2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
annisler ben cikiyorum kasik agrim var bide uyku bastirdi yarin gorusuruz iyi bakin gobuslere iyi geceler

herkese merhaba
benim de sat 1 Ocak, inş. 7 ekim doğum tarihi ama tabi daha erken olur diye tahmin ediyorum. ve ayrıca daha doktora gitmedim. 7 haftalık olmasını bekliyorum, gidince kalp atışlarını da duyarız inş.

Taze anneciklerrrr rabbim kucaginiza almayi nasip etsinnn.gecen sene bu zamanlar oglusum benimde karnimdaydiiii
benımde kızım karnımdaydı naberr
Merhaba 2012 Ekim annesiyim

Hepinize mutlu hamilelikler diliyorum.Hamileliğinizin tadını bool boool çıkarın.Şimdiden hayırlı doğumlar.
bol bolda resım cekınn unutmayınn...
Kızlar şimdi gidiyoruz ama sanmayın peşinizi bırakırız cinsiyetler belli olmaya başlayınca yine gelicez bide ciciler topiği açın bizde bakalım merak ederiz
kız asude ben hala bızım topıge bakıyorum cıcılere.acsınlar valla guzel oluyor bızde gelır bakarızz
Kiiizzz napiyonuz siz burda:)))
allah sızı heryerdesınız valla
sende eksik kalmamışsın ama :)))
bende gelıyım de tam olsun dedımm
Hayırlı olsuna geldik, uzun oturmıycaz, kalkıcaz hemen

Hiç çay dökmeyin kızlar biz şimdi kalkıcaz tekrar hayırlı olsun bebekleriniz biz kutlama için gelmiştik :118:
ben sıze askı memnuyu acıyım bırde turk kahvesı yapıyım da nostaljı yapalımm
Kızlar gittiğiniz dr nin cihazı iyiyse keseyi görürsünüz...9. haftada kalp atışını dinlemiştim
ben 6+2 de kalp atıslarını duymustum
bende uyuz olurdum canım ama keske yatıp uyusaymısım
doğru söyluyor tam kraliçe olacaksınız
aynen katılıyorum arkadasıma
uzayan bıyıklarımın altından kıs kıs gülüyorum Asude
felsımcım bızdede durum aynı sekerımm
üstümüz kusmuklu olsada sürekli kaka temzilesekte kraliçeyiz bizzzz
asudem bırde dıs cıkarma arıfesınde olan benım kızım artık heryerımızı salya yapıyor cısı kakayı gectık artık onlar normal gelıyor

vayy be harbıden ne kadar uzun zaman olmus yaa.....kızlar bende 2013 annelerını kolaylık dılıyorum saglıklı bır sekılde ınsallah zamanında kucaklarınıza alırsınz bebıslerınızı.buarada bıze 3-5 kere kolay gelsın kendınıze ıyı bakınn

sanırım bu durum doktordan doktora ve hamileden hamileye değişiyor. Mesela benim doktorum vajinal muayeneyi hiç teklif etmedi. İlk gittiğimde kese görünmedi gerçi o zaman daha bir gün geçmişti adet tarihim:) ikincisinde de direkt olarak karından ultrasonla keseyi gördü 4+5' te.

herkese merhaba
benim de sat 1 Ocak, inş. 7 ekim doğum tarihi ama tabi daha erken olur diye tahmin ediyorum. ve ayrıca daha doktora gitmedim. 7 haftalık olmasını bekliyorum, gidince kalp atışlarını da duyarız inş.

bu zamana kadar nasıl dayanabildin ben günümün geçmesini bile bekleyememiştim

lebriz hale doktora gıttım gıden varmı doğumu orda yapan yapmayı düşünen bilgi verebilirmisiniz tavsiyeleriniz nedir.

bu zamana kadar nasıl dayanabildin ben günümün geçmesini bile bekleyememiştim
4 yaşında bir kızım var, olursa ikinci olacak inş. belki o yüzden dayanabiliyorum.
son 1 yıldır ikinci istiyordum aslında ama adet düzensizliği vardı ve ovulasyon filan belli değildi. fertilityfriend.com sayesinde muhtemel yumurtlama zamanını tespit ederek başarılı oldum diyebilirim :) adet düzensizliği olanlara tavsiye derim :)

Son düzenleme:
lebriz hale doktora gıttım gıden varmı doğumu orda yapan yapmayı düşünen bilgi verebilirmisiniz tavsiyeleriniz nedir.

ben gıttım canım ekım 2012 annesıyım orda dogu yaptım sıddetle tavsıye ederım ben memorıal sısılıye gıdıyordum ordan daha fazla ılgı gordum doktorum nese hayırlıogluydu.sana yemın ederım dogum yaptıgımı anlamadım.normal denedım 9 cm acıklıga kadar dayandım bebegım kalp atısları yavasladıgı ıcın sezeryana aldılar suanda dunya tatlısı saglıklı bır kızım var

canim ya bu ilk 3 ay gercekten zor bu 3 ayi birden atlayasim geliyo

onumuzdeki aylara bakalimm

ewet ya önümzdekı aylara hemen gelelim bebklerimiz hemen büyüsünler onları herşeyıle görebilelimm istıyorumm bende:))ayy oynadı fln demek istıyorumm:)ilk3ayki minnacık halleri hemen geçsin:))

Kızlar eski yazılarda boy kilo almışsınız bende boy 160 kilo 66 yani bende tombiş annelerden olucam:))
buarada bende son 4 gündür uykusuzluk var artık gerçekten sinirlerim bozulmaya başladı, günde maximum 4 saat uyuyabiliyorum... normaldede uykuma düşkünümdür tavsiyesi olan var mı??

çok çok teşekkür ederizz ayy ya inşallah biz de seneye bu zman bebişlerimizle 2014 annelerine yazarız:)))

Kızlar merhaba bu kk da ilk mesajım (gerçi yeni nickimle ilk mesajım bi kaç kez üyeliğimi iptal ettim döndüm sonra falan eskilerdenim yani) ben de 2013 Ekim annesiyim yani bu akşam öğrendiğime göre sanırım öle:) şoktayım hala inanamıyorum idrar tahlili yaptım sonuç pozitif yanlış olma ihtimali var mıdır sizce?

Tamam canım.bi an önce iyileşmek istiyorum.o kadar cok ilac yutuyorum ki bebeğim icin de cok korkuyorum Allahıma emanet.

canım, dr lar fayda zarar oranına göre ilaç kullanıyorlar. birşey olmaz inşallah. canını sıkma. zorunlu kullanıyorsun ilaçları. kullanmasan daha olumsuz etkilenir bebeğin. Allaha emanet.

benim dr larımdan hiç karından bakan olmadı. alttan daha iyi anlaşılıyormuş. nasıl iyi anlayacaklarsa öyle baksınlar, sıkıntı yapmayın...

testi tekrarla bence hatta en iyisi sen doktora git. Kimi arkadaşlar pozitifi gördükten sonra adet olduklarını yahut bir sonraki testlerinin negatif çıktığını söylediler. hoş geldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…