2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

öğlene kadar uyuyan kuzu istemiyoruzzzz

doğurayım diyorum ya sürekli gidip kendime bir saat masaj yaptıracağım...kemiklerim etlerim kendine gelsin diye...
aynen ya bende düşünüyorum valla
benimde aynen çıkacak sanıyorum bazen patlayıp

of of hayırlısıyla ekim gelsin artıkkk doguralımda bebişlerin kokusunu alalımmm
dün arkadaşın kırklı bebegini gördüm Allahım minnacık gözleri açmış bakıo içim gitti oglumda hemen gelse dedim içimden sarsam şöle kucagıma koklasam koklasam

evet evet en ıyısı bu konulara hıc gırmemek rabbım kolay dogumlar nasıp etsın hepımıze

amin canım..dün annem aramış..umreye giden var mı diyo çevrende..bir çiçek getirtcekmiş..o doğumu kolaylaştırıyormuş...nerden duyuyonuz bunları dedim..kızdım yok çevremde giden mi miden..beni iyice strese sokmayın dedim..

öğlene kadar uyuyan kuzu istemiyoruzzzz

bencede canım uyumasınlar oglene kadar ayıp ayıp sabah erkenden kalkp ıse gıden hamısler var burda onlar napsınn aaa olmaz bole kız walla uyuyorum ama uyku denılırse sankı sabaha kadar besık sallamısım gıbı halsızım

iyi olmaya calışıyorum içte kör topal ilerliyoruz
bebişcan nasıl
bende 4. aydan beri var şişlik artık bıktım ellerim uyuşuyor şişecek yer olmadıgından düşün
tüm testler normal cıktı şukür
belim ağrıyor benimde neden ki catı genişliyomuki acep ?
kız fatmik...biz ne günler geçirdik kuzu...bir doğumdan mı tırscaz:18::18:
aslan serap ha şööleee
bende sen gibi tırstıgım dikişle çatal dedmde güldü saçmalama hissetmiyorsun bile dedi
yog öle bişe serap yog unut onu
sorsaydın çiçeği biz getirtidik belkı dogrudur yaa
psikolojık rahatlardın belkı
hamileyken masaj sakıncalı mı kızlar bilginiz var mı?

sakıncalı olabiliyor bazılarında sor bi istersen gevşeme yumuşama nihayetinde masajcının kucagına pörtletip dogurursun mazallah

aynen ben de eşime onu diyodum şimdi öğlene kadar uyutuyor beni alıştırıyor ama doğunca napıcam ben zorlanırım
ayy o günlerde gelecek inşallah bak 2,5 ayımız kaldı çok şükür sevicez öpüp koklicaz onları doya doya
hamileyken masaj sakıncalı mı kızlar bilginiz var mı?

bence bir uzman tarafından yapılırsa bir sakıncası olmaz var mı öyle imkanın

canım şişlik için tuza dikkat et..ben iki gün misafirim vardı diye yemeklere tuz attım ..iki günde hemen farketti...şişti her bi tarafım.

dikişi konuşcam canım oğurmak ne ki pırtlatcaz çıkcak uşaklar...

sordum sonradan çiçeğin adını...zaten bulmuş bi kişi umrede söylemiş bakalım getirir mi..deneyen üç kişinin doğumu da kolay geçmiş ve normal doğum yapmışlar..üstelik biri sezeryan doğum yapmıştı önceden...

valla vücudum öyle msaja istiyo ki şu an bazen yalvarıyorum kocişie..belime accık yapıyo sonra ya sakıncalıysa diyo bırakıyo ama onda bile rahatlıyorum inan...

uyuşturmuyorlarmış kuzu...
ne diosun amannn ozaman epiduraldemi fayda etmezki :18::18:

80 günüm kaldı benim hadi 10gün erken gelse bunun günde 10 saatini uyusam kalır 40 gün işti güçtü bubun 5 günü geçse kaldı 35 gün alışverişti falandı filandı bitti sayılır

Son düzenleme:

var kuzu evin az ilerisinde üç katlı büyük bir güzellik merkezi var bayağı kapsamlı...dr.ve bu işte uzmanlar çalışıyor hep...

epiduralde hissetmezsin canım biz şimdicik normal doğumu konuşuyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…