:18:ahada buyrun hadi bakalım, şincik sakin olalım, zati bebişin odaya ihtiyacı yok ama temel ihtiyaçlar şart, bez, biberon, süt sağma makinesi, giyecek falan , bide hayırlısı be canım, kısmette öylesi varsa öyle olcak, Allah hepimize hayırlı doğumlar nasib etsin hepsi zamanında gelsin inşallah, son zamanlarda stres sıkıntı yapmayın kendinize bide yormayın bunlar önemli, buna rağmen erken gelecekse bebiş gelecek ne diyelimKızlaaarr eylül anneleri topiğinde arkadaşım var,bir arkadaşı 35 haftalıkken erken doğum yapmış,bebeği küvezdeymiş..Sizi de telaşlandırmak istemiyorum ama topiktekiler baya telaşlanmışlar zaten..Benim gibi hazırlıklı olmayanları özellikle..Ne odası hazır ne eşyaları ne de doğum çantası halaa Hadi alışveriş bir iki güne biter ama eşim bebek odasını tanıdığımız mobilyacıya yaptıralım istersen diyor,ne yapıcaz bilmiyorum..Mobilyacıdan alsak 1 ayda anca verir ama yaptırırsak 2-3 haftaya..Offfff
evet canım bunu bende duymuştum çok zorunlu kalmadıkça önermiyolarmış, bide doktor kontrolünde olması şartmış zorunlu olsa bilem, kendimiz yapamayız yani diyeti toktora sormak şartorlic sen ve benim gibi doğumdan sonra diyete başlayacak olanlara kötü haber kızlar trt1 de yayınlanan anne elimi tutsana programında hem kadın doğum uzmanı hem de diyetisyen konuğuydu ilk 6 ay diyet önerilmiyormuş annenin kendini toparlaması ve sür açısından
Kızlar anladığım kadarıyla toto ölçümünden bahsediyorsunuz.
Benimki de 104 olmus.
benımde hiçbişeyım hazır değil...Kızlaaarr eylül anneleri topiğinde arkadaşım var,bir arkadaşı 35 haftalıkken erken doğum yapmış,bebeği küvezdeymiş..Sizi de telaşlandırmak istemiyorum ama topiktekiler baya telaşlanmışlar zaten..Benim gibi hazırlıklı olmayanları özellikle..Ne odası hazır ne eşyaları ne de doğum çantası halaa Hadi alışveriş bir iki güne biter ama eşim bebek odasını tanıdığımız mobilyacıya yaptıralım istersen diyor,ne yapıcaz bilmiyorum..Mobilyacıdan alsak 1 ayda anca verir ama yaptırırsak 2-3 haftaya..Offfff
orlic sen ve benim gibi doğumdan sonra diyete başlayacak olanlara kötü haber kızlar trt1 de yayınlanan anne elimi tutsana programında hem kadın doğum uzmanı hem de diyetisyen konuğuydu ilk 6 ay diyet önerilmiyormuş annenin kendini toparlaması ve sür açısından
kız ne dağcıısı ayyyyy güldürdün beni:.1: trabzondayım ben burda dağa çıkılıyoo tesısler var yaylalalr hamsıköy var guzel organık yemeklerı oluyoo yazmıyayım şimcik burdan cumartesı gunu gıttık yanı burda herkes dağa cııyoz dıynce amannnnnn bana da garıp gelırdı skıden buraların konuşması şimdi kapmışım ne bılırdım ben Allahın egelısı olarak dağdır yamadır bızde her yer düzlük
evet canım bunu okucan sadece, aklına geldikçe tekrarla dedilercanım bu dua bukadarmı bunu okuycaz sadece
canım bende tam bılmıyorum sancılar baslayınca suya koyacakmıssın o acıldıkca rahımde acılıyormus bıde bazı yerlerde suyunun ıcıldıgıde yazıyor ıcenler varmıs ama tam bılemıyorum bende seraptan duydum netten baktım edındıgım bılgıler bu sekılde
sezeryanda imkanı yok sokmam..düşer müşer bayılır beni bırakıp onula uğraşırlar..doktorları sıkıntıya sokamam...
:18:ahada buyrun hadi bakalım, şincik sakin olalım, zati bebişin odaya ihtiyacı yok ama temel ihtiyaçlar şart, bez, biberon, süt sağma makinesi, giyecek falan , bide hayırlısı be canım, kısmette öylesi varsa öyle olcak, Allah hepimize hayırlı doğumlar nasib etsin hepsi zamanında gelsin inşallah, son zamanlarda stres sıkıntı yapmayın kendinize bide yormayın bunlar önemli, buna rağmen erken gelecekse bebiş gelecek ne diyelimbence herkes hazırlığına başlasın artık, en azından hala hazırlığım yok deyip strese girmeyiz dimi
kız şaka yaptım zaten ben Trabzonlu'yum dağ deyince anladım bakim dedim nereye gitmişler.ahhhhhhhh yaylalar ne güzeldir şimdi yemekler de öle. Demek sen Egelisin Trabzon'a gelin mi gitiin yoksa
orlic sen ve benim gibi doğumdan sonra diyete başlayacak olanlara kötü haber kızlar trt1 de yayınlanan anne elimi tutsana programında hem kadın doğum uzmanı hem de diyetisyen konuğuydu ilk 6 ay diyet önerilmiyormuş annenin kendini toparlaması ve sür açısından
bizim bir arkadaş geliyı hep aklıma doğuma grince eşine ne laflar saymadı ki...yok cnm doğuma zaten giremez ben doğuma giderken felan yanımda olsun istiyorum. ben sancıyı çekerken beni o halde görsün kıymetimi anlasın demi ama
maşallah ya inşallah biz de böyle çabuk veririz ben hiç sanmıyorum ama kolay kilo alırım zor veririm çünkü tam diyete başlamıştım diyet topiğinde 5 kilo kadar da vermiştim hamile kaldım diyetimde yarım kaldı
kuzu benim diyetten kastım ani kilo verimi değil...az az yiyip herşeyden yemek sık yemek..ben bu şekilde kilo verdim...şimdi de uyguluyorum..faydasını da gördüm yoksa ben hamilelikte şimdiye kadar 15 kilo rahatlıkla alırdım çünkü bünyem buna müsait...benim haziarnda doğum yapan arkadaş...doğum 18 kilo almış olarak gitti..geçen de konuştuk 12 kilosu gitmiş..bende şaşkınım diyo sütü de bol çocukta emiyo..gün geçtikçe daha da veriyorum diyo...
evet canım bebek yoracak bol bol kalori harcicaz ama umarım bu dış görünüşe de yansırbenımde hiçbişeyım hazır değil...
kayınv. gmrümceme odaklandı 33. haftasında o
annemde ablama odaklandı 35. haftasında
ikiside onlardan sonra halledelım dıyor bebiş süpriz yapmaz inş.
zaten diyet yapamazsınkı ilk 6 ay emcek sonucta
ama gece falan cok kalkcan halıyle şimdi oturarak calısıoruz hareket cogalcak bıde süt için gıda alrısan ögunlerınde yeter bence
yavaş sporlarla düşünüyrum ilk 6 ayı sonrasında sütten kesılınce sıkı dıyet. yoksa bebeğe yazık olur
bende ölçtüm 94 cm çıktı :)
bu arada bayadır giremedim nabıorsunuz bakalım :)
cnm bnm zaten bebiş emerse diete ne ihtiyaacıın olcak ki..günlük kalori gereksinimin hamilelikten daha bile fazla oluyor, tatlıyı fazla kaçırmassak sorun yok..:26:zaten süt yapan tatlı yemek değil su içmek biliosun
:18:ahada buyrun hadi bakalım, şincik sakin olalım, zati bebişin odaya ihtiyacı yok ama temel ihtiyaçlar şart, bez, biberon, süt sağma makinesi, giyecek falan , bide hayırlısı be canım, kısmette öylesi varsa öyle olcak, Allah hepimize hayırlı doğumlar nasib etsin hepsi zamanında gelsin inşallah, son zamanlarda stres sıkıntı yapmayın kendinize bide yormayın bunlar önemli, buna rağmen erken gelecekse bebiş gelecek ne diyelimbence herkes hazırlığına başlasın artık, en azından hala hazırlığım yok deyip strese girmeyiz dimi
Kızlar rekor kaçtı36: Benım 110 cuk da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?