2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
valla az aldım cnm yaa.. kiloya çok müsaitim aslında ama... mide rahatsızlığımda var dikkat de ediyorum çok olmasada.. bebeğin kg iyi neysekiii :) daha hamilelik için ayrı bi kıyafet almadımmm bu arada...
Önemli olan bebişlerimiz cnm. Geçmiş olsun mıdende ne problem var?
Ohhh yarasin bebise bende hurmaya baslicam ama sevmiyorum nasil yicem diye dusunuyorum

Canım erken doğuma sebep oluyor dıyorlar ama bir arastır ıstersen son haftalar baslarsın.

Görüşmek üzere tatlım tekrardan nice mutlu yaşlara
Sağol Cnm duş aldım biraz rahatladım

Sağol Cnm oruç nasıl gidiyor bugün 14.gün
jasemin teşekkür ederim Cnm

Kızlar burcunuz ne?bende 17 gündür tartiya çıkmadım acaba kilo aldım mı çok merak ediyorum almassam dr kesin kızar:26:

Canım erken doğuma sebep oluyor dıyorlar ama bir arastır ıstersen son haftalar baslarsın.

arastirdim aslinda okudum hergun 1 tane yemek iyi diyolar ama bilmiyorum :26:

çok sağol canım... midemde 10 yıldır kronik gastrit ve reflü var cnm.. mikropta vardı neyseki o geçti.. dikkat etmezsem coşuyo resmen.. ve endoskopi olmaya yüreğim tekrar dayanmaz gebelikte sanki daha da hassaslaştı.. mecbur dikkat..

Oglak canim benim

gecmis olsun canim dikkat et o zaman fazla zorlama mideyi

toplamda kaç kilo aldın canm
12 kılo aldım canım aslında cok takılmıyorum ama bebısde bende cok kılo alırsak normal dogum olmaz o yuzden fazla almak ıstemıyorum

benım kı aslan

iyi gidiyor çok şükür canım sadece akşamları tatlı isteği oluyor malesef senin nsıl gidiyor

valla az aldım cnm yaa.. kiloya çok müsaitim aslında ama... mide rahatsızlığımda var dikkat de ediyorum çok olmasada.. bebeğin kg iyi neysekiii :) daha hamilelik için ayrı bi kıyafet almadımmm bu arada...
Seninle aynı kilo almışız Cnm bebisin kilosu kaç acaba
Ohhh yarasin bebise bende hurmaya baslicam ama sevmiyorum nasil yicem diye dusunuyorum
Bencede son bir ay kala hurmaya başla bende hiç hurma sevmezdim tatlı olan hiçbir meyve yemezdim ama tadına bakınca hergün yer oldum

Cnm benimde reflu var ve en çok dislerime zarar veriyor benimde dislerinde siyah lekeler yapıyor mu

arastirdim aslinda okudum hergun 1 tane yemek iyi diyolar ama bilmiyorum :26:
Gün de birtaneden birşeycik olmaz cnm heralde doktora soralım unutmazsak

Pekı mıden falan cok bulanıyormu yada yanma falan? Benım acıkınca cok bulanıyor ya mıdem mi rahatsız bılemedım yada hamılelıkten normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…