2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Hadi ya inşallah kolaylıkla atlatırsın canım eşin de yardım eder. Evet agrılar arttı sonucta haklısın kolay degıl 1 gecelik yatarlar belki kendını cok yorma sen yınede kolay gelsin

sağol canım inş 1 geceye razıyım artık inş bi kaç gün sürmez dayanamam gerçekten

İyidir tatlım bıraz bel agrılarm falan var gece cok artdı dısında fena degılım . Evet gecmıs kalabalık
Geçmiş olsun canım,aman dikkat et kendine..Gerçi bende de sık sık bel ağrısı oluyor,özellikle çok oturuyorsam..
Bilmiyorum o zaman ne olacak,ya ben sal gitsin dicem ya da sürekli etrafı toparlayan hasta bişey olucam Hle bir bebeklerimizi dünyaya getirelim kendimize gelelim biraz daha kolay olacaktır ama bnm artık halim yok

tabikiiiii vaaar.kime benzeyecek acaba.eşim esmer ben sarışın.huyu babasına çeksin de sarışınlığı bana çeksin inşallah

Bizde cok merak ediyiruz :))
Bizde de esim esmer ben kumral. Gözlerim mavi esimin kahve.
Bende diyorum gizleri bana çeksin, kas kirpik babaya :)
Gerçi saglikli olsunlar da...

Oh misss.... Canım sen onceden ağda mı yapıyordum jilet mı?
Ben jilet yapıyorum korkuyorum acıdan tabii.
Annem de diyor ki dogum yapacam onun yanında bu ağda ne ki

evet ya ben tezgaha yanasamıyorum eğilip kalkamıyorum filan falan

valla çok titiz olursak kafayı yerizz

karıştı jasmıncım :44: ezineydi üşüten iyiyiz cancazım sen neler yaptın bakalım bnde öyle yapıcam canım bundan sonra pc nın başında da duramıyorum yamuluyorum bı o yana yatııyorum bı bu yana tel en rahatı senın şeklınde kullanınca

Ben de hamileyken çok sakar oldum,dikkatlerimiz eksildi sanırım..
Benim kızımı huyu da babasına çeksin güzelliği banaUltrasonda gördüğümüz kadarıyla eşimi çağrıştırıyor ama zaten eşim de fena değildir,minicik burnu var kızımın görseniz kalkmış yukarıya

sağol canım inş 1 geceye razıyım artık inş bi kaç gün sürmez dayanamam gerçekten
Hadi inşalah canım.

Oyyyy sevsınler minik burnunu Ben esmerım kocam kumral ama sanki kızlar babaya benzıyor gb daha cok

valla benim görüş alanım artık sıfır aşağı bölgeler ile aramda bir dağ var
Aynen :)))
Maasallah canım... Ne guzel alışverişde bitmiş.
maşallah bebeğine, sizlere de maşallah alışverişi tamamlanmış. ben de eşime diyorum alınacak bir sürü sey var diye de, amaaan ne var ki onda gider alırız deyip duruyor

Benim esim de senin esın gibi :)) ne var ki deyip duruyor.

Aman dikkat et canım ani hareket yapma . Dün sana Tokat'ın neresinden demıstım canım tam o sırada cıkmıssın daha sonra cevap yazdınmı göremedım
merkezdeyim cnm
dikkat et canım kramp bu sağı solu belli olmaz...çok şükür ya bende kramp olmuyo...
valla krampmı bilmiyom cnm ani hareket yapınca karnım acıdı böyle batar gibi oldu

kız ii ki dışarda kopmamış lastikanaamm benm de pantolonların birinin lastiği dandik:44:
hahaha valla pantolonların lastikleri dayanmıyo artık bizim göbüşlere

cnm sen kendini yorma..hamilesin sonucta bi beklentileri olmaması lazım..dersin normal zamanda da beklerim kusura bakmayın die..açıkçası eve gelenler anlayışlıysa problem olmuyo, şimdiye kadar çok şükür özellikle kendi de çocklu olan arkadaşlarım bana makine filan yerleştirmediler, hep ayaktalardı hatta ben dedim sanki ben size gelmiş gibi hissediom die...baktın kadın anlayışsızsa bırak bulaşıkları mutfağa "kusura bakmayın benm biraz dinlenmem lazım "de çekil odanaha bunu ben yapabilir miiyim hayırama yaparsan helal olsun

Sebicim hadi gözün aydın atlatmışssın agda işini ben de dün evde yaptım bir daha ki ay agdacıya gıderım hakikaten cok büyük kolaylık acıyor ama gecıyor

Sebicim hadi gözün aydın atlatmışssın agda işini ben de dün evde yaptım bir daha ki ay agdacıya gıderım hakikaten cok büyük kolaylık acıyor ama gecıyor
Benim de ağdaya gitmem lazım,kendimi kötü hissediyorum artık..Son ayımızda da ağda yetişir inşallah,en büyük korkularımdan biri hazırlıksız yakalanmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…