benimki bi sefer sen bi doğurcan ben dokuz doğuruyorum dedi. ilk zamanlar çok stresliydi benim
he benimki de bir doğsa hayırlısıyla diyor ya bazen boğasım geliyo...sanki çilesini çeken o...len ağrıyı sancıyı çeken ben...sıkıntısı herife düşüyo...
ayyy uyuz oldum senin o işyerindekilere haaa!! bu kadar gıcık olmasada bendede var benzer sorunlar. takmayacaksın canım yoksa insan zaman geçiremiyo işyerinde. ben izne ayrılacağım zamanları düşünüp hayal kuruyorum öyle rahatlıyorum. sende bebeğini düşün boşver tınlamahatunlar nasılsınız bakem ne var ne yok.çoluk çocuk nasıl? odadaki mesai arkadaşlarım beni sinir ede ede bitiremediler. dün akşam gider ayak yine sinir ettiler. iftar davetlerinden konuşuldu,biri ordan sen misafir çağırıyor musun dedi ben de bu halimle çağıramıyorum dedim.diğeri de sen çağırma anca otur tarzında bir laf söyledi. ben eve gidince kendimi nereye atacağımı bilmiyorum dedim. sen şunu ye bunu ye diyolar onunkalorisi çok yemek istemiyorum dedim.biriordan çıkıyor ebru şallı olacak ya zayıf olacak ya dedi bend e ebru şallı olsaydım 5-6 kiloyla bitirirdim bu zaman kadar 10 kilo aldim dedim.biri çıkıyor bu yeniler izin alıyor biz alamıyoruz bir de işe yeni başlıyor hemen hamile kalıyor dedi. bu söylenecek laf mı.senin haddine mi düşmüş benm hamile olmam.sana soracaktım zaten hamile olurken. biri çıkıyor içtiğim ilaç sayısına yorum yapıyor çok içiyormuşum dr ne yapmış o kadar çok içilir miymiş. benm depolarım boşalmış bunlar neden bahsediyorlar.aaayyy beni çileden çıkarıyorlar. buraya gelin de bunları el birliğiyle bir haklayın kızlar ya
bana kızacaksınız ama, totolarınızı ölçtünüz mü
soram tuz 4. aydan berı yasak zaten arada tuzsuz yiyemediklerim olunca accık kıypıtıyorum ama kestim sayılır coktan
vay be sezeryandan normale aferın hatuna. ögrenirsen çiçekin adını bızde bulalım
bende duydum zamanında bekarken hatta ama önemsememiştim yinede bulabılırım inş.
dogru diyosunda benim korktugum dogum degil dikiş:18:hımm o zman hiç bulaşma canım vardır bir bildiği
kolay kolay hiç endişelenme ilk doğuran biz değiliz ya zor olsaydı kkimse doğurmazdı hele ikinci üçüncüyü hiç doğurmazdı
doktorlarımızla bu meselerı guzel bı sekılde konusmak lazım kızlar bole kulktan dolma bılgıler sadece bızı strese sokarr ama ben oyle dıkıs yapılacagına ınanmıyorum vardır bı yolu
oyle boyle gecegek ıste bu 80 gun canımm gerıde kalan gunlerı dusunursen hıc bıseyy kalmadı gercektende
arkadaşlar kart yani, emekli olacaklarına göre, ozaman seni acayip kıskanıyo canım bunlar hahahahiç cvp verme kız, öle sorsunlar sorsunlar cevap alamasınlar
neden ölçcez?
kız cocugu toto büyütüyor ondanmı
benim aslende büyüktüölçüye gelmez artıkın ahahaha
hayır ama benim zaten genişti şimdi kaç çıkar acaba mezura da yok evde kız çocuk a genişler diyorlar ki benim kız zaten ölçmeme gerek yok eşim söylüyor sen iyice etlenip butlandın diye ama çok da kilo almadım 4,5 kilo aldım toplambana kızacaksınız ama, totolarınızı ölçtünüz mü
inşallah öyledir canım bakalım doğurup görcez çabuk mu iyileşeyor zor musoram tuz 4. aydan berı yasak zaten arada tuzsuz yiyemediklerim olunca accık kıypıtıyorum ama kestim sayılır coktan
vay be sezeryandan normale aferın hatuna. ögrenirsen çiçekin adını bızde bulalım
kadın vücudundakı en hızlı iyileşen yer orasıymış bende öyle duymuştum iyileşir inş. hemen 40 ın cıkana kadar en azından iyileşir
bende yakın ara gitmeyi sevmiyorum dr a en son 25. haftada gitttim 32 ye kadar problem olmazsa gitmicem. bişe deyipte kafamı karıştırmasın psıkolojimi zar zor toparlıyorum cunku
kokrmaya erken başlamak istemıyorum
bende duydum zamanında bekarken hatta ama önemsememiştim yinede bulabılırım inş.
dogru diyosunda benim korktugum dogum degil dikiş:18:
bencede vardır bi yolu.
geçecek bakın 200 küsür günlerdeydik şimdi 80lerdeyiz
senin için kalktım hemen ölçtüm canım rekor bendedir herhalde 105 cmvar mı artıran....
benimki bi sefer sen bi doğurcan ben dokuz doğuruyorum dedi. ilk zamanlar çok stresliydi benim
ayyy uyuz oldum senin o işyerindekilere haaa!! bu kadar gıcık olmasada bendede var benzer sorunlar. takmayacaksın canım yoksa insan zaman geçiremiyo işyerinde. ben izne ayrılacağım zamanları düşünüp hayal kuruyorum öyle rahatlıyorum. sende bebeğini düşün boşver tınlama
benım doktorum oyle psıkoljımı bozmuyor rahatlatıyor hemde oglusumu merak edıyorum napıyor ne edıyor gecen seferde tam gorememıstım hıc bısey anlamadım ozledım galıbaa sıpamı ondan gıtmek ıstıyorumsoram tuz 4. aydan berı yasak zaten arada tuzsuz yiyemediklerim olunca accık kıypıtıyorum ama kestim sayılır coktan
kadın vücudundakı en hızlı iyileşen yer orasıymış bende öyle duymuştum iyileşir inş. hemen 40 ın cıkana kadar en azından iyileşir
bende yakın ara gitmeyi sevmiyorum dr a en son 25. haftada gitttim 32 ye kadar problem olmazsa gitmicem. bişe deyipte kafamı karıştırmasın psıkolojimi zar zor toparlıyorum cunku
kokrmaya erken başlamak istemıyorum
deneyip görcez kuzu bakalımişe yarıyor mu yaramıyor mu...tabi bulabilirsek...
dogru diyosunda benim korktugum dogum degil dikiş:18:
bencede vardır bi yolu.
geçecek bakın 200 küsür günlerdeydik şimdi 80lerdeyiz
iş yerinde ölççek bişe yok yoksa rekoru patlatmıştım şimdiye
benim de çalıştığım okulun kadrosunun %90 ı böyle ememkliliği geçmiş...4-5 öğretmen var emekliği dolmayan..bazen bilgisayarla ilgili bir işleri olunca bastonluklar çekilin emekli olunda yeni öğretmenler gelsin diyorum..gülüyorlar...halbu ki ciddi anlamda söylüyorum..
arkadaşlar kart yani, emekli olacaklarına göre, ozaman seni acayip kıskanıyo canım bunlar hahahahiç cvp verme kız, öle sorsunlar sorsunlar cevap alamasınlar
ayyy uyuz oldum senin o işyerindekilere haaa!! bu kadar gıcık olmasada bendede var benzer sorunlar. takmayacaksın canım yoksa insan zaman geçiremiyo işyerinde. ben izne ayrılacağım zamanları düşünüp hayal kuruyorum öyle rahatlıyorum. sende bebeğini düşün boşver tınlama
hayır ama benim zaten genişti şimdi kaç çıkar acaba mezura da yok evde kız çocuk a genişler diyorlar ki benim kız zaten ölçmeme gerek yok eşim söylüyor sen iyice etlenip butlandın diye ama çok da kilo almadım 4,5 kilo aldım toplam
inşallah öyledir canım bakalım doğurup görcez çabuk mu iyileşeyor zor mu
dikişten hiç korkma diyor çevremde herkes hiç hissedilmiyormuş sen de korkma
benım doktorum oyle psıkoljımı bozmuyor rahatlatıyor hemde oglusumu merak edıyorum napıyor ne edıyor gecen seferde tam gorememıstım hıc bısey anlamadım ozledım galıbaa sıpamı ondan gıtmek ıstıyorum
gectı walla kızlar nasıl gectıı mıde bulantıları korkular derken gectıı bıde bakmıssınız dogum hıkayelerımızı yazıyoruzz
ben anneme sordum kıse yokmus gıdenler dondu nıye once soylemedın dıyorr ne bılem kızlar sımdı soyledı dıyorumm hangı kızlar dıyordogum zor olursaa sızden bılecemmm kızlarrr
benım doktorum oyle psıkoljımı bozmuyor rahatlatıyor hemde oglusumu merak edıyorum napıyor ne edıyor gecen seferde tam gorememıstım hıc bısey anlamadım ozledım galıbaa sıpamı ondan gıtmek ıstıyorum
gectı walla kızlar nasıl gectıı mıde bulantıları korkular derken gectıı bıde bakmıssınız dogum hıkayelerımızı yazıyoruzz
ben anneme sordum kıse yokmus gıdenler dondu nıye once soylemedın dıyorr ne bılem kızlar sımdı soyledı dıyorumm hangı kızlar dıyordogum zor olursaa sızden bılecemmm kızlarrr
iş yerinde ölççek bişe yok yoksa rekoru patlatmıştım şimdiye
ölçmedim ben en kısa zamanda ölçücem ama bende merak ettim
geçende doğumu konuşuyoruz eşimle rengi oldu sapsarı..bende goırgırına mümkünse doğuma benimle gelme dedim..hatta hastaneye bile gelme...o halimle bir de seninle uğraşamam dedim...adam küstü bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?