2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ahanda artık rekor sende neyse ben de çok şükür 3.lüğe geriledim 109la orlic 107 ile ben 105le serap
Ben ne derdindeyim siz ne derdindesiniz haaBırakın büyüsün popolarınız büyüyebildiği kadar..yapacak bişey yok,olan olmuş artık bize..Doğumdan sonra bakıcaz başımızın çaresine,bol bol sıvı ve su yani.. Çok gerginim bugün..akşam bir arkadaşımla buluşup yemek yicem inş. kendime gelirim çünkü siinirimi en son çıkaracağım kişi eşim olmalı..

kızlar erken doğumu düşünmeyin daha çok erken allah korusun hem erken doğumu düşünüp hazırlıklı olsanız nolacakki zaten küvözde kalıyor bebişler allah korusun erken olursa şimdi 2 hafta önce arkadaşım 28. haftasında doğum yaptı ama bebiş küvözde hazırlıklı olsa nolacak yani siz kendiniz erken doğumu düşünüp de strese sokmayın demek istiyorm zmanında gelsin bebişler

cnm valla ben normalden tırsıyom yaa uyuyum uyanuyıyım oğlumu kucağıma versinler istiyom :26:

ahandaa ranzaaaaa ben çoğu eksiğimi aldımda anne çantası büyük hastane çıkışı havlusu alt açması puseti ve beşiği kaldı sadece.onlarıda bayramdan sonra anneannesiyle alıcaz. annemler alıcak yane ben seçicem sadece. geçmi olur acaba dıyorum ama onlar alacağı için sıkıştırıp şu tarihtede alalım demek istemiyorum. erken merken gelme oğlum dur durduğun yerde

Selam hatunlar Bugün birazcık geciktim gece hiç uyuyamadım sağa yatsam tepik sola yatsam tepik
günaydınnn kızzzz yenimi uyandın yoksaaa aynı bende senin gibiyim nereme yatsam ordan tepik yiyorum
bizim bir arkadaş geliyı hep aklıma doğuma grince eşine ne laflar saymadı ki...

hihihhi valla hee karşılaşıyomuşuz düşünsene ben dün hiç dışarı çıkmadım ama

Trabzon öyledir kaynatır insanı kendine Hamsiköy de çok güzeldir, gelmeyi çok isterdim ama ben Samsun'da yaşıyorum bayramdan sonra doktorum izin verirse bir haftalığına gelicem inşallah kuzenimin düğünü var.Valla sezincim kendini dinç hissediyosan gez ne güzel

Kızlar oturduğum yerde çok zor nefes alıyorum , sabhtan beri nasıl ne sekilde oturcam rahatsız oldum , karnım buyudu midem sıkıştı ve ben nasıl nefes alıcam bilemiyorum

Yavas yavas evın ıcınde yurumeye baslasan canım geçer inşallah tez zamanda nefes darlıgın

Bi uyan bi kalk derken baktım saat 2 olmuş Hahahah demekki sen degıldın canım cıkmadıysan dısarı sımdı her gördugume acaba derim ben

kızlar nasılsınız? ben hem mutluyum hemde psikolojim çok bozuldu :S doktora gittik bugün kızımı gördüm tombik suratlı bişey olmuş çok sevimli.28+4 1.255 gr olmuşuz iyi dedi doktor.ama ben 10 kilo almışım çok kızdı bana.şimdiden 10 kilo alırsan kalan zamanında ne yapçaksın dedi bi araba laf söledi.eşime rezil oldum.boyumda var kısa değilim.görenler hatta ne güzel zayıf gidiyosun diyolar ama tartıda işler değişiyo bir ay sonra gidicem bir dahakine.yarında iç organlarına bakılacakmış tekrar gidicem.onu yeme bunu yeme saydıda saydı şimdi ne yesem diye düşünüyorum.siz ne yiyosunuz kızlar hafif ne yiyebilirimki püf iyice canım sıkıldı.

morelım bozuldu cıkıyom bennn koca totoumu napacaksam pöfffffff :18:
dur kız gitme koca totolu da olsak hamişiz anacım napalım bir de kız doğurucaz iyice şişiyoz olsun canımız sağolsun

yavru sen neden azırlık için canını sıkıyosun ki daha 2.5 ayımız var hazırlıkları bayranm sonu 1 haftada halledersin ben bayram sonu alcam herşeyini hiçbirşey almadım daha sadece 1 tane hastane çıkışı aldım o kadar

Ben ALLAH'IN izniyle normal dogum yaparsam epiduraaaaal veriiiiin diye sürekli bağırır dururum O da açılma en az 4 cm oldugunda verılıyormuş :44::44::44:

kızlar bende yavaştan kaçayım saat 4 olmuş ne yemek yapacağıma anca karar veririm...

Aaa canım ben de Samsun'da yaşıyorum. Sen hangi doktora gidiyosun?

Canım neden erken dogum yaptı acaba belirli sebebi varmıydı ben de akıntıdan cok korkuyorum ALLAH korusun.

Canım sıkma canını 10 kilo almıssın ama cok cok abartılıda gelmedı ee bir de boyumda var dıyorsun bebişinde saglıklı daha ne olsun çok şükür Maşallah tombik yavrusunada

canım sen ilk başta almıyodun diye hatırlıyorum benim gibi bende ilk aylarda hiç almamıştım sen hatta göbüşler belli olmuyor diye dert yanıyoduk doktorun tartısı yanlıştır sağlık olsun napalım daha dikkat edersin bundan sonra eşinde hiç rezil omadın sanki sen mi istedin çok kilo almayı olmuş işte emin ol o da rezil olduğunu filan düşünmüyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…