2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

heh soyle tatlikommm napalimm tek sorun kilo olsun Allah baska dert vermesin bebislerimiz bizimle olsun hem bunu arzulamiyomuyduk

Kızlarrr slmm yardımınıza ihtiyacım var ..yarın ikinci kontrolüm var geçende muayneyi karından yapmadı doktorum... yarında aynı şekilde yapar diye korkuyorum ikinci muayneniz ne şekilde oldu biraz bilgi verirmisiniz şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:
heh soyle tatlikommm napalimm tek sorun kilo olsun Allah baska dert vermesin bebislerimiz bizimle olsun hem bunu arzulamiyomuyduk
aynen canm arzulamammı 1 yılı geçti 2 yıl oluyo neredeyse onu bekleyeli..
benm bebişim kıymetli bebiş(gerçi hepsi kıymetli)

canim benim illa karindan yapicak diye bisey yok alttan yapiyo ilk aylarda daha iyi gorebilmesi icin alttan bakmasi gerek karindan biraz daha buyumesini beklemek gerek..

Taze anneciklerrrr rabbim kucaginiza almayi nasip etsinnn.gecen sene bu zamanlar oglusum benimde karnimdaydiiii

canim benim illa karindan yapicak diye bisey yok alttan yapiyo ilk aylarda daha iyi gorebilmesi icin alttan bakmasi gerek karindan biraz daha buyumesini beklemek gerek..

ya bende daha çok karından bakıldığını duydum bu haftalar ççok riskli biliyosun arkadaşım o yüzden tedirginim zaten eşimde istemiyor düşük yaparım filan diye korkuyor ay ne bilim kafam karıştı ya:/

bilmiyorum canim bende cuma gunu gidicem ve alttan bakiyo

Herkese merhaba:)) benim sat 8 ocak, 2009 ekim annesi olmustum , simdi de insallah 2013 annelerinden biri olacagim. Herkese saglikli, mutlu bir hamilelik donemi dilerim. Sevgiler...

inşallah canm benm hepimiz sağlıcakla alalım kucaklarımızaa

Herkese merhaba:)) benim sat 8 ocak, 2009 ekim annesi olmustum , simdi de insallah 2013 annelerinden biri olacagim. Herkese saglikli, mutlu bir hamilelik donemi dilerim. Sevgiler...

amin canimm

canim benimm tahmini dogum tarihlerimiz ayni hadi hayirli olsun

hoş geldin canm hayırlı olsun inş. bebeişin Rabbim yavrucaklarını sana bağışlasın inş.

Hayırlı olsun canım.. ikisinin de aynı aylara denk gelmesi çok hoş:)) sağlıkla kucağımıza alalım inş. bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…