2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ayyy evet bende aynıyım cnm çok tatlıdır benim korkuyorum valla. sezeryan fikrini duyunca rahatlıyorum niyeyse. hem biraz tombiş benim oğlan çatın darsa normal yapamazsın ddi doktor. çatı dar çıksa sezeryan olucam diye sevinicem düşün bide ben annemin yanına gidicem doğuma. eğer sezeryan olursa doktor gün verir o tarihte eşimde gelir her anımda yanımda olur diye düşünüyorum. normalin ne zaman olacağıda belli değil çünkü. bide bende görsem sancı cekenleri kesin oturur ağlarım hee korkudannn

Kızlar bizim yarın evlilik yıldönümümüz, 4 senemiz bitti

ohhh maşallah cnm eşinle bebişinle nice nice senelereeeee

canım sorma ilk aylar hiç amadım ama mide bulantım yüzünden iştahım çok kapalıydı.4. aydan itibaren başladım almaya 5. ayda tatile gittik orda aldım baya.göbeğim hala fazla yok totoma gitti kilolar :) hamile olduğum belli ama küçük yani.eşim gayet iyi onun kilosu dedi doktora zaten savundu beni.inş bundan sonra iyi gider kilo alımımız cnm.

Maasallah canım. Allah nice yıldönümleri nasip etsin.

Canım ben kola içmiyorum. Kahveyi de ayda bir iki defa. Cay iciyorum het gun 2-3 bardak açık olmasına dikkat ediyorum.

kahvaltı yaptm cnm.ama kahvaltıyı dolu dolu yaparım.bol su içtim öğlende bi tabakçık menemen yedim o kadar şimdi meyve yiyorum.çok mu

KIZZLAARR milupa numune paketi geldi pek dandik ama beleş
He vallah dandik ama beleeeeş :)))
Ha söyle takılma aylara

Canin o kadar istiyorsa tat arada canım. Aseriyirum buna de esine. O kadarciktan birsey olmaz

ya kızlar demın kızm oynarken karnıma carptı elı vurdu yanı bebiş kıprdanıyo ama içmde bişey olmusmudr cok korktm oda üzüldü ama yanlışlıkla oldu

panikli yavru bişi olmaz kaç kat derinin suyun içinde o yavru, öyle çocuğun bi tane yanlış çarpmasıyla bişi olmaz..Allah korur..kanaman şiddetli dinmeyen ağrıların filan olmadığı sürece hiçç endişe etme kuzum

aynen öle cnm.ne yiyosun bu kadar dedi normal dedim çok yemiyorum cidden dikkat ediyorum yani.eşime soruyo çok çabuk mu kilo alır eşin ne yese yararmı diyo sinir oldum eşimde dedi yok normal hep aynıydı şimdi hamile ondan aldı ama hala güzel kilosu dedi.maşallah cnm sen o boyla 20 kilo alsan saklarsın belliolmaz ben 1.70 boyundayım görenler hiç almamışsın diyo zaten sırıtmıyo hiç bide ben senin yanında baya kısayım :) sana niye çok dediki bence boya göre yorum yapmalılar belli olmuyosa kilon şişman değilsen sorun olmamalı bence.

Ya kizlar az once ocağın basinda yemek yaparken cok mü yanaştim anlamadım karnımın sag tarafı bı ısındı bebeğimin hep oynadığı taraf..sonra hissettim hemen soğuk su sürdüm falan görünürde birsey yok ama hafif sızlar gıbi oluo sanki psikolojik de olabilir ama bu bebeğime zarar vermiş mıdır cok endişelendim ya((((((?

canım kola normal insan için bile zararlı ne gerek var içmeye ben hamileyken değil normal hayatta bile içmezdimmm

sakinleştim biraz ne bıleym ya agrım yok lekelenme falanda yok kızm vurdktan sonra baya bi tekme attı tepkı verdı herhalde ablasına cok saol canm

ben kolaya düşkün degılm ama cips istıyo canm zararlı bılıym ama napıym cıtır cıtır canım istıyo aksama yicem valla bikereden bişey olmz dime

canım nıce yıllara allah mutlulugunuzu daım etsın

canım benım doktorum bısey demedı o konuda ama ben normaldede kola ıcmem ama gecn gun evde vardı canım delı gıbı ıstedı bır yudum aldım sende oyle yap ıstersen maksat nefsın korlensın yada gazoz yada meyvelı soda ıc belkı bastırır

Ya kizlar az once ocağın basinda yemek yaparken cok mü yanaştim anlamadım karnımın sag tarafı bı ısındı bebeğimin hep oynadığı taraf..sonra hissettim hemen soğuk su sürdüm falan görünürde birsey yok ama hafif sızlar gıbi oluo sanki psikolojik de olabilir ama bu bebeğime zarar vermiş mıdır cok endişelendim ya((((((?

ben kolaya düşkün degılm ama cips istıyo canm zararlı bılıym ama napıym cıtır cıtır canım istıyo aksama yicem valla bikereden bişey olmz dime

ayyyy evetttt bende cipsi çok seviyorum hamileyken bikaç kere yedim eşim kızdı zararlı diye. yemiyorum bende:26: ama o cipslerde kanserojen maddeler varmış yemesek daha iyi bence

Bizim Dr diyor ki boyuna bakarsam belli olmuyor. Ama rakamlara bakınca cok almışsin. Yaa sen boyuma bak rakamlara ne bakiyon :))
Hatta dedi ki böyle devam edersen diyetisyene göndermeliyim. Yuh daha neler.
Esim de diyor ki kesin diyetisyen arkadasidir :))
Bende normalde takmıyorum ama öyle de deyince insan sinir oluyor be ister istemez dikkat ediyirum.
Yoksa herkes cok yakistirdi kiloyu.

aynen dün akşam yedimm en son 3. ayımda yemiştim canm ıstedıydı de ama şimdı buzzzzzzzzzz gibiiiiiii kola ıstedı canım teneke kola normalde tukeytmezdım hıç kola ama yemeklerde eşim içerken nasıl canm cekıyo bır ıkı yudum aldım ondan ama sımdı cips ve kola olsa yenmezmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…