2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

onlar varda baskada bisey yok kocaya hergun bi eksik soyluyorum adamin bayilasi geliyo evet canim burada bebek hastanede kaldigi surece onlar giyindiriyo sadece hast.cikarken kendi kiyafetlerini giyiniyo ve bebek bakim,anne bakim seylerinide onlar veriyo 4 gun kaliniyo o yuzden sormam gerekiyo neler getiricem diye oyle hazirlarim artik

Kln sen neden sezeryan olucaktın canım çatıylamı alakalı? Yada baska bır saglık problemınden falanmı? Epidural mi düşünüyorsun hepimiz hayırlısıyla doguralım inşallah.

ne güzel hiçç almammışşın

bende genelde meyve yiyorum ama 1 ayda 4 kilo alıorum
loorim benim 1.5 yıllık vajınusmus sabıkam var ya başa dönmek istemiorum o günlere

seker testin fln yapilmismiydi klnum :26::26: anladim hayirlisi ile dogsunlarda

sızın orası ıyıymıs canım bzım burda okadar olacagını sanmıyorum senın fazla bısey goturmene gerek yok ozaman canım hastaneye cıkarken gıydırceklerın battanıye felan olur galıba

ne güzel hiçç almammışşın

bende genelde meyve yiyorum ama 1 ayda 4 kilo alıorum
loorim benim 1.5 yıllık vajınusmus sabıkam var ya başa dönmek istemiorum o günlere
Aldım canım ya 7 kilo rahat kalçamda genıslıyor sanki Kız anneleri öyle olurmuş galiba bu arada ben de cok sık meyve yıyorum

sızın orası ıyıymıs canım bzım burda okadar olacagını sanmıyorum senın fazla bısey goturmene gerek yok ozaman canım hastaneye cıkarken gıydırceklerın battanıye felan olur galıba

aynen bende oyle dusunuyorum fazla bisey goturmem :26:

Aldım canım ya 7 kilo rahat kalçamda genıslıyor sanki Kız anneleri öyle olurmuş galiba bu arada ben de cok sık meyve yıyorum

sen yine cok almamissin canim bisey degil 7 kg Meyve aliyorum esim pek yemez 1 gun dayanmiyo hooooppp benim mideye

geçen hafta yapıldı canım
bide üstüne doktor dedi ki ayda 1.5 kilo al die
sanki elimde

ayyy banada 2 kılo ayda dedı ben bu ay fazla aldım kontrolume de daha 10 gun var onun ıcın bıraz yedıklerıme dıkkat edıyorum doktrr kızıyorr snra:26:

ben de yeni başladı mide yanması 1 haftadır filan var dikkat de ediyorum ama yanıyor işte ama ça olmak bana yarıyor hiç rahatsız etmiyo midem çok rahat o zaman
gecen gittiğimde 27+1 olması gerekirken 28+4 tü ve 1.300 grdı cnm

evet cnm sağlıklı olsunlarda.

bizde var cnm geçen hafta indirect coomp testi yaptırdım ve mor reçeteyle yazılan iğnemi vurundum.
maşallah bebişe canım sağlıklı doğsun inşallah annesi
benimki de öyle tekmeler ilk başta uyutmuyor ben de eşime sardırıyorum o zman ona sarılıyorum biraz da onu tepikliyor ama ben ço düşkün oldum uykuya sızıp kalıyor tepikler devam ederken
nasılsınız bugün çok mutsuzuum ne kötü bir gün ve bugün benim doğu:2:m günüm

canım doğum günün kutlu olsun :119::119:

evet öle diolarr...7 az yinede

o zamamn bu kilolari hiiic takma hamileligin tadini cikar bosver gidicek kg fln kalmicak

neyse ki 1 ay memlekete gidcem...yanlızlktan takıorm bu kilolara...artık dönüşte devam ederim bunalımlara tabi 20 kilo dönmezsem=)

evet öle diolarr...7 az yinede

neyse ki 1 ay memlekete gidcem...yanlızlktan takıorm bu kilolara...artık dönüşte devam ederim bunalımlara tabi 20 kilo dönmezsem=)

Allah seni napmasin klnum guldurdun benide

Hatige 4 kilomu maşallah canım baya az almıssın

valla az aldım cnm yaa.. kiloya çok müsaitim aslında ama... mide rahatsızlığımda var dikkat de ediyorum çok olmasada.. bebeğin kg iyi neysekiii :) daha hamilelik için ayrı bi kıyafet almadımmm bu arada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…