abboowww 4 kgmuuhic bisey 4 kg doktor bisey demiyomu al fln diye :26:
Önemli olan bebişlerimiz cnm. Geçmiş olsun mıdende ne problem var?valla az aldım cnm yaa.. kiloya çok müsaitim aslında ama... mide rahatsızlığımda var dikkat de ediyorum çok olmasada.. bebeğin kg iyi neysekiii :) daha hamilelik için ayrı bi kıyafet almadımmm bu arada...
Ohhh yarasin bebisebende hurmaya baslicam ama sevmiyorum nasil yicem diye dusunuyorum
en son salı günü gittim canım kontrole.. bebeğin durumu gayet iyi iyi bakıyosun dedi ona yararlı yiyosun heralde dedi..
Sağol Cnm duş aldım biraz rahatladımGörüşmek üzere tatlım tekrardan nice mutlu yaşlara
ben de yeni başladı mide yanması 1 haftadır filan var dikkat de ediyorum ama yanıyor işte ama ça olmak bana yarıyor hiç rahatsız etmiyo midem çok rahat o zaman
maşallah bebişe canım sağlıklı doğsun inşallah annesi
benimki de öyle tekmeler ilk başta uyutmuyor ben de eşime sardırıyorum o zman ona sarılıyorum biraz da onu tepikliyorama ben ço düşkün oldum uykuya sızıp kalıyor tepikler devam ederken
canım doğum günün kutlu olsun:119::119:
Önemli olan bebişlerimiz cnm. Geçmiş olsun mıdende ne problem var?
Canım erken doğuma sebep oluyor dıyorlar ama bir arastır ıstersen son haftalar baslarsın.
Önemli olan bebişlerimiz cnm. Geçmiş olsun mıdende ne problem var?
Sağol Cnm duş aldım biraz rahatladım
Sağol Cnm oruç nasıl gidiyor bugün 14.gün
jasemin teşekkür ederim Cnm
Kızlar burcunuz ne?bende 17 gündür tartiya çıkmadım acaba kilo aldım mı çok merak ediyorum almassam dr kesin kızar:26:
çok sağol canım... midemde 10 yıldır kronik gastrit ve reflü var cnm.. mikropta vardı neyseki o geçti.. dikkat etmezsem coşuyo resmen.. ve endoskopi olmaya yüreğim tekrar dayanmazgebelikte sanki daha da hassaslaştı.. mecbur dikkat..
anladim canim bebisler iyi olsunda sorun degil
gecmis olsun canim dikkat et o zaman fazla zorlama mideyi
Oglak canim benim
12 kılo aldım canım aslında cok takılmıyorum ama bebısde bende cok kılo alırsak normal dogum olmaz o yuzden fazla almak ıstemıyorumtoplamda kaç kilo aldın canm
Kızlar burcunuz ne?bende 17 gündür tartiya çıkmadım acaba kilo aldım mı çok merak ediyorum almassam dr kesin kızar:26:
Seninle aynı kilo almışız Cnm bebisin kilosu kaç acabavalla az aldım cnm yaa.. kiloya çok müsaitim aslında ama... mide rahatsızlığımda var dikkat de ediyorum çok olmasada.. bebeğin kg iyi neysekiii :) daha hamilelik için ayrı bi kıyafet almadımmm bu arada...
Bencede son bir ay kala hurmaya başla bende hiç hurma sevmezdim tatlı olan hiçbir meyve yemezdim ama tadına bakınca hergün yer oldumOhhh yarasin bebisebende hurmaya baslicam ama sevmiyorum nasil yicem diye dusunuyorum
çok sağol canım... midemde 10 yıldır kronik gastrit ve reflü var cnm.. mikropta vardı neyseki o geçti.. dikkat etmezsem coşuyo resmen.. ve endoskopi olmaya yüreğim tekrar dayanmazgebelikte sanki daha da hassaslaştı.. mecbur dikkat..
12 kılo aldım canım aslında cok takılmıyorum ama bebısde bende cok kılo alırsak normal dogum olmaz o yuzden fazla almak ıstemıyorum
benım kı aslan[/Q
ama tombik bebekte tatlı oluyoo amaaaaaaaa
Gün de birtaneden birşeycik olmaz cnm heralde doktora soralım unutmazsakarastirdim aslinda okudum hergun 1 tane yemek iyi diyolar ama bilmiyorum :26:
Seninle aynı kilo almışız Cnm bebisin kilosu kaç acaba
Cnm benimde reflu var ve en çok dislerime zarar veriyor benimde dislerinde siyah lekeler yapıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?