evet evet en ıyısı bu konulara hıc gırmemek rabbım kolay dogumlar nasıp etsın hepımızeçataldan ve doğum sonrası dikişten:18::18:neyse kapatalım iyice tırsmaya başlayacağım...
keşke bu kadar kolay olsa
selam topikdaşlarrr nasılsınız bakalım halınız keyfınız ruhanıyetınız nasıllar efendımmbız ıkı gundur pek bı uykuya dustuk oglene kadar yatıyoruz oglusumla ama calısan anneler yanlıs anlamasın nıspett felan deıl bu
cataldan felan muhabbet etmıssınız kızlar ben dogumdu felan dusundukce elım ayagım tıtrıyor o yuzden hıc dusunmek bıle ıstemıyorum bazı seylerı her turlu gorucez bugunden stres yapmayalım kendımıze gunu gelınce goruruz ıns:18::18::18:
aynen ya bende düşünüyorum valladoğurayım diyorum ya sürekli gidip kendime bir saat masaj yaptıracağım...kemiklerim etlerim kendine gelsin diye...
benimde aynen çıkacak sanıyorum bazen patlayıpselam canım ıyıyız cok sukur sen nasılsınn ???
ıkı uc gun benımde sag kaburganın altı agrıdı oglum bı kac gun devamlı oradan attı tepıklerı artık buyuduler yerlerıde darlastı bıraz sert donse karnımın etlerı kemıklerm agrıyor
valla canım nerem ağrımıyorki bir gün bir yer diğer gün öbür yer öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte
ben yatarken çok rahatsız hissetmiyorum kendimi sadece arada göğsümde baskı hissediyorum nefesim sıkışıyor sanki onun haricinde de her zaman yan yatma alışkanlığım vardı o yüzden rahatsız olmuyorum şimdilik
evet evet en ıyısı bu konulara hıc gırmemek rabbım kolay dogumlar nasıp etsın hepımıze
kız fatmik...biz ne günler geçirdik kuzu...bir doğumdan mı tırscaz:18::18:
kız valla kendimi sürekli motive ediyorum başarıcam diye hele o dikişten hiç gözüm korkmuyor en kötü bi igne vururlar biterrr
kız valla kendimi sürekli motive ediyorum başarıcam diye hele o dikişten hiç gözüm korkmuyor en kötü bi igne vururlar biterrr
öğlene kadar uyuyan kuzu istemiyoruzzzz
iyi olmaya calışıyorum içte kör topal ilerliyoruzselam canım ıyıyız cok sukur sen nasılsınn ???
ıkı uc gun benımde sag kaburganın altı agrıdı oglum bı kac gun devamlı oradan attı tepıklerı artık buyuduler yerlerıde darlastı bıraz sert donse karnımın etlerı kemıklerm agrıyor
bende 4. aydan beri var şişlik artık bıktım ellerim uyuşuyor şişecek yer olmadıgından düşün
aynen öyle canım ben iki arada bir derede doğurdum bile..kordonu da herif kesti...anam şimdi böyle gülüyorum da sancılar geldiğinde netcem acaba...:18::18:canım şişkinliğe dikkat et...her ağrım var çok şükür hiç şişmedim..
aslan serap ha şööleeekız fatmik...biz ne günler geçirdik kuzu...bir doğumdan mı tırscaz:18::18:
sorsaydın çiçeği biz getirtidikamin canım..dün annem aramış..umreye giden var mı diyo çevrende..bir çiçek getirtcekmiş..o doğumu kolaylaştırıyormuş...nerden duyuyonuz bunları dedim..kızdım yok çevremde giden mi miden..beni iyice strese sokmayın dedim..
hamileyken masaj sakıncalı mı kızlar bilginiz var mı?
aynen ben de eşime onu diyodum şimdi öğlene kadar uyutuyor beni alıştırıyor ama doğunca napıcam ben zorlanırımben uyku arasında soldan saga donerken bıle uyanıyorum bıde 3-4 kez lavaboya kalkıyorum uyku neyım kalmıyor anlayacagınız boyle parca parca oglene kadar uyuyoruz ondada dayak yemıs gıbı kalkıyoruz artık bıze uyku haram doguncada ayrı uyutmazlr sıpalar
ayy o günlerde gelecek inşallah bak 2,5 ayımız kaldı çok şüküraynen ya bende düşünüyorum valla
benimde aynen çıkacak sanıyorum bazen patlayıp
of of hayırlısıyla ekim gelsin artıkkk doguralımda bebişlerin kokusunu alalımmm
dün arkadaşın kırklı bebegini gördüm Allahım minnacık gözleri açmış bakıo içim gitti oglumda hemen gelse dedim içimden sarsam şöle kucagıma koklasam koklasam
hamileyken masaj sakıncalı mı kızlar bilginiz var mı?
uyuşturmuyorlarmış kuzu...
dogurucaz çatır çatırkız valla kendimi sürekli motive ediyorum başarıcam diye hele o dikişten hiç gözüm korkmuyor en kötü bi igne vururlar biterrr
canım şişlik için tuza dikkat et..ben iki gün misafirim vardı diye yemeklere tuz attım ..iki günde hemen farketti...şişti her bi tarafım.i
bende 4. aydan beri var şişlik artık bıktım ellerim uyuşuyor şişecek yer olmadıgından düşün
tüm testler normal cıktı şukür
belim ağrıyor benimde neden ki catı genişliyomuki acep ?
aslan serap ha şööleee
bende sen gibi tırstıgım dikişle çatal dedmde güldü saçmalama hissetmiyorsun bile dedi
yog öle bişe serap yog unut onu
sorsaydın çiçeği biz getirtidikbelkı dogrudur yaa
psikolojık rahatlardın belkı
sakıncalı olabiliyor bazılarında sor bi istersen gevşeme yumuşama nihayetinde masajcının kucagına pörtletip dogurursun mazallah
ne diosun amannn ozaman epiduraldemi fayda etmezki :18::18:uyuşturmuyorlarmış kuzu...
aynen ben de eşime onu diyodum şimdi öğlene kadar uyutuyor beni alıştırıyor ama doğunca napıcam ben zorlanırım
ayy o günlerde gelecek inşallah bak 2,5 ayımız kaldı çok şükürsevicez öpüp koklicaz onları doya doya
bence bir uzman tarafından yapılırsa bir sakıncası olmaz var mı öyle imkanın
dikerken uyuşturmuolarmı:18:
bende konuşcam o dikiş meselesini doktorla...
aynen ben de eşime onu diyodum şimdi öğlene kadar uyutuyor beni alıştırıyor ama doğunca napıcam ben zorlanırım
ayy o günlerde gelecek inşallah bak 2,5 ayımız kaldı çok şükürsevicez öpüp koklicaz onları doya doya
bence bir uzman tarafından yapılırsa bir sakıncası olmaz var mı öyle imkanın
ne diosun amannn ozaman epiduraldemi fayda etmezki :18::18:
80 günüm kaldı benim hadi 10gün erken gelse bunun günde 10 saatini uyusam kalır 40 gün işti güçtü bubun 5 günü geçse kaldı 15 gün alışverişti falandı filandı bitti sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?