2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
tansiyonum her zaman normal Cnm hiç dışarı çıkmıyorum iki gündür moralim bozuk basım ağrıyor ilaçla bile geçmiyor çok kotuyum heryerim ağrıyor

gecmiş olsn canm havalar sııcak ya bide hamilelıkte arada burun kanaması normalmş inş bıdaha olmz canm moralın bozukya onunda etkısı vardr

kızlaraz once haberlerı ızledım moralımbozuldı sızlerınde moralını bozmak ıstemem ama hamılelıkte hareket etmk bızım sandıgımızdan daha onemlıymıs galıba bı kadın dogumunda hayatını kaybetmıs kanında pıhtılasma olmus nedenıde vucudun yapısında ve hareketsızlık oluyormus

Chicconun çantadından bende aldım 45 tly içinde beş ürümü var kırmızısınısldım ben lacivert çabuk rengi gidecekmiş gibi duruyodu

Allah korusun canım. Allah insallah hepimize bebeklerimizle yasamayı nasip etsin. Hayırlı ve saglikli bir sekilde. Kan pihtilasmasi cok tehlikeli Allah korusun. Biraz yapi meselesi de. Ama hareket de gercekten onemli.

ya oncelikle herkese iyi geceler daha yeni uye oldum ama bu sayfayi hep takip ediyordum neyse size sormak istedigi dogum yapacagim tarih.yani sat im 28 aralik buna gore internette bakinca 4 ekim en son dogum icin ma dr ggore ise 19 ekim anlayamadim bu kadar fark olmasini sizce hangisi dogrudur kafam karisti simdiden tesekkurler

cvp verecek kimse yok sanirim

Bence 4 Ekim olmalı. Çünkü benim sat 4 Ocak dogum tarihi 11 Ekim oluyor.
Dr'un o sekilde mı hesaplamis? Cok fark ediyor ilginç. Saglik Ocağı'na gittin mı bu arada? Orda da sana dogum tarihini hesapliyorlar.

Son düzenleme:

aramıza hoş geldin öncelikle.Sen doktoruna sat ını söyledin ve o da ultrasonda baktığında ölçüm yaptı ve bebeğin gelişimine göre kaç günlük olduğu ultrasonda belli oluyo o yüzden doktoruna güven. Normalde sat tarihine bakılınca ortalama bir döllenme günü seçtiği için bu hesaplayıcılar 4 ekim mantıklı fakat demekki senin döllenmen geç olmuş.11-16 günleri arasında oluyoya genelde 18-20.günlerde olmuştur diyelim seninki de

ben kan pıhtılaşmasından dolayı igne kullanıyorum Allah büyük kaderde varsa olur rabbim çocuklarımızı hayırlı hayırlı büyütmeyi nasip etsin

bana 4 ekim olur gibi gelio takılma canım trihlere nadirdir gününde dogan bebek

Bence 4 Ekim olmalı. Çünkü benim sat 4 Ocak dogum tarihi 11 Ekim oluyor.
Dr'un o sekilde mı hesaplamis? Cok fark ediyor ilginç. Saglik Ocağı'na gittin mı bu arada? Orda da sana dogum tarihini hesapliyorlar.

Ben de sat tarihimi 4 ocak diye hatırlıyorum ki kesin değil sürpriz oldu beklemediğim için ama doğum tarihine 6 ekim dedi doktorum buna göre 2 ocak falan olmalı ama o zaman olmadığını kesin hatırlıyorum.Demek ki erken döllenme olmuş ben de arkadaşınki de geç döllenme olmuştur diye düşünüyorum

Merhaba ezine
Ben de Rabbim nasip ederse ekim annesi olacağım. Uzun süredir burayı sessiz takip edenlerdenim ben de kan pıhtılaşmasından dolayı iğne kullanıyorum. Sana şöyle bir sorum olacak doktorun normal doğum yapabilirsin dedi mi?

Acaba gelişimine gore mı söylemiş? Öyleyse olabilir. Ben sata gore hesap etti diye anladım. İki hafta farkediyor çünkü neredeyse.

bunun igneyle bi alakası yokki olsaydı doktorum söylerdi hatta şimdilik normal gözüküo dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…