GÜNAYDIN güzel Anne adaylarııııııııııııııııııı
bebeğimizin kalp atışlarını dün duyduk ne tarifsiz bi duygudur o :))
hayırlısıyla hepimiz sağlıklı bebişlerimizi alırız kucağımıza inş. :))
GÜNAYDIN güzel Anne adaylarııııııııııııııııııı
bebeğimizin kalp atışlarını dün duyduk ne tarifsiz bi duygudur o :))
hayırlısıyla hepimiz sağlıklı bebişlerimizi alırız kucağımıza inş. :))
Günaydın annecikler
hasta olanlara geçmiş olsun. tez vakit sağlıklarımıza kavuşuruz inşallah. inatçıkeçi ,neva7 umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz. benim de burnum tıkalı acaba bununla ilgili ilaç verdiler mi size?
bebeğinin kalp atışlarını duyanlara tebrikler... duyacak olanlara umutla,sağlıkla heyacanlar... duymak isteyenlere de benim gibi:) darısı başınalar..
annecikler bugün de alalım şöyle en büyük bardakla ılık suyumuzu.. bol bol içelim..
bir de neden aşağıdan bakmalarına korkuyorsunuz. önemli olan bebeğinizin sağlığı. gitmişsiniz dr a ne durumda bir görsün. üsten bakınca küçük olduğu için göremez ve bir sorun varsa erken müdahale edilemez.. böyle düşünün.. bana da dedi. aşağıdan bakmamız dedi. özellikle eşim istemiyor gibi birşey olmaz. dr zaten vajinayle ilgilenmiyor bile aleti koyuyor o kadar.. ilerde doğum için rahim ağzıyla ilgili sorun varsa önceden bilinir..
Sa
gol canım sanada gecmis olsun.burun icin ilac vermedi.ben antibiyotik ve parol kullanıyorum.digerlerini pek kullanmak istemiyorum.burnuna vikis sürmeni tavsiye ederim acilir hemde bı zararı yok.
Günaydın güzel annişler.nasılsınız bakalım... Biz işe geldik kahvaltımızı yaptık yalnız işi tane cok cok acık cay içtik,bi zararı olmaz herhalde o kadarcık demi?
Birde kızlar seyi sorcam tam 5haftalıkken kese görünür demi? Ve o zaman alttan mı karından mı bakar keseye. Meraktan soruyorum.sürpriz olmasın diye.
Sizler nasılınız ayrıca,bebişlerinize iyi bakıyosunuz dimi?
kızlar birşey sorcam size, benim adetlerim hep sancılı geçerdi, ve ben hamile olduğumdan beri aynı şekilde glecekmiş gibi çok ağrım var belim ve sırtım kırılıyor sanki.. Sizde de böyle birşey var mı? Normal midir bu?
Hemşireye sorduğumda normal demişti, ama ağrının şiddetli olması bir yandan da korkutmuyor değil
Günaydın güzel annişler.nasılsınız bakalım... Biz işe geldik kahvaltımızı yaptık yalnız işi tane cok cok acık cay içtik,bi zararı olmaz herhalde o kadarcık demi?
Birde kızlar seyi sorcam tam 5haftalıkken kese görünür demi? Ve o zaman alttan mı karından mı bakar keseye. Meraktan soruyorum.sürpriz olmasın diye.
Sizler nasılınız ayrıca,bebişlerinize iyi bakıyosunuz dimi?
Günaydın cic annişler, bebişlerin kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz?
canım adet zamanları gelince adet görecekmiş gibi ağrıyı yaşıyormuşsun maalesef. benim de çok ağrıyordu.
Canim ben bu alttan bakma ısını hiç anlamadım.benim doktorum doguma bir hafta kalana kadar acil bisey olmadıgı sürece alttan bakmışsam dedi.5+4 de gittim ilk muayeneye karnımdan kese gözüktü bu cuma yine çağırmıştı 10 gun gecmis oluyo ama ben hasta olduğumdan Pazartesi falan gidebilirim sanırım.
herkes Günaydın güzel anneler . ben 6+1 de duydum pıt pıtları darısı duymak isteyenlerin başına.
kızlar birşey sorcam size, benim adetlerim hep sancılı geçerdi, ve ben hamile olduğumdan beri aynı şekilde glecekmiş gibi çok ağrım var belim ve sırtım kırılıyor sanki.. Sizde de böyle birşey var mı? Normal midir bu?
Hemşireye sorduğumda normal demişti, ama ağrının şiddetli olması bir yandan da korkutmuyor değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?