2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
öyle tatlım bir iki kilo eksik bir iki kilo fazla dert etmeye gerek yok bence doğumdan sonra veririz hem dediğin gibi boy var diye kaldıyo belli etmiyo herkes sadece göbüşün var hani nerde kiloların dio

Aynen banada oyle diyolar karnimda fazla cikmadi zaten

lcw fissiz degisim yapiyodu sanirsam canim goturseydin yinede bi:26: caglacim benim makinada karisik diye bi prog.var ben bazen siyahlarla birlikte bile attigim oldu onlar hic bisey olmadilar :44: bence o hataliydi gotur yinede sen

Aaa yaparmı hemen götürürüm dısarı cıktıgımda ozaman. Benimki hatalıydı demekki orda ki hatun birşey demedi getırın falan ben de fişim yok dıye ses etmedım 30 derecede yıkamalıydın dedi.

cnm alalı çok olmadıysa ben daha önce fişsiz değişim yaptırdım lcw da ürün hatalı oldugu içün..

Canım onemli birsey değildir insallsh.
Daha gun bitmedi canım. Aksama esın hatırlayıp sürpriz yapar insallah.
Oluyor böyle seyler. Takma sen. Uzme kendini de bebeğini de.
dün tartıya açken çıktım bugünde..1 günde 500 gramm
çoklardayım
Canım oluyor öyle. Bazen aksamdan cok yiyorsun, yada tuvalete çıkamadığın zaman falan farkediyor hemen. Vereceğiz ileride kiloları takma rahat ol.
Al benden de o kadar toplamda 10 kg almisim Allahtan boy varda belli olmuyo bisey ama takilmiyorumda napalim biz hamileyiz elbette gidicek

Bende 12-13 arasiyim su an. Dediğin gibi Allah'tan boy var. Hiç belli olmuyor :)

öyle tatlım bir iki kilo eksik bir iki kilo fazla dert etmeye gerek yok bence doğumdan sonra veririz hem dediğin gibi boy var diye kaldıyo belli etmiyo herkes sadece göbüşün var hani nerde kiloların dio

Masallah canimm dr dedigine inan bence bosver kagidi kuregi Yok klnum nasil oruc tutiyim az bisey yemesem titremeye basliyorum sen tutuyomusun ki?:26:

Aaa yaparmı hemen götürürüm dısarı cıktıgımda ozaman. Benimki hatalıydı demekki orda ki hatun birşey demedi getırın falan ben de fişim yok dıye ses etmedım 30 derecede yıkamalıydın dedi.

yaparlar ya sende 30 da yikadim de alali cok zaman olmadiysa sayet

cnm alalı çok olmadıysa ben daha önce fişsiz değişim yaptırdım lcw da ürün hatalı oldugu içün..

İlk yıkamamda aktı keskede hemen göturseymısım cnm 1 ay falan oldu alalı evde gıyıyorum rengı gıtdıgı ıcın bılseydım kesın götururdum fiş yok dıye gıtmedım benım urunde hatalı galıba

klnum bugun dr gittik bi kac sayfa geride kaldi bi bak teyzesi yigenim nasil napiyo salla kiloyu fln

Masallah canimm dr dedigine inan bence bosver kagidi kuregi Yok klnum nasil oruc tutiyim az bisey yemesem titremeye basliyorum sen tutuyomusun ki?:26:

yok bende tutamıorum ama tutanlar var hamiş imreniorum.....
sen kaç kilo aldın looriim

valla tercih meselesi, 50 tl ye pamuk kaliteli bişey alıp geçerim benama dedim ya hem ilgim yok hem hastaneyi doldurup taşırcak akrabam

evet canım alaıp cantaları hazırlamak lazım artık

Sebicim alinti yapamadim ama sanirim bende bayramdan sonra kaldim Quzzu su canta olayida deli ediyo beni yarin hastaneye gidicez kayit icin orda sorucam neler neler getiriyim diye ona gorede alicam eksikleri eksik cok tabi

Kapi gibi 10 kg aldimm sen kac kg aldin

9 aldım ama son zamanlarda almaya başladımm çook hemde..
bide benim genlerde annemde kardeşlerim kilolu ya gözüm çook korkuo
e bide malum normal doğuranlar daa ii kilo verio ama ben sez olcamm
tırsıoruuummm...
bii doğuraydık şu çocukları yaaaa

Sebicim alinti yapamadim ama sanirim bende bayramdan sonra kaldim Quzzu su canta olayida deli ediyo beni yarin hastaneye gidicez kayit icin orda sorucam neler neler getiriyim diye ona gorede alicam eksikleri eksik cok tabi

canım ben cantayı hazırladım hastane cıkıslarını battanıye felan acıl durumlar ıcın hazırladım ama dedıgın gıbı eksık bıtmıyor bır ıkı sey kaldı dıyorum ama kaleme vursan daha baya eksık var artık bıtmez bu bebıskerın eksıklerı... canım sen yurt dısndaydın galıba yanlıs hatırlamıyorsam orada durum tr den daha farklı hastaneyle konus ona gore hazırla

cok fazlami yiyosun klnum :26: ben yemek fazla yemiyorum meyve yedigim halde 10 kg bisey olmaz sen merak etme veriliyo o yaramazin pesinden kostukca neden sez. olcaksin ?:26:

Öyle yaparım canım
Ben de 6,7kilo falan almışım acaba doguma kadar kaç kilo daha alırız

ne güzel hiçç almammışşın

cok fazlami yiyosun klnum :26: ben yemek fazla yemiyorum meyve yedigim halde 10 kg bisey olmaz sen merak etme veriliyo o yaramazin pesinden kostukca neden sez. olcaksin ?:26:

bende genelde meyve yiyorum ama 1 ayda 4 kilo alıorum
loorim benim 1.5 yıllık vajınusmus sabıkam var ya başa dönmek istemiorum o günlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…