ALLAH kabul etsin canım hayırlı iftarlarneyse ben çıkar kızlar gidip namaz kılayım sonra da yemek yapmaya başlayayım iftara anca yetişir herkese hayırlı iftarlar
kızlar nasılsınız?
Bugun takip edemedım topiği ama bayag sayfa ılerlemıssınız hepsını okuyamadım tabi. sayfalar cogalmıs bayag zaman alır:)
Allah kabul etsin.. hayırlı iftarlar...neyse ben çıkar kızlar gidip namaz kılayım sonra da yemek yapmaya başlayayım iftara anca yetişir herkese hayırlı iftarlar
kızlar nasılsınız?
Bugun takip edemedım topiği ama bayag sayfa ılerlemıssınız hepsını okuyamadım tabi. sayfalar cogalmıs bayag zaman alır:)
Akşama kadar ben iştah kapalı oluyor evde yalnızım ya o yuzden olsa gerek belkıde o yuzden cok cok kılo almadım tabı yınede almısım aksamları acılıyor geceye kadar ha bire yıyorumBir de benım tatlıyla pastayla hıc aram yok.
ALLAH kabul etsin canım hayırlı iftarlar
Hoşgeldin canım iyi diyelim iyi olalım agrılar artdı hepiciğimizde sen napıyosun nasılsın?
Allah kabul etsin.. hayırlı iftarlar...
hoşgeldin..
Allah kabul etsin canım. Bende daga kılmadım. Aksama da birşeyler hazırlamalıyım daha.neyse ben çıkar kızlar gidip namaz kılayım sonra da yemek yapmaya başlayayım iftara anca yetişir herkese hayırlı iftarlar
Oooo masaallah kizlar bu ne hiz sayfalar öyle cogalmiski fazla okuyamadim gecmisi..bide su disim cekildi ya anca kendime gelebildim cok halsizdim ve uyku problemi bende de var maalesef hep yüzüstü yatmaya aliskindim asla baska türlü yatamazdim ama simdi oglusum icin hersey feda olsun,ne yapalim dayanacazinsaallah hersey yolundadir sizde kizlar..
Zuluuuuuum dogumgünün kutlu olsun hic üzülme esin insaallah sana sürpriz yapar aksama moralini yüksek tut kuzum
Loricim bebisine masaallahartik büyüyorlar benimkide gecen pazartesi 1300gr di
Sezinimm ne var ne yok keyifler nasil özledim kiiizzzzz
ben hamileliğimin başından beri hergün yiyorum birkaç tane doktoruma da sormuştum çok faydalı mümkünse ye dedi ve benim ilk 3-4 y düşük tehlikem vardı ona rağmen ye dedi çok faydasını görürsün dedi eğer erken doğuma neden olsaydı o zaman ye dedmezdi kızlar
Şükür benim de iyi gidiyor Cnm sadece istahsizim o kadar senin burcun ne Cnm
12 kılo aldım canım aslında cok takılmıyorum ama bebısde bende cok kılo alırsak normal dogum olmaz o yuzden fazla almak ıstemıyorum
benım kı aslan[/QUOTE
akrep benim burcum canım..benim çok iştahım oluyor yaa hele de tatlı canım çok istiyor malesef
Hayırlı iftarlar Cnm allah kabul etsinneyse ben çıkar kızlar gidip namaz kılayım sonra da yemek yapmaya başlayayım iftara anca yetişir herkese hayırlı iftarlar
ben teraziyim eşim akrep burcu.. ya terazi olur benim bebiş ya akrep
Bazen. Bende tatlı sınırını geciyom ne yapalım hamileyizben hamileliğimin başından beri hergün yiyorum birkaç tane doktoruma da sormuştum çok faydalı mümkünse ye dedi ve benim ilk 3-4 y düşük tehlikem vardı ona rağmen ye dedi çok faydasını görürsün dedi eğer erken doğuma neden olsaydı o zaman ye dedmezdi kızlar
bende öyle yapıyorum canım çoğu gün kuru incir kayısı ve hurmayla bastırıyorum ama davetlerde malesef tatlı oluyor ve gözümün önünde olunca da yiyorum
Sağol CnmOooo masaallah kizlar bu ne hiz sayfalar öyle cogalmiski fazla okuyamadim gecmisi..bide su disim cekildi ya anca kendime gelebildim cok halsizdim ve uyku problemi bende de var maalesef hep yüzüstü yatmaya aliskindim asla baska türlü yatamazdim ama simdi oglusum icin hersey feda olsun,ne yapalim dayanacazinsaallah hersey yolundadir sizde kizlar..
Zuluuuuuum dogumgünün kutlu olsun hic üzülme esin insaallah sana sürpriz yapar aksama moralini yüksek tut kuzum
Loricim bebisine masaallahartik büyüyorlar benimkide gecen pazartesi 1300gr di
Sezinimm ne var ne yok keyifler nasil özledim kiiizzzzz
hayırlı Ramazanlar arkadaşlar, daha önce de yazmıştım.. ne olur bi akıl verin bana çok sıkıntıdayım.hamileiğimin ilk zamanlarında aşırı kusmadan hastanede yattım, o sırada çok alınganlaştım haliyle,bir çok sıkıntı çıktı eşim ve ailesiyle ilgili, eşimle görümcem beni çekiştirdi diye çok sinirlendim ve onlar telde beni çekiştirirken aferin böyle çekiştirin dedim diye görümceme iftira atmış oldum... hastanede yatarken kaynam utanıyorum soranlara bulantı yüzünden hastanede yatıyor demekten dedi ben çok kırıldım diye suç oldu...annemlerde kaldım epeyce... bu sırada olaylar büyüdü eşimle ayrılmanın eşiğine geldik kaynam tel açtı ayrıl oğlumdan diye bağırdı.çocuğunun canı cehenneme bir sen mi hamilesin diye bağırdı.. o sırada dedem vefat etti, amcamdan kalktı cenaze, ki ben amcam 4 yıldır konuşmuyorum... eşim o tartışmalı günlerde cenazeye gitti görevini yaptı, annemler bir hafta boyunca her gün amcamlara gitti... eşim de beni evimize götürdü...tabi ben eşimin ailesine kırgındım o sırada... aramadım hiç onları , onlar da beni aramadılar... bu arada hiç kalkamıyorum hep yatıyor ve kusuyordum... cenazeden bir hafta sonra annemlere götürdü eşim ve sen benim ailemle görüşmezsen ben de seninkilerle görüşmem diyip beni kapıda bırakıp gitti... oradan annesini kardeşini alıp akrabalarına gezmeye gitmişler... bu beni çok üzdü, cenazeden sonraki hafta annemlere gelmesi uygundu diye... beni 6 gün hiç aramadı... sonra aradı ben de yeni mi aklına geldi diyip kapattım teli... bu hemen babamı arayıp beni şikayet etti annemler ona ne yaptı aramıyor annemleri diye... bunlar o gün akşam annesiyle gelip benimle tartıştılar... ben de geri kalmadım hayatım da ilk defa annesine karşılık verdim... 17 yaşındaki kardeşim durumdan rahatsız olup ayağa kalktı eşimle neredeyse kavga edeceklerdi... annem babam hiç konuşmadı... ben yavrum için eşimle döndüm ağlaya ağlaya... eşimd o günden beri çok iyi davranıyor bana... yaklaşık 15 gün ailesiyle hiç görüşmedim... sonra kaynam arayıp yarın bize gel bu böyle olmaz konuyu kapatalım dedi kapattık... olaydan sonra 2 ay kadar aileme gittim sürekli ama eşim kapıdan bırakıp kapıdan aldı babam eşimi görmek istemedi... şimdi 2 aydır ailemle görüşmüyorum çünkü babama çok dedim baba ben onunla evli olduğum sürece siz de görüşmelisiniz konuyu kapatın diyorum olmaz diyor babam... sildim ben onu benim evime gelip seninle tartışamaz diyor, ben de onunla annesiyle tartıştım diyorum olsun sen tartışabilirsin o tartışamaz diyor... benim babam öldü ama sadece cenazeye geldi diyor... baba siz bir hafta amcamdaydınız ben amcamla yıllardır konuşmuyorum kocam mı gelecek diyorum evet sen gelme o gelecekti diyor... her telle konuştuğumuzda eşimi kaynamı kötüleyip beni çok sinirlendiriyorlar... en son telle konuşmamızda sinir krizi geçirdim duydukları halde kızımmm ben kocanı sildimm diye galsesizce durmadan söylüyor... ne yapmalıyım çokk üzülüyorum kaynamdan zaten soğudum ama ailemden de soğudum... hamile halimle bana destek olmuyorlar... her gün ağlıyorum inan hamile kaldığımdan beri, önce eşim ve annesi sonra benim ailem... ne yapmalıyım?
Ben bazen kilitlenıyorum canım ayagımın üstüne basamıyorum bel ,bacak,sırt bu agrılara yavastan alısalım bu dönem.Hosbulduk kızlar.
Cagla 22 canım benımde bugun sol bacagımın ust kısmı felaket agrıyo. afedersınız wc ye oturamıyorum bacagımı büküpte ...
Bir sevdıgım tatlı var onu yıyorum arada adını yazmıyayım kızların canı ıstemesın :) Ama meyve cok severım.tatlı konusunda katılmıyorum cnm sana tatlı manyağı olarak..ama yalnız yemek yeme konusunda aynen katılıyorum sana bende de aynı problem var ...
hayırlı Ramazanlar arkadaşlar, daha önce de yazmıştım.. ne olur bi akıl verin bana çok sıkıntıdayım.hamileiğimin ilk zamanlarında aşırı kusmadan hastanede yattım, o sırada çok alınganlaştım haliyle,bir çok sıkıntı çıktı eşim ve ailesiyle ilgili, eşimle görümcem beni çekiştirdi diye çok sinirlendim ve onlar telde beni çekiştirirken aferin böyle çekiştirin dedim diye görümceme iftira atmış oldum... hastanede yatarken kaynam utanıyorum soranlara bulantı yüzünden hastanede yatıyor demekten dedi ben çok kırıldım diye suç oldu...annemlerde kaldım epeyce... bu sırada olaylar büyüdü eşimle ayrılmanın eşiğine geldik kaynam tel açtı ayrıl oğlumdan diye bağırdı.çocuğunun canı cehenneme bir sen mi hamilesin diye bağırdı.. o sırada dedem vefat etti, amcamdan kalktı cenaze, ki ben amcam 4 yıldır konuşmuyorum... eşim o tartışmalı günlerde cenazeye gitti görevini yaptı, annemler bir hafta boyunca her gün amcamlara gitti... eşim de beni evimize götürdü...tabi ben eşimin ailesine kırgındım o sırada... aramadım hiç onları , onlar da beni aramadılar... bu arada hiç kalkamıyorum hep yatıyor ve kusuyordum... cenazeden bir hafta sonra annemlere götürdü eşim ve sen benim ailemle görüşmezsen ben de seninkilerle görüşmem diyip beni kapıda bırakıp gitti... oradan annesini kardeşini alıp akrabalarına gezmeye gitmişler... bu beni çok üzdü, cenazeden sonraki hafta annemlere gelmesi uygundu diye... beni 6 gün hiç aramadı... sonra aradı ben de yeni mi aklına geldi diyip kapattım teli... bu hemen babamı arayıp beni şikayet etti annemler ona ne yaptı aramıyor annemleri diye... bunlar o gün akşam annesiyle gelip benimle tartıştılar... ben de geri kalmadım hayatım da ilk defa annesine karşılık verdim... 17 yaşındaki kardeşim durumdan rahatsız olup ayağa kalktı eşimle neredeyse kavga edeceklerdi... annem babam hiç konuşmadı... ben yavrum için eşimle döndüm ağlaya ağlaya... eşimd o günden beri çok iyi davranıyor bana... yaklaşık 15 gün ailesiyle hiç görüşmedim... sonra kaynam arayıp yarın bize gel bu böyle olmaz konuyu kapatalım dedi kapattık... olaydan sonra 2 ay kadar aileme gittim sürekli ama eşim kapıdan bırakıp kapıdan aldı babam eşimi görmek istemedi... şimdi 2 aydır ailemle görüşmüyorum çünkü babama çok dedim baba ben onunla evli olduğum sürece siz de görüşmelisiniz konuyu kapatın diyorum olmaz diyor babam... sildim ben onu benim evime gelip seninle tartışamaz diyor, ben de onunla annesiyle tartıştım diyorum olsun sen tartışabilirsin o tartışamaz diyor... benim babam öldü ama sadece cenazeye geldi diyor... baba siz bir hafta amcamdaydınız ben amcamla yıllardır konuşmuyorum kocam mı gelecek diyorum evet sen gelme o gelecekti diyor... her telle konuştuğumuzda eşimi kaynamı kötüleyip beni çok sinirlendiriyorlar... en son telle konuşmamızda sinir krizi geçirdim duydukları halde kızımmm ben kocanı sildimm diye galsesizce durmadan söylüyor... ne yapmalıyım çokk üzülüyorum kaynamdan zaten soğudum ama ailemden de soğudum... hamile halimle bana destek olmuyorlar... her gün ağlıyorum inan hamile kaldığımdan beri, önce eşim ve annesi sonra benim ailem... ne yapmalıyım?
hepinize şimdiden hayırlı iftarlar kızlar.. mutfağa girme vakti.. iyi akşamlar hepinize...
slm kızlar nasılsınız nasıl gıdıyor ıftar menulerınde ne var bakalım
Jaseminimmm cok sükür agrim olmadi..iyiyim ben insaallah oglusumda iyidir teyzesii vallahi canim yavrularimiz icin hersey feda herseye katlaniriz cok baska birseymis gercekten annelik daha olmadik ama insaallah o günleride gösterir rabbim hayirlica..sen nasilsin bebis nasil kuzum?
Gamzesena senin adina cok üzüldüm tatlim ama senin su an bol bol dua etmen lazim insaallah su mübarek ayda hersey yoluna girer..imkansiz deme sakin rabbime dua et sadece ve hayirlisini iste bnmde dualarim seninle...amaaaaa sakin hergün aglama bebisinde cok üzülür annesii onu düsün kimseyi takma suanda en önemli sey bebegin zor bir dönemden geciyorsun canim ama inanki mutlu oldugun günlerde geleceksuan yapacagin sey bol bol dua + sabir..rabbim beterinden korusun insaallah cümlemizi
Aman ağrının olmamasına cok sevindim canım. Bebiste iyidir sen merak etme. Bizimki de iyi cok sukur teyzesi :) karnımda kıpırdayip duruyor :))
Benimde midem ağrımaya basladi biraz. Sanırım bugun pek birsey yemedim. Bazen ise, buraya dalıyorum sadece azıcık birşeyler atıştırıyorum. O da yetmiyor galiba. Biraz once biraz ekmek attım ağzıma. İftari esimi beklediğim icin simdi yemeyeyim dedim. İftarda ona eşlik ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?