kızlar tv karşısında koltukta uyuyakalmışım sırtım nasıl agırmış ve üşümüşüm sanırım sırtımdan igne gibi bişe batıyo nefes alıp verirken kaburgalarıma dogru ne yapıyım bi akıl verin fenayım
Geçmiş olsun Cnm usutmussun bende de oluyor bir saat içinde geçer biraz dinlen
Cnm ben tok gittim dr tok git dedi dr ne derse öyle yap sonra kan aldılar ardından limon aromalı şekerli şu verdi tadı pek kötü değil ama srkerden nefret ederim bir saat sonrada kan aldılar bu kadar
sagol canıım... n bebek ve butikbebeden aldıım tatlıım...
inşallah geçer ya bidaha yaparmıyım böle bişe uykun geldiyse git yataga yat demi ne sürünüon koltuklardaGeçmiş olsun Cnm usutmussun bende de oluyor bir saat içinde geçer biraz dinlen
Cnm ben tok gittim dr tok git dedi dr ne derse öyle yap sonra kan aldılar ardından limon aromalı şekerli şu verdi tadı pek kötü değil ama srkerden nefret ederim bir saat sonrada kan aldılar bu kadar
dedim ya canım beni fazla etkilemedi ama yaptıran arkadaşlarda çok kötü olmadılar diye hatırlıyorumcok saol canım mıde bulandırıyormu sonuclar hemen bellı oluyormu
canım soguk almıssın galıba bıraz sıcak tut kendını sıcakl bıseyler ıc ıstersen
Ac kalmaz kuzum :) o senden alır besinini ama sen ac kalırsın :))Oy teyzesi yesin onu :) dikkat et kuzum kendine ve 2 saattebir bisey at agzina yemegi ihmal etme canim sakin ben dün disim yüzünden cok bisey yiyemedim diye nasil üzüldüm oglum acikmistir diye kanama durdu da gece 12 de yedim biseyler vallahi dayanamiyom kizz ac kalirsa ne yaparim ben
Maasallah canımSlm kızlar bugün doktora gittik 26 +2 bebişim 953 gr olmuş 4 boyutlu ultrason istedim onuda çekildik ama ilk önce poz vermedi çikolata yedim sonra döndü ama yinede yan döndü olsun gördüm oğlumu sizede göstereyim
kıızlarrr oğluşuma aldıığğıım ciciler... bunlarla başşlangııcıı yaptıım.. nasııl sizce ???
Eki Görüntüle 762251 Eki Görüntüle 762263 Eki Görüntüle 762262 Eki Görüntüle 762261 Eki Görüntüle 762260 Eki Görüntüle 762259 Eki Görüntüle 762258 Eki Görüntüle 762257 Eki Görüntüle 762256 Eki Görüntüle 762255 Eki Görüntüle 762254 Eki Görüntüle 762253 Eki Görüntüle 762252 Eki Görüntüle 762264
kızlar koca totom ve bizşortlarım artık tayt gibi olmaktalar sekildeki gibi
Sezinim inceciksin kız masallahayrıca telden nasıl foto koyuyorsunuz
Hepsi coooooooooook güzel Cnm
kızlar tv karşısında koltukta uyuyakalmışım sırtım nasıl agırmış ve üşümüşüm sanırım sırtımdan igne gibi bişe batıyo nefes alıp verirken kaburgalarıma dogru ne yapıyım bi akıl verin fenayım
ac mı tok mu gıdılıyor bana bır sey demedı
dogdugu zaman kullnrm dıysan 120 yeterlı ama daha sonrada kullanrm dersn 240ml alkızlar biberonu 120 ml mi alalım yoksa 240 mı hangisi daha iyi olur ??
dogdugu zaman kullnrm dıysan 120 yeterlı ama daha sonrada kullanrm dersn 240ml al
Altta cevap ver kısmına basın kızlar onun altında eklenti ekle yazıyı orayı tıkla dosya ekle yazacak ordan dosya seç yükle de ve telındeki resımlerı çıkartacak okEvet bende telden nasıl konuluyor bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?