2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ne güzel hesap yapmışsın öyle... :) yarın bugün doğurcas desene:)

kız senin işyerindekiler seçmece numune heralde, yada hepsi fesat, ne cevap veriyon kız onlara sende hata, bölesini duymazdan gelcen, sorsun öle cevapsız kalsın mozart olsun, aaaa vala geliyom he oraya, fena yolarım ona göre

hamileyken masaj sakıncalı mı kızlar bilginiz var mı?
canım bilen birine yaptırmak gerekiyomuş, bazı noktalar sakıncalı oluyomuş o nedenle hamişken masajı yasaklıyolar

kız valla kendimi sürekli motive ediyorum başarıcam diye hele o dikişten hiç gözüm korkmuyor en kötü bi igne vururlar biterrr

anacım bu muhabbeti daha yaparsanız ne topiğe uğrıcam nede yorum yapçammm aaaaaaaaa şimdiden bu konuları konuşmayalım yaa, boşu boşuna kendimizi korkutmanın anlamı yok, belki hiç anlamıcaz, oldu bittiye gelcek, herkese göre değişir bu durum, millet hastaneye gidince doğurduğunu anlıyo öle haberler duyuyoruz, o yüzden lütfen rica etçem bu konuyu kapatın zaten heryerim arıyo şuanda bunları düşünelim, günü yaşayalım, anı yaşayalım sorasına bakçaz, herşey kısmet

tam olarak bilmiyorum ama eşimin kuzeni geçen sene doğum yaptı demiş doktor anestezi istermisin o da evet demiş dikişi atarken anestezi almışşş

veriyomuşlar canım onu bende sordum bir kaç kişiye..ama doğumdan sonra narkoz almayın boşu boşuna diyolar...

kızlar dikişten korkmayın doğumda orası kendiliğinden uyuşuyormuş geçen sene doğum yapan arkadaşlarımın ikisi de hiç ne kesiyi ne de dikildiğini hissetmiş ikisi de doktor şimdi dikişinde bitti diyince şaşırmışlar ne ara kestiniz ne ara dikiyorsunuz demiş bir hele yani uyuşturmaya gerek bile kalmıyor korkmayın benim tek korkum oranın eski haline dönüp dönmemesi

oooh bitiverdi günler melekler kucaklarımızda ne güzelll

bebıslar ıyı onlarınkeyfıne dıyecek yok yıyıp ıcıp tepıkleyıp yatıyor haftaya randevumuz var onu beklıyorum bakalım napıyor bızımkı ayda bır randevuyu beklemek cok sıkıcı ya zaman gecmıyor ıkı haftaya donse artık

hahahhaha ayyyy ezıneee ne guzel hesap yaptın oyleee canımmm benım

biliyom ben ciceği fatma ana ciceğimi ne öyle bişi eltimde var ona yapıcaz biz sonra o cicek kurutulup tekrar kullanılıyormuşş bendede kullancaz kuru bi çicek suya koyuyosunn

biliyom ben ciceği fatma ana ciceğimi ne öyle bişi eltimde var ona yapıcaz biz sonra o cicek kurutulup tekrar kullanılıyormuşş bendede kullancaz kuru bi çicek suya koyuyosunn

he aynen suya koyuyormuşsun açıldığı an doğum oluyomuş..ama annem bir kerelik kullanıyormuşsun dedi bana...ben söyle getirene beş altı tane getirsin dedim...hayırdır 6 tane mi doğurcan dedi...he dedim o kadar kolay olursa altı taneyi aradan çıkartırım..arkadaşlar var hamile onlarada veririm dedim...

uyu yavrum uyu şaka yapıyommm bennn

benım cevremde hıc umreye gıdenn yokkı bı anneme sorayımm belkı vardır
uyu yavrum uyu şaka yapıyommm bennn

saoll zızagcımmm ızın verdıgın ıcın artık gonul rahatlıgıyla uyuyabılrımm

yaaa uyustururlar demeyın oylee hanı kapatmıstık noldu nerden vardınız yıne orya sız ayrılında gelın bakalımm:18::18:
bencede şu dikiş meselesi korkuttu beni dogumdan sezeryandan kormayan ben dikişten korktum ya

epiduralde hissetmezsin canım biz şimdicik normal doğumu konuşuyoruz...
epidural istemiodum ama düşünmem lazım
ne güzel hesap yapmışsın öyle... :) yarın bugün doğurcas desene:)

veriyomuşlar canım onu bende sordum bir kaç kişiye..ama doğumdan sonra narkoz almayın boşu boşuna diyolar...
aman iyi versinler bencede
:)) bencede böel kolay olsaydı keşke
güzel olduda hala 80 günüm var

dogurucaz çatır çatır
zualb neden cvp vermiyosun şunlaraaa

odada 8 kişiyiz bir de müdür 9 . çok konuşanlar bir başlayınca beni konuşturmuyorlar ki.ben bir türlü laf söyleyemiyorum.ben konuşunca da pabuç dilli oluyorum. hakkıma giriyorlar.hesaplaşacağız öbür tarafta.başka odaya geçsem diyorum başka yerler farklımı ki diyorlar ben de ya sabır diyorum.bir kaç seneye emekli olacaklar,onunla kendimi avutuyorum :)

doktorum büyük bir ihtimal izin vermez...
hımm o zman hiç bulaşma canım vardır bir bildiği

kolay kolay hiç endişelenme ilk doğuran biz değiliz ya zor olsaydı kkimse doğurmazdı hele ikinci üçüncüyü hiç doğurmazdı

doktorlarımızla bu meselerı guzel bı sekılde konusmak lazım kızlar bole kulktan dolma bılgıler sadece bızı strese sokarr ama ben oyle dıkıs yapılacagına ınanmıyorum vardır bı yolu
oyle boyle gecegek ıste bu 80 gun canımm gerıde kalan gunlerı dusunursen hıc bıseyy kalmadı gercektende

soram tuz 4. aydan berı yasak zaten arada tuzsuz yiyemediklerim olunca accık kıypıtıyorum ama kestim sayılır coktan
vay be sezeryandan normale aferın hatuna. ögrenirsen çiçekin adını bızde bulalım
kadın vücudundakı en hızlı iyileşen yer orasıymış bende öyle duymuştum iyileşir inş. hemen 40 ın cıkana kadar en azından iyileşir

bende yakın ara gitmeyi sevmiyorum dr a en son 25. haftada gitttim 32 ye kadar problem olmazsa gitmicem. bişe deyipte kafamı karıştırmasın psıkolojimi zar zor toparlıyorum cunku
kokrmaya erken başlamak istemıyorum
bende duydum zamanında bekarken hatta ama önemsememiştim yinede bulabılırım inş.

arkadaşlar kart yani, emekli olacaklarına göre, ozaman seni acayip kıskanıyo canım bunlar hahaha hiç cvp verme kız, öle sorsunlar sorsunlar cevap alamasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…