2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
oy kıyamam yaa, sen git yemeni ye rahatla biraz, daha vakit var canımcım alışveriş 2 günlük iş, herşey olacağına varır sen merak etme hepsi olur inşallah mobilya biraz uzun sürer, onuda sipariş verin bu hafta bekletmeyin artık, çünkü kokusu gitçek falan anca, bizimkinin kokusu yeni gitti kızlar haziranın sonunda geldi temmuz sonu oldu ancak arındı kokudan ev.

hahaha al bendende okadar uyuyayım uyanayım hepsi bitsin istiyorum, benim canım çok tatlıdır, bi yerim kesilir zıplar dururum evin içinde, görende kedi götünü görmüş yara sanmış der bana bakalım kısmet hepsi ama sezaryenden yanayım ben kendi adıma konuşayım çünkü korkuyom hemde acayip bi arkadaş doktoru ararken sen gir doğum sancısı çeken kadınların yanına ki başından beri normal doğum istiyodu kızcazz, sora onları görünce bırakmış doktoru başlamış ağlamaya ben normal istemiyom sakın normal yapmayın bana diye hala kendisi anlatır bizde güleriz, doktorda tamam demiş gel sakinleş, sen ne istersen o olcak demiş bizimki tabi pamuk gibi olmuş hemen

gün içinde neler yiyonki canımcım sen, bi say bakalım mesela bugün ne yedin?

Yavas yavas evın ıcınde yurumeye baslasan canım geçer inşallah tez zamanda nefes darlıgın

EVDE DEĞİLİMKİ İŞ YERİNDEYİM , MÜDÜRÜM GELDİ ŞİMDİ NASILSIN DİO OTURAMIYORUM MİDEM SIKIŞIO DİYORUM , DUR DAHA EYLİİLÜ GÖRMEMİZ LAZIM DİO :s OFFF aLLAH IM YARDIM ETSİN HEPİMİZE

Slm kızlar

bu hafta alisverise cikacam hem kendim hem bebis için şimdiden hazır olsun
bugün çok mutsuzum sikintidan doguruverecem kızlar

Bence de hiç stres yapmayalım.

Yaaa ne sinir bu Drlar degil mı. Bana da çok kilo almışsin demişti iki önceki Dr ziyaretimde. Gecen gittiğimde birsey demedi çünkü dikkat ettim. Hatta o gun ac gittim Dr'a. Gece sahurda yenemeye çalışıyorum eşimle. O bile farketti. Bende 13 kilo aldım ama boyum oldugu icin belli olmuyor. 178 boy kaldırıyor kiloyu.

Son düzenleme:
Slm kızlar

aaaa zullumm noldu niye mutsuzsun sen, senin hormonlar top yaptı ben sana diyim, hamişlik yüzünden bunlar hep, bak ne güzel alışverişede çıkçakmışın niye mutlu olmuyon

size doyum olmaz ben çıkar yemeğe gidicez bugün davetliyiz ama arkadaşımın küçük bebeği var gidip yardım edicem öptüm sizi ve minişleri

kızlar nasılsınız bebişler nasıl geçmişi okumadan hemen selam vermek hatır sormak istedim geçmişe takıldım mı size yetişemiyorum sonra kimsecikler kalmıyor.kızlar aranızda kola içen varmı?doktorum daha ilk gittiğimde kola kahve yasak demişti.çayda açık olursa 1 küçük bardak demişti.dün gece bir arkadaşım geldi kola içiyormuş doktoru birşey dememiş ki desede ben içerim diyor.bazen çok canım istiyor kola ama yasak olduğu için içemiyorum siz kola içiyormusunuz.?

ben içiyorum canımcım, benim doktor günde bir kutu kolaya izin var canın isterse iç demişti bana daha ilk gittiğimde, çayı açık iç, günde en fazla 2 fincan dedi, birde ya türk kahvesi yada sütlü kahve ( ama az kahveli ) günde 1 tane serbest, senin doktor da amma yasakçıymış heeee

sahi doktoruma ne kadarlık hamile olduğumu sordum bana haftamı söyledi.bende ay olarak kaç aylık hamileyim dedim bana bizler ay olarak hesaplamıyoruz sadece hafta olarak hesaplıyoruz çünkü ay ile hafta hesaplaması denk gelmiyor yanlış oluyor sende aylara takılma hafta olarak düşün dedi. cevabımı aldım birdaha da takılmam artık aylara

aaaa zullumm noldu niye mutsuzsun sen, senin hormonlar top yaptı ben sana diyim, hamişlik yüzünden bunlar hep, bak ne güzel alışverişede çıkçakmışın niye mutlu olmuyon

Çok kötüyüm:84:

hormonlardan değil Cnm sorular yüzünden aglamaktan gözlerim şişti çok kotuyum çok

ALLAH yardımcımız olsun canım.
Slm kızlar

Selam canım hoşgeldin. Sıkılma sıkılma bebişinin alışverişinide yaparsın bir güzel sıkıntın geçer gider.
Kızlar bizim yarın evlilik yıldönümümüz, 4 senemiz bitti
Nice mutlu senelere canım maşallah

Selam canım bebişler iyi çok şükür. Ben az bi tadımlık alıyorum canım cektıgınde sadece tabıkı cok zararlı cnm ıcmemekte fayda var.

ewet cnm çok şükür inş. doğumdan sonra vericez.bebişlerimiz iyi olsun yeter.

vallahamııı hakikat ya daha ilk gittiğimde eşimde yanımdaydı kola kahve yasak çayda açık günde 1 küçük bardak dedi.hergün 1 bardak süt yumurta hafta en az 2 gün kırmızı et balık.makarna pilav hamurişi yasak değil ama çok az dedi.canım daha birsürü şey...eşimde yanımda olduğu için devamlı bana ceviz yedinmi bugün süt içmedin bugün sen hiç doktoru dinlemiyorsun bunu yemiyosun yada doktor az ye dedi ama sen yiyorsun hala makarna bu kadar yeme.ya canım nasıl kola istiyor bu sıcak havalarda anlatamam ama nerdee eşim asla lafını ettirmiyor doktor yasaklamadı mı kafana göre iş yapma sık dişini doğurunca içersin bol bol diyor..artık süt içmekten inan heryerimden süt fışkıracak.ama genede ben yoğurt yemezmişim kendime dikkat etmezmişim of of..bi doğursakta rahatlasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…