morelım bozuldu cıkıyom bennn koca totoumu napacaksam pöfffffff :18:ahanda artık rekor sende neyse ben de çok şükür 3.lüğe geriledim 109la orlic 107 ile ben 105le serap
Ben ne derdindeyim siz ne derdindesiniz haaahanda artık rekor sende neyse ben de çok şükür 3.lüğe geriledim 109la orlic 107 ile ben 105le serap
cnm valla ben normalden tırsıyom yaa uyuyum uyanuyıyım oğlumu kucağıma versinler istiyom :26:artık sezaryendede temizliyolar be canım merak etmeeegelişti herşey eskisi gibi değilmiş sezaryen, vala bi kaç arkadaş var 10 kerede doğursam sezaryen olurum çok rahat bişi diyolar hep, bayılmışlar yani anlıcan
kızlar kolay doğum duası Sümme Sebile Yesserah, aklınıza geldikçe bunu okuyun bi arkadaş söledi, belkim yararı olur
ahandaa ranzaaaaaKızlaaarr eylül anneleri topiğinde arkadaşım var,bir arkadaşı 35 haftalıkken erken doğum yapmış,bebeği küvezdeymiş..Sizi de telaşlandırmak istemiyorum ama topiktekiler baya telaşlanmışlar zaten..Benim gibi hazırlıklı olmayanları özellikle..Ne odası hazır ne eşyaları ne de doğum çantası halaa Hadi alışveriş bir iki güne biter ama eşim bebek odasını tanıdığımız mobilyacıya yaptıralım istersen diyor,ne yapıcaz bilmiyorum..Mobilyacıdan alsak 1 ayda anca verir ama yaptırırsak 2-3 haftaya..Offfff
günaydınnn kızzzz yenimi uyandın yoksaaaSelam hatunlarBugün birazcık geciktim gece hiç uyuyamadım sağa yatsam tepik sola yatsam tepik
bizim bir arkadaş geliyı hep aklıma doğuma grince eşine ne laflar saymadı ki...
hihihhi valla hee karşılaşıyomuşuz düşünseneYağmurcamelek dün kocişle dısardaydık karsıdanda bi hamiş gelıyordu kocasıyla karnıda hemen hemen 6- 7 aylık falandı dedim kendi kendime belkide bu arkadas yagmurcaBurası cok küçük memleket malum karşıyakada tarafındayım.
aynen canım trabzona gelın geldim sen demı buralısın keşke daha once deseydın da1: hamsıkoy tarafında gıdıyoruz şekercim bız bu cumartesıde ordayız gelsenı de beklerız kız ben burda kaynadım alla bıze her yer trabzon oldum baksana nıck de bıle farketmeden 61 yazmışım bılıyomusun yanı bılınclı yapmadım ben onu
ahanda artık rekor sende neyse ben de çok şükür 3.lüğe geriledim 109la orlic 107 ile ben 105le serap
Kızlar rekor kaçtı36: Benım 110 cuk da
Kızlar oturduğum yerde çok zor nefes alıyorum , sabhtan beri nasıl ne sekilde oturcam rahatsız oldum , karnım buyudu midem sıkıştı ve ben nasıl nefes alıcam bilemiyorum
bizim bir arkadaş geliyı hep aklıma doğuma grince eşine ne laflar saymadı ki...
Bi uyan bi kalk derken baktım saat 2 olmuşcnm valla ben normalden tırsıyom yaa uyuyum uyanuyıyım oğlumu kucağıma versinler istiyom :26:
ahandaa ranzaaaaaben çoğu eksiğimi aldımda anne çantası büyük hastane çıkışı havlusu alt açması puseti ve beşiği kaldı sadece.onlarıda bayramdan sonra anneannesiyle alıcaz. annemler alıcak yane ben seçicem sadece. geçmi olur acaba dıyorum ama onlar alacağı için sıkıştırıp şu tarihtede alalım demek istemiyorum. erken merken gelme oğlum dur durduğun yerde
günaydınnn kızzzz yenimi uyandın yoksaaaaynı bende senin gibiyim nereme yatsam ordan tepik yiyorum
hihihhi valla hee karşılaşıyomuşuz düşünseneben dün hiç dışarı çıkmadım ama
anaaammm o kadarmı feciii kızzzzzben bazen biyerım ağrısa oturup ağlayacak gibi oluyom cnm çok az benim. doğuramaz ağlarım ben acıdannnnnnnnnnn:18: en iyisi sezeryan bana sanırım
dur kız gitme koca totolu da olsak hamişiz anacım napalım bir de kız doğurucaz iyice şişiyoz olsun canımız sağolsunmorelım bozuldu cıkıyom bennn koca totoumu napacaksam pöfffffff :18:
Ben ne derdindeyim siz ne derdindesiniz haaBırakın büyüsün popolarınız büyüyebildiği kadar..yapacak bişey yok,olan olmuş artık bize..Doğumdan sonra bakıcaz başımızın çaresine,bol bol sıvı ve su yani.. Çok gerginim bugün..akşam bir arkadaşımla buluşup yemek yicem inş. kendime gelirim çünkü siinirimi en son çıkaracağım kişi eşim olmalı..
Trabzon öyledir kaynatır insanı kendine Hamsiköy de çok güzeldir, gelmeyi çok isterdim ama ben Samsun'da yaşıyorum bayramdan sonra doktorum izin verirse bir haftalığına gelicem inşallah kuzenimin düğünü var.Valla sezincim kendini dinç hissediyosan gez ne güzel
Canım neden erken dogum yaptı acaba belirli sebebi varmıydı ben de akıntıdan cok korkuyorum ALLAH korusun.kızlar erken doğumu düşünmeyin daha çok erken allah korusun hem erken doğumu düşünüp hazırlıklı olsanız nolacakki zaten küvözde kalıyor bebişler allah korusun erken olursa şimdi 2 hafta önce arkadaşım 28. haftasında doğum yaptı ama bebiş küvözde hazırlıklı olsa nolacak yani siz kendiniz erken doğumu düşünüp de strese sokmayın demek istiyorm zmanında gelsin bebişler
kızlar nasılsınız? ben hem mutluyum hemde psikolojim çok bozuldu :S doktora gittik bugün kızımı gördüm tombik suratlı bişey olmuş çok sevimli.28+4 1.255 gr olmuşuz iyi dedi doktor.ama ben 10 kilo almışım çok kızdı bana.şimdiden 10 kilo alırsan kalan zamanında ne yapçaksın dedi bi araba laf söledi.eşime rezil oldum.boyumda var kısa değilim.görenler hatta ne güzel zayıf gidiyosun diyolar ama tartıda işler değişiyobir ay sonra gidicem bir dahakine.yarında iç organlarına bakılacakmış tekrar gidicem.onu yeme bunu yeme saydıda saydı şimdi ne yesem diye düşünüyorum.siz ne yiyosunuz kızlar hafif ne yiyebilirimki püf iyice canım sıkıldı.
maşallah totolarımıza göbekten once gdıyorlarr
Kızlar rekor kaçtı36: Benım 110 cuk da
kızlar bende yavaştan kaçayım saat 4 olmuş ne yemek yapacağıma anca karar veririm...
kızlar nasılsınız? ben hem mutluyum hemde psikolojim çok bozuldu :S doktora gittik bugün kızımı gördüm tombik suratlı bişey olmuş çok sevimli.28+4 1.255 gr olmuşuz iyi dedi doktor.ama ben 10 kilo almışım çok kızdı bana.şimdiden 10 kilo alırsan kalan zamanında ne yapçaksın dedi bi araba laf söledi.eşime rezil oldum.boyumda var kısa değilim.görenler hatta ne güzel zayıf gidiyosun diyolar ama tartıda işler değişiyobir ay sonra gidicem bir dahakine.yarında iç organlarına bakılacakmış tekrar gidicem.onu yeme bunu yeme saydıda saydı şimdi ne yesem diye düşünüyorum.siz ne yiyosunuz kızlar hafif ne yiyebilirimki püf iyice canım sıkıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?