canım ben cantayı hazırladım hastane cıkıslarını battanıye felan acıl durumlar ıcın hazırladım ama dedıgın gıbı eksık bıtmıyor bır ıkı sey kaldı dıyorum ama kaleme vursan daha baya eksık var artık bıtmez bu bebıskerın eksıklerı... canım sen yurt dısndaydın galıba yanlıs hatırlamıyorsam orada durum tr den daha farklı hastaneyle konus ona gore hazırla
ne güzel hiçç almammışşın
bende genelde meyve yiyorum ama 1 ayda 4 kilo alıorum
loorim benim 1.5 yıllık vajınusmus sabıkam var ya başa dönmek istemiorum o günlere
seker testin fln yapilmismiydi klnum :26::26: anladim hayirlisi ile dogsunlarda
onlar varda baskada bisey yok kocaya hergun bi eksik soyluyorum adamin bayilasi geliyoevet canim burada bebek hastanede kaldigi surece onlar giyindiriyo sadece hast.cikarken kendi kiyafetlerini giyiniyo ve bebek bakim,anne bakim seylerinide onlar veriyo 4 gun kaliniyo o yuzden sormam gerekiyo neler getiricem diye oyle hazirlarim artik
geçen hafta yapıldı canım
bide üstüne doktor dedi ki ayda 1.5 kilo al die
sanki elimde
Aldım canım ya 7 kilo rahat kalçamda genıslıyor sankine güzel hiçç almammışşın
bende genelde meyve yiyorum ama 1 ayda 4 kilo alıorum
loorim benim 1.5 yıllık vajınusmus sabıkam var ya başa dönmek istemiorum o günlere
sızın orası ıyıymıs canım bzım burda okadar olacagını sanmıyorum senın fazla bısey goturmene gerek yok ozaman canım hastaneye cıkarken gıydırceklerın battanıye felan olur galıba
Aldım canım ya 7 kilo rahat kalçamda genıslıyor sankiKız anneleri öyle olurmuş galiba bu arada ben de cok sık meyve yıyorum
geçen hafta yapıldı canım
bide üstüne doktor dedi ki ayda 1.5 kilo al die
sanki elimde
aynen bendede aynı dşünceler mevcut ama benim alışveriş yapacak fırsatım olmadı bu sıra 29unda doktordan sonra odasını vercez işte siparişini bayramdan sonrada toptan alışverişi
ah biraz uyuyabilsek şu öglen vakitlerinde
canım fazla yememe ye çalışıyorum tıka basa yemiyorum artık azar azar soda içiyorum başladıgı zaman aç kalmamaya özen gösteriyorum. başedemedigim zamanda gaviscona başvuruyorum ne yapıyım.
ben de yeni başladı mide yanması 1 haftadır filan var dikkat de ediyorum ama yanıyor işte ama ça olmak bana yarıyor hiç rahatsız etmiyo midem çok rahat o zamanCanım bende de vardı mıde yanması bir iki gün çektim kızartma yapıyor daha cok dıkkat ettim yedıklerıne cok dikkat et bir de maden suyu ıcmeyı dene bıraz lımon sık ıcıne ben öyle yaptım. Yedıkten sonra hemen yatılmaması lazımmış ve yürüyüşte ıyı gelıyormus gecmesse şurubu var zaten o hemen gecırıverıyormuş geçmiş olsun
maşallah bebişe canım sağlıklı doğsun inşallah annesigecen gittiğimde 27+1 olması gerekirken 28+4 tü ve 1.300 grdı cnm
evet cnm sağlıklı olsunlarda.
bizde var cnm geçen hafta indirect coomp testi yaptırdım ve mor reçeteyle yazılan iğnemi vurundum.
benimki de öyle tekmeler ilk başta uyutmuyor ben de eşime sardırıyorum o zman ona sarılıyorum biraz da onu tepikliyorya bişi sorcam uyumak diyonuzda ben hiç uyuyamıyorumnası uyuyonuz? uykuyu çok seven biriyim, akşamları 10 oldumu gözlerim kapanırdı sabahta işe zor kalkardım, şimdi bebişin hareketleri nedeniyle uykuya zor dalıyorum 11,30 u buluyor, gece bi uyanıyorum bebiş yine hareketli, sağa dön, sola dön bi türlü rahat bi pozisyon bulamiyorum kendimez, sırt üstü hiç yatamıyorum yattığım anda bebiş başlıyo teyinmeye , dün gece 3 te uyandım yine, dedim bişi yiyeyim sora bi lokma tatlı attım ağzıma üstüne bi bardak su içtim yattım ama yemez olaydım o tatlıyı 40dk bizim düdükmakarnası durmadı bende uykuya dalamadım bebiş hareket etsin istiyorum ama gece hiç rahat vermiyo bana, uykumda sağımdan soluma dönmeyeyim senmisin dönen hemen başlıyo pat pat küt küt
nasılsınız bugün çok mutsuzuum ne kötü bir gün ve bugün benim doğu:2:m günüm
Aldım canım ya 7 kilo rahat kalçamda genıslıyor sankiKız anneleri öyle olurmuş galiba bu arada ben de cok sık meyve yıyorum
o zamamn bu kilolari hiiic takma hamileligin tadini cikar bosver gidicek kg fln kalmicak
ayyy banada 2 kılo ayda dedı ben bu ay fazla aldım kontrolume de daha 10 gun var onun ıcın bıraz yedıklerıme dıkkat edıyorum doktrr kızıyorr snra:26:
sen yine cok almamissin canim bisey degil 7 kgMeyve aliyorum esim pek yemez 1 gun dayanmiyo hooooppp benim mideye
sen yine cok almamissin canim bisey degil 7 kgMeyve aliyorum esim pek yemez 1 gun dayanmiyo hooooppp benim mideye
evet öle diolarr...7 az yinede
neyse ki 1 ay memlekete gidcem...yanlızlktan takıorm bu kilolara...artık dönüşte devam ederim bunalımlara tabi 20 kilo dönmezsem=)
bende meyve çok tüketiyorum.. tatlı çok seviyorum o yüzden meyve ve dondurma ile telafi ediyorum...bende 4 kilo aldım şimdiye kadar...
Hatige 4 kilomu maşallah canım baya az almıssın
Ben de öyleyım cnm bol bol yemekte fayda var sımdıde kuru kayısı incir aldırdım bebişe vitamin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?