2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ben kolaya düşkün degılm ama cips istıyo canm zararlı bılıym ama napıym cıtır cıtır canım istıyo aksama yicem valla bikereden bişey olmz dime

ben de cipse dayanamıyorum ya canım bazan su dorıtoslar var ya onlardan 10 tane falan kaçırıyorum yoğurt sos yapıyorum yanına pul biberli nana kekikli öle yiyiyorum süper oluyo tavsiye ederim :) ayyy canım cekti aksam alayım da yiyeyim :)

Masallah size canim, biciriklar birden kilo mu aliyor ne bende 15 emmuzda gittim birsonraki 8 agustos bakalaim biz nasil cocaman olcaz..

nst ne olur canim ben seker yuklemesinden sonra testler bitti saniyordum ?

Tatlım hani sancı na bakiyorlar ya şiddetine bebeğin kalp ritmine uzun sürüyor biraz işte o .test sayılmaz bu .senin kız bir sonraki gidisine kocaman olacak annesi az kalmış

kalsiyumu,bebeğin kemik gelişimi sırasında kullanacağını senin vücudundakileri sömürmesin diye veriyo doktor sonra bel bacak ağrısı çekme diye,yani kilo aldırır mı bilmem valla sen bizden tecrübelsin ne güzel kızın maşşallah güzel doğmuş...

Bak benim oğlan tepiyor kanına girdin yoğurtlu falan derken cips de aklımızda yoktu hiç

Ayyy maşallah ne kadar güzel ikinize de,annemiz formda bebişimiz tosuncuk olmuş inşallah gider dilediğin gibi darısı başımıza...

Ay masallah Cnm bebis baya büyümüş kaç kili aldin bu zamana kadar keşke bir an önce doğum tarihi gelse birde nst ye ne zaman girilir
Kızlar ben iki gündür kotuyum basım ağrıyor az önce burnum kanadı normal mı

Ohhhh maşallah canım bebişinede sanada Kilonda cok iyi.

canım hıc tansıyonunu ölçtrdnmü tansıyon yukseldgınde bas agrısı ve burun kanaması yapabılıyo sen her ihtımale karsı ölçtür bence

Çok mu kanadı cnm gecmıs olsun hamilelikte burun kanaması olabılırmıs dıye bılıyordum yoksa guneste falanmı kalmıstın? Nst son haftalarda sanırım giriliyor.

Sağol canım 52 kilo ile hamle kaldım hattaw51.5 şimdi 58.5 kiloyum

Son düzenleme:

evt zaten sordu bacak agrın var mı dıye bende 2gundr var dedm ondn verdı 6sene gectı aradan ozamn 19 yasndaydım cahılldm baya sankı şimdi ilk hamılelıgm gıbı

Zuluu bugün çok sıcak belki ondan kanadı burnun dikkat et .nst zamanının geldiğini söyledi doktor bana ayın 3 de gireceğim inşallah sancı ya bakacak galiba var mi yok mu diye

Zuluu bugün çok sıcak belki ondan kanadı burnun dikkat et .nst zamanının geldiğini söyledi doktor bana ayın 3 de gireceğim inşallah sancı ya bakacak galiba var mi yok mu diye
evet canım sıcaktanda olabılır maasallah canm baya kılo almıs bebiş tosun gıbı olck herhalde allh saglıklı kucagımıza almayı nasıp etsın

Mrhaba güzel anneler..bende 2yıl once 2011 agustos annesı grubunun uyelerındenım.aynı heyecanları bekleyısleıri sizler gibi birbirnden degerlı 85arkadasımla burada gün gün takıp ettık.karnımızın catlaklarında bebeklerımızın ılk tekmelerıne son dakıka doğuma giderken bile buradan bırbırmıze destek olduk.Sımdı ben mınık canavarımı buyutuyorum ve onunla cok sey öğrendım o bana cok ılham verdı.
Yakın cevreme bebek şekerleri,kişiye ozel tasarımlar yapıyordum oğlumun verdıgı ilhamla bu işi büyütmeye karar verdım ve siparişler alıyorum.Bebegınızın doğdugu o ilk günü daha özel kılmak gelen mısafırlere mınık hedıyeler vermek istersenız benımle iletişime geceblırsınız.Kendı oğlumun doğumunda ve mevlüdünde kapı susunu,loğusa tacını,bebek şekerleri magnetlet hiçbirine sahip değildim.ama 2.bebegımde herseyın tadına varmak istiyorum nasipse.

Selince Tasarım dan yada stuzemen@gmail.com dan ulasabılırsınız.

canım hıc tansıyonunu ölçtrdnmü tansıyon yukseldgınde bas agrısı ve burun kanaması yapabılıyo sen her ihtımale karsı ölçtür bence

Çok mu kanadı cnm gecmıs olsun hamilelikte burun kanaması olabılırmıs dıye bılıyordum yoksa guneste falanmı kalmıstın? Nst son haftalarda sanırım giriliyor.

Sağol canım 52 kilo ile hamle kaldım hattaw51.5 şimdi 58.5 kiloyum

Zuluu bugün çok sıcak belki ondan kanadı burnun dikkat et .nst zamanının geldiğini söyledi doktor bana agyın 3 de gireceğim inşallah sancı ya bakacak galiba var mi yok mu diye
tansiyonum her zaman normal Cnm hiç dışarı çıkmıyorum iki gündür moralim bozuk basım ağrıyor ilaçla bile geçmiyor çok kotuyum heryerim ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…