bu totoların sonu ne olacak gari...
benim de çalıştığım okulun kadrosunun %90 ı böyle ememkliliği geçmiş...4-5 öğretmen var emekliği dolmayan..bazen bilgisayarla ilgili bir işleri olunca bastonluklar çekilin emekli olunda yeni öğretmenler gelsin diyorum..gülüyorlar...halbu ki ciddi anlamda söylüyorum..
hemen kalkıp ölçtüm ben 96cm
bende gazınıza gelıp olctum 102 de benden
ayyy sende fenasın haa serappppben doğuma annemin yanına gidicem ordaki hastane daha teşkilatlı olduğu için. eşime diyorumki sırf sen her anımda yanımda ol diye sezeryan istiyorum çünkü günü belli oluyo ama normal doğumda ne zaman geliceğini bilmiyosun. ben hastaneye giderken ve her anımda eşim yanımda olsun istiyorummmm
koy çuvala salla salla vur duvara
ben tedavilerden,pkodan bide kilolu hamile kaldım doguruvereyim sağ salim 1 kışı o poponun derdini anlamakla bebiş arasında geçircem
care yok rejim topigindede görüşürüz cancazım
benım doktorum oyle psıkoljımı bozmuyor rahatlatıyor hemde oglusumu merak edıyorum napıyor ne edıyor gecen seferde tam gorememıstım hıc bısey anlamadım ozledım galıbaa sıpamı ondan gıtmek ıstıyorum
gectı walla kızlar nasıl gectıı mıde bulantıları korkular derken gectıı bıde bakmıssınız dogum hıkayelerımızı yazıyoruzz
ben anneme sordum kıse yokmus gıdenler dondu nıye once soylemedın dıyorr ne bılem kızlar sımdı soyledı dıyorumm hangı kızlar dıyordogum zor olursaa sızden bılecemmm kızlarrr
sirappp önceden söylesedın ya anacım yenı dondu umredenvalla kuzu annemde bana dün akşam söyledi..bende bugün size söyledim..benim suçum günahım yok...ama ekime kadar giden birileribulunur...benim çevremdekilerde hep gitti geldiler ramazandan önce...annem birini bulmuş tanıdık ramazan umresine gitmiş işte bakalım bulabilecek mi o da...gerçi biliyormuşlar o çiçeği orada herkes doğumu kolaylaştıran çiçek dedin mi veriyomuşlar...
benimkide bozmuyor psıkolojimi ama 35. haftada ablam 33. haftada görümcem hamile şu an ikisinede erken dogum rıskı dedi, ben bu tarz bişiler cıkmasından korkuyorum acıkcası
valla kuzu annemde bana dün akşam söyledi..bende bugün size söyledim..benim suçum günahım yok...ama ekime kadar giden birileribulunur...benim çevremdekilerde hep gitti geldiler ramazandan önce...annem birini bulmuş tanıdık ramazan umresine gitmiş işte bakalım bulabilecek mi o da...gerçi biliyormuşlar o çiçeği orada herkes doğumu kolaylaştıran çiçek dedin mi veriyomuşlar...
aynen öyle sıkıntı yok relaksay inşallah gerçi dogumu yaptıktan sonra dikişin acısımı korkutacak deilmi :))
Kızlar sizde de oluyo mu bi deyin hele...benim bebiş karnımda toplanıp taş gibi oluyor karnım yavaş yavaş kazınır gibi biraz sonra geçiyor dün çok oldu internetten baktım doğuma hazırlık kasılmalarıymış henüz doktoruma sormadım ama ben de 4. aydan beri arada oluyodu ben de bebeğin hareketi sanıyodum.
rekor bende
evet ya neden emekli olmuyorlarki burda benim gibi atama bekleyen genç öğretmenler var
ooh iyi bak benıde götürürsün oraya bende başlarım sizle
benim diyet topiğim var kuzu bir pırtlatayım kızlarla kaldığımız yerden devam etcez inşallah...
allah korusun canım ıcını ferah tut oyle seyler getırme aklına bzım yavrucuklar akıllı gununde geleıcekler ınsallah
herkes gıdıp gelmıs bızımde daha gıden olurmu dedım yok artık haca gıdecekler dedı ama kuranda bı sure varmıs onu bı arastırıyım dedı
cullucann sen ıyıymıssın canımm
Kızlar sizde de oluyo mu bi deyin hele...benim bebiş karnımda toplanıp taş gibi oluyor karnım yavaş yavaş kazınır gibi biraz sonra geçiyor dün çok oldu internetten baktım doğuma hazırlık kasılmalarıymış henüz doktoruma sormadım ama ben de 4. aydan beri arada oluyodu ben de bebeğin hareketi sanıyodum.
sirappp önceden söylesedın ya anacım yenı dondu umreden
ne hamaratım hanımlar hem size laf yetiştirdim hem de koltukların yastık kılıflarını halleettim maşallah bana
allah korusun canım ıcını ferah tut oyle seyler getırme aklına bzım yavrucuklar akıllı gununde geleıcekler ınsallah
herkes gıdıp gelmıs bızımde daha gıden olurmu dedım yok artık haca gıdecekler dedı ama kuranda bı sure varmıs onu bı arastırıyım dedı
cullucann sen ıyıymıssın canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?