ne biliym minik minik mama numuneleri bi de nivea mendil
mamalardan biri patlamış üstüme de geldi bi yerden bi yerden sakarlık yapıcam ya
Ya kizlar az once ocağın basinda yemek yaparken cok mü yanaştim anlamadım karnımın sag tarafı bı ısındı bebeğimin hep oynadığı taraf..sonra hissettim hemen soğuk su sürdüm falan görünürde birsey yok ama hafif sızlar gıbi oluo sanki psikolojik de olabilir ama bu bebeğime zarar vermiş mıdır cok endişelendim ya((((((?
aynen dün akşam yedimm en son 3. ayımda yemiştim canm ıstedıydı de ama şimdı buzzzzzzzzzz gibiiiiiii kola ıstedı canım teneke kola normalde tukeytmezdım hıç kola ama yemeklerde eşim içerken nasıl canm cekıyo bır ıkı yudum aldım ondan ama sımdı cips ve kola olsa yenmezmıydı
ben de öyle yaparım heralde dedim ya beleş oldugu için no problemO numunelerden 4-36 ay olanının son kullanma tarihi 15.02.14
1 yas itibaren olan da 06.03.14te bitiyor.
Bizim bebekler o aya gelene kadar bozulacak zaten bunlar. Ben bunları ufak cocugu olana vermeyi düşünüyorum.
Aaa canım ben de Samsun'da yaşıyorum. Sen hangi doktora gidiyosun?
aynen dün akşam yedimm en son 3. ayımda yemiştim canm ıstedıydı de ama şimdı buzzzzzzzzzz gibiiiiiii kola ıstedı canım teneke kola normalde tukeytmezdım hıç kola ama yemeklerde eşim içerken nasıl canm cekıyo bır ıkı yudum aldım ondan ama sımdı cips ve kola olsa yenmezmıydı
psıkolojık canım bebek bır zarın içinde biliyosun o bebegı sıcak ve soğuk ortamlardan koruyormuş tekme bırının elının çarpması durumundada bebegı koruyormuş mesela dıyordu yazıda kışın hamılesınız dışarda buz gıbı hava var otobus beklıyorsunuz annelr bebegım usudumuku dıye telaş yaparmış ama bebegın keyfı yerındeymış hissetmezmış
dün dok gıttm demiştm ya ben 7 kılo almısm ama dok ıyı dedı ama bebiş daha 1250 kg ms ben daha fazla beklıydm ama her kes şimdiden sonra alırn 8 9 da kılo alınyo dıyo napıym her sey yıyom aslında nasıp artk saglıklı olsn da
Medicana'da Hatice Hanım'a gidiyorum sen kime gidiyosun
Yok cnm sıkıntı yapma birşeycik olmamıştırYa kizlar az once ocağın basinda yemek yaparken cok mü yanaştim anlamadım karnımın sag tarafı bı ısındı bebeğimin hep oynadığı taraf..sonra hissettim hemen soğuk su sürdüm falan görünürde birsey yok ama hafif sızlar gıbi oluo sanki psikolojik de olabilir ama bu bebeğime zarar vermiş mıdır cok endişelendim ya((((((?
ayyyy evetttt bende cipsi çok seviyorum hamileyken bikaç kere yedim eşim kızdı zararlı diye. yemiyorum bende:26: ama o cipslerde kanserojen maddeler varmış yemesek daha iyi bence
Anaklinik'te Taşkın Orhan'a gidiyorum ben de
ultrason ölçümleri biraz eksik veya fazla olabiliyor bence de sağlıklı olsun kilosu önemli değil.Ben 11 kilo aldım benim bebek de 3 hafta önce 1 kiloydu şimdi kaç oldu bilmiyom tosuncuk olabilir dedi doktor ama ben çok kilolu olsun istemiyorum nasıl doğuracam onu ben.
dün dok gıttm demiştm ya ben 7 kılo almısm ama dok ıyı dedı ama bebiş daha 1250 kg ms ben daha fazla beklıydm ama her kes şimdiden sonra alırn 8 9 da kılo alınyo dıyo napıym her sey yıyom aslında nasıp artk saglıklı olsn da
Huggies gelmedi benim de.yenmez mi seziinim yaa ne diyosun
çok fena canım istiyo her markete gidince cips reyonunda duruyorum bakıp bakıp vazgeçiyorum :))
şu laysin kaşıklısını bulamadım daha bi yerde ama benim her zmaan favorim cheetos
ben de öyle yaparım heralde dedim ya beleş oldugu için no problemama pis huggies yollamadı daha asıl o lazım bize
:
Kızlar nasıl mutluyum doktordan geldim bebeğim kocaman olmuş 42cm 1kilo 822gram bebeğim bize baktı gözlerini açtı çok etkilendim yine ayaklarım havada :)).bu arada ben sadece yarım kilo almışım 58.5olmuşum son 27.haftadan bu yana doktor sen yarım kilo bebeğin 822 gram almış dedi çok iyi gidiyoruz inşallah hep böyle olur alirim oğlumu kucağıma 3 ağustos da nst ye gireceğiz bakalım artık zamanı gelmiş
Kızlar nasıl mutluyum doktordan geldim bebeğim kocaman olmuş 42cm 1kilo 822gram bebeğim bize baktı gözlerini açtı çok etkilendim yine ayaklarım havada :)).bu arada ben sadece yarım kilo almışım 58.5olmuşum son 27.haftadan bu yana doktor sen yarım kilo bebeğin 822 gram almış dedi çok iyi gidiyoruz inşallah hep böyle olur alirim oğlumu kucağıma 3 ağustos da nst ye gireceğiz bakalım artık zamanı gelmiş
kızlar nasılsınız bebişler nasıl geçmişi okumadan hemen selam vermek hatır sormak istedim geçmişe takıldım mı size yetişemiyorum sonra kimsecikler kalmıyor.kızlar aranızda kola içen varmı?doktorum daha ilk gittiğimde kola kahve yasak demişti.çayda açık olursa 1 küçük bardak demişti.dün gece bir arkadaşım geldi kola içiyormuş doktoru birşey dememiş ki desede ben içerim diyor.bazen çok canım istiyor kola ama yasak olduğu için içemiyorum siz kola içiyormusunuz.?
Huggies gelmedi benim de.
Kızlar çips istedi benimde canım simdiiii
Oh canım maasallah. Ne guzel. Bir de gözlerini açtı demek. Ay yerim ben onu.
Ne guzel demek ki bütün kiloları oglusun almış. Cok sevindim canım.
Bizde yüzünü görsek bir dahakine insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?