aynen canm pek takmamaya çalışıyorum kafama ama üzülüyorumda bazen ya bebeğime zararı olursa diye ama napayım elden bişey gelmiyo denemediğim sey kalmadı neyse iyiyim ben şekeriiiiimmmmm dahada ii olacagm bebeğim sayesindeee
aynen canm arzulamammı 1 yılı geçti 2 yıl oluyo neredeyse onu bekleyeli..heh soyle tatlikommm napalimm tek sorun kilo olsun Allah baska dert vermesin bebislerimiz bizimle olsun hem bunu arzulamiyomuyduk
Kızlarrr slmm yardımınıza ihtiyacım var ..yarın ikinci kontrolüm var geçende muayneyi karından yapmadı doktorum... yarında aynı şekilde yapar diye korkuyorum ikinci muayneniz ne şekilde oldu biraz bilgi verirmisiniz şimdiden teşekkürler...
aynen canm arzulamammı 1 yılı geçti 2 yıl oluyo neredeyse onu bekleyeli..
benm bebişim kıymetli bebiş(gerçi hepsi kıymetli)
senindemi ilk canm tedaviyle filanmı???herkesin bebisi kendine kiymetlidir tatlimmmgeldiler en sonunda bizleri daha fazla uzmeden
senindemi ilk canm tedaviyle filanmı???
canim benim illa karindan yapicak diye bisey yok alttan yapiyo ilk aylarda daha iyi gorebilmesi icin alttan bakmasi gerek karindan biraz daha buyumesini beklemek gerek..
ya bende daha çok karından bakıldığını duydum bu haftalar ççok riskli biliyosun arkadaşım o yüzden tedirginim zaten eşimde istemiyor düşük yaparım filan diye korkuyor ay ne bilim kafam karıştı ya:/
Taze anneciklerrrr rabbim kucaginiza almayi nasip etsinnn.gecen sene bu zamanlar oglusum benimde karnimdaydiiii
ahh ahh ben neler denedim canm da olmadı malesef benim bebişim tüp o yüzden benm için daha kıymetli canmilk olucak teyzesi yok canim sadece sogan kurunu denedim
ahh ahh ben neler denedim canm da olmadı malesef benim bebişim tüp o yüzden benm için daha kıymetli canm
inşallah canm benm hepimiz sağlıcakla alalım kucaklarımızaahayirli olsun canimm sag saglim kucagina alirsin insallah
inşallah canm benm hepimiz sağlıcakla alalım kucaklarımızaa
Herkese merhaba:)) benim sat 8 ocak, 2009 ekim annesi olmustum , simdi de insallah 2013 annelerinden biri olacagim. Herkese saglikli, mutlu bir hamilelik donemi dilerim. Sevgiler...
hoş geldin canm hayırlı olsun inş. bebeişin Rabbim yavrucaklarını sana bağışlasın inş.Herkese merhaba:)) benim sat 8 ocak, 2009 ekim annesi olmustum , simdi de insallah 2013 annelerinden biri olacagim. Herkese saglikli, mutlu bir hamilelik donemi dilerim. Sevgiler...
Herkese merhaba:)) benim sat 8 ocak, 2009 ekim annesi olmustum , simdi de insallah 2013 annelerinden biri olacagim. Herkese saglikli, mutlu bir hamilelik donemi dilerim. Sevgiler...
bilmiyorum canim bende cuma gunu gidicem ve alttan bakiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?