öyle tatlım bir iki kilo eksik bir iki kilo fazla dert etmeye gerek yok bence doğumdan sonra veririz hem dediğin gibi boy var diye kaldıyo belli etmiyo herkes sadece göbüşün var hani nerde kiloların dio
lcw fissiz degisim yapiyodu sanirsam canim goturseydin yinede bi:26: caglacim benim makinada karisik diye bi prog.var ben bazen siyahlarla birlikte bile attigim oldu onlar hic bisey olmadilar :44: bence o hataliydi gotur yinede sen
Ben de birini pembe almıstım canım ortasıda sarı renklıydı bozmus rengı yada dıger camasırlar yaptı tek mı yıkayayım napayım sımdıkı aldıgımda kırmızı ınsallah sıkıntı olmaz dıgerını veremedım fişini atmışım.
saolun canlar daha ıyılerı sızlerın olsun ınş saglıkla sıhhatle gıymek nasıp olur hepımıze
Canım onemli birsey değildir insallsh.Hepinize teşekkür ederim kızlar bugün kötü birşey olduda aileyle ilgili esimde çok sinirlendi doğum günümü hatirlamadi bile o sinirle banada kizdizaten hatirlayan olmadı çok kotuyum usuttum heryerim ağrıyor birde kalça agrisi çekiyorum
Canım oluyor öyle. Bazen aksamdan cok yiyorsun, yada tuvalete çıkamadığın zaman falan farkediyor hemen. Vereceğiz ileride kiloları takma rahat ol.dün tartıya açken çıktım bugünde..1 günde 500 gramm
çoklardayım
Al benden de o kadar toplamda 10 kg almisimAllahtan boy varda belli olmuyo bisey ama takilmiyorumda napalim biz hamileyiz elbette gidicek
öyle tatlım bir iki kilo eksik bir iki kilo fazla dert etmeye gerek yok bence doğumdan sonra veririz hem dediğin gibi boy var diye kaldıyo belli etmiyo herkes sadece göbüşün var hani nerde kiloların dio
sallayamıorumm şişşman olmak istemioruummmmmmmmmmm
bende geçen pazartesi gittim 1190 dedi 36.5 boy dedi ama 2 gün sonra deteylı ultrasyona girdim kâğıtta anladığım 980 gram yazıodu
hangisine inanırsam artık
maşallah seninkidew iiyiymiş looricimm
oruç tutuomusun
Hosbulduk sezinim valla bunalimdayim sen nasılsın bakem
Teşekkürler kızlar en iyisi dus alıp rahatlamak çok yazmayın okuyamiyom sayfaları kızlar.kendinize iyi bakın
evet canım alaıp cantaları hazırlamak lazım artıkamin canım inşallah ben daha almadım bayramdan sonra çıkıcam alışverişe herbişeyi tamamlicaz
Aaa yaparmı hemen götürürüm dısarı cıktıgımda ozaman. Benimki hatalıydı demekki orda ki hatun birşey demedi getırın falan ben de fişim yok dıye ses etmedım 30 derecede yıkamalıydın dedi.
cnm alalı çok olmadıysa ben daha önce fişsiz değişim yaptırdım lcw da ürün hatalı oldugu içün..
klnum bugun dr gittik bi kac sayfa geride kaldi bi bak teyzesiyigenim nasil napiyo salla kiloyu fln
Masallah canimmdr dedigine inan bence bosver kagidi kuregi Yok klnum nasil oruc tutiyim az bisey yemesem titremeye basliyorum sen tutuyomusun ki?:26:
canm sağlıcakla giy inş. çok şıkmış. bende bu tarz istiyorum lohusashop tan baktım netten. beğendiğim güzel modeller varda çok pahalı geldi bana. 250 lerde falan. int bakmakla olmicak bi mağazaları dolaşmak gerekcek galiba.
evet canım alaıp cantaları hazırlamak lazım artık
yok bende tutamıorum ama tutanlar var hamiş imreniorum.....
sen kaç kilo aldın looriim
amin cnm..sağlık sıhhat olsun da giycek bişi bulunur..
Kapi gibi 10 kg aldimmsen kac kg aldin
yaparlar ya sende 30 da yikadim de alali cok zaman olmadiysa sayet
Sebicim alinti yapamadim ama sanirim bende bayramdan sonra kaldim Quzzu su canta olayida deli ediyo beni yarin hastaneye gidicez kayit icin orda sorucam neler neler getiriyim diye ona gorede alicam eksikleri eksik cok tabi
9 aldım ama son zamanlarda almaya başladımm çook hemde..
bide benim genlerde annemde kardeşlerim kilolu ya gözüm çook korkuo
e bide malum normal doğuranlar daa ii kilo verio ama ben sez olcamm
tırsıoruuummm...
bii doğuraydık şu çocukları yaaaa
Öyle yaparım canım
Ben de 6,7kilo falan almışım acaba doguma kadar kaç kilo daha alırız
cok fazlami yiyosun klnum :26: ben yemek fazla yemiyorum meyve yedigim halde 10 kgbisey olmaz sen merak etme veriliyo o yaramazin pesinden kostukca neden sez. olcaksin ?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?