2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

tabıkı önemlidr ama allah ne yazdıysa o olur yanı düşük tehlıkesi olup 9 ay yatarak hamılelık gcırenleri bılıyrm yanı senın vaden bıtmışs o bır vesıle sadece ben buna inanyrm

kanda pıhtılama oldgunu nasıl anladınz yanı tahlıllerde faln cıkıyomu

günaydın dünürcüğümmm
iyiyiz şükür bebişte iyi sanırım cumartesi görücez paşayı
ben de bugün 1,30 da görücem inş. canım 33 hafta oldu hanımcım napıyo acaba
dün gece kalp atışı gibi kıpırdıyodu göbeğim bi anlam veremedim. sonrasından dalgalanmalar tekmeler hiç durmuyo yerinde
yagmurca günaydın canım sana da

https://www.facebook.com/photo.php?v=1400885576792971&set=vb.344878306188&type=2&theater
ben bu kuzuyu yerim yerimmm

günaydınnnnnnn biz geldik minnak tosunumlaaaa

günaydınn melekkkk

hıçkırık tutmuş olabilir mi bebişiniii
bizim pclerden facebook acılmıyorr

Son düzenleme:
kızlar bebek bakım setı olarak hangı markanın aldındınız söylermısınız

Sebamed aldım canım, doktor tavsiyesiyle.

herkeslere günaydınlar

Günaydın kızzlaarrrrr
ne var ne yok bebişler ne alemde???

günaydın kızlar, bugünün cuma arefesi olduğundan mıdır nedir bi huzurluyum bi huzurlu

günaydınnn zulalbbb

herkeşlere günaydınnnn

Günaydın kızzlaarrrrr

günaydın dünürcüğümmm
iyiyiz şükür bebişte iyi sanırım cumartesi görücez paşayı
sen nasılsın

günaydın kızlar, bugünün cuma arefesi olduğundan mıdır nedir bi huzurluyum bi huzurlu

hepiciğinize iyi günler diliyorum. bu arada cullucan evlilik yıldönümünz kutlu olsun.daha nice nice mutlu seneler geçirmeniz dileğiyle. siz evlenirken biz de nişan yapmışız :) dün eşime diyorum ki yarın senin için bir sey ifade ediyor mu? bilmem hatrlayamadım önemli bir gün müydü dedi kişisine göre değişir önemli olup olmadığı değil mi? saatler sonra hatrladı.

eşimi primaya üye yapmıştım.bugn haftamız doldu. mail atmışlar başlık şu " merhaba ahmet, hamileliğinizin 7. ayı"

herkeslere günaydınlar

günaydıııınn

Günaydın kızzlaarrrrr

az önce elini tuttum bebişimin. Tekmelediği yere elimi koydum baktım ceviz gibi sert bişi. Sanırım eliydi. sevdim sevdim ...

günaydın hoşgeldinizzzz.

Bencede hıçkırık tutmuş bebişi.. kıyamam

.

[/QUOTE]

bende de tam aksi. Bir kasvet bir kasvet. Klimada çalışıyor ama içerisi çok sıcak. Sırtım ve belim kopuyor ağrıdan offf

sağol canım, nice güzel seneler olsun inşallah, sağlıkla sizinde nişan yıldönümünüz demekki ne güzel
ayyy prima da komik heee, otamatik yolluyo ya mailleri hahaha

senin huzurlu oluşun cuma arefesi için değil de evlilik yıldönümünz olduğundan olmasın
olabilir valaaaa hatta galba ondanvay bee 5. seneye adım attık heee bakalım kociş napçak bu akşam

bende de tam aksi. Bir kasvet bir kasvet. Klimada çalışıyor ama içerisi çok sıcak. Sırtım ve belim kopuyor ağrıdan offf[/QUOTE]

ayy çok şirin di mi, ben de artık farkediyorum şurası herhalde poposu şura ellimi ayağı mı diorum, bakalım bu cmt kontrolde pozisyonu bi görelim, ona göre yorum yapcam artıkın inşallah..

günaydınn melekkkk

hıçkırık tutmuş olabilir mi bebişiniii
bizim pclerden facebook acılmıyorr
olabilir canım ben de öyle mi acaba diye düşündüm ama bi 5-10 dk sürdü. enteresandı yani

Sebamed aldım canım, doktor tavsiyesiyle.

ben bugün kızımı görüceğim için bi huzurluyum

canım benimki de ne zaman elimi göbeğme koysam hareketsizse bile kıpırdanıyo yok böyle bi mutluluk

bende de tam aksi. Bir kasvet bir kasvet. Klimada çalışıyor ama içerisi çok sıcak. Sırtım ve belim kopuyor ağrıdan offf[/QUOTE]

bende de tam aksi. Bir kasvet bir kasvet. Klimada çalışıyor ama içerisi çok sıcak. Sırtım ve belim kopuyor ağrıdan offf

ayy çok şirin di mi, ben de artık farkediyorum şurası herhalde poposu şura ellimi ayağı mı diorum, bakalım bu cmt kontrolde pozisyonu bi görelim, ona göre yorum yapcam artıkın inşallah..[/QUOTE]

sert ve yuvarlak bişeyler hissediyorum bazen sanırım kafası miniğimin koca kafaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…