Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, darısı da bizim başımıza bakalım :)) nasıl bir duygu? karnından baktıklarında mı duydun?
Rahim genişlediğinden dolayı ağrıların olması çok muhtemel canım. Tedirgin olma. Bebek iyice yerleşiyor.
olmuşmuydu sizin de böyle ağrılarınız? Vallahi geçen akşam işten eve gider gitmez yattım koltuğa ağla ağla, galiba bebişe bişey oluyo diye içim çıktı(
olmuşmuydu sizin de böyle ağrılarınız? Vallahi geçen akşam işten eve gider gitmez yattım koltuğa ağla ağla, galiba bebişe bişey oluyo diye içim çıktı(
bende aynı senin gibiyim cnm ağrım çok var..belim resmen kopuyor..akşamları eve gidince yatıyorum hemen birde çalışıyorum ben..birde kafamı kaldıramıyorum çok halsiz ve uykusuz gbiyim..ilk hamileliğimdede sadece uykusuzluk ve halsizlik vardı ağrım yoktu ama ilk hamileliğim 5.5 ay sürdü Allahım bu sefer sağ sağlim kucağıma almayı nasip eder inş.
tatlım kırkıncı gün bugün ya, adeti maksimum 28 inci gün hadi 30 da göreyim neredeyse on gün geçti üstünden, senin de bu kadar mı sürüyordu
bende aynı senin gibiyim cnm ağrım çok var..belim resmen kopuyor..akşamları eve gidince yatıyorum hemen birde çalışıyorum ben..birde kafamı kaldıramıyorum çok halsiz ve uykusuz gbiyim..ilk hamileliğimdede sadece uykusuzluk ve halsizlik vardı ağrım yoktu ama ilk hamileliğim 5.5 ay sürdü Allahım bu sefer sağ sağlim kucağıma almayı nasip eder inş.
Çok normal bence her ağrıdığında bebeğin orada iyice yer ettiğini düşn ve mutlu ol
İnatçı keçi selam nasıl oldun?
evet canım. sonuçta kanaman olması lazım ve olmuyorsun bunun vücutta yarattığı etki olur. kendini yorma. çalışıyor musun?oturarak çalışıyorsan arada gezin.. ayakta çalışıyorsan otur imkanın varsa uzan.. Ama bol ılık su iç.. çok iyi geliyor..daha sık tuvalete çıkıyorsun ama olsun.. en azından sancı geçiyor. duş almakta iyi geliyor. Ben bir ara kendime dikkat etmedim üstüne suyu da ihmal ettim. lekelenme olmuştu. dr da 3 litre su iç dedi..
şimdi daha iyiyim. dediğim gibi adet sancılarımdan az çekmedim.. bu sancı arada geliyor gidiyor. adette o kadar ilaç içerdim banamısın demezdi. ağlardım resmen.. gerçi birazda yediklerimden de oluyordu..
hanımlar dün akşamdan beri çok yoğun olmayan kahve rengi kırmızımsı akıntım var napsam acaba normal mi ya da doktora gitmeye gerek var mı?
bu arada daha hiç doktora gitmedeim cuma gitmeyi düşünüyordum
kızlar günaydın, az önce doktordan geldim, bebişimi gördük ve kalp atışlarını duyduk şükür.
Uzun zamandır yazmıyorum çünkü çok olumsuz görünüyordu herşey, geçen hafta doktordaydım kese var ama bebek yok boş gebelik olabilir haftaya tekrar bakalım dedi, dünya başıma yıkıldı 1 haftadır içim içimi yiyiyor, kimseye yaşatmasın tanrım böyle bir muallağı. Bugün sabah aynı doktora gittik yine göremedi (haydarpaşa numune, karından bakıyor bu arada) dediki olumlu konuşmak istemiyorum ama bide daha iyi bir ultrasona göndereyim sizi orda da bakılsın emin olalım. Üzgün üzgün çıktık eşimle ben düşünüyorum "kürtaja giricem nasıl olacak, nerde yapıcaklar kabus gibi" Sonra dedik ki numune de sürünmeyelim , ne zamana gün vericekler, sonucu hemen alabilecekmiyiz, verelim parayı özele gidelim garanti olsun hemen öğrenelim bitsin bu çile. Özele gittik doktora anlattık yattım vajinal baktı, aleti yerleştirirken;
- Görelim bakalım sizin bebeği, dedi
- Ben umutlu değilim, derken cümlem bitmeden;
- Al sana bebek kalbi de atıyor pıt pıt gayette sağlıklı, dedi biz başladık ağlamaya..
sabahtan beri yaşadığım duygu değişimlerini anlatamam, sonu mutlu oldu şimdi elimde bir ultrason resmi, geç döllenme olmuş dedi şu an 6+6 dayız.
Olumsuz giden hiç bir şeyden umudunuzu kesmeyin arkadaşlar, ben kesmiştim gerçi sürpriz oldu ama... Yaşayan arkadaşlar varsa benzer durumu, hepsine bol şans diliyorum, umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. Çok duygusalım şu an ağlayıp duruyorum :)
hanımlar dün akşamdan beri çok yoğun olmayan kahve rengi kırmızımsı akıntım var napsam acaba normal mi ya da doktora gitmeye gerek var mı?
Canım hemen doktora git hiç vakit kaybetme, korkutmak istemiyorum ama benim önceki gebeliğimde günde 1-2 damla kahve geliyodu ben çok önemsememiştim ertesi gün düşük başladı, doktorun dediği şey ilk damlada gelseydin mutlaka kurtarırdık, keşke ihmal etmeseydin. O yüzden hemen git derim şansa bırakma işini... Dediğim gibi korkutmak telaşlandırmak istemiyorums eni ama yaşadım ben bunu.. Umarım güzel haberle dönersin...
Bu sefer sende bizimle sonuna kadar tamamlayacaksın hamileliğini
vay mercimek tanesi vay, küçücük totosunu yerleştiremedi kaç gündür :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?