2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, darısı da bizim başımıza bakalım :)) nasıl bir duygu? karnından baktıklarında mı duydun?

Amin canım darısı hepinizin başına. Benim doktorum alttan baktı iki kontrolumdede. Bundan sonraki kontroller artık üstten. Benim gibi özel durumda olanların alttan bakılıyor. Kendi doktoruma değil başka bir doktora gitmiş olsaydım alttan değil üstten bakardı. Ama bizlerin özel durumu olduğundan dolayı doktorum alttan bakıp bilgi veriyor. Açıkçası bende kendisine güveniyorum.

olmuşmuydu sizin de böyle ağrılarınız? Vallahi geçen akşam işten eve gider gitmez yattım koltuğa ağla ağla, galiba bebişe bişey oluyo diye içim çıktı (

bende aynı senin gibiyim cnm ağrım çok var..belim resmen kopuyor..akşamları eve gidince yatıyorum hemen birde çalışıyorum ben..birde kafamı kaldıramıyorum çok halsiz ve uykusuz gbiyim..ilk hamileliğimdede sadece uykusuzluk ve halsizlik vardı ağrım yoktu ama ilk hamileliğim 5.5 ay sürdü Allahım bu sefer sağ sağlim kucağıma almayı nasip eder inş.

Bu sefer sende bizimle sonuna kadar tamamlayacaksın hamileliğini

tatlım kırkıncı gün bugün ya, adeti maksimum 28 inci gün hadi 30 da göreyim neredeyse on gün geçti üstünden, senin de bu kadar mı sürüyordu

evet canım. sonuçta kanaman olması lazım ve olmuyorsun bunun vücutta yarattığı etki olur. kendini yorma. çalışıyor musun?oturarak çalışıyorsan arada gezin.. ayakta çalışıyorsan otur imkanın varsa uzan.. Ama bol ılık su iç.. çok iyi geliyor..daha sık tuvalete çıkıyorsun ama olsun.. en azından sancı geçiyor. duş almakta iyi geliyor. Ben bir ara kendime dikkat etmedim üstüne suyu da ihmal ettim. lekelenme olmuştu. dr da 3 litre su iç dedi..

şimdi daha iyiyim. dediğim gibi adet sancılarımdan az çekmedim.. bu sancı arada geliyor gidiyor. adette o kadar ilaç içerdim banamısın demezdi. ağlardım resmen.. gerçi birazda yediklerimden de oluyordu..

ben de çalışıyorum canım o yüzden saatin gözüne bakıyorum geçsin çabucak diye Allah herkesi sağlıkla huzurla mercimeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah, kucağımıza aldığımızda bu ağrıları unuttursun, huzurun kokusunu yaşatsın bize inşallah...

hanımlar dün akşamdan beri çok yoğun olmayan kahve rengi kırmızımsı akıntım var napsam acaba normal mi ya da doktora gitmeye gerek var mı?
bu arada daha hiç doktora gitmedeim cuma gitmeyi düşünüyordum

kızlar günaydın, az önce doktordan geldim, bebişimi gördük ve kalp atışlarını duyduk şükür.
Uzun zamandır yazmıyorum çünkü çok olumsuz görünüyordu herşey, geçen hafta doktordaydım kese var ama bebek yok boş gebelik olabilir haftaya tekrar bakalım dedi, dünya başıma yıkıldı 1 haftadır içim içimi yiyiyor, kimseye yaşatmasın tanrım böyle bir muallağı. Bugün sabah aynı doktora gittik yine göremedi (haydarpaşa numune, karından bakıyor bu arada) dediki olumlu konuşmak istemiyorum ama bide daha iyi bir ultrasona göndereyim sizi orda da bakılsın emin olalım. Üzgün üzgün çıktık eşimle ben düşünüyorum "kürtaja giricem nasıl olacak, nerde yapıcaklar kabus gibi" Sonra dedik ki numune de sürünmeyelim , ne zamana gün vericekler, sonucu hemen alabilecekmiyiz, verelim parayı özele gidelim garanti olsun hemen öğrenelim bitsin bu çile. Özele gittik doktora anlattık yattım vajinal baktı, aleti yerleştirirken;
- Görelim bakalım sizin bebeği, dedi
- Ben umutlu değilim, derken cümlem bitmeden;
- Al sana bebek kalbi de atıyor pıt pıt gayette sağlıklı, dedi biz başladık ağlamaya..
sabahtan beri yaşadığım duygu değişimlerini anlatamam, sonu mutlu oldu şimdi elimde bir ultrason resmi, geç döllenme olmuş dedi şu an 6+6 dayız.
Olumsuz giden hiç bir şeyden umudunuzu kesmeyin arkadaşlar, ben kesmiştim gerçi sürpriz oldu ama... Yaşayan arkadaşlar varsa benzer durumu, hepsine bol şans diliyorum, umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. Çok duygusalım şu an ağlayıp duruyorum :)

Allah razı olsun sizden yaa, valla tek bende zannediordum, konuştuğum herkes anormal karşılıyo, daha da korkuyo insan. Çalışıyorum canım, oturarak çalışıyorum ama sanki sandalye dikenli gibi rahat edemiyorum bir türlü.. sıcak suyu bi deneyeyim bakalım denemedim hiç belki iyi gelir bana da..
Benim de eöyleydi işte adetim, acillik olurdum, belki de o yüzden bu kadar sancı yapıyordur şimdi. Bir komşum önceden ağrılı adeti olanın hamile iken de sancısı olursa doğumdan sonra adet sancısı olmuyor dedi, onun da öyle geçmiş, şimdi anlamıyormuş bile. İnş. çektiğimize değer kızlar..

Canım hemen doktora git hiç vakit kaybetme, korkutmak istemiyorum ama benim önceki gebeliğimde günde 1-2 damla kahve geliyodu ben çok önemsememiştim ertesi gün düşük başladı, doktorun dediği şey ilk damlada gelseydin mutlaka kurtarırdık, keşke ihmal etmeseydin. O yüzden hemen git derim şansa bırakma işini... Dediğim gibi korkutmak telaşlandırmak istemiyorums eni ama yaşadım ben bunu.. Umarım güzel haberle dönersin...

çok yıpratıcı bir hafta geçirmişsin canım ama sonu mutlu bitmiş çok sevindim senin adına

önce panik yapma gerilme.. çoğu gebelikte oluyormuş. hala akıntın varsa doktora git. ben yokken gittim. yine de ilaç yazdı. bir hafta kullan diye.. ben kullanmadım geçti diye. biraz sersemleştiriyormuş.. progestan mıydı? öyle bir ilaç herkese veriyorlar anladığım kadarıyla. bebişin tutunması için..

dr mutlaka git. cumayı beklemek zorundaysan birşey diyemem ama bir imkan yarat bence dr a erken gitmeye çalış derim. sonuçta bugünde gitsen aynı cumada gitsen aynı.. ama bebiş için önemli olabilir.

bugün gidicem en iyisi erken gitmek geç kalmış olmak istemem istanbul gibi bir yerde geç kalınmışlık olursa çok üzülürüm çünkü imkanlar geniş
üstelik ben bir kere düşük de yaptım o zaman hamile bile olduğumu öğrenmeden düşük yaptığımı öğrenmiştim

cevap yazan arkadaşlarım sağolun cevaplarınız için bugün gideceğim doktora karar verdim

Bu sefer sende bizimle sonuna kadar tamamlayacaksın hamileliğini

inş. cnm ağzından bal damlıyor inş. herşey güzel olacak bizim için..ilk bebeğime ekimde hamile kalmıştım bu seferki bebeğimide ekimde doğurmak nasip olacak Allahın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…