CANIM YAA şu çiçeğin adı ne eşimin yengesi umreye gidiyo yarın bulursa getirsin ben gönderirim sana gerçekten.
artık sezaryendede temizliyolar be canım merak etmeeeahh gariiiiiiiii o totom benım nasıl erip durcek gari sirap kızımdün eşim benı normal doğuma ıkna ettı en ıyı yolu bılıyo kloların gıder dedı içindekı her şey çıkar dedı sezeryanda kalıyouş dedı benım laflarımdı bunlar aaaaaaaaaaa kılo dedı ya hakklısın dedım yenıden doğmuş gibi olurmuş kadın normaalı yapıncaa napcam gari ben ne edip durcem isteyom emme bı yandende korkeyom
kızlar kolay doğum duası Sümme Sebile Yesserah, aklınıza geldikçe bunu okuyun bi arkadaş söledi, belkim yararı olurgecer canımcım gecer ramzandı bayramdı hopp bı bakmısız gecmıs allah kolaylıkla kazasız belasız gecmesını nasıp etsınnn ınş
kızlarr sımdı bı arkadasımla konustumm aktarla bulunuyor o dedı bı arastıralım belkı vardır istanbulda olan arkadaslar msır carsısında da olabılır
benım esımde bulur ama soylemedım sımdı ortalıgı ayaga kaldırır herkesı arar sorar gerek yok kendı ımkanlarımla bulursam bulurum yoksa dua ederız bızde kızlar neyapalım
gecer canımcım gecer ramzandı bayramdı hopp bı bakmısız gecmıs allah kolaylıkla kazasız belasız gecmesını nasıp etsınnn ınş
kızlarr sımdı bı arkadasımla konustumm aktarla bulunuyor o dedı bı arastıralım belkı vardır istanbulda olan arkadaslar msır carsısında da olabılır
benım esımde bulur ama soylemedım sımdı ortalıgı ayaga kaldırır herkesı arar sorar gerek yok kendı ımkanlarımla bulursam bulurum yoksa dua ederız bızde kızlar neyapalım
CANIM YAA şu çiçeğin adı ne eşimin yengesi umreye gidiyo yarın bulursa getirsin ben gönderirim sana gerçekten.
ipi totoma göre ölctümilkel yöntem nasıl oluyo kız..gerçek ölçümle çık karşıma...
götür beni gittiğin yere seraaapppp
ben kopmadım zaten topiğimdeyim halen daha...pırtlatayım seni de alır geri döneriz artıkın...
ikincilik 107cmle bende malesef
ne bıleyım yaaa kızcazım ozaman kızım karar versın zaten o karar verıcek normal mı değil mi diyeartık sezaryendede temizliyolar be canım merak etmeeegelişti herşey eskisi gibi değilmiş sezaryen, vala bi kaç arkadaş var 10 kerede doğursam sezaryen olurum çok rahat bişi diyolar hep, bayılmışlar yani anlıcan
kızlar kolay doğum duası Sümme Sebile Yesserah, aklınıza geldikçe bunu okuyun bi arkadaş söledi, belkim yararı olur
hahahahadu bakalım diğerlerinide bi duyakkkk
benimki erkek bebiş belkim ondandır
60: olmazzz hep standart, arada benim gibilerinde olması lazım bananeeeeeeeeeee, erkek bebiş benimki demekki totoyu büyütmemiş aferin oğluşuma hahaha
ipi totoma göre ölctüm
sonrada ipi cetvelle ölçtüm kaç cm. gayyeetten doğru bi ölçüm
napım ölccek bişe yok
nazar etme nolur çalış seninde olur
çok önemlı ya popo
yani çiçeği alıp sadece suya mı koyucaz kasılma başlayınca_?:44:
ipi totoma göre ölctüm
sonrada ipi cetvelle ölçtüm kaç cm. gayyeetten doğru bi ölçüm
napım ölccek bişe yok
nazar etme nolur çalış seninde olur
çok önemlı ya popo
tamam inşallahh unutma :)
ha bak o şekilde ölçümde olabilir...götürürüm ben seni kasım ayında...kırkımız çıksın başlarız diyete..zaten bir de emerse bizim kuuzlar daha kolay veririz inşallah..
yaa çalışmak istemiyorum been koca totolu olcam bu gidişle
yani çiçeği alıp sadece suya mı koyucaz kasılma başlayınca_?:44:
ha bak o şekilde ölçümde olabilir...götürürüm ben seni kasım ayında...kırkımız çıksın başlarız diyete..zaten bir de emerse bizim kuuzlar daha kolay veririz inşallah..
artık sezaryendede temizliyolar be canım merak etmeeegelişti herşey eskisi gibi değilmiş sezaryen, vala bi kaç arkadaş var 10 kerede doğursam sezaryen olurum çok rahat bişi diyolar hep, bayılmışlar yani anlıcan
kızlar kolay doğum duası Sümme Sebile Yesserah, aklınıza geldikçe bunu okuyun bi arkadaş söledi, belkim yararı olur
canım bende tam bılmıyorum sancılar baslayınca suya koyacakmıssın o acıldıkca rahımde acılıyormus bıde bazı yerlerde suyunun ıcıldıgıde yazıyor ıcenler varmıs ama tam bılemıyorum bende seraptan duydum netten baktım edındıgım bılgıler bu sekıldeyani çiçeği alıp sadece suya mı koyucaz kasılma başlayınca_?:44:
orlic sen ve benim gibi doğumdan sonra diyete başlayacak olanlara kötü haber kızlar trt1 de yayınlanan anne elimi tutsana programında hem kadın doğum uzmanı hem de diyetisyen konuğuydu ilk 6 ay diyet önerilmiyormuş annenin kendini toparlaması ve sür açısından
Kızlaaarr eylül anneleri topiğinde arkadaşım var,bir arkadaşı 35 haftalıkken erken doğum yapmış,bebeği küvezdeymiş..Sizi de telaşlandırmak istemiyorum ama topiktekiler baya telaşlanmışlar zaten..Benim gibi hazırlıklı olmayanları özellikle..Ne odası hazır ne eşyaları ne de doğum çantası halaa Hadi alışveriş bir iki güne biter ama eşim bebek odasını tanıdığımız mobilyacıya yaptıralım istersen diyor,ne yapıcaz bilmiyorum..Mobilyacıdan alsak 1 ayda anca verir ama yaptırırsak 2-3 haftaya..Offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?