Şu aile işleri insanı gerçekten çok geriyor ama bebeğin için üzelnemeye çslışmalısın kolsy değil tabi ama yapmalısın((.
Ya kızlar bide balık yağı yada hapı kullanıyor musunuz bana sağlık ocağında yazın kullanma dediler ama balıkda yiyemiyorum
kızlar koca totom ve bizşortlarım artık tayt gibi olmaktalar sekildeki gibi
ah canım yazdın mı aamannnnn görmedım telefondan gırıyorm 3 gundur konsantre olamadım ne gecmışı takıp edebıdım yazılmıyo bıle alışmısım klavyeye ama laptpda başında belım agrıyo çok ısınıyo dıye tele gectm ama koptum burdan bu seferde biz iyyiz cnm sen nasılsın dişin ıyı demi artık oğlun napıyo snden de haberım yok senıde takıp edemedım kıOyy oyy sezinimmmm yerim kiz elifcikmi var icerde cok tatli kuzum göbisin
nasilsin yavrum yazdim görmedin galiba insaallah keyifler yerindedir?seni özledim kiiiizzz
Slm kızlar bugün doktora gittik 26 +2 bebişim 953 gr olmuş 4 boyutlu ultrason istedim onuda çekildik ama ilk önce poz vermedi çikolata yedim sonra döndü ama yinede yan döndü olsun gördüm oğlumu sizede göstereyim
hatrladım senı canım Allaha sığın dua et yardım ıste Allahtan sana başka kım yardım edebılıer aıleler ve eş böyle olunca RABBIM SANA SERINLIK SELAMET VERSIN INŞhayırlı Ramazanlar arkadaşlar, daha önce de yazmıştım.. ne olur bi akıl verin bana çok sıkıntıdayım.hamileiğimin ilk zamanlarında aşırı kusmadan hastanede yattım, o sırada çok alınganlaştım haliyle,bir çok sıkıntı çıktı eşim ve ailesiyle ilgili, eşimle görümcem beni çekiştirdi diye çok sinirlendim ve onlar telde beni çekiştirirken aferin böyle çekiştirin dedim diye görümceme iftira atmış oldum... hastanede yatarken kaynam utanıyorum soranlara bulantı yüzünden hastanede yatıyor demekten dedi ben çok kırıldım diye suç oldu...annemlerde kaldım epeyce... bu sırada olaylar büyüdü eşimle ayrılmanın eşiğine geldik kaynam tel açtı ayrıl oğlumdan diye bağırdı.çocuğunun canı cehenneme bir sen mi hamilesin diye bağırdı.. o sırada dedem vefat etti, amcamdan kalktı cenaze, ki ben amcam 4 yıldır konuşmuyorum... eşim o tartışmalı günlerde cenazeye gitti görevini yaptı, annemler bir hafta boyunca her gün amcamlara gitti... eşim de beni evimize götürdü...tabi ben eşimin ailesine kırgındım o sırada... aramadım hiç onları , onlar da beni aramadılar... bu arada hiç kalkamıyorum hep yatıyor ve kusuyordum... cenazeden bir hafta sonra annemlere götürdü eşim ve sen benim ailemle görüşmezsen ben de seninkilerle görüşmem diyip beni kapıda bırakıp gitti... oradan annesini kardeşini alıp akrabalarına gezmeye gitmişler... bu beni çok üzdü, cenazeden sonraki hafta annemlere gelmesi uygundu diye... beni 6 gün hiç aramadı... sonra aradı ben de yeni mi aklına geldi diyip kapattım teli... bu hemen babamı arayıp beni şikayet etti annemler ona ne yaptı aramıyor annemleri diye... bunlar o gün akşam annesiyle gelip benimle tartıştılar... ben de geri kalmadım hayatım da ilk defa annesine karşılık verdim... 17 yaşındaki kardeşim durumdan rahatsız olup ayağa kalktı eşimle neredeyse kavga edeceklerdi... annem babam hiç konuşmadı... ben yavrum için eşimle döndüm ağlaya ağlaya... eşimd o günden beri çok iyi davranıyor bana... yaklaşık 15 gün ailesiyle hiç görüşmedim... sonra kaynam arayıp yarın bize gel bu böyle olmaz konuyu kapatalım dedi kapattık... olaydan sonra 2 ay kadar aileme gittim sürekli ama eşim kapıdan bırakıp kapıdan aldı babam eşimi görmek istemedi... şimdi 2 aydır ailemle görüşmüyorum çünkü babama çok dedim baba ben onunla evli olduğum sürece siz de görüşmelisiniz konuyu kapatın diyorum olmaz diyor babam... sildim ben onu benim evime gelip seninle tartışamaz diyor, ben de onunla annesiyle tartıştım diyorum olsun sen tartışabilirsin o tartışamaz diyor... benim babam öldü ama sadece cenazeye geldi diyor... baba siz bir hafta amcamdaydınız ben amcamla yıllardır konuşmuyorum kocam mı gelecek diyorum evet sen gelme o gelecekti diyor... her telle konuştuğumuzda eşimi kaynamı kötüleyip beni çok sinirlendiriyorlar... en son telle konuşmamızda sinir krizi geçirdim duydukları halde kızımmm ben kocanı sildimm diye galsesizce durmadan söylüyor... ne yapmalıyım çokk üzülüyorum kaynamdan zaten soğudum ama ailemden de soğudum... hamile halimle bana destek olmuyorlar... her gün ağlıyorum inan hamile kaldığımdan beri, önce eşim ve annesi sonra benim ailem... ne yapmalıyım?
ah canım yazdın mı aamannnnn görmedım telefondan gırıyorm 3 gundur konsantre olamadım ne gecmışı takıp edebıdım yazılmıyo bıle alışmısım klavyeye ama laptpda başında belım agrıyo çok ısınıyo dıye tele gectm ama koptum burdan bu seferde biz iyyiz cnm sen nasılsın dişin ıyı demi artık oğlun napıyo snden de haberım yok senıde takıp edemedım kı
canım ALLAH yardımcın olsun zamana bırak herseyı torunları bı gelsın hersey duzelır babanda ınadından vazgecer ınshayırlı Ramazanlar arkadaşlar, daha önce de yazmıştım.. ne olur bi akıl verin bana çok sıkıntıdayım.hamileiğimin ilk zamanlarında aşırı kusmadan hastanede yattım, o sırada çok alınganlaştım haliyle,bir çok sıkıntı çıktı eşim ve ailesiyle ilgili, eşimle görümcem beni çekiştirdi diye çok sinirlendim ve onlar telde beni çekiştirirken aferin böyle çekiştirin dedim diye görümceme iftira atmış oldum... hastanede yatarken kaynam utanıyorum soranlara bulantı yüzünden hastanede yatıyor demekten dedi ben çok kırıldım diye suç oldu...annemlerde kaldım epeyce... bu sırada olaylar büyüdü eşimle ayrılmanın eşiğine geldik kaynam tel açtı ayrıl oğlumdan diye bağırdı.çocuğunun canı cehenneme bir sen mi hamilesin diye bağırdı.. o sırada dedem vefat etti, amcamdan kalktı cenaze, ki ben amcam 4 yıldır konuşmuyorum... eşim o tartışmalı günlerde cenazeye gitti görevini yaptı, annemler bir hafta boyunca her gün amcamlara gitti... eşim de beni evimize götürdü...tabi ben eşimin ailesine kırgındım o sırada... aramadım hiç onları , onlar da beni aramadılar... bu arada hiç kalkamıyorum hep yatıyor ve kusuyordum... cenazeden bir hafta sonra annemlere götürdü eşim ve sen benim ailemle görüşmezsen ben de seninkilerle görüşmem diyip beni kapıda bırakıp gitti... oradan annesini kardeşini alıp akrabalarına gezmeye gitmişler... bu beni çok üzdü, cenazeden sonraki hafta annemlere gelmesi uygundu diye... beni 6 gün hiç aramadı... sonra aradı ben de yeni mi aklına geldi diyip kapattım teli... bu hemen babamı arayıp beni şikayet etti annemler ona ne yaptı aramıyor annemleri diye... bunlar o gün akşam annesiyle gelip benimle tartıştılar... ben de geri kalmadım hayatım da ilk defa annesine karşılık verdim... 17 yaşındaki kardeşim durumdan rahatsız olup ayağa kalktı eşimle neredeyse kavga edeceklerdi... annem babam hiç konuşmadı... ben yavrum için eşimle döndüm ağlaya ağlaya... eşimd o günden beri çok iyi davranıyor bana... yaklaşık 15 gün ailesiyle hiç görüşmedim... sonra kaynam arayıp yarın bize gel bu böyle olmaz konuyu kapatalım dedi kapattık... olaydan sonra 2 ay kadar aileme gittim sürekli ama eşim kapıdan bırakıp kapıdan aldı babam eşimi görmek istemedi... şimdi 2 aydır ailemle görüşmüyorum çünkü babama çok dedim baba ben onunla evli olduğum sürece siz de görüşmelisiniz konuyu kapatın diyorum olmaz diyor babam... sildim ben onu benim evime gelip seninle tartışamaz diyor, ben de onunla annesiyle tartıştım diyorum olsun sen tartışabilirsin o tartışamaz diyor... benim babam öldü ama sadece cenazeye geldi diyor... baba siz bir hafta amcamdaydınız ben amcamla yıllardır konuşmuyorum kocam mı gelecek diyorum evet sen gelme o gelecekti diyor... her telle konuştuğumuzda eşimi kaynamı kötüleyip beni çok sinirlendiriyorlar... en son telle konuşmamızda sinir krizi geçirdim duydukları halde kızımmm ben kocanı sildimm diye galsesizce durmadan söylüyor... ne yapmalıyım çokk üzülüyorum kaynamdan zaten soğudum ama ailemden de soğudum... hamile halimle bana destek olmuyorlar... her gün ağlıyorum inan hamile kaldığımdan beri, önce eşim ve annesi sonra benim ailem... ne yapmalıyım?
kızlar koca totom ve bizşortlarım artık tayt gibi olmaktalar sekildeki gibi
Sezinim inceciksin kız masallahkızlar koca totom ve bizşortlarım artık tayt gibi olmaktalar sekildeki gibi
Hepsi coooooooooook güzel Cnmkıızlarrr oğluşuma aldıığğıım ciciler... bunlarla başşlangııcıı yaptıım.. nasııl sizce ???
Eki Görüntüle 762251 Eki Görüntüle 762263 Eki Görüntüle 762262 Eki Görüntüle 762261 Eki Görüntüle 762260 Eki Görüntüle 762259 Eki Görüntüle 762258 Eki Görüntüle 762257 Eki Görüntüle 762256 Eki Görüntüle 762255 Eki Görüntüle 762254 Eki Görüntüle 762253 Eki Görüntüle 762252 Eki Görüntüle 762264
kızlar ıyı aksamlar yarın seker yuklemem var nasıl oluyor anlatırmısınız
kıızlarrr oğluşuma aldıığğıım ciciler... bunlarla başşlangııcıı yaptıım.. nasııl sizce ???
Eki Görüntüle 762251 Eki Görüntüle 762263 Eki Görüntüle 762262 Eki Görüntüle 762261 Eki Görüntüle 762260 Eki Görüntüle 762259 Eki Görüntüle 762258 Eki Görüntüle 762257 Eki Görüntüle 762256 Eki Görüntüle 762255 Eki Görüntüle 762254 Eki Görüntüle 762253 Eki Görüntüle 762252 Eki Görüntüle 762264
Geçmiş olsun Cnm usutmussun bende de oluyor bir saat içinde geçer biraz dinlenkızlar tv karşısında koltukta uyuyakalmışım sırtım nasıl agırmış ve üşümüşüm sanırım sırtımdan igne gibi bişe batıyo nefes alıp verirken kaburgalarıma dogru ne yapıyım bi akıl verin fenayım
kızlar ıyı aksamlar yarın seker yuklemem var nasıl oluyor anlatırmısınız
canım bişey deil beni etkilemedi hiç. bi bardak şekerli su içiceksin içmeden önce bi kan veriosun içtikten bi saat sonra bi kan veriosun okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?