2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
GÜNAYDIN güzel Anne adaylarııııııııııııııııııı
bebeğimizin kalp atışlarını dün duyduk ne tarifsiz bi duygudur o :))
hayırlısıyla hepimiz sağlıklı bebişlerimizi alırız kucağımıza inş. :))

gözünaydın canım o pıtpıtları duymak nasıl güzel bir duygudur bilirim inşallah bundada duyarım senin kaçıncı haftaydı?

tebrik ederim darısı bizim başımıza bizde kalp atışını gördük ama duymadık kaç haftalıkken duydunuz

6+5 im bugün.
sağlıklı bi hamilelik ve bebişler diliyorum hepimiz için :)))

dün bizde doktorumuza gittik eveli gün sağlık ocağında idrarda kan gördüklerinden ve akıntı yoğun dediklerinden düşük riski görmüşlerdi çok korkmuştuk dün allahın izniyle tahlillerimizi yaptıkdık doğum doktorumuz risk falan yok daha çok küçük dedi ultrosonda henüz çok küçük nokta şeklinde göründü, on beşgün sonra kalp atışları ve kontrol için çağırdı, idrar yollarında enfeksiyon varmış arada kaşıntı oluyordu o yüzden kaynaklanıyormuş üç tane ilaç yazdı folikasit+kan için demir ve enfeksiyon için. bu arada 4+2 yiz.

Günaydın annecikler

hasta olanlara geçmiş olsun. tez vakit sağlıklarımıza kavuşuruz inşallah. inatçıkeçi ,neva7 umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz. benim de burnum tıkalı acaba bununla ilgili ilaç verdiler mi size?

bebeğinin kalp atışlarını duyanlara tebrikler... duyacak olanlara umutla,sağlıkla heyacanlar... duymak isteyenlere de benim gibi:) darısı başınalar..

annecikler bugün de alalım şöyle en büyük bardakla ılık suyumuzu.. bol bol içelim..

bir de neden aşağıdan bakmalarına korkuyorsunuz. önemli olan bebeğinizin sağlığı. gitmişsiniz dr a ne durumda bir görsün. üsten bakınca küçük olduğu için göremez ve bir sorun varsa erken müdahale edilemez.. böyle düşünün.. bana da dedi. aşağıdan bakmamız dedi. özellikle eşim istemiyor gibi birşey olmaz. dr zaten vajinayle ilgilenmiyor bile aleti koyuyor o kadar.. ilerde doğum için rahim ağzıyla ilgili sorun varsa önceden bilinir..

Son düzenleme:

ayy canim ne guzellll darisi bizim basimiza

Sa
gol canım sanada gecmis olsun.burun icin ilac vermedi.ben antibiyotik ve parol kullanıyorum.digerlerini pek kullanmak istemiyorum.burnuna vikis sürmeni tavsiye ederim acilir hemde bı zararı yok.

Günaydın güzel annişler.nasılsınız bakalım... Biz işe geldik kahvaltımızı yaptık yalnız işi tane cok cok acık cay içtik,bi zararı olmaz herhalde o kadarcık demi?
Birde kızlar seyi sorcam tam 5haftalıkken kese görünür demi? Ve o zaman alttan mı karından mı bakar keseye. Meraktan soruyorum.sürpriz olmasın diye.
Sizler nasılınız ayrıca,bebişlerinize iyi bakıyosunuz dimi?

Sa
gol canım sanada gecmis olsun.burun icin ilac vermedi.ben antibiyotik ve parol kullanıyorum.digerlerini pek kullanmak istemiyorum.burnuna vikis sürmeni tavsiye ederim acilir hemde bı zararı yok.

canım burnumda polip var dolasıyla ilaçlar bile çözüm vermiyor bana. bir sürü sprey verdi hiçbiri de geçirmemişti daha fenalaştırmıştı. gebelik olunca vereceği ilaçlar daha az etkili spreyler olur diye düşünüyorum. bu yüzden gitmek istemiyorum.

Aslında deltacortil iyi geliyor ama onu da gebelikte kullanmak istemiyorum.

viksi dün korka korka denedim. şimdi sen söyleyince bir daha sürdüm. iki gün düzenli kullanıyım.inşallah geçer..

kızlar birşey sorcam size, benim adetlerim hep sancılı geçerdi, ve ben hamile olduğumdan beri aynı şekilde glecekmiş gibi çok ağrım var belim ve sırtım kırılıyor sanki.. Sizde de böyle birşey var mı? Normal midir bu?

Hemşireye sorduğumda normal demişti, ama ağrının şiddetli olması bir yandan da korkutmuyor değil

ohh ohh yarasın bebişe:) açık çay arada en azından birşey olmaz.

ben gittiğimde 4 haftalık dedi dr ama bu netteki adet gününe göre hesaplamalarda 6 haftalık çıkıyor. Altan bakınca daha iyi görünür.kese göründü.

canım adet zamanları gelince adet görecekmiş gibi ağrıyı yaşıyormuşsun maalesef. benim de çok ağrıyordu.

Son düzenleme:

Canim ben bu alttan bakma ısını hiç anlamadım.benim doktorum doguma bir hafta kalana kadar acil bisey olmadıgı sürece alttan bakmıcam dedi.5+4 de gittim ilk muayeneye karnımdan kese gözüktü bu cuma yine çağırmıştı 10 gun gecmis oluyo ama ben hasta olduğumdan Pazartesi falan gidebilirim sanırım.

Son düzenleme:

İnatçı keçi selam nasıl oldun?

kızlar merhaba :) ben aranızda yeniyim

ben gebe olduğumu 2 gün önce pazartesi gümnü öğrendim . pco hastasıydım klomen denesi olmuştu bu ay çok şükür kan testinde hamile olduğumu öğrendim . henüz kesemizi göremedik cumartesi doktora randevumuz var . internetten hesaplamalara göre 4+6 . gün bugun , bende kalp atışlarını ne zaman duyabilirim onu merak ediyorum henüz kimselere söylemiyoruz eşimle öle bir karar aldık, önce keseyi görelim sonra dayanabilrsek kalp atışlarını duyana kadar söylemeyelim diyoruz

Rahim genişlediğinden dolayı ağrıların olması çok muhtemel canım. Tedirgin olma. Bebek iyice yerleşiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…