2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
:18:ahada buyrun hadi bakalım, şincik sakin olalım, zati bebişin odaya ihtiyacı yok ama temel ihtiyaçlar şart, bez, biberon, süt sağma makinesi, giyecek falan , bide hayırlısı be canım, kısmette öylesi varsa öyle olcak, Allah hepimize hayırlı doğumlar nasib etsin hepsi zamanında gelsin inşallah, son zamanlarda stres sıkıntı yapmayın kendinize bide yormayın bunlar önemli, buna rağmen erken gelecekse bebiş gelecek ne diyelim bence herkes hazırlığına başlasın artık, en azından hala hazırlığım yok deyip strese girmeyiz dimi

evet canım bunu bende duymuştum çok zorunlu kalmadıkça önermiyolarmış, bide doktor kontrolünde olması şartmış zorunlu olsa bilem, kendimiz yapamayız yani diyeti toktora sormak şart

benımde hiçbişeyım hazır değil...
kayınv. gmrümceme odaklandı 33. haftasında o
annemde ablama odaklandı 35. haftasında
ikiside onlardan sonra halledelım dıyor bebiş süpriz yapmaz inş.

zaten diyet yapamazsınkı ilk 6 ay emcek sonucta
ama gece falan cok kalkcan halıyle şimdi oturarak calısıoruz hareket cogalcak bıde süt için gıda alrısan ögunlerınde yeter bence
yavaş sporlarla düşünüyrum ilk 6 ayı sonrasında sütten kesılınce sıkı dıyet. yoksa bebeğe yazık olur

kız şaka yaptım zaten ben Trabzonlu'yum dağ deyince anladım bakim dedim nereye gitmişler.ahhhhhhhh yaylalar ne güzeldir şimdi yemekler de öle. Demek sen Egelisin Trabzon'a gelin mi gitiin yoksa

evet canım bunu okucan sadece, aklına geldikçe tekrarla dediler

Hazırlıklar bana kalsa çoktan bitecekti canım ama eşim biryandan babamın işlerine yetişmeye çalışıyor biryandan da restoranımıza zaten ağırdır biraz..Bebek alışverişini de kayınvalidemle yapıcam kadın oruç tutuyor,zaten ondan da ses yok ben kendimi yemeye başladım yavaştan engel olamıyorum..Bigün çıkıcam alıcam kendi kendime ama başıma güneş mi geçer düşüp bayılır mıyım çarşılarda bilmiyorumm

Selam hatunlar Bugün birazcık geciktim gece hiç uyuyamadım sağa yatsam tepik sola yatsam tepik

kız şaka yaptım zaten ben Trabzonlu'yum dağ deyince anladım bakim dedim nereye gitmişler.ahhhhhhhh yaylalar ne güzeldir şimdi yemekler de öle. Demek sen Egelisin Trabzon'a gelin mi gitiin yoksa

aynen canım trabzona gelın geldim sen demı buralısın keşke daha once deseydın da 1: hamsıkoy tarafında gıdıyoruz şekercim bız bu cumartesıde ordayız gelsenı de beklerız kız ben burda kaynadım alla bıze her yer trabzon oldum baksana nıck de bıle farketmeden 61 yazmışım bılıyomusun yanı bılınclı yapmadım ben onu

cnm bnm zaten bebiş emerse diete ne ihtiyaacıın olcak ki..günlük kalori gereksinimin hamilelikten daha bile fazla oluyor, tatlıyı fazla kaçırmassak sorun yok..:26:zaten süt yapan tatlı yemek değil su içmek biliosun

Yağmurcamelek dün kocişle dısardaydık karsıdanda bi hamiş gelıyordu kocasıyla karnıda hemen hemen 6- 7 aylık falandı dedim kendi kendime belkide bu arkadas yagmurca Burası cok küçük memleket malum karşıyakada tarafındayım.

maşallah ya inşallah biz de böyle çabuk veririz ben hiç sanmıyorum ama kolay kilo alırım zor veririm çünkü tam diyete başlamıştım diyet topiğinde 5 kilo kadar da vermiştim hamile kaldım diyetimde yarım kaldı
evet canım bebek yoracak bol bol kalori harcicaz ama umarım bu dış görünüşe de yansır
bende ölçtüm 94 cm çıktı :)

bu arada bayadır giremedim nabıorsunuz bakalım :)

nerelerdesin suzin bayadır yoksun herşey yolundadır umarım

haklısın canım bol bol su hem hamişlikte hem doğumdan sonra şart

ben de hep bundan korkuyorum işte erken doğum ben bebeğe de kendime de aldım alacaklarımı ama öle odada kenarda yığılmış duruyorlar. Kim yıkayıp hazırlayacak uff ne bilim kendime aldığım pijama takımlarının paçaları kesilecek terziye götürülecek ama ben popomu kaldıramıyom ki hiç halim yok ...napacam ben

Kızlar oturduğum yerde çok zor nefes alıyorum , sabhtan beri nasıl ne sekilde oturcam rahatsız oldum , karnım buyudu midem sıkıştı ve ben nasıl nefes alıcam bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…