aynen yaa valla sınıfta geberip gidecekler hala emekli olmuyorlarcanım bazıları için artık okul ticaret hane gibi biryer olmuş...maaşımızı tam versin ek dersimizi de tam versinler emekli olalım diyolar....
Hu huuu ben geldimm
ilkel yöntem nasıl oluyo kız..gerçek ölçümle çık karşıma...ilkel yöntemlerle ölçtüm 109 benımkı
kupa kaldırcam
ooh iyi bak benıde götürürsün oraya bende başlarım sizle
inşallah canım
lina sen dayak istiyosunbıtıremdın şu evın işlerini kız ben bıraz iş yapayım desem karnım sertleşiyo olmuyo mu sende ben yapmıyom bişey sadece karnımı doyuracak bıseyler yapıyorum okadar dıkkat et cancazım kendıne ya
Hu huuu ben geldimm
olmaz mı oluyor ya bneıde korkutuyor son zamanlarda arttı hattasankı burkuluyor için ve sankı ortaya toplanıyor büzüşüyor gibi değil mi gecen ıftara dağa çıktık akadşlarla yolda oldu kımseye bışey de dıyemedım sankı butun karnım ortada toplandı sertçe ilk oldugunda herhalde döndü dedım ama haftaya kontrolum doktoruma sorucam babakılm erkn mı yaşıyoruz bunları
Kıskanma kız seninde az kaldı uyumayagünaydın çalışan çilekeş Annelerrrrrrrrrrr
çalışmayanlar da çilekeş ama fazla uyudukları için kıskanıyorum
Hehehe aynen böyle dediler zamanında vallah. Hiç yemek yemezdim çocukken. O yüzden derdi. Bizimki de iştahsız olursa verecem anneannesine beslesin :))
hahahaharekor bende
canım bende oluyo hatta bunun için doktora gittim, normal dedi, dahada çok olcak dedi, yalnız belli aralıklarlamı oluyo ona bi bak, eğer süreli oluyosa yani atıyorum 10dk da bir gibi o zaman doktoruna danış onlar yalancı kasılma işte, ama süresi yoksa korkma sakın bebiş güçlendikçe dahada çok oluyo benim günde 2-3 oluyo gariKızlar sizde de oluyo mu bi deyin hele...benim bebiş karnımda toplanıp taş gibi oluyor karnım yavaş yavaş kazınır gibi biraz sonra geçiyor dün çok oldu internetten baktım doğuma hazırlık kasılmalarıymış henüz doktoruma sormadım ama ben de 4. aydan beri arada oluyodu ben de bebeğin hareketi sanıyodum.
benimki erkek bebiş belkim ondandırallah korusun canım ıcını ferah tut oyle seyler getırme aklına bzım yavrucuklar akıllı gununde geleıcekler ınsallah
herkes gıdıp gelmıs bızımde daha gıden olurmu dedım yok artık haca gıdecekler dedı ama kuranda bı sure varmıs onu bı arastırıyım dedı
cullucann sen ıyıymıssın canımm
sen bizden değilsn sen başka gruplarlar takıl100 cmin altındakiler bizden değil.
hakkat ya o ney laaaaa:44:bildiğin mezarayla ölçtüm benilkel yöntem nasıl oluyo kız..gerçek ölçümle çık karşıma...
bu totoların sonu ne olacak gari...
hahahaharekor bende
canım bende oluyo hatta bunun için doktora gittim, normal dedi, dahada çok olcak dedi, yalnız belli aralıklarlamı oluyo ona bi bak, eğer süreli oluyosa yani atıyorum 10dk da bir gibi o zaman doktoruna danış onlar yalancı kasılma işte, ama süresi yoksa korkma sakın bebiş güçlendikçe dahada çok oluyo benim günde 2-3 oluyo gariKızlar sizde de oluyo mu bi deyin hele...benim bebiş karnımda toplanıp taş gibi oluyor karnım yavaş yavaş kazınır gibi biraz sonra geçiyor dün çok oldu internetten baktım doğuma hazırlık kasılmalarıymış henüz doktoruma sormadım ama ben de 4. aydan beri arada oluyodu ben de bebeğin hareketi sanıyodum.
benimki erkek bebiş belkim ondandırallah korusun canım ıcını ferah tut oyle seyler getırme aklına bzım yavrucuklar akıllı gununde geleıcekler ınsallah
herkes gıdıp gelmıs bızımde daha gıden olurmu dedım yok artık haca gıdecekler dedı ama kuranda bı sure varmıs onu bı arastırıyım dedı
cullucann sen ıyıymıssın canımm
sen bizden değilsn sen başka gruplarlar takıl100 cmin altındakiler bizden değil.
hakkat ya o ney laaaaa:44:bildiğin mezurayla ölçtüm benilkel yöntem nasıl oluyo kız..gerçek ölçümle çık karşıma...
ilkel yöntemlerle ölçtüm 109 benımkı
kupa kaldırcam
gecer canımcım gecer ramzandı bayramdı hopp bı bakmısız gecmıs allah kolaylıkla kazasız belasız gecmesını nasıp etsınnn ınşgünler azaldıkça sabırsızlanıyorum ben ya önceden daha çok var deyiip avutuodum kendimi ama şimdi günler geçmio sanki
sirappp önceden söylesedın ya anacım yenı dondu umreden
belki çıkar kuzu bende araştırıyorum çevremden...eşime demedim desem belki o daha kolay bulur birilerini...ama adam da nasıl desin ki eşimin doğumu kolay olsun diye çiçek getir oradan...
belki çıkar kuzu bende araştırıyorum çevremden...eşime demedim desem belki o daha kolay bulur birilerini...ama adam da nasıl desin ki eşimin doğumu kolay olsun diye çiçek getir oradan...
evet aynen öyle içim büzüşüyor yavaş yavaş hatta ay ay ay falan diye bağırıyorum bazen,eşim de sürekli doktoru ara doktoru ara diyo üfffff ben de sürekli doktoru aramayı sevmiyom .Galiba magnezyum falan verecek bu duruma.
Kız sezin iftarda hangi dağa çıktınız,dağcı mısın yoksa sen
hahahahadu bakalım diğerlerinide bi duyakkkk
canım bende oluyo hatta bunun için doktora gittim, normal dedi, dahada çok olcak dedi, yalnız belli aralıklarlamı oluyo ona bi bak, eğer süreli oluyosa yani atıyorum 10dk da bir gibi o zaman doktoruna danış onlar yalancı kasılma işte, ama süresi yoksa korkma sakın bebiş güçlendikçe dahada çok oluyo benim günde 2-3 oluyo gari
benimki erkek bebiş belkim ondandır
olmazzz hep standart, arada benim gibilerinde olması lazım bananeeeeeeeeeee, erkek bebiş benimki demekki totoyu büyütmemiş aferin oğluşuma hahaha
hakkat ya o ney laaaaa:44:bildiğin mezarayla ölçtüm bennet ölçü benimki
kız benimki de oğlan ama maşallah her yerimi büyttü sıpa..bende mesura ile ölçtüm..gerçek ölçümle çıkın karşımıza...hahahahadu bakalım diğerlerinide bi duyakkkk
canım bende oluyo hatta bunun için doktora gittim, normal dedi, dahada çok olcak dedi, yalnız belli aralıklarlamı oluyo ona bi bak, eğer süreli oluyosa yani atıyorum 10dk da bir gibi o zaman doktoruna danış onlar yalancı kasılma işte, ama süresi yoksa korkma sakın bebiş güçlendikçe dahada çok oluyo benim günde 2-3 oluyo gari
benimki erkek bebiş belkim ondandır
olmazzz hep standart, arada benim gibilerinde olması lazım bananeeeeeeeeeee, erkek bebiş benimki demekki totoyu büyütmemiş aferin oğluşuma hahaha
hakkat ya o ney laaaaa:44:bildiğin mezarayla ölçtüm bennet ölçü benimki
gecer canımcım gecer ramzandı bayramdı hopp bı bakmısız gecmıs allah kolaylıkla kazasız belasız gecmesını nasıp etsınnn ınş
kızlarr sımdı bı arkadasımla konustumm aktarla bulunuyor o dedı bı arastıralım belkı vardır istanbulda olan arkadaslar msır carsısında da olabılır
benım esımde bulur ama soylemedım sımdı ortalıgı ayaga kaldırır herkesı arar sorar gerek yok kendı ımkanlarımla bulursam bulurum yoksa dua ederız bızde kızlar neyapalım
kızlar büyük aktarlarda olurmuş..dediğin gibi istanbulda bulabilrisiniz ama ben maraşta biraz zor bulurum o çiçeği...insanın eline beziyormuş kapalı bir şekilde el düşünün...gecer canımcım gecer ramzandı bayramdı hopp bı bakmısız gecmıs allah kolaylıkla kazasız belasız gecmesını nasıp etsınnn ınş
kızlarr sımdı bı arkadasımla konustumm aktarla bulunuyor o dedı bı arastıralım belkı vardır istanbulda olan arkadaslar msır carsısında da olabılır
benım esımde bulur ama soylemedım sımdı ortalıgı ayaga kaldırır herkesı arar sorar gerek yok kendı ımkanlarımla bulursam bulurum yoksa dua ederız bızde kızlar neyapalım
ahh gariiiiiiiii o totom benım nasıl erip durcek gari sirap kızımdün eşim benı normal doğuma ıkna ettı en ıyı yolu bılıyo kloların gıder dedı içindekı her şey çıkar dedı sezeryanda kalıyouş dedı benım laflarımdı bunlar aaaaaaaaaaa kılo dedı ya hakklısın dedım yenıden doğmuş gibi olurmuş kadın normaalı yapıncaa napcam gari ben ne edip durcem isteyom emme bı yandende korkeyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?