2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
artık sezaryendede temizliyolar be canım merak etmeee gelişti herşey eskisi gibi değilmiş sezaryen, vala bi kaç arkadaş var 10 kerede doğursam sezaryen olurum çok rahat bişi diyolar hep, bayılmışlar yani anlıcan

kızlar kolay doğum duası Sümme Sebile Yesserah, aklınıza geldikçe bunu okuyun bi arkadaş söledi, belkim yararı olur

ay inşallah kazasız belasız sag salim kucagımıza alalımda geçecek elbet günler

benım annm hazıranda umreye gıttı kızlar kaynanam eksık kalamazdı ama daha once beyım kanaması gecırdıgı için gıtmekten korkuyo yalnız seyahat edemedıgı için oda naptı bılıyormusunuz vekıl gonderıyo şimdı ama herkese umreya gıdıyom dıyo soruyolar yanı nasıl gıdıyon dıyınce işte yerrıe bırını gönderıyom dıyo.çok heyecanlıymış bu yuzden bu fafta gıdecek o gonderecegı kadın ama ben soylemem soyleyemem 50 gunluk dıdım tatılınden dun dondu zaten kaynanamın telı de kayıtlı değil nerden bulcam numarasaını sımdı gerek yok ondan gelecek hayır ALLAHIMDAN gelsin

ilkel yöntem nasıl oluyo kız..gerçek ölçümle çık karşıma...
ipi totoma göre ölctüm
sonrada ipi cetvelle ölçtüm kaç cm. gayyeetten doğru bi ölçüm
napım ölccek bişe yok

ben kopmadım zaten topiğimdeyim halen daha...pırtlatayım seni de alır geri döneriz artıkın...
götür beni gittiğin yere seraaapppp
ikincilik 107cmle bende malesef

nazar etme nolur çalış seninde olur
çok önemlı ya popo

ne bıleyım yaaa kızcazım ozaman kızım karar versın zaten o karar verıcek normal mı değil mi diye

benm oğlum beni ne hale getrmiş eve gidince ölçeceğim.yarın yazarım. biz eşimle göbeklerimizi ölçüyoruz.en son ölçtüğümzde o öndeydi ben artıkın geçmişimdir onu

ha bak o şekilde ölçümde olabilir...götürürüm ben seni kasım ayında...kırkımız çıksın başlarız diyete..zaten bir de emerse bizim kuuzlar daha kolay veririz inşallah..

yaa çalışmak istemiyorum been koca totolu olcam bu gidişle

ha bak o şekilde ölçümde olabilir...götürürüm ben seni kasım ayında...kırkımız çıksın başlarız diyete..zaten bir de emerse bizim kuuzlar daha kolay veririz inşallah..
tamam inşallahh unutma :)
yaa çalışmak istemiyorum been koca totolu olcam bu gidişle

hepimizin öyle canım çalışmaktan yayıldıda yayıldı işte. dogumdan sonra ne kadar toparlarsak o kar

Kızlaaarr eylül anneleri topiğinde arkadaşım var,bir arkadaşı 35 haftalıkken erken doğum yapmış,bebeği küvezdeymiş..Sizi de telaşlandırmak istemiyorum ama topiktekiler baya telaşlanmışlar zaten..Benim gibi hazırlıklı olmayanları özellikle..Ne odası hazır ne eşyaları ne de doğum çantası halaa Hadi alışveriş bir iki güne biter ama eşim bebek odasını tanıdığımız mobilyacıya yaptıralım istersen diyor,ne yapıcaz bilmiyorum..Mobilyacıdan alsak 1 ayda anca verir ama yaptırırsak 2-3 haftaya..Offfff

orlic sen ve benim gibi doğumdan sonra diyete başlayacak olanlara kötü haber kızlar trt1 de yayınlanan anne elimi tutsana programında hem kadın doğum uzmanı hem de diyetisyen konuğuydu ilk 6 ay diyet önerilmiyormuş annenin kendini toparlaması ve sür açısından

canım bu dua bukadarmı bunu okuycaz sadece
yani çiçeği alıp sadece suya mı koyucaz kasılma başlayınca_?:44:
canım bende tam bılmıyorum sancılar baslayınca suya koyacakmıssın o acıldıkca rahımde acılıyormus bıde bazı yerlerde suyunun ıcıldıgıde yazıyor ıcenler varmıs ama tam bılemıyorum bende seraptan duydum netten baktım edındıgım bılgıler bu sekılde

kuzu benim diyetten kastım ani kilo verimi değil...az az yiyip herşeyden yemek sık yemek..ben bu şekilde kilo verdim...şimdi de uyguluyorum..faydasını da gördüm yoksa ben hamilelikte şimdiye kadar 15 kilo rahatlıkla alırdım çünkü bünyem buna müsait...benim haziarnda doğum yapan arkadaş...doğum 18 kilo almış olarak gitti..geçen de konuştuk 12 kilosu gitmiş..bende şaşkınım diyo sütü de bol çocukta emiyo..gün geçtikçe daha da veriyorum diyo...

canım sıkıntı yapma bu dedıklerının hepsı ıkı ıc gune hallolur mobılyacıdan alırsan 15-20 gun ıcınde getırıyorlar benım bıldıgım ama yaptırırsan uzun olur hem bebekler gelmesede artık sen sıparısını versen ıyı olur cunku en az 1 ay havalandırın dıyorlar hem oda yapılır sen de bı park yatak felan alırsın oyle bı durumda ama ıns oyle bı durumla karsılasmayız hıc bırımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…