Biz 120lik aldık ihtıyaca göre Doğunca alırız diye düşündükbanada 240 daha iyi olr gibi geliyo ama birde diyorum çok mu büyük olur.. doğar doğmaz ihtiyaç olurmu acaba biberona...
Canım açık kaldı demek üstün insan oldun. Hemen uzerine birşeyler giy bence. Belini ort. Hiç dikkat etmiyoruz kendimize sonra yamuluyoruz..,
bi deneyeyim sonraAltta cevap ver kısmına basın kızlar onun altında eklenti ekle yazıyı orayı tıkla dosya ekle yazacak ordan dosya seç yükle de ve telındeki resımlerı çıkartacak ok
yamuldum cidden valla.sıkı sıkı giydim üstümü umarım geçer daha geçmedi
uyumuş kalışım üstüm açık soguk almışım sırttan nefes aldıkça batıo çok fena aman dikkat edinNoldu ezınem sana
bi deneyeyim sonra
canim gecer insallah biran once. Iyice sarin ve dinlen canimcim.
Ezinemm dikkat et kendine insaallah gecer canim
Cam açık yatıyor bizde iki gündür dayak yemiş gibi kalktım bugün kapalı yatmaz artık örtünme adetımde yok benimde yauyumuş kalışım üstüm açık soguk almışım sırttan nefes aldıkça batıo çok fena aman dikkat edin
inşallah kızlar yatıorum zaten battaniye altında sardım iyice sırtımı
Sen nasılsın kız misafırler gittimiherkese iyi geceler, fırsat bulmusken bi selam vereyim dedim. napıyosunuz sekerler ?
aman dikkat et canım gerçekten çok fena oluyoCam açık yatıyor bizde iki gündür dayak yemiş gibi kalktım bugün kapalı yatmaz artık örtünme adetımde yok benimde ya
herkese iyi geceler, fırsat bulmusken bi selam vereyim dedim. napıyosunuz sekerler ?
Altta cevap ver kısmına basın kızlar onun altında eklenti ekle yazıyı orayı tıkla dosya ekle yazacak ordan dosya seç yükle de ve telındeki resımlerı çıkartacak ok
Yazar canım konuya cevap vere tıklıyoruz ya yazmak için sonra sayfayı az aşağı ındırırsen görcen eklentı ekleyi ordan sonra sayfa yönlendirecek seni dosya yükle çıkacakBenimkinde eklenti ekle yazısı yok canım. Dosya falan da eklenmiyor benden. Demek ki telefonların modellerine gore degisebiliyor.
Altta cevap ver kısmına basın kızlar onun altında eklenti ekle yazıyı orayı tıkla dosya ekle yazacak ordan dosya seç yükle de ve telındeki resımlerı çıkartacak ok
kızlar bende şifayı kaptım bı yandan bebiş uyutmuyo bı yandanda hastalık burnumu çekıp duruyorum valla
günaydın hoşgeldin aramıza bize de bi prenses gelicek inş.Günaydın güzel anneler :) bende inş Ekim 10 gibi anne olacağım prensesim olucak.haftalardır takip ediyorum artık yazmanın vakti geldi diye düşündüm.sağlıkla bebişlerimizi kucaklamak dileğiyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?