ekimde nüfus patlaması yapacağız canmiyi akşamlar kızlar ne kadar çoğalmışız böyle.sürekli yeni anneler katılıyo aramıza maşallah
Tamam canım.bi an önce iyileşmek istiyorum.o kadar cok ilac yutuyorum ki bebeğim icin de cok korkuyorum Allahıma emanet.
teşekkürler canım:) benim boy;1.65 kilo;62 yaa coookk kilolu hamile kaldım malesefhoşgeldin tatlım.
kızlar bu arada benim boy 1.62 kilo 52
teşekkürler canım:) benim boy;1.65 kilo;62 yaa coookk kilolu hamile kaldım malesef
ekimde nüfus patlaması yapacağız canm
inş. canm benm sağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlar baska ne diyelimki...:))ewet canım en güzel bebekler ekim bebekleri olsun tabii hepsi saglıklı olsun inşallah:))
hiç üzülme arkadaşım 156 boya 77 kiloyum... gerçi bendeki kortizon kilosu kaldı... astım hastasıyım arada acil yollarına gidiyoruz... inşallah iyi gider hamileliğim yaz zor geçicek biliyorum ama... rabbim korusun...
benim de reglime 2 gün vardı 172 çıktı. 2gün sonra tekrar baktılar iki katına çıkmış 372 idi sonuç.5 gün sonrasında da muayeneye gittim keseyi gördük tatlım
inş. canm benm sağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlar baska ne diyelimki...
arkadaşlar işten geldiğim anda açıyorum bilgisayarı kimlerden nasıl güzel haberler var diye... gece yatana kadar okuyorum...devamlı sayfayı yeniliyorum yorum yazabildiğime yazıyorum... ama içtim progestanı bu gecenin sonuna erken geldim... uyku çöktüü....sabah bulantıların hafif geçmesi dileğiyle...iyi geceler...
Canlar ben geldimm
gobegime agri giriyo arada yabuluttan nem kapar olduk ya uff :26:
ne kilolu olmasından bahsediyosunuz arkadaşlar ipi ben göğüslüyorum yoğun tedaviler kortizonlu ilaçlar ve pko iile 80+ üzeriyim ben boyum 1.72 bunu ilk ve son kez söylüyorum.. hatta tüp yaptırmadan önce dr uma danıstım bizim için önemli olan rahim ve yumurtalıklar dedi çok şükür bunlarda bişey yokmuş...
hee ben üzülmüyomuyum kilolu hamile kaldım diye evet üzülüyorum ama elimden geleni yaptım 8 ay diyetisyene gitti ve inanın 3 kilocuk verebildim napayım olmayınca olmuyo iştee
aynen canım yaa ben de kokuya iiyice hassaslaştımbenım de bazen agrım oluyo normalmiş:) anne oluyoruz kolay değilmiş:)
aynen canm pek takmamaya çalışıyorum kafama ama üzülüyorumda bazen ya bebeğime zararı olursa diye ama napayım elden bişey gelmiyo denemediğim sey kalmadı neyse iyiyim ben şekeriiiiimmmmm dahada ii olacagm bebeğim sayesindeeecanim bebeklerimizin sagliklari yerinde olsunda suanda gercekten onemli degil kiloymus oymus zaten kilo alicaz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?