2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

benim dr alman o anlamaz oyle seylerden uyuz kari siz giderseniz benimm yerimede sorun

Pekı mıden falan cok bulanıyormu yada yanma falan? Benım acıkınca cok bulanıyor ya mıdem mi rahatsız bılemedım yada hamılelıkten normal.

acıkınca benimde çok bulanıyo canım.. o an bişi yemezsem çıkaracak gibi oluyorum.. yanma bende normalde de var.. ama hamilelikte çok olurmuş canım.. doktoruna sor istersen.. gaviscon kullanıyorum ben şurup olanını.. zaten ben 5 ay çok çektim bulantı kusmalardan serumla düzeldim..

iyi gidiyor çok şükür canım sadece akşamları tatlı isteği oluyor malesef senin nsıl gidiyor
Şükür benim de iyi gidiyor Cnm sadece istahsizim o kadar senin burcun ne Cnm
Benim burcum boga

benim dr alman o anlamaz oyle seylerden uyuz kari siz giderseniz benimm yerimede sorun
ben hamileliğimin başından beri hergün yiyorum birkaç tane doktoruma da sormuştum çok faydalı mümkünse ye dedi ve benim ilk 3-4 y düşük tehlikem vardı ona rağmen ye dedi çok faydasını görürsün dedi eğer erken doğuma neden olsaydı o zaman ye dedmezdi kızlar

bebişin kilosu geçen salı 800 gr dı.
sanada geçmiş olsun canım.. dişlerimde siyah leke sorunum olmadı..

Sağol Cnm bende mide bulantisindan beş ay çektim dislerime birşey olsun istemiyom ama leke oluyor çok uzuluyorum

kızlar bende yengeç burcuyum yengeç yokmu aranızda

Yanma pek yok canımda acıkınca mıde bulantısı cok oluyor beklemeden yıyınce durumu toparlıyorum.
Hımmm anladım tatlım benımkı de belkı ınanma oyle seylere der
iki bogayiz bakalim daha var mi bizlerden
Vardır canımm vardır
bende boğa burcuyum

neyse ben çıkar kızlar gidip namaz kılayım sonra da yemek yapmaya başlayayım iftara anca yetişir herkese hayırlı iftarlar

kızlar nasılsınız?
Bugun takip edemedım topiği ama bayag sayfa ılerlemıssınız hepsını okuyamadım tabi. sayfalar cogalmıs bayag zaman alır
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…