2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ne biliym minik minik mama numuneleri bi de nivea mendil
mamalardan biri patlamış üstüme de geldi bi yerden bi yerden sakarlık yapıcam ya

O numunelerden 4-36 ay olanının son kullanma tarihi 15.02.14
1 yas itibaren olan da 06.03.14te bitiyor.
Bizim bebekler o aya gelene kadar bozulacak zaten bunlar. Ben bunları ufak cocugu olana vermeyi düşünüyorum.

psıkolojık canım bebek bır zarın içinde biliyosun o bebegı sıcak ve soğuk ortamlardan koruyormuş tekme bırının elının çarpması durumundada bebegı koruyormuş mesela dıyordu yazıda kışın hamılesınız dışarda buz gıbı hava var otobus beklıyorsunuz annelr bebegım usudumuku dıye telaş yaparmış ama bebegın keyfı yerındeymış hissetmezmış

yenmez mi seziinim yaa ne diyosun
çok fena canım istiyo her markete gidince cips reyonunda duruyorum bakıp bakıp vazgeçiyorum :))
şu laysin kaşıklısını bulamadım daha bi yerde ama benim her zmaan favorim cheetos

O numunelerden 4-36 ay olanının son kullanma tarihi 15.02.14
1 yas itibaren olan da 06.03.14te bitiyor.
Bizim bebekler o aya gelene kadar bozulacak zaten bunlar. Ben bunları ufak cocugu olana vermeyi düşünüyorum.
ben de öyle yaparım heralde dedim ya beleş oldugu için no problem ama pis huggies yollamadı daha asıl o lazım bize

kızlaarr flo.com.tr de deli indirimler var bi sürü şey kaçırmışım ama en azından kocacıma spor ayakkabı ve tshirt bulabildim. gerçi çok kızıcak niye aldın diye ama olsun ona kalsa kendine bişey almıcak

yenmez mı canım hayır demem

Canim cok tesekkur ederim valla tek cvp veren sen oldun. Dedigin gıbi sadece derim sızlar gıbi oldu bebek kac kat içerde ve zarın icinde insallah sagasaglim bebeklerimizi kucağımıza alırız canm.

dün dok gıttm demiştm ya ben 7 kılo almısm ama dok ıyı dedı ama bebiş daha 1250 kg ms ben daha fazla beklıydm ama her kes şimdiden sonra alırn 8 9 da kılo alınyo dıyo napıym her sey yıyom aslında nasıp artk saglıklı olsn da

ultrason ölçümleri biraz eksik veya fazla olabiliyor bence de sağlıklı olsun kilosu önemli değil.Ben 11 kilo aldım benim bebek de 3 hafta önce 1 kiloydu şimdi kaç oldu bilmiyom tosuncuk olabilir dedi doktor ama ben çok kilolu olsun istemiyorum nasıl doğuracam onu ben.

Yok cnm sıkıntı yapma birşeycik olmamıştır
ayyyy evetttt bende cipsi çok seviyorum hamileyken bikaç kere yedim eşim kızdı zararlı diye. yemiyorum bende:26: ama o cipslerde kanserojen maddeler varmış yemesek daha iyi bence

Ben de cok sevıyorum bazen canım cok ıstıyor dayanamıyorum

Anaklinik'te Taşkın Orhan'a gidiyorum ben de

Evet biliyorum Taşkın Beyi,sen galiba ağrısız doğum düşünüyorsun. Ben evime yakın olsun bi de yeni doğan yoğun bakımı var diye bu hastaneyi seçtim doktor için oraya gitmiyorum yani. Hayırlısı bakalım ...

öyle canım naplım kızm 3600kg dogmustu son ay dok ne dedıyse cıktı 3600 kg 50cm dedı öyle dogdu ama dedıgn gıbı ultrason farklı olablr naplım canları içinde olsn dogunca bol bol emzırrz kılo alırlr bıde dok kalsym verdı o kılo aldrrmı bebege

Ben de 7 kılo falan aldım canım bebişinde son zamanlar daha cok alır kilosunu

Kızlar nasıl mutluyum doktordan geldim bebeğim kocaman olmuş 42cm 1kilo 822gram bebeğim bize baktı gözlerini açtı çok etkilendim yine ayaklarım havada :)).bu arada ben sadece yarım kilo almışım 58.5olmuşum son 27.haftadan bu yana doktor sen yarım kilo bebeğin 822 gram almış dedi çok iyi gidiyoruz inşallah hep böyle olur alirim oğlumu kucağıma 3 ağustos da nst ye gireceğiz bakalım artık zamanı gelmiş

Huggies gelmedi benim de.
Kızlar çips istedi benimde canım simdiiii

Oh canım maasallah. Ne guzel. Bir de gözlerini açtı demek. Ay yerim ben onu.
Ne guzel demek ki bütün kiloları oglusun almış. Cok sevindim canım.
Bizde yüzünü görsek bir dahakine insallah.

Masallah size canim, biciriklar birden kilo mu aliyor ne bende 15 emmuzda gittim birsonraki 8 agustos bakalaim biz nasil cocaman olcaz..

nst ne olur canim ben seker yuklemesinden sonra testler bitti saniyordum ?

canım ben ayda yılda bi keyfim yerine gelsin diye türk kahvesi hergün 2 bardak da acık cay içiyorum doktor o kadar olur dedi asitli içecek özellikler de koladan uzak duruyorum ama cok böle isterse canım bi kere oldu 7 aydır yarım bardak içtim sen de eğer cok istiyosan ara sıra kaçamak yap nefsin körlensin koca bi bardak değilde tadımlık :)

Açtı kız valla bende oncekinde acmadi inşallah bunda acar demiştim oğlum söz dinledi .doğum yaklasiyor kızlar doktor normal doğum için iyi gidiyoruz dedi ama çatı muayenesi önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…