ayyy evet bende aynıyım cnm çok tatlıdır benim korkuyorum valla. sezeryan fikrini duyunca rahatlıyorum niyeyse. hem biraz tombiş benim oğlan çatın darsa normal yapamazsın ddi doktor. çatı dar çıksa sezeryan olucam diye sevinicem düşün
hahaha al bendende okadar uyuyayım uyanayım hepsi bitsin istiyorum, benim canım çok tatlıdır, bi yerim kesilir zıplar dururum evin içinde, görende kedi götünü görmüş yara sanmış der banabakalım kısmet hepsi ama sezaryenden yanayım ben kendi adıma konuşayım çünkü korkuyom hemde acayip bi arkadaş doktoru ararken sen gir doğum sancısı çeken kadınların yanına ki başından beri normal doğum istiyodu kızcazz, sora onları görünce bırakmış doktoru başlamış ağlamaya ben normal istemiyom sakın normal yapmayın bana diye hala kendisi anlatır bizde güleriz, doktorda tamam demiş gel sakinleş, sen ne istersen o olcak demiş bizimki tabi pamuk gibi olmuş hemen
Kızlar bizim yarın evlilik yıldönümümüz, 4 senemiz bitti
canım sen ilk başta almıyodun diye hatırlıyorum benim gibi bende ilk aylarda hiç almamıştım sen hatta göbüşler belli olmuyor diye dert yanıyoduk doktorun tartısı yanlıştır sağlık olsun napalım daha dikkat edersin bundan sonra eşinde hiç rezil omadın sanki sen mi istedin çok kilo almayı olmuş işte emin ol o da rezil olduğunu filan düşünmüyordur
Maasallah canım. Allah nice yıldönümleri nasip etsin.Kızlar bizim yarın evlilik yıldönümümüz, 4 senemiz bitti
kızlar nasılsınız bebişler nasıl geçmişi okumadan hemen selam vermek hatır sormak istedim geçmişe takıldım mı size yetişemiyorum sonra kimsecikler kalmıyor.kızlar aranızda kola içen varmı?doktorum daha ilk gittiğimde kola kahve yasak demişti.çayda açık olursa 1 küçük bardak demişti.dün gece bir arkadaşım geldi kola içiyormuş doktoru birşey dememiş ki desede ben içerim diyor.bazen çok canım istiyor kola ama yasak olduğu için içemiyorum siz kola içiyormusunuz.?
Ah cnm anlatılacak gibi değil Cnmi çok siktilar hem de en yakinlarim en sevdiklerim :84::84::84:
kahvaltı yaptm cnm.ama kahvaltıyı dolu dolu yaparım.bol su içtim öğlende bi tabakçık menemen yedim o kadar şimdi meyve yiyorum.çok muoy kıyamam yaa, sen git yemeni ye rahatla biraz, daha vakit var canımcım alışveriş 2 günlük iş, herşey olacağına varır sen merak etme hepsi olur inşallahmobilya biraz uzun sürer, onuda sipariş verin bu hafta bekletmeyin artık, çünkü kokusu gitçek falan anca, bizimkinin kokusu yeni gitti kızlar haziranın sonunda geldi temmuz sonu oldu ancak arındı kokudan ev.
hahaha al bendende okadar uyuyayım uyanayım hepsi bitsin istiyorum, benim canım çok tatlıdır, bi yerim kesilir zıplar dururum evin içinde, görende kedi götünü görmüş yara sanmış der banabakalım kısmet hepsi ama sezaryenden yanayım ben kendi adıma konuşayım çünkü korkuyom hemde acayip bi arkadaş doktoru ararken sen gir doğum sancısı çeken kadınların yanına ki başından beri normal doğum istiyodu kızcazz, sora onları görünce bırakmış doktoru başlamış ağlamaya ben normal istemiyom sakın normal yapmayın bana diye hala kendisi anlatır bizde güleriz, doktorda tamam demiş gel sakinleş, sen ne istersen o olcak demiş bizimki tabi pamuk gibi olmuş hemen
gün içinde neler yiyonki canımcım sen, bi say bakalım mesela bugün ne yedin?
düşünmemeye çalış yavrunun geleceği günleri düşün kendine terapi yap
He vallah dandik ama beleeeeş :)))KIZZLAARR milupa numune paketi geldi pek dandik ama beleş
Ha söyle takılma aylarasahi doktoruma ne kadarlık hamile olduğumu sordum bana haftamı söyledi.bende ay olarak kaç aylık hamileyim dedim bana bizler ay olarak hesaplamıyoruz sadece hafta olarak hesaplıyoruz çünkü ay ile hafta hesaplaması denk gelmiyor yanlış oluyor sende aylara takılma hafta olarak düşün dedi.cevabımı aldım birdaha da takılmam artık aylara
vallahamıııhakikat ya daha ilk gittiğimde eşimde yanımdaydı kola kahve yasak çayda açık günde 1 küçük bardak dedi.hergün 1 bardak süt yumurta hafta en az 2 gün kırmızı et balık.makarna pilav hamurişi yasak değil ama çok az dedi.canım daha birsürü şey...eşimde yanımda olduğu için devamlı bana ceviz yedinmi bugün süt içmedin bugün sen hiç doktoru dinlemiyorsun bunu yemiyosun yada doktor az ye dedi ama sen yiyorsun hala makarna bu kadar yeme.ya canım nasıl kola istiyor bu sıcak havalarda anlatamam ama nerdee eşim asla lafını ettirmiyor doktor yasaklamadı mı kafana göre iş yapma sık dişini doğurunca içersin bol bol diyor..artık süt içmekten inan heryerimden süt fışkıracak.ama genede ben yoğurt yemezmişim kendime dikkat etmezmişim of of..bi doğursakta rahatlasak
ya kızlar demın kızm oynarken karnıma carptı elı vurdu yanı bebiş kıprdanıyo ama içmde bişey olmusmudr cok korktm oda üzüldü ama yanlışlıkla oldu
Bence de hiç stres yapmayalım.
Yaaa ne sinir bu Drlar degil mı. Bana da çok kilo almışsin demişti iki önceki Dr ziyaretimde. Gecen gittiğimde birsey demedi çünkü dikkat ettim. Hatta o gun ac gittim Dr'a. Gece sahurda yenemeye çalışıyorum eşimle. O bile farketti. Bende 13 kilo aldım ama boyum oldugu icin belli olmuyor. 178 boy kaldırıyor kiloyu.
KIZZLAARR milupa numune paketi geldi pek dandik ama beleş
vallahamıııhakikat ya daha ilk gittiğimde eşimde yanımdaydı kola kahve yasak çayda açık günde 1 küçük bardak dedi.hergün 1 bardak süt yumurta hafta en az 2 gün kırmızı et balık.makarna pilav hamurişi yasak değil ama çok az dedi.canım daha birsürü şey...eşimde yanımda olduğu için devamlı bana ceviz yedinmi bugün süt içmedin bugün sen hiç doktoru dinlemiyorsun bunu yemiyosun yada doktor az ye dedi ama sen yiyorsun hala makarna bu kadar yeme.ya canım nasıl kola istiyor bu sıcak havalarda anlatamam ama nerdee eşim asla lafını ettirmiyor doktor yasaklamadı mı kafana göre iş yapma sık dişini doğurunca içersin bol bol diyor..artık süt içmekten inan heryerimden süt fışkıracak.ama genede ben yoğurt yemezmişim kendime dikkat etmezmişim of of..bi doğursakta rahatlasak
ne biliym minik minik mama numuneleri bi de nivea mendilbanada bugün geldi cnm ne var içinde
panikli yavru bişi olmaz kaç kat derinin suyun içinde o yavru, öyle çocuğun bi tane yanlış çarpmasıyla bişi olmaz..Allah korur..kanaman şiddetli dinmeyen ağrıların filan olmadığı sürece hiçç endişe etme kuzum
canım nıce yıllara allah mutlulugunuzu daım etsınKızlar bizim yarın evlilik yıldönümümüz, 4 senemiz bitti
canım benım doktorum bısey demedı o konuda ama ben normaldede kola ıcmem ama gecn gun evde vardı canım delı gıbı ıstedı bır yudum aldım sende oyle yap ıstersen maksat nefsın korlensın yada gazoz yada meyvelı soda ıc belkı bastırırkızlar nasılsınız bebişler nasıl geçmişi okumadan hemen selam vermek hatır sormak istedim geçmişe takıldım mı size yetişemiyorum sonra kimsecikler kalmıyor.kızlar aranızda kola içen varmı?doktorum daha ilk gittiğimde kola kahve yasak demişti.çayda açık olursa 1 küçük bardak demişti.dün gece bir arkadaşım geldi kola içiyormuş doktoru birşey dememiş ki desede ben içerim diyor.bazen çok canım istiyor kola ama yasak olduğu için içemiyorum siz kola içiyormusunuz.?
ben kolaya düşkün degılm ama cips istıyo canm zararlı bılıym ama napıym cıtır cıtır canım istıyo aksama yicem valla bikereden bişey olmz dime
aynen öle cnm.ne yiyosun bu kadar dedi normal dedim çok yemiyorum cidden dikkat ediyorum yani.eşime soruyo çok çabuk mu kilo alır eşin ne yese yararmı diyosinir oldum eşimde dedi yok normal hep aynıydı şimdi hamile ondan aldı ama hala güzel kilosu dedi.maşallah cnm sen o boyla 20 kilo alsan saklarsın belliolmaz ben 1.70 boyundayım görenler hiç almamışsın diyo zaten sırıtmıyo hiç bide ben senin yanında baya kısayım :) sana niye çok dediki bence boya göre yorum yapmalılar belli olmuyosa kilon şişman değilsen sorun olmamalı bence.
ben kolaya düşkün degılm ama cips istıyo canm zararlı bılıym ama napıym cıtır cıtır canım istıyo aksama yicem valla bikereden bişey olmz dime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?