2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Canlar ben geldimm

gobegime agri giriyo arada ya buluttan nem kapar olduk ya uff :26:

teşekkürler canım:) benim boy;1.65 kilo;62 yaa coookk kilolu hamile kaldım malesef

hiç üzülme arkadaşım 156 boya 77 kiloyum... gerçi bendeki kortizon kilosu kaldı... astım hastasıyım arada acil yollarına gidiyoruz... inşallah iyi gider hamileliğim yaz zor geçicek biliyorum ama... rabbim korusun...

cok geçmiş olsun canım benim rabbim hepimizi korusun ve gönlümüze göre wersin inşallah sağlıklı, kolay bi hamilelik ve güzel bir yaz geçirirz,buarda muhtemel dogumumuz aynı gün canım:))

hanımlar boy kilo bildirimi yapmışsınız pano mu oluşturuyorsunuz benim de boy 169 kilo malesef 64 hamile kalmadan diyete başlayıp zayıflayım demiştim ki bir de baktım bebeğim gelmiş olsun ama ben sonra da zayıflarım yeterki o gelsin:)

bende kilolu annelerden olacağım sanırım.ilk hamileliğimde 58le başlayıp 72 le bitirdim.şimdi 62 le başladık bakalım top gibi olacakmıyız

benimde 1.77 boy 65 kg.. arkadaslar liste yapilcakti yapildimi acaba :26:

canım o kadar kalma bilgisayar başında sonuçta radyasyon bebişlerimizin bu dönemi organ gelişimi açısından çok önemli ve radyasyon etkiler.gerçi sana diyorum ama bende epey vakit harcıyorum burda bakmadan duramıyorum çok heyecanlıyım bebeğim için sanırım hepimiz bu yüzden çıkamıyoruz buradan

ne kilolu olmasından bahsediyosunuz arkadaşlar ipi ben göğüslüyorum yoğun tedaviler kortizonlu ilaçlar ve pko iile 80+ üzeriyim ben boyum 1.72 bunu ilk ve son kez söylüyorum.. hatta tüp yaptırmadan önce dr uma danıstım bizim için önemli olan rahim ve yumurtalıklar dedi çok şükür bunlarda bişey yokmuş...
hee ben üzülmüyomuyum kilolu hamile kaldım diye evet üzülüyorum ama elimden geleni yaptım 8 ay diyetisyene gitti ve inanın 3 kilocuk verebildim napayım olmayınca olmuyo iştee

canim bebeklerimizin sagliklari yerinde olsunda suanda gercekten onemli degil kiloymus oymus zaten kilo alicaz yine

aynen canım yaa ben de kokuya iiyice hassaslaştım benım de bazen agrım oluyo normalmiş:) anne oluyoruz kolay değilmiş:)

canim ya bu ilk 3 ay gercekten zor bu 3 ayi birden atlayasim geliyo

onumuzdeki aylara bakalimm

canim bebeklerimizin sagliklari yerinde olsunda suanda gercekten onemli degil kiloymus oymus zaten kilo alicaz yine
aynen canm pek takmamaya çalışıyorum kafama ama üzülüyorumda bazen ya bebeğime zararı olursa diye ama napayım elden bişey gelmiyo denemediğim sey kalmadı neyse iyiyim ben şekeriiiiimmmmm dahada ii olacagm bebeğim sayesindeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…