2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Altta cevap ver kısmına basın kızlar onun altında eklenti ekle yazıyı orayı tıkla dosya ekle yazacak ordan dosya seç yükle de ve telındeki resımlerı çıkartacak ok
bi deneyeyim sonra
yamuldum cidden valla.sıkı sıkı giydim üstümü umarım geçer daha geçmedi

canim gecer insallah biran once. Iyice sarin ve dinlen canimcim.

herkese iyi geceler, fırsat bulmusken bi selam vereyim dedim. napıyosunuz sekerler ?

uyumuş kalışım üstüm açık soguk almışım sırttan nefes aldıkça batıo çok fena aman dikkat edin

inşallah kızlar yatıorum zaten battaniye altında sardım iyice sırtımı
Cam açık yatıyor bizde iki gündür dayak yemiş gibi kalktım bugün kapalı yatmaz artık örtünme adetımde yok benimde ya

Altta cevap ver kısmına basın kızlar onun altında eklenti ekle yazıyı orayı tıkla dosya ekle yazacak ordan dosya seç yükle de ve telındeki resımlerı çıkartacak ok

Benimkinde eklenti ekle yazısı yok canım. Dosya falan da eklenmiyor benden. Demek ki telefonların modellerine gore degisebiliyor.

Benimkinde eklenti ekle yazısı yok canım. Dosya falan da eklenmiyor benden. Demek ki telefonların modellerine gore degisebiliyor.
Yazar canım konuya cevap vere tıklıyoruz ya yazmak için sonra sayfayı az aşağı ındırırsen görcen eklentı ekleyi ordan sonra sayfa yönlendirecek seni dosya yükle çıkacak

Simdi anladım canım. Benim telde sayfaları ben mobil versiyonda görüyordum. Simdi full site yaptım o zaman gördüm. Normal pc deki gibi oldu görüntüler. Ama bu sefer site Cook agir ilerliyor. Ben yine mobil versiyona doneyim. Sadece resim eklerken donerim buna. Çünkü cok yavaş yüklüyor. Sen de o yüzden demek yazıları büyült küçült uğraşıyorsun.

Günaydın güzel anneler :) bende inş Ekim 10 gibi anne olacağım prensesim olucak.haftalardır takip ediyorum artık yazmanın vakti geldi diye düşündüm.sağlıkla bebişlerimizi kucaklamak dileğiyle :)

Günaydın güzel anneler :) bende inş Ekim 10 gibi anne olacağım prensesim olucak.haftalardır takip ediyorum artık yazmanın vakti geldi diye düşündüm.sağlıkla bebişlerimizi kucaklamak dileğiyle :)
günaydın hoşgeldin aramıza bize de bi prenses gelicek inş.

günaydınnnnnnnnn kimsecikler uyanmamış beaaaa:44:kaldırın totolarınızı yataktannnnnnnnn biz oğluşumla sabahın köründe işe geldik uyanınnn lennnnnn

günaydın canlaarrrr
dün o kadar hızlı ilerlediniz ki hiç bişeyi takip edemedim. Ama bugün kaçırma niyetinde değilim
kızzlaarr ben genelde soluma yatıyorum ve sabah kalktığımda bir bakıyorum benim göbeğin sol tarafı kocaman, taş gibi.
sağ tarafı sanki bomboş.
ipana reklamı gibi fırçalanmış taraf fırçalanmamış taraf oluyo
son 3-4 gündür de bu başladı göbek büyüyünce yörüngesi değişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…