2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

he benimki de bir doğsa hayırlısıyla diyor ya bazen boğasım geliyo...sanki çilesini çeken o...len ağrıyı sancıyı çeken ben...sıkıntısı herife düşüyo...
benimki bi sefer sen bi doğurcan ben dokuz doğuruyorum dedi. ilk zamanlar çok stresliydi benim
ayyy uyuz oldum senin o işyerindekilere haaa!! bu kadar gıcık olmasada bendede var benzer sorunlar. takmayacaksın canım yoksa insan zaman geçiremiyo işyerinde. ben izne ayrılacağım zamanları düşünüp hayal kuruyorum öyle rahatlıyorum. sende bebeğini düşün boşver tınlama

deneyip görcez kuzu bakalımişe yarıyor mu yaramıyor mu...tabi bulabilirsek...

hımm o zman hiç bulaşma canım vardır bir bildiği

kolay kolay hiç endişelenme ilk doğuran biz değiliz ya zor olsaydı kkimse doğurmazdı hele ikinci üçüncüyü hiç doğurmazdı
dogru diyosunda benim korktugum dogum degil dikiş:18:

bencede vardır bi yolu.
geçecek bakın 200 küsür günlerdeydik şimdi 80lerdeyiz

arkadaşlar kart yani, emekli olacaklarına göre, ozaman seni acayip kıskanıyo canım bunlar hahaha hiç cvp verme kız, öle sorsunlar sorsunlar cevap alamasınlar

benim de çalıştığım okulun kadrosunun %90 ı böyle ememkliliği geçmiş...4-5 öğretmen var emekliği dolmayan..bazen bilgisayarla ilgili bir işleri olunca bastonluklar çekilin emekli olunda yeni öğretmenler gelsin diyorum..gülüyorlar...halbu ki ciddi anlamda söylüyorum..

Son düzenleme:
bana kızacaksınız ama, totolarınızı ölçtünüz mü
hayır ama benim zaten genişti şimdi kaç çıkar acaba mezura da yok evde kız çocuk a genişler diyorlar ki benim kız zaten ölçmeme gerek yok eşim söylüyor sen iyice etlenip butlandın diye ama çok da kilo almadım 4,5 kilo aldım toplam
inşallah öyledir canım bakalım doğurup görcez çabuk mu iyileşeyor zor mu

bencede vardır bi yolu.

dikişten hiç korkma diyor çevremde herkes hiç hissedilmiyormuş sen de korkma

geçende doğumu konuşuyoruz eşimle rengi oldu sapsarı..bende goırgırına mümkünse doğuma benimle gelme dedim..hatta hastaneye bile gelme...o halimle bir de seninle uğraşamam dedim...adam küstü bana..

benım doktorum oyle psıkoljımı bozmuyor rahatlatıyor hemde oglusumu merak edıyorum napıyor ne edıyor gecen seferde tam gorememıstım hıc bısey anlamadım ozledım galıbaa sıpamı ondan gıtmek ıstıyorum

deneyip görcez kuzu bakalımişe yarıyor mu yaramıyor mu...tabi bulabilirsek...

bencede vardır bi yolu.

gectı walla kızlar nasıl gectıı mıde bulantıları korkular derken gectıı bıde bakmıssınız dogum hıkayelerımızı yazıyoruzz

ben anneme sordum kıse yokmus gıdenler dondu nıye once soylemedın dıyorr ne bılem kızlar sımdı soyledı dıyorumm hangı kızlar dıyor dogum zor olursaa sızden bılecemmm kızlarrr

arkadaşlar kart yani, emekli olacaklarına göre, ozaman seni acayip kıskanıyo canım bunlar hahaha hiç cvp verme kız, öle sorsunlar sorsunlar cevap alamasınlar

ilk laf söylediklerinde çok bozulıyorum üzülüyorum.sonra sinirim geçiyor ardından yine laf söylüyorlar yine sinirleniyorum bend e sizin söylediğinz gibi az kaldı gidecem deyip avutuyorum kendimi.herhalde 5 seneye kadar en sivrileri gider

ay inşallah gerçi dogumu yaptıktan sonra dikişin acısımı korkutacak deilmi :))

benimkide bozmuyor psıkolojimi ama 35. haftada ablam 33. haftada görümcem hamile şu an ikisinede erken dogum rıskı dedi, ben bu tarz bişiler cıkmasından korkuyorum acıkcası

valla kuzu annemde bana dün akşam söyledi..bende bugün size söyledim..benim suçum günahım yok...ama ekime kadar giden birileribulunur...benim çevremdekilerde hep gitti geldiler ramazandan önce...annem birini bulmuş tanıdık ramazan umresine gitmiş işte bakalım bulabilecek mi o da...gerçi biliyormuşlar o çiçeği orada herkes doğumu kolaylaştıran çiçek dedin mi veriyomuşlar...

geçende doğumu konuşuyoruz eşimle rengi oldu sapsarı..bende goırgırına mümkünse doğuma benimle gelme dedim..hatta hastaneye bile gelme...o halimle bir de seninle uğraşamam dedim...adam küstü bana..

ayyy sende fenasın haa serapppp ben doğuma annemin yanına gidicem ordaki hastane daha teşkilatlı olduğu için. eşime diyorumki sırf sen her anımda yanımda ol diye sezeryan istiyorum çünkü günü belli oluyo ama normal doğumda ne zaman geliceğini bilmiyosun. ben hastaneye giderken ve her anımda eşim yanımda olsun istiyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…