ne diosun amannn ozaman epiduraldemi fayda etmezki :18::18:
80 günüm kaldı benim hadi 10gün erken gelse bunun günde 10 saatini uyusam kalır 40 gün işti güçtü bubun 5 günü geçse kaldı 15 gün alışverişti falandı filandı bitti sayılır
kız senin işyerindekiler seçmece numune heralde, yada hepsi fesat, ne cevap veriyon kız onlara sende hata, bölesini duymazdan gelcen, sorsun öle cevapsız kalsın mozart olsun, aaaa vala geliyom he oraya, fena yolarım ona görehatunlar nasılsınız bakem ne var ne yok.çoluk çocuk nasıl? odadaki mesai arkadaşlarım beni sinir ede ede bitiremediler. dün akşam gider ayak yine sinir ettiler. iftar davetlerinden konuşuldu,biri ordan sen misafir çağırıyor musun dedi ben de bu halimle çağıramıyorum dedim.diğeri de sen çağırma anca otur tarzında bir laf söyledi. ben eve gidince kendimi nereye atacağımı bilmiyorum dedim. sen şunu ye bunu ye diyolar onunkalorisi çok yemek istemiyorum dedim.biriordan çıkıyor ebru şallı olacak ya zayıf olacak ya dedi bend e ebru şallı olsaydım 5-6 kiloyla bitirirdim bu zaman kadar 10 kilo aldim dedim.biri çıkıyor bu yeniler izin alıyor biz alamıyoruz bir de işe yeni başlıyor hemen hamile kalıyor dedi. bu söylenecek laf mı.senin haddine mi düşmüş benm hamile olmam.sana soracaktım zaten hamile olurken. biri çıkıyor içtiğim ilaç sayısına yorum yapıyor çok içiyormuşum dr ne yapmış o kadar çok içilir miymiş. benm depolarım boşalmış bunlar neden bahsediyorlar.aaayyy beni çileden çıkarıyorlar. buraya gelin de bunları el birliğiyle bir haklayın kızlar ya
canım bilen birine yaptırmak gerekiyomuş, bazı noktalar sakıncalı oluyomuş o nedenle hamişken masajı yasaklıyolarhamileyken masaj sakıncalı mı kızlar bilginiz var mı?
kız valla kendimi sürekli motive ediyorum başarıcam diye hele o dikişten hiç gözüm korkmuyor en kötü bi igne vururlar biterrr
tam olarak bilmiyorum ama eşimin kuzeni geçen sene doğum yaptı demiş doktor anestezi istermisin o da evet demiş dikişi atarken anestezi almışşş
80 günüm kaldı benim hadi 10gün erken gelse bunun günde 10 saatini uyusam kalır 40 gün işti güçtü bubun 5 günü geçse kaldı 15 gün alışverişti falandı filandı bitti sayılır
bebıslar ıyı onlarınkeyfıne dıyecek yok yıyıp ıcıp tepıkleyıp yatıyor haftaya randevumuz var onu beklıyorum bakalım napıyor bızımkı ayda bır randevuyu beklemek cok sıkıcı ya zaman gecmıyor ıkı haftaya donse artıkiyi olmaya calışıyorum içte kör topal ilerliyoruz
bebişcan nasıl
bende 4. aydan beri var şişlik artık bıktım ellerim uyuşuyor şişecek yer olmadıgından düşün
tüm testler normal cıktı şukür
belim ağrıyor benimde neden ki catı genişliyomuki acep ?
aslan serap ha şööleee
bende sen gibi tırstıgım dikişle çatal dedmde güldü saçmalama hissetmiyorsun bile dedi
yog öle bişe serap yog unut onu
sorsaydın çiçeği biz getirtidikbelkı dogrudur yaa
psikolojık rahatlardın belkı
sakıncalı olabiliyor bazılarında sor bi istersen gevşeme yumuşama nihayetinde masajcının kucagına pörtletip dogurursun mazallah
amin canım..dün annem aramış..umreye giden var mı diyo çevrende..bir çiçek getirtcekmiş..o doğumu kolaylaştırıyormuş...nerden duyuyonuz bunları dedim..kızdım yok çevremde giden mi miden..beni iyice strese sokmayın dedim..
biliyom ben ciceği fatma ana ciceğimi ne öyle bişi eltimde var ona yapıcaz biz sonra o cicek kurutulup tekrar kullanılıyormuşş bendede kullancaz kuru bi çicek suya koyuyosunn
bencede canım uyumasınlar oglene kadar ayıp ayıp sabah erkenden kalkp ıse gıden hamısler var burda onlar napsınn aaa olmaz bole kız walla uyuyorum ama uyku denılırse sankı sabaha kadar besık sallamısım gıbı halsızım
var kuzu evin az ilerisinde üç katlı büyük bir güzellik merkezi var bayağı kapsamlı...dr.ve bu işte uzmanlar çalışıyor hep...
biliyom ben ciceği fatma ana ciceğimi ne öyle bişi eltimde var ona yapıcaz biz sonra o cicek kurutulup tekrar kullanılıyormuşş bendede kullancaz kuru bi çicek suya koyuyosunn
uyu yavrum uyu şaka yapıyommm bennn
hımm doktoruna sorup güvenilir bir yerse yaptırbilirsn bence ama önce doktorunu arayıp sor
bencede şu dikiş meselesi korkuttu beni dogumdan sezeryandan kormayan ben dikişten korktum yayaaa uyustururlar demeyın oylee hanı kapatmıstık noldu nerden vardınız yıne orya sız ayrılında gelın bakalımm:18::18:
epidural istemiodum ama düşünmem lazım
epiduralde hissetmezsin canım biz şimdicik normal doğumu konuşuyoruz...
ne güzel hesap yapmışsın öyle... :) yarın bugün doğurcas desene:)
aman iyi versinler bencedeveriyomuşlar canım onu bende sordum bir kaç kişiye..ama doğumdan sonra narkoz almayın boşu boşuna diyolar...
:)) bencede böel kolay olsaydı keşkekızlar dikişten korkmayın doğumda orası kendiliğinden uyuşuyormuş geçen sene doğum yapan arkadaşlarımın ikisi de hiç ne kesiyi ne de dikildiğini hissetmiş ikisi de doktor şimdi dikişinde bitti diyince şaşırmışlar ne ara kestiniz ne ara dikiyorsunuz demiş bir hele yani uyuşturmaya gerek bile kalmıyor korkmayın benim tek korkum oranın eski haline dönüp dönmemesi
oooh bitiverdi günler melekler kucaklarımızda ne güzelll
güzel olduda hala 80 günüm varbebıslar ıyı onlarınkeyfıne dıyecek yok yıyıp ıcıp tepıkleyıp yatıyor haftaya randevumuz var onu beklıyorum bakalım napıyor bızımkı ayda bır randevuyu beklemek cok sıkıcı ya zaman gecmıyor ıkı haftaya donse artık
hahahhaha ayyyy ezıneee ne guzel hesap yaptın oyleee canımmm benım
dogurucaz çatır çatır
zualb neden cvp vermiyosun şunlaraaa
hımm o zman hiç bulaşma canım vardır bir bildiğidoktorum büyük bir ihtimal izin vermez...
bencede şu dikiş meselesi korkuttu beni dogumdan sezeryandan kormayan ben dikişten korktum ya
aman iyi versinler bencede
:)) bencede böel kolay olsaydı keşke
güzel olduda hala 80 günüm var
bencede şu dikiş meselesi korkuttu beni dogumdan sezeryandan kormayan ben dikişten korktum ya
aman iyi versinler bencede
:)) bencede böel kolay olsaydı keşke
güzel olduda hala 80 günüm var
soram tuz 4. aydan berı yasak zaten arada tuzsuz yiyemediklerim olunca accık kıypıtıyorum ama kestim sayılır coktancanım şişlik için tuza dikkat et..ben iki gün misafirim vardı diye yemeklere tuz attım ..iki günde hemen farketti...şişti her bi tarafım.
dikişi konuşcam canım oğurmak ne ki pırtlatcaz çıkcak uşaklar...
sordum sonradan çiçeğin adını...zaten bulmuş bi kişi umrede söylemiş bakalım getirir mi..deneyen üç kişinin doğumu da kolay geçmiş ve normal doğum yapmışlar..üstelik biri sezeryan doğum yapmıştı önceden...
valla vücudum öyle msaja istiyo ki şu an bazen yalvarıyorum kocişie..belime accık yapıyo sonra ya sakıncalıysa diyo bırakıyo ama onda bile rahatlıyorum inan...
kadın vücudundakı en hızlı iyileşen yer orasıymış bende öyle duymuştum iyileşir inş. hemen 40 ın cıkana kadar en azından iyileşirkızlar dikişten korkmayın doğumda orası kendiliğinden uyuşuyormuş geçen sene doğum yapan arkadaşlarımın ikisi de hiç ne kesiyi ne de dikildiğini hissetmiş ikisi de doktor şimdi dikişinde bitti diyince şaşırmışlar ne ara kestiniz ne ara dikiyorsunuz demiş bir hele yani uyuşturmaya gerek bile kalmıyor korkmayın benim tek korkum oranın eski haline dönüp dönmemesi
oooh bitiverdi günler melekler kucaklarımızda ne güzelll
bende yakın ara gitmeyi sevmiyorum dr a en son 25. haftada gitttim 32 ye kadar problem olmazsa gitmicem. bişe deyipte kafamı karıştırmasın psıkolojimi zar zor toparlıyorum cunkubebıslar ıyı onlarınkeyfıne dıyecek yok yıyıp ıcıp tepıkleyıp yatıyor haftaya randevumuz var onu beklıyorum bakalım napıyor bızımkı ayda bır randevuyu beklemek cok sıkıcı ya zaman gecmıyor ıkı haftaya donse artık
hahahhaha ayyyy ezıneee ne guzel hesap yaptın oyleee canımmm benım
bende duydum zamanında bekarken hatta ama önemsememiştim yinede bulabılırım inş.he aynen suya koyuyormuşsun açıldığı an doğum oluyomuş..ama annem bir kerelik kullanıyormuşsun dedi bana...ben söyle getirene beş altı tane getirsin dedim...hayırdır 6 tane mi doğurcan dedi...he dedim o kadar kolay olursa altı taneyi aradan çıkartırım..arkadaşlar var hamile onlarada veririm dedim...
arkadaşlar kart yani, emekli olacaklarına göre, ozaman seni acayip kıskanıyo canım bunlar hahahaodada 8 kişiyiz bir de müdür 9 . çok konuşanlar bir başlayınca beni konuşturmuyorlar ki.ben bir türlü laf söyleyemiyorum.ben konuşunca da pabuç dilli oluyorum. hakkıma giriyorlar.hesaplaşacağız öbür tarafta.başka odaya geçsem diyorum başka yerler farklımı ki diyorlar ben de ya sabır diyorum.bir kaç seneye emekli olacaklar,onunla kendimi avutuyorum :)
benım cevremde hıc umreye gıdenn yokkı bı anneme sorayımm belkı vardır
saoll zızagcımmm ızın verdıgın ıcın artık gonul rahatlıgıyla uyuyabılrımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?