bu ramazan geldiğinden beri doğru düzgün giremiyorum malum gelen giden oluyor hazırlığı temizliği filan derken insan vakit bulamıyor bugün de biz davetliyiz biraz da başkaları hazırlık yapsın dimi amabu arada 2 günde 3000 küsürlü sayfalra gelmişsiniz o yüzden geçmişi okuyamadım kimsenin hayatında bir değişiklik yok dimi aynen devam
selam topikdaşlarrr nasılsınız bakalım halınız keyfınız ruhanıyetınız nasıllar efendımmbız ıkı gundur pek bı uykuya dustuk oglene kadar yatıyoruz oglusumla ama calısan anneler yanlıs anlamasın nıspett felan deıl bu
cataldan felan muhabbet etmıssınız kızlar ben dogumdu felan dusundukce elım ayagım tıtrıyor o yuzden hıc dusunmek bıle ıstemıyorum bazı seylerı her turlu gorucez bugunden stres yapmayalım kendımıze gunu gelınce goruruz ıns:18::18::18:
aman canım onlarsa sorun yok ben artık bir yerim ağrımasa acaba niye ağrımıyor dicem o derece yani
hep aynı şeyler canım bel ağrısı toto ağrısı gece uyuyamamazlık...
selam topikdaşlarrr nasılsınız bakalım halınız keyfınız ruhanıyetınız nasıllar efendımmbız ıkı gundur pek bı uykuya dustuk oglene kadar yatıyoruz oglusumla ama calısan anneler yanlıs anlamasın nıspett felan deıl bu
cataldan felan muhabbet etmıssınız kızlar ben dogumdu felan dusundukce elım ayagım tıtrıyor o yuzden hıc dusunmek bıle ıstemıyorum bazı seylerı her turlu gorucez bugunden stres yapmayalım kendımıze gunu gelınce goruruz ıns:18::18::18:
hatunlar nasılsınız bakem ne var ne yok.çoluk çocuk nasıl? odadaki mesai arkadaşlarım beni sinir ede ede bitiremediler. dün akşam gider ayak yine sinir ettiler. iftar davetlerinden konuşuldu,biri ordan sen misafir çağırıyor musun dedi ben de bu halimle çağıramıyorum dedim.diğeri de sen çağırma anca otur tarzında bir laf söyledi. ben eve gidince kendimi nereye atacağımı bilmiyorum dedim. sen şunu ye bunu ye diyolar onunkalorisi çok yemek istemiyorum dedim.biriordan çıkıyor ebru şallı olacak ya zayıf olacak ya dedi bend e ebru şallı olsaydım 5-6 kiloyla bitirirdim bu zaman kadar 10 kilo aldim dedim.biri çıkıyor bu yeniler izin alıyor biz alamıyoruz bir de işe yeni başlıyor hemen hamile kalıyor dedi. bu söylenecek laf mı.senin haddine mi düşmüş benm hamile olmam.sana soracaktım zaten hamile olurken. biri çıkıyor içtiğim ilaç sayısına yorum yapıyor çok içiyormuşum dr ne yapmış o kadar çok içilir miymiş. benm depolarım boşalmış bunlar neden bahsediyorlar.aaayyy beni çileden çıkarıyorlar. buraya gelin de bunları el birliğiyle bir haklayın kızlar ya
selamlar kızlar bizde geldik ogluşla
canım hoşgeldin aynen devam :)
hoşbulduk canım sen de hoşgeldin nasılsınselamlar kızlar bizde geldik ogluşla
canım hoşgeldin aynen devam :)
hatunlar nasılsınız bakem ne var ne yok.çoluk çocuk nasıl? odadaki mesai arkadaşlarım beni sinir ede ede bitiremediler. dün akşam gider ayak yine sinir ettiler. iftar davetlerinden konuşuldu,biri ordan sen misafir çağırıyor musun dedi ben de bu halimle çağıramıyorum dedim.diğeri de sen çağırma anca otur tarzında bir laf söyledi. ben eve gidince kendimi nereye atacağımı bilmiyorum dedim. sen şunu ye bunu ye diyolar onunkalorisi çok yemek istemiyorum dedim.biriordan çıkıyor ebru şallı olacak ya zayıf olacak ya dedi bend e ebru şallı olsaydım 5-6 kiloyla bitirirdim bu zaman kadar 10 kilo aldim dedim.biri çıkıyor bu yeniler izin alıyor biz alamıyoruz bir de işe yeni başlıyor hemen hamile kalıyor dedi. bu söylenecek laf mı.senin haddine mi düşmüş benm hamile olmam.sana soracaktım zaten hamile olurken. biri çıkıyor içtiğim ilaç sayısına yorum yapıyor çok içiyormuşum dr ne yapmış o kadar çok içilir miymiş. benm depolarım boşalmış bunlar neden bahsediyorlar.aaayyy beni çileden çıkarıyorlar. buraya gelin de bunları el birliğiyle bir haklayın kızlar ya
slm kızlar nasılsınız
maşallah sohbetin ucu bucağı yok geçmişi okuyamadım inanın
keyifler nasıl?
hoşbulduk canımhoşgeldiniz canım....
hoşbulduk canım sen de hoşgeldin nasılsın
amaaaan çok da tın de sen de hiiiç umursama cevap bile verme bak o zaman onlar nasıl mort oluyor sinirden sen niye takıyon ki sen hamilesin başkaları taksın boşver
cataldı acılmaydı dogumdu hepsınden tırsıyorum ama bellı etmıyorumm :18::18:
doğumdan değil de çataldan korkuyorum...
canımm bende ıkı gundur boyle ama cokk uyumak bana ıyı gelmıyor vucudumun her yerı agrıyor hıc dınlenmıs olmuyorum aksıne daha cok yoruluyorum gercı gecelerıde uyudugum pek soylenemez saga yatıyorum agrılaar gırıyor bebık tepıklıyor rahatsız oldu dıyorum sola yatırum yıne aynı ne yana donecegımı sasırdımm soyle serıle serıle yatmayı ozledımm cocuk dogunca uyuyamayacan dıyor herkes sankı sımdı cok uyuyorumaman canım onlarsa sorun yok ben artık bir yerim ağrımasa acaba niye ağrımıyor dicem o derece yani
hakkatten ya ben doğumdan korkmuyorum ama bu gidişle korkucam..ben de bir uykuya düşkün ben mi varım diyodum ki yalnız değilmişim
hoşbulduk canım
iyi diyelim iyi olsun kaburgalarım arasındaki etler çürümüş gibi agrıo sizdede varmı bu tarz agrılar
selam canım ıyıyız cok sukur sen nasılsınn ???slm kızlar nasılsınız
maşallah sohbetin ucu bucağı yok geçmişi okuyamadım inanın
keyifler nasıl?
hoşbulduk canım
iyi diyelim iyi olsun kaburgalarım arasındaki etler çürümüş gibi agrıo sizdede varmı bu tarz agrılar
valla canım nerem ağrımıyorki bir gün bir yer diğer gün öbür yer öyle yuvarlanıp gidiyoruz iştehoşbulduk canım
canımm bende ıkı gundur boyle ama cokk uyumak bana ıyı gelmıyor vucudumun her yerı agrıyor hıc dınlenmıs olmuyorum aksıne daha cok yoruluyorum gercı gecelerıde uyudugum pek soylenemez saga yatıyorum agrılaar gırıyor bebık tepıklıyor rahatsız oldu dıyorum sola yatırum yıne aynı ne yana donecegımı sasırdımm soyle serıle serıle yatmayı ozledımm cocuk dogunca uyuyamayacan dıyor herkes sankı sımdı cok uyuyorum
hoşgeldin canım ne olsun oğluşla karnımızı doyuruyoruz..
oh doğurduk gitti ...
canımm bende ıkı gundur boyle ama cokk uyumak bana ıyı gelmıyor vucudumun her yerı agrıyor hıc dınlenmıs olmuyorum aksıne daha cok yoruluyorum gercı gecelerıde uyudugum pek soylenemez saga yatıyorum agrılaar gırıyor bebık tepıklıyor rahatsız oldu dıyorum sola yatırum yıne aynı ne yana donecegımı sasırdımm soyle serıle serıle yatmayı ozledımm cocuk dogunca uyuyamayacan dıyor herkes sankı sımdı cok uyuyorum
valla canım nerem ağrımıyorki bir gün bir yer diğer gün öbür yer öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte
ben yatarken çok rahatsız hissetmiyorum kendimi sadece arada göğsümde baskı hissediyorum nefesim sıkışıyor sanki onun haricinde de her zaman yan yatma alışkanlığım vardı o yüzden rahatsız olmuyorum şimdilik
hb
afıyet olsun kan olsun paşaya :)
hamilelik kişisel bi durum insanın kendine özgü bende gıcıgım bu yorum yapanlara falan.takmayın ayol
çatı muhabbetini kaçırmışım demekki dün... bugun azcık ıyı gibiyim sabah suratım fena şişmişti ama napalım bi iyi bi kötü geçircez heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?