ben kolaya düşkün degılm ama cips istıyo canm zararlı bılıym ama napıym cıtır cıtır canım istıyo aksama yicem valla bikereden bişey olmz dime
Masallah size canim, biciriklar birden kilo mu aliyor ne bende 15 emmuzda gittim birsonraki 8 agustos bakalaim biz nasil cocaman olcaz..
nst ne olur canim ben seker yuklemesinden sonra testler bitti saniyordum ?
öyle canım naplım kızm 3600kg dogmustu son ay dok ne dedıyse cıktı 3600 kg 50cm dedı öyle dogdu ama dedıgn gıbı ultrason farklı olablr naplım canları içinde olsn dogunca bol bol emzırrz kılo alırlr bıde dok kalsym verdı o kılo aldrrmı bebege
ben de cipse dayanamıyorum ya canım bazan su dorıtoslar var ya onlardan 10 tane falan kaçırıyorum yoğurt sos yapıyorum yanına pul biberli nana kekikli öle yiyiyorum süper oluyo tavsiye ederim :) ayyy canım cekti aksam alayım da yiyeyim :)
Kızlar nasıl mutluyum doktordan geldim bebeğim kocaman olmuş 42cm 1kilo 822gram bebeğim bize baktı gözlerini açtı çok etkilendim yine ayaklarım havada :)).bu arada ben sadece yarım kilo almışım 58.5olmuşum son 27.haftadan bu yana doktor sen yarım kilo bebeğin 822 gram almış dedi çok iyi gidiyoruz inşallah hep böyle olur alirim oğlumu kucağıma 3 ağustos da nst ye gireceğiz bakalım artık zamanı gelmiş
Kızlar nasıl mutluyum doktordan geldim bebeğim kocaman olmuş 42cm 1kilo 822gram bebeğim bize baktı gözlerini açtı çok etkilendim yine ayaklarım havada :)).bu arada ben sadece yarım kilo almışım 58.5olmuşum son 27.haftadan bu yana doktor sen yarım kilo bebeğin 822 gram almış dedi çok iyi gidiyoruz inşallah hep böyle olur alirim oğlumu kucağıma 3 ağustos da nst ye gireceğiz bakalım artık zamanı gelmiş
Ayyy maşallah ne kadar güzel ikinize de,annemiz formda bebişimiz tosuncuk olmuş inşallah gider dilediğin gibi darısı başımıza...
canım hıc tansıyonunu ölçtrdnmü tansıyon yukseldgınde bas agrısı ve burun kanaması yapabılıyo sen her ihtımale karsı ölçtür benceAy masallah Cnm bebis baya büyümüş kaç kili aldin bu zamana kadar keşke bir an önce doğum tarihi gelse birde nst ye ne zaman girilir
Kızlar ben iki gündür kotuyum basım ağrıyor az önce burnum kanadı normal mı
Ay masallah Cnm bebis baya büyümüş kaç kili aldin bu zamana kadar keşke bir an önce doğum tarihi gelse birde nst ye ne zaman girilir
Ay masallah Cnm bebis baya büyümüş kaç kili aldin bu zamana kadar keşke bir an önce doğum tarihi gelse birde nst ye ne zaman girilir
Sağol canım 52 kilo ile hamle kaldım w51.5 şimdi 58.5 kiloyum
kalsiyumu,bebeğin kemik gelişimi sırasında kullanacağını senin vücudundakileri sömürmesin diye veriyo doktor sonra bel bacak ağrısı çekme diye,yani kilo aldırır mı bilmem valla sen bizden tecrübelsin ne güzel kızın maşşallah güzel doğmuş...
Açtı kız valla bende oncekinde acmadi inşallah bunda acar demiştim oğlum söz dinledi .doğum yaklasiyor kızlar doktor normal doğum için iyi gidiyoruz dedi ama çatı muayenesi önemli
evet canım sıcaktanda olabılır maasallah canm baya kılo almıs bebiş tosun gıbı olck herhalde allh saglıklı kucagımıza almayı nasıp etsınZuluu bugün çok sıcak belki ondan kanadı burnun dikkat et .nst zamanının geldiğini söyledi doktor bana ayın 3 de gireceğim inşallah sancı ya bakacak galiba var mi yok mu diye
canım hıc tansıyonunu ölçtrdnmü tansıyon yukseldgınde bas agrısı ve burun kanaması yapabılıyo sen her ihtımale karsı ölçtür bence
Çok mu kanadı cnm gecmıs olsun hamilelikte burun kanaması olabılırmıs dıye bılıyordum yoksa guneste falanmı kalmıstın? Nst son haftalarda sanırım giriliyor.
Sağol canım 52 kilo ile hamle kaldım hattaw51.5 şimdi 58.5 kiloyum
tansiyonum her zaman normal Cnm hiç dışarı çıkmıyorum iki gündür moralim bozuk basım ağrıyor ilaçla bile geçmiyor çok kotuyum heryerim ağrıyorZuluu bugün çok sıcak belki ondan kanadı burnun dikkat et .nst zamanının geldiğini söyledi doktor bana agyın 3 de gireceğim inşallah sancı ya bakacak galiba var mi yok mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?