2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

oluyor olmaz mı bende sadece kılıfları geçirip fermuarlarını çektim normalde bunların süsülü süslü taşları var onları da dikmek lazım denedim karnım zorlanıyor artık doğuma kadar süsüsüz idare etsin

evet aynen öyle içim büzüşüyor yavaş yavaş hatta ay ay ay falan diye bağırıyorum bazen,eşim de sürekli doktoru ara doktoru ara diyo üfffff ben de sürekli doktoru aramayı sevmiyom .Galiba magnezyum falan verecek bu duruma.
Kız sezin iftarda hangi dağa çıktınız,dağcı mısın yoksa sen

Merhaba guzel anneler biz geldik :))
günaydın çalışan çilekeş Annelerrrrrrrrrrr
çalışmayanlar da çilekeş ama fazla uyudukları için kıskanıyorum
Kıskanma kız seninde az kaldı uyumaya
bunu söylemeyen Anne var mı acaba

Eki Görüntüle 763361
Hehehe aynen böyle dediler zamanında vallah. Hiç yemek yemezdim çocukken. O yüzden derdi. Bizimki de iştahsız olursa verecem anneannesine beslesin :))

hahahaha du bakalım diğerlerinide bi duyakkkk

canım bende oluyo hatta bunun için doktora gittim, normal dedi, dahada çok olcak dedi, yalnız belli aralıklarlamı oluyo ona bi bak, eğer süreli oluyosa yani atıyorum 10dk da bir gibi o zaman doktoruna danış onlar yalancı kasılma işte, ama süresi yoksa korkma sakın bebiş güçlendikçe dahada çok oluyo benim günde 2-3 oluyo gari

benimki erkek bebiş belkim ondandır

sen bizden değilsn sen başka gruplarlar takıl 100 cmin altındakiler bizden değil.
olmazzz hep standart, arada benim gibilerinde olması lazım bananeeeeeeeeeee, erkek bebiş benimki demekki totoyu büyütmemiş aferin oğluşuma hahaha

ilkel yöntem nasıl oluyo kız..gerçek ölçümle çık karşıma...
hakkat ya o ney laaaaa:44:bildiğin mezarayla ölçtüm ben net ölçü benimki

bu totoların sonu ne olacak gari...

ahh gariiiiiiiii o totom benım nasıl erip durcek gari sirap kızım dün eşim benı normal doğuma ıkna ettı en ıyı yolu bılıyo kloların gıder dedı içindekı her şey çıkar dedı sezeryanda kalıyouş dedı benım laflarımdı bunlar aaaaaaaaaaa kılo dedı ya hakklısın dedım yenıden doğmuş gibi olurmuş kadın normaalı yapıncaa napcam gari ben ne edip durcem isteyom emme bı yandende korkeyom

hahahaha du bakalım diğerlerinide bi duyakkkk

canım bende oluyo hatta bunun için doktora gittim, normal dedi, dahada çok olcak dedi, yalnız belli aralıklarlamı oluyo ona bi bak, eğer süreli oluyosa yani atıyorum 10dk da bir gibi o zaman doktoruna danış onlar yalancı kasılma işte, ama süresi yoksa korkma sakın bebiş güçlendikçe dahada çok oluyo benim günde 2-3 oluyo gari

benimki erkek bebiş belkim ondandır

sen bizden değilsn sen başka gruplarlar takıl 100 cmin altındakiler bizden değil.
olmazzz hep standart, arada benim gibilerinde olması lazım bananeeeeeeeeeee, erkek bebiş benimki demekki totoyu büyütmemiş aferin oğluşuma hahaha

ilkel yöntem nasıl oluyo kız..gerçek ölçümle çık karşıma...
hakkat ya o ney laaaaa:44:bildiğin mezurayla ölçtüm ben net ölçü benimki

günler azaldıkça sabırsızlanıyorum ben ya önceden daha çok var deyiip avutuodum kendimi ama şimdi günler geçmio sanki
gecer canımcım gecer ramzandı bayramdı hopp bı bakmısız gecmıs allah kolaylıkla kazasız belasız gecmesını nasıp etsınnn ınş
sirappp önceden söylesedın ya anacım yenı dondu umreden

belki çıkar kuzu bende araştırıyorum çevremden...eşime demedim desem belki o daha kolay bulur birilerini...ama adam da nasıl desin ki eşimin doğumu kolay olsun diye çiçek getir oradan...

kızlarr sımdı bı arkadasımla konustumm aktarla bulunuyor o dedı bı arastıralım belkı vardır istanbulda olan arkadaslar msır carsısında da olabılır
benım esımde bulur ama soylemedım sımdı ortalıgı ayaga kaldırır herkesı arar sorar gerek yok kendı ımkanlarımla bulursam bulurum yoksa dua ederız bızde kızlar neyapalım

belki çıkar kuzu bende araştırıyorum çevremden...eşime demedim desem belki o daha kolay bulur birilerini...ama adam da nasıl desin ki eşimin doğumu kolay olsun diye çiçek getir oradan...

CANIM YAA şu çiçeğin adı ne eşimin yengesi umreye gidiyo yarın bulursa getirsin ben gönderirim sana gerçekten.

kız ne dağcıısı ayyyyy güldürdün beni :.1: trabzondayım ben burda dağa çıkılıyoo tesısler var yaylalalr hamsıköy var guzel organık yemeklerı oluyoo yazmıyayım şimcik burdan cumartesı gunu gıttık yanı burda herkes dağa cııyoz dıynce amannnnnn bana da garıp gelırdı skıden buraların konuşması şimdi kapmışım ne bılırdım ben Allahın egelısı olarak dağdır yamadır bızde her yer düzlük

gızzzz benımde irkekim olacak nıye boyle oldukı acepp

kız benimki de oğlan ama maşallah her yerimi büyttü sıpa..bende mesura ile ölçtüm..gerçek ölçümle çıkın karşımıza...

arkadaşlar bu çiçeğin adı ne ve nasıl kullanılıyor bunu da yazın belki aktarda vardır

kızlar büyük aktarlarda olurmuş..dediğin gibi istanbulda bulabilrisiniz ama ben maraşta biraz zor bulurum o çiçeği...insanın eline beziyormuş kapalı bir şekilde el düşünün...

aynen kuzu bende normal istiyorum hem günahlarımızdan kurtulcaz hem vücuttaki pisliklerden..

yok aralıkları belli değil ama 2-3 kez de değil 10 kez olmuştur,herhalde neyse bugün olmadı henüz bakalım kontrolüme de 2 hafta var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…