2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Şu aile işleri insanı gerçekten çok geriyor ama bebeğin için üzelnemeye çslışmalısın kolsy değil tabi ama yapmalısın((.
Ya kızlar bide balık yağı yada hapı kullanıyor musunuz bana sağlık ocağında yazın kullanma dediler ama balıkda yiyemiyorum

Selam kizlar nasilsilsiniz keyifler yerindedir umarim
gamzesena rabbim kolaylik sabir versin hersey yoluna girecektir ve bu durumdada yine en dogru karari sen vereceksin biraz daha sabir canim

Slm kızlar bugün doktora gittik 26 +2 bebişim 953 gr olmuş 4 boyutlu ultrason istedim onuda çekildik ama ilk önce poz vermedi çikolata yedim sonra döndü ama yinede yan döndü olsun gördüm oğlumu sizede göstereyim

Bende yaz donemi oldugu icin balik tuketemiyorum doktoruma soyledim canin sagolsun nee zaman.istersen o zaman ye dedi bazilari mutlaka yuketmelisin yoksada hapini icmelisin diyor nenim icim rahat brnce sende rahat ol

kızlar koca totom ve biz şortlarım artık tayt gibi olmaktalar sekildeki gibi

Eklentiler

• $IMG_0197.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 50
Oyy oyy sezinimmmm yerim kiz elifcikmi var icerde cok tatli kuzum göbisin
nasilsin yavrum yazdim görmedin galiba insaallah keyifler yerindedir?seni özledim kiiiizzz
ah canım yazdın mı aamannnnn görmedım telefondan gırıyorm 3 gundur konsantre olamadım ne gecmışı takıp edebıdım yazılmıyo bıle alışmısım klavyeye ama laptpda başında belım agrıyo çok ısınıyo dıye tele gectm ama koptum burdan bu seferde biz iyyiz cnm sen nasılsın dişin ıyı demi artık oğlun napıyo snden de haberım yok senıde takıp edemedım kı

kız maşallah kıloları çok guzel bebeklerınızın bende beınkını merak edıyorum 10 gun var randevuma

hatrladım senı canım Allaha sığın dua et yardım ıste Allahtan sana başka kım yardım edebılıer aıleler ve eş böyle olunca RABBIM SANA SERINLIK SELAMET VERSIN INŞ

Ah kuzum evet telden zor oluyor bende telden giriyorum napiyim her dakka laptopu hic acasim gelmiyo..bide ben bu aralar hic oturamiyorum sezinim ya hep yatmak istiyor canim ahh ahh ne olacak acaba sonumuz..disim cok sükür iyi simdilik agri fln hissetmedim oglusumda iyidir insaallah hep tekmeliyor cok sükür teyzesi..bugün bura bir sicak ki pistim pistim off

canım ALLAH yardımcın olsun zamana bırak herseyı torunları bı gelsın hersey duzelır babanda ınadından vazgecer ıns

sezınnn göbüşünede bebişinede totosunada maşallahh canımmm

Sezinim inceciksin kız masallah ayrıca telden nasıl foto koyuyorsunuz
Hepsi coooooooooook güzel Cnm

kızlar tv karşısında koltukta uyuyakalmışım sırtım nasıl agırmış ve üşümüşüm sanırım sırtımdan igne gibi bişe batıyo nefes alıp verirken kaburgalarıma dogru ne yapıyım bi akıl verin fenayım

kızlar ıyı aksamlar yarın seker yuklemem var nasıl oluyor anlatırmısınız

canım bişey deil beni etkilemedi hiç. bi bardak şekerli su içiceksin içmeden önce bi kan veriosun içtikten bi saat sonra bi kan veriosun okadar

Geçmiş olsun Cnm usutmussun bende de oluyor bir saat içinde geçer biraz dinlen
kızlar ıyı aksamlar yarın seker yuklemem var nasıl oluyor anlatırmısınız

Cnm ben tok gittim dr tok git dedi dr ne derse öyle yap sonra kan aldılar ardından limon aromalı şekerli şu verdi tadı pek kötü değil ama srkerden nefret ederim bir saat sonrada kan aldılar bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…