Oglakla Boga cok iyi anlasir kizzz
Gün de birtaneden birşeycik olmaz cnm heralde doktora soralım unutmazsak
Pekı mıden falan cok bulanıyormu yada yanma falan? Benım acıkınca cok bulanıyor ya mıdem mi rahatsız bılemedım yada hamılelıkten normal.
Pekı mıden falan cok bulanıyormu yada yanma falan? Benım acıkınca cok bulanıyor ya mıdem mi rahatsız bılemedım yada hamılelıkten normal.
Şükür benim de iyi gidiyor Cnm sadece istahsizim o kadar senin burcun ne Cnmiyi gidiyor çok şükür canım sadece akşamları tatlı isteği oluyor malesef senin nsıl gidiyor
Benim burcum boga
12 kılo aldım canım aslında cok takılmıyorum ama bebısde bende cok kılo alırsak normal dogum olmaz o yuzden fazla almak ıstemıyorum
benım kı aslan[/QUOTE
En sevdiğim aslan.burcu çok kızlar ikizleri ve başak burcun sevmiyom12 kılo aldım canım aslında cok takılmıyorum ama bebısde bende cok kılo alırsak normal dogum olmaz o yuzden fazla almak ıstemıyorum
benım kı aslan[/Q
ama tombik bebekte tatlı oluyoo amaaaaaaaa
12 kılo aldım canım aslında cok takılmıyorum ama bebısde bende cok kılo alırsak normal dogum olmaz o yuzden fazla almak ıstemıyorum
benım kı aslan[/Q
ama tombik bebekte tatlı oluyoo amaaaaaaaa
ben bebıslerde de yetıskınlerde kılo sevmıyorum canım cıtı pıtı olucak allahtan 50 kıloyla hamıle kaldım boyda ıdare ettı cok sısmedım
Aynen oyle canim, benim arkadalarimin cogu oglak
Toprak burcuyuz ikimizde
Benim burcum da boğa
iki bogayizbakalim daha var mi bizlerden
ben hamileliğimin başından beri hergün yiyorum birkaç tane doktoruma da sormuştum çok faydalı mümkünse ye dedi ve benim ilk 3-4 y düşük tehlikem vardı ona rağmen ye dedi çok faydasını görürsün dedi eğer erken doğuma neden olsaydı o zaman ye dedmezdi kızlarbenim dr alman o anlamaz oyle seylerden uyuz karisiz giderseniz benimm yerimede sorun
Şükür benim de iyi gidiyor Cnm sadece istahsizim o kadar senin burcun ne Cnm
benım kı aslan[/QUOTE
En sevdiğim aslan.burcu çok kızlar ikizleri ve başak burcun sevmiyom
akrep benim burcum canım..benim çok iştahım oluyor yaa hele de tatlı canım çok istiyor malesef
bebişin kilosu geçen salı 800 gr dı.
sanada geçmiş olsun canım.. dişlerimde siyah leke sorunum olmadı..
ben hamileliğimin başından beri hergün yiyorum birkaç tane doktoruma da sormuştum çok faydalı mümkünse ye dedi ve benim ilk 3-4 y düşük tehlikem vardı ona rağmen ye dedi çok faydasını görürsün dedi eğer erken doğuma neden olsaydı o zaman ye dedmezdi kızlar
benım kı aslan[/QUOTE
akrep benim burcum canım..benim çok iştahım oluyor yaa hele de tatlı canım çok istiyor malesef
cok sagol canimm
Sağol Cnm bende mide bulantisindan beş ay çektim dislerime birşey olsun istemiyom ama leke oluyor çok uzuluyorum
kızlar bende yengeç burcuyum yengeç yokmu aranızda
Yanma pek yok canımda acıkınca mıde bulantısı cok oluyor beklemeden yıyınce durumu toparlıyorum.acıkınca benimde çok bulanıyo canım.. o an bişi yemezsem çıkaracak gibi oluyorum.. yanma bende normalde de var.. ama hamilelikte çok olurmuş canım.. doktoruna sor istersen.. gaviscon kullanıyorum ben şurup olanını.. zaten ben 5 ay çok çektim bulantı kusmalardan serumla düzeldim..
Hımmm anladım tatlım benımkı de belkı ınanma oyle seylere derbenim dr alman o anlamaz oyle seylerden uyuz karisiz giderseniz benimm yerimede sorun
Vardır canımm vardıriki bogayizbakalim daha var mi bizlerden
bende boğa burcuyum
ben hamileliğimin başından beri hergün yiyorum birkaç tane doktoruma da sormuştum çok faydalı mümkünse ye dedi ve benim ilk 3-4 y düşük tehlikem vardı ona rağmen ye dedi çok faydasını görürsün dedi eğer erken doğuma neden olsaydı o zaman ye dedmezdi kızlar
benım kı aslan[/QUOTE
Cnm kuru incir ye tatlı isteğini keser benim tek sevdiğim tatlı yaş pasta yememek için kuru incir yada kavun üzüm yiyorum tatlı istegim bitiyor
kızlar bebekler terazi burcu mu olacak
bende de ıstah cok fazla ama 6 dan sonra yemek yemıyorumm ekmek yemıyorum bıde suyu cok ıcıyorum ama malesef kılolara engel olamıyorum12 kılo aldım canım aslında cok takılmıyorum ama bebısde bende cok kılo alırsak normal dogum olmaz o yuzden fazla almak ıstemıyorum
benım kı aslan[/QUOTE
Cnm kuru incir ye tatlı isteğini keser benim tek sevdiğim tatlı yaş pasta yememek için kuru incir yada kavun üzüm yiyorum tatlı istegim bitiyor
bende öyle yapıyorum canım çoğu gün kuru incir kayısı ve hurmayla bastırıyorum ama davetlerde malesef tatlı oluyor ve gözümün önünde olunca da yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?