2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bu totoların sonu ne olacak gari...

koy çuvala salla salla vur duvara
ben tedavilerden,pkodan bide kilolu hamile kaldım doguruvereyim sağ salim 1 kışı o poponun derdini anlamakla bebiş arasında geçircem
care yok rejim topigindede görüşürüz cancazım

evet ya neden emekli olmuyorlarki burda benim gibi atama bekleyen genç öğretmenler var

sezeryanda imkanı yok sokmam..düşer müşer bayılır beni bırakıp onula uğraşırlar..doktorları sıkıntıya sokamam...

Kızlar sizde de oluyo mu bi deyin hele...benim bebiş karnımda toplanıp taş gibi oluyor karnım yavaş yavaş kazınır gibi biraz sonra geçiyor dün çok oldu internetten baktım doğuma hazırlık kasılmalarıymış henüz doktoruma sormadım ama ben de 4. aydan beri arada oluyodu ben de bebeğin hareketi sanıyodum.

benim diyet topiğim var kuzu bir pırtlatayım kızlarla kaldığımız yerden devam etcez inşallah...

günler azaldıkça sabırsızlanıyorum ben ya önceden daha çok var deyiip avutuodum kendimi ama şimdi günler geçmio sanki

sirappp önceden söylesedın ya anacım yenı dondu umreden

benimkide bozmuyor psıkolojimi ama 35. haftada ablam 33. haftada görümcem hamile şu an ikisinede erken dogum rıskı dedi, ben bu tarz bişiler cıkmasından korkuyorum acıkcası

allah korusun canım ıcını ferah tut oyle seyler getırme aklına bzım yavrucuklar akıllı gununde geleıcekler ınsallah

herkes gıdıp gelmıs bızımde daha gıden olurmu dedım yok artık haca gıdecekler dedı ama kuranda bı sure varmıs onu bı arastırıyım dedı
hemen kalkıp ölçtüm ben 96cm

cullucann sen ıyıymıssın canımm

ay inşallah gerçi dogumu yaptıktan sonra dikişin acısımı korkutacak deilmi :))
aynen öyle sıkıntı yok relaks

evet ben de o tarz birşeyler oluyor sanki mekik çekmişte kaslarda yanma acıma oluyor gibiydi sert de oluyordu doktoruma sordum magnezyum verdi

ne hamaratım hanımlar hem size laf yetiştirdim hem de koltukların yastık kılıflarını halleettim maşallah bana

benim diyet topiğim var kuzu bir pırtlatayım kızlarla kaldığımız yerden devam etcez inşallah...
ooh iyi bak benıde götürürsün oraya bende başlarım sizle

inşallah canım

olmaz mı oluyor ya bneıde korkutuyor son zamanlarda arttı hattasankı burkuluyor için ve sankı ortaya toplanıyor büzüşüyor gibi değil mi gecen ıftara dağa çıktık akadşlarla yolda oldu kımseye bışey de dıyemedım sankı butun karnım ortada toplandı sertçe ilk oldugunda herhalde döndü dedım ama haftaya kontrolum doktoruma sorucam babakılm erkn mı yaşıyoruz bunları

ne hamaratım hanımlar hem size laf yetiştirdim hem de koltukların yastık kılıflarını halleettim maşallah bana

lina sen dayak istiyosun bıtıremdın şu evın işlerini kız ben bıraz iş yapayım desem karnım sertleşiyo olmuyo mu sende ben yapmıyom bişey sadece karnımı doyuracak bıseyler yapıyorum okadar dıkkat et cancazım kendıne ya

belki çıkar kuzu bende araştırıyorum çevremden...eşime demedim desem belki o daha kolay bulur birilerini...ama adam da nasıl desin ki eşimin doğumu kolay olsun diye çiçek getir oradan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…