2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selamlar kızlar bizde geldik ogluşla

canım hoşgeldin aynen devam :)

hatunlar nasılsınız bakem ne var ne yok.çoluk çocuk nasıl? odadaki mesai arkadaşlarım beni sinir ede ede bitiremediler. dün akşam gider ayak yine sinir ettiler. iftar davetlerinden konuşuldu,biri ordan sen misafir çağırıyor musun dedi ben de bu halimle çağıramıyorum dedim.diğeri de sen çağırma anca otur tarzında bir laf söyledi. ben eve gidince kendimi nereye atacağımı bilmiyorum dedim. sen şunu ye bunu ye diyolar onunkalorisi çok yemek istemiyorum dedim.biriordan çıkıyor ebru şallı olacak ya zayıf olacak ya dedi bend e ebru şallı olsaydım 5-6 kiloyla bitirirdim bu zaman kadar 10 kilo aldim dedim.biri çıkıyor bu yeniler izin alıyor biz alamıyoruz bir de işe yeni başlıyor hemen hamile kalıyor dedi. bu söylenecek laf mı.senin haddine mi düşmüş benm hamile olmam.sana soracaktım zaten hamile olurken. biri çıkıyor içtiğim ilaç sayısına yorum yapıyor çok içiyormuşum dr ne yapmış o kadar çok içilir miymiş. benm depolarım boşalmış bunlar neden bahsediyorlar.aaayyy beni çileden çıkarıyorlar. buraya gelin de bunları el birliğiyle bir haklayın kızlar ya

slm kızlar nasılsınız
maşallah sohbetin ucu bucağı yok geçmişi okuyamadım inanın
keyifler nasıl?

doğumdan değil de çataldan korkuyorum...

hep aynı şeyler canım bel ağrısı toto ağrısı gece uyuyamamazlık...
aman canım onlarsa sorun yok ben artık bir yerim ağrımasa acaba niye ağrımıyor dicem o derece yani

hakkatten ya ben doğumdan korkmuyorum ama bu gidişle korkucam..ben de bir uykuya düşkün ben mi varım diyodum ki yalnız değilmişim

milletin derdi neden bunları bu kadar geriyor ki anlamıyorum ya...

sana ne ya ister davet ederim ister etmem..ister ilaçiçerim ister içmem..ister kilo alırım ister almam..sana mı hesap verecem...bak sinirlendim yine...

selamlar kızlar bizde geldik ogluşla

canım hoşgeldin aynen devam :)
hoşbulduk canım sen de hoşgeldin nasılsın

amaaaan çok da tın de sen de hiiiç umursama cevap bile verme bak o zaman onlar nasıl mort oluyor sinirden sen niye takıyon ki sen hamilesin başkaları taksın boşver

hoşgeldiniz canım....
hoşbulduk canım

iyi diyelim iyi olsun kaburgalarım arasındaki etler çürümüş gibi agrıo sizdede varmı bu tarz agrılar

doğumdan değil de çataldan korkuyorum...
cataldı acılmaydı dogumdu hepsınden tırsıyorum ama bellı etmıyorumm :18::18:

canımm bende ıkı gundur boyle ama cokk uyumak bana ıyı gelmıyor vucudumun her yerı agrıyor hıc dınlenmıs olmuyorum aksıne daha cok yoruluyorum gercı gecelerıde uyudugum pek soylenemez saga yatıyorum agrılaar gırıyor bebık tepıklıyor rahatsız oldu dıyorum sola yatırum yıne aynı ne yana donecegımı sasırdımm soyle serıle serıle yatmayı ozledımm cocuk dogunca uyuyamayacan dıyor herkes sankı sımdı cok uyuyorum

yaa seçme mi senn oda arkadaşların zülaal..getirtmesinler beni oraya

hoşbulduk canım

iyi diyelim iyi olsun kaburgalarım arasındaki etler çürümüş gibi agrıo sizdede varmı bu tarz agrılar

doğurayım diyorum ya sürekli gidip kendime bir saat masaj yaptıracağım...kemiklerim etlerim kendine gelsin diye...

slm kızlar nasılsınız
maşallah sohbetin ucu bucağı yok geçmişi okuyamadım inanın
keyifler nasıl?
selam canım ıyıyız cok sukur sen nasılsınn ???

hoşbulduk canım

ıkı uc gun benımde sag kaburganın altı agrıdı oglum bı kac gun devamlı oradan attı tepıklerı artık buyuduler yerlerıde darlastı bıraz sert donse karnımın etlerı kemıklerm agrıyor

hoşbulduk canım

valla canım nerem ağrımıyorki bir gün bir yer diğer gün öbür yer öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte

ben yatarken çok rahatsız hissetmiyorum kendimi sadece arada göğsümde baskı hissediyorum nefesim sıkışıyor sanki onun haricinde de her zaman yan yatma alışkanlığım vardı o yüzden rahatsız olmuyorum şimdilik

hoşgeldin canım ne olsun oğluşla karnımızı doyuruyoruz..

hb
afıyet olsun kan olsun paşaya :)

hamilelik kişisel bi durum insanın kendine özgü bende gıcıgım bu yorum yapanlara falan.takmayın ayol

çatı muhabbetini kaçırmışım demekki dün... bugun azcık ıyı gibiyim sabah suratım fena şişmişti ama napalım bi iyi bi kötü geçircez heralde

çataldan ve doğum sonrası dikişten:18::18:neyse kapatalım iyice tırsmaya başlayacağım...

ben uyku arasında soldan saga donerken bıle uyanıyorum bıde 3-4 kez lavaboya kalkıyorum uyku neyım kalmıyor anlayacagınız boyle parca parca oglene kadar uyuyoruz ondada dayak yemıs gıbı kalkıyoruz artık bıze uyku haram doguncada ayrı uyutmazlr sıpalar

aynen öyle canım ben iki arada bir derede doğurdum bile..kordonu da herif kesti...anam şimdi böyle gülüyorum da sancılar geldiğinde netcem acaba...:18::18:canım şişkinliğe dikkat et...her ağrım var çok şükür hiç şişmedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…