şeyler arada sen kendini bebişini düşün boşver kocişinde akşam eminimki telafi eder herkesin aklına gelıcektır dogumgünün Sen saglıgına bak gecmıs olsun

güzellermiş cnm ama kokoş olanı daha çok sevdimhastaneye gelen giden de çok olur senn herhalde şık şıkırdak gezersinben de bi gecelik daha alsam ii olcak, o daha kullanışlı galiba..ama ablam ve yengem daha doğumdan itibaren pijama giydi..:26 da olabilir demek ki..

Canim bende 2 tane almistim biri beyaz digeri pembe 40 da yikiyorum devir 800 hic bisey olmadi hatali flndi belki olabilir geri goturseydin:26:

Ben de birini pembe almıstım canım ortasıda sarı renklıydı bozmus rengı yada dıger camasırlar yaptı tek mı yıkayayım napayım sımdıkı aldıgımda kırmızı ınsallah sıkıntı olmaz dıgerını veremedım fişini atmışım.

canım ben 9 kilo almışım bi gün bakıyoru 500 gr fazla bi gün eksik üzülme inşallah bebişten sonra veririz

Al benden de o kadar toplamda 10 kg almisim Allahtan boy varda belli olmuyo bisey ama takilmiyorumda napalim biz hamileyiz elbette gidicek

çok guzelmiş saten galıba değil mi canım şık bşeye benzıyoo tacını da aldın mı kafana
alcam canım hepsine gitçek beyaz taşlı bi taç alcam normal zamandada giyerim öle kırmızı taç istemiyom ben

ben aldım canım madame coco dan, havlu terlik üstünde gümüş nakış var melek figürü o kadar, hepsine giyerim o terliği orda, sora evdede giyerim, tüylü terlik giymem ben

dogumm gunun kutlu olsun canımmuzme kendını bak sınırlıymıs esın yoksa kesın hatırlardı hem bıraz sakınlesınce aklına gelır belkı uzulme sen bebısınle ılk dogum gunun bunun tadını cıkar canım

klnum bugun dr gittik bi kac sayfa geride kaldi bi bak teyzesi yigenim nasil napiyo salla kiloyu fln

sallayamıorumm şişşman olmak istemioruummmmmmmmmmm
bende geçen pazartesi gittim 1190 dedi 36.5 boy dedi ama 2 gün sonra deteylı ultrasyona girdim kâğıtta anladığım 980 gram yazıodu
hangisine inanırsam artık
maşallah seninkidew iiyiymiş looricimm
oruç tutuomusun

Al benden de o kadar toplamda 10 kg almisim Allahtan boy varda belli olmuyo bisey ama takilmiyorumda napalim biz hamileyiz elbette gidicek
öyle tatlım bir iki kilo eksik bir iki kilo fazla dert etmeye gerek yok bence doğumdan sonra veririz hem dediğin gibi boy var diye kaldıyo belli etmiyo herkes sadece göbüşün var hani nerde kiloların dio

lcw fissiz degisim yapiyodu sanirsam canim goturseydin yinede bi:26: caglacim benim makinada karisik diye bi prog.var ben bazen siyahlarla birlikte bile attigim oldu onlar hic bisey olmadilar :44: bence o hataliydi gotur yinede sen

canm sağlıcakla giy inş. çok şıkmış. bende bu tarz istiyorum lohusashop tan baktım netten. beğendiğim güzel modeller varda çok pahalı geldi bana. 250 lerde falan. int bakmakla olmicak bi mağazaları dolaşmak gerekcek galiba.

hoş gldin zuuuluuum nerelerdesın sen yaaa doğum gunun kutlu olsun canım
Hosbulduk sezinim valla bunalimdayim sen nasılsın bakem

geçmiş olsun canım umarım ailevi meseleniz de kötü bişey değildir kendini üzme sen hamilesin bebişin için moralini yüksek tut

Canım üzülme olur öyle şeyler arada sen kendini bebişini düşün boşver kocişinde akşam eminimki telafi eder herkesin aklına gelıcektır dogumgünün Sen saglıgına bak gecmıs olsun

Teşekkürler kızlar en iyisi dus alıp rahatlamak çok yazmayın okuyamiyom sayfaları kızlar.kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…